ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Τα νοσοκομεία με τους περισσότερους νεκρούς, είχαν και τα ισχυρότερα οικονομικά κίνητρα


 Κορωνοϊός: Η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών με Covid που πέθαναν στο νοσοκομείο δολοφονήθηκαν από ιατρικό προσωπικό που έλαβε «τεράστια οικονομικά κίνητρα» για να εφαρμόσει θανατηφόρα πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολλών γιατρών.

Ο Δρ Τζόζεφ Μερκόλα έχει πει: «Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, είχε γίνει φανερό ότι η καθιερωμένη πρακτική με αναπνευστήρες σε ασθενείς με COVID-19 ήταν μια θανατική ποινή.

«Το 76,4% των ασθενών με COVID-19 (ηλικίας 18 έως 65 ετών) στη Νέα Υόρκη που είχαν τοποθετηθεί σε αναπνευστήρες πέθανε. Αν προσθέσουμε τους ασθενείς ηλικίας άνω των 65 ετών στους οποίους δόθηκαν αναπνευστήρες, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 97,2%.!!

Η σύσταση να τοποθετηθούν οι ασθενείς με COVID-19 σε ανανευστήρες προήλθε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος βασίζει τις οδηγίες του σε εμπειρίες και συστάσεις γιατρών στην Κίνα. Παρά τις φωνές και τα στοιχεία που έδειχναν τα αντίθετα αποτελέσματα, η τακτική αυτή συνεχίστηκε.

Πολλά νοσοκομεία παραδέχτηκαν πως η τοποθέτηση αναπνευστήρων σε ασθενείς με COVID δεν συνιστάται επειδή αυξάνει την επιβίωση, αλλά επειδή ήταν μια προστασία των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης απομονώνοντας τον ιό μέσα στο μηχάνημα εξαερισμού.

Καταθέτοντας ενώπιον της Διακυβερνητικής Επιτροπής Νοτιοδυτικού Νέου Κορωνοϊού, ο Δρ Peter McCullough σόκαρε τους παρευρισκόμενους όταν αποκάλυψε ότι όσο μεγαλύτερος ήταν ο αριθμός των νεκρών ασθενών με Covid, τόσο υψηλότερη ήταν η πληρωμή που λάμβανε το νοσοκομείο. Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλοί ασθενείς βρέθηκαν κακοποιημένοι απο χτυπήματα μέχρι θανάτου…

Nέα στοιχεία από το «ΒΗΜΑ» για την Ανθρωποθυσία των Τεμπών

 


Επανέρχεται  Μαρτίo 2024 ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο «ΒΗΜΑ» και παρουσιάζει νέα στοιχεία της Ανθρωποθυσίας των Τεμπών.

Την ίδια στιγμή οι δικηγόροι των οικογενειών των θυμάτων αρχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα που προηγήθηκαν της σύγκρουσης καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα-ανθρωποθυσία και όχι συνέπεια του ξεχαρβαλωμένου κράτους. Στη προκειμένη περίπτωση το κράτος έδειξε συντονισμό και οργάνωση.

Οι σημερινές αποκαλύψεις του ΒΗΜΑτος βάζουν στο κάδρο τον γεμάτο ερωτηματικά ρόλο του επικεφαλής του ΟΣΕ ο οποίος εμφανίζεται με δική του απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών των σιδηροδρομικών!

Tρία νέα ερωτήματα για την διαχείριση των ηχητικών ντοκουμέντων της τραγωδίας των Τεμπών προκύπτουν –όπως παρουσιάζει σήμερα, Δευτέρα, το «Βήμα» – από έγγραφα που κατατέθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής αλλά κι από αναφορές σιδηροδρομικών τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό συμβάν καθώς και το τελευταίο 24ωρο.

Με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται σε ένα νέο «κέντρο» απομαγνητοφωνήσεων των επίμαχων συνομιλιών που παρουσιάσθηκαν στη Βουλή και στις τότε έντονες καταγγελίες σιδηροδρομικών ότι υπήρχε «κοπτοραπτική» στο σχετικό υλικό.