ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Εμ, βέβαια. Μην τυχόν και φέρει κανένα μετάλλιο στην “διεφθαρμένη και μιαρή” Ελλάδα η Βούλα Παπαχρήστου…



Όταν οι ελληναράδες νοσταλγοί των Οθωμανών, των δουλέμπορων δηλαδή που κατέσφαξαν τους γηγενείς της υποσαχάριας Αφρικής, καταλαμβάνονται από “ιερά οργή” και ζητούν το κεφάλι μιας εξαιρετικής αθλήτριας στο πιάτο…
Το σύνολο των κατοίκων της πολιτισμένης δύσης λένε ανέκδοτα που μπορεί να χαρακτηριστούν “ρατσιστικά”. Οι άσπροι για τους μαύρους, οι μαύροι για τους άσπρους, οι αραβικής καταγωγής για τους Εβραίους, οι Εβραίοι για τους άραβες κλπ. Οι κάτοικοι των κρατών που απεχθάνονται τον πολιτισμό (π.χ. Τουρκία), πάσχουν από έλλειψη χιούμορ αφού απλώς σφάζουν ότι είναι “διαφορετικό”. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα, όπου τα ανέκδοτα τύπου “ήταν ένας ινδός, ένας γερμανός και ένας Πόντιος” δίνουν και παίρνουν. Προς τι λοιπόν η “ιερά οργή” των ντόπιων ταλιμπάν για το black humor της εξαιρετικής αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου; Εν όψει μάλιστα των Ολυμπιακών αγώνων; Μα η απάντηση είναι απλή και το βλέπουμε πριν από κάθε Ολυμπιάδα με το πογκρόμ που εξαπολύεται κατά των Ελλήνων αθλητών. Άλλωστε, μια μιαρή χώρα με απατεώνες κατοίκους, τεμπέληδες και κλέφτες, δεν μπορεί να σηκώνει μετάλλια διαφημίζοντας την χώρα. Ή ντοπαρισμένος θα είναι, ή “ρατσιστής”. Γράψε τους ελληνοταλιμπάν εκεί που δεν πιάνει μελάνι κοπέλλα μου και φέρε το μέταλλο. Οι μισοί από αυτούς άλλωστε, είναι δουλέμποροι. Όπως τα οθωμανικά ινδάλματα τους, που τους θρέφουν για να παριστάνουν τους “ευαίσθητους”.

Άποψη αναγνώστη για την Β. Παπαχρήστου


Κυρία Παπαχρήστου, στη δημόσια συγνώμη σας αναφέρετε...
«…Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών.» Από την άλλη όμως η αναπαραγωγή σχολίων ανά τακτά διαστήματα της ΧΑ στο twitter σας, προσωπικά δε με πείθουν. Πως γίνεται από τη μία να υποστηρίζεστε πως δε πιστεύετε σε διακρίσεις και από την άλλη να δείχνετε πως ενστερνίζεστε τις απόψεις ενός κόματος οι οποίες πρεσβεύουν ακριβώς το αντίθετο;

Ανυπόφορη η κατάσταση με τα κουνούπια στην Πιερία, υποστηρίζει αναγνώστης


Ανυπόφορη έχει καταντήσει η κατάσταση με την παρουσία των κουνουπιών στην Λεπτοκαρυά Πιερίας τα οποία ξεκινούν τον χορό από της μεσημβρινές ώρες.Είναι κρίμα γιατί οι στιγμές χαλάρωσης και διακοπών σε ένα τόσο όμορφο μέρος έχει καταντήσει μαρτύριο για τους τουρίστες και τους μόνιμους κάτοικους της περιοχής. Η κατάσταση είναι τρισχειρότερη σε περιοχή στην οποία υπάρχουν παρατημένα περιφραγμένα και μη οικόπεδα, στα οποία η βλάστηση από τις βατσινιές και οτιδήποτε άλλο επιδεινώνει απογοητευτικά την κατάσταση, με ότι αυτό συνεπάγεται όχι μόνο για την παρουσία κουνουπιών, τρωκτικών, φιδιών, αλλά και κινδύνου πυρκαγιάς και μετάδοσής της σε όμορα οικόπεδα που υπάρχουν κατοικίες.

Χαμός με το ρατσιστικό μήνυμα της Παπαχρήστου που μας εκπροσωπεί στους Ολυμπιακούς!


Σάλο έχει προκαλέσει στο twitter και όχι μόνο το ρατσιστικό μήνυμα που έχει ανεβάσει στο προφίλ της η Βούλα Παπαχρήστου εδώ και λίγα 24ωρα, για τους Αφρικανούς και τα κουνούπια του Νείλου!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν ξεπέρασε κάθε όριο, γράφοντας:...

Όλη η Ελλάδα… μια Χαλυβουργία


από τον Χάρη Παυλίδη
Την περασμένη εβδομάδα, και μετά από μια… μικρή καθυστέρηση οκτώ μηνών, παρουσιάστηκε το κράτος στη Χαλυβουργία. Μη ρωτήσετε που ήταν κρυμμένο αυτούς τους...
μήνες, γιατί ούτε και το ίδιο γνωρίζει. Που ήταν, όταν μερικές δεκάδες άτομα εμπόδιζαν μερικές εκατοντάδες να πάνε στη δουλειά τους.

Ανάκληση εμφιαλωμένου νερού


Εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την χημική υπηρεσία Σερρών ανίχνευσαν το βακτήριο Pseudomonas aeruginosa/Πυοκυανική Ψευδομονάδα στο... επιτραπέζιο νερό με την εμπορική επωνυμία «LIVAS».

Το δείγμα χαρακτηρίστηκε ως «μη σύμφωνο-μη ασφαλές-επιβλαβές για την υγεία» και απαγορεύτηκε η διάθεση στην κατανάλωση με οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση απόσυρση παρτίδων του παραπάνω προϊόντος από την ελληνική αγορά. Οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Η καθιστική ζωή ένοχη ακόμη και για την εμφάνιση καρκίνου!


Η καθιστική ζωή ένοχη ακόμη και για την εμφάνιση καρκίνου! Εκτός από την εναπόθεση λίπους στο επίμαχο σημείο των γλουτών, υπάρχουν και άλλα προβλήματα από τα οποία φαίνεται πως κινδυνεύουν τόσο όσοι λατρεύουν να τεμπελιάζουν και να κάθονται, όσο και αυτοί που κάθονται μόνο εν ώρα εργασίας.
Η συνεχής παραμονή στην καρέκλα βλάπτει την υγεία μας και επιδρά αρνητικά στο μυϊκό μας σύστημα. Σύμφωνα με επιδημιολόγους, η καθιστική ζωή σε συνδυασμό με μία κακή διατροφή μπορεί να συμβάλει μέχρι και στην αύξηση της εμφάνισης του καρκίνου ενώ η άσκηση του οργανισμού μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 35% και του μαστού κατά 25% ενώ ραγδαία αύξηση παρουσιάζει η νόσος των αιμορροΐδων ακόμη και σε μικρά παιδιά

Πώς πρέπει να μιλάω στο παιδί μου για τις απορίες που έχει;


Πώς πρέπει να μιλάω στο παιδί μου για τις απορίες που έχει;  Σε κάθε απορία του θα πρέπει να είστε εκεί για να ικανοποιήσετε την περιέργειά του. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ψυχιατρικής για παιδιά και εφήβους (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry) ο γονιός είναι εκείνος που πρέπει να συστήσει τον κόσμο στο παιδί του.

Aaliyah - If Your Girl Only Knew (Finnebassen Remix)

Αποτελέσματα Εξετάσεων ECDL mistakidis.gr 20-7-2012

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού


Προθεσμία υποβολής δηλώσεων από 16-7-2012 έως 27-7-2012

Ασπίδα ενάντια στον καρκίνο του προστάτη τα λιπαρά ψάρια


Μια διατροφή πλούσια σε λιπαρά ψάρια βελτιώνει σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσης των ασθενών με καρκίνο του προστάτη, σύμφωνα με έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο ...επιστημονικό περιοδικό «American Journal of Epidemiology».

Οι ερευνητές παρακολούθησαν 525 άνδρες με μέση ηλικία τα 70 έτη που έπασχαν από καρκίνο του προστάτη, από το 1989 έως σήμερα.

Την έχω ακούσει ψηφιακά...


Έτοιμοι για την ψηφιακή εποχή; Μες στο μυαλό μου είσαι.. Έτοιμος και αυθόρμητα ενθουσιασμένος! Ε ναι! Πάει καιρός που αναρωτιέμαι είναι εποχή αυτή να ζει κανείς στην Ελλάδα; Και λες και το σύμπαν συνωμοτεί πέφτει το αναλογικό σήμα από τον Υμηττό και την βλέπω ψηφιακά και ανανεωμένα.

Δεν είναι μόνο τελευταία που έλεγα αναθεματίζοντας, αχ και να είχα καλύτερο σήμα να μην αγχώνομαι να τεντώνω κεραίες να βλέπω καλύτερα πως φεύγουν ποτήρια σε τηλεοπτικά πάνελ. Το ένιωθα ότι σύντομα για ένα δελτίο ειδήσεων θα το ζητάει ο οργανισμός μου λίγη καλύτερη ευκρίνεια όταν τα κροσέ που θα διασταυρώνονται θα αναζητούν απεγνωσμένες ιαχές ρίγους στον τηλεοπτικό μου πάγκο. 

Όμορφα μαλλιά στη ζέστη



Το καλοκαίρι, η θάλασσα και το κολύμπι κάνουν τα μαλλιά μας να δείχνουν αχτένιστα, γι’ αυτό τον λόγο υιοθετήστε ένα πιο ανάλαφρο look. Μια πολύ καλή λύση είναι η πλεξίδα, είναι και της μόδας. Έξαλλου με ένα χτένισμα αποκτάτε δύο γιατί ξεπλέκοντάς την, θα έχετε αποκτήσει και κυματιστάμαλλιά.

Παραιτήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Κ. Ζιαζιάς. Κόλαση στις ΕΔ, όλη τη νύχτα, με αφόρητες πιέσεις για τις κρίσεις


Παραίτηση Α/ΓΕΣ μέσα στη νύχτα. Ο αντιστράτηγος Κ.Ζιαζιάς διαφώνησε πλήρως με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται στις φετεινές κρίσεις και υπέβαλε τη παραίτησή του. Η κοροϊδία και η πλήρης απαξίωση που επχείρησε να επιβάλει η κυβέρνηση στη διαδικασία των φετεινών κρίσεων έχει τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα και αναμένεται ότι θα ακολυθοήσουν κι άλλα.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Παλαιά Εθνική οδό


Την ζωή τους έχασαν το απόγευμα της Τρίτης δύο γυναίκες, ενώ νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου μια 40χρονη μητέρα, αλλά και το 6χρονο κοριτσάκι της... που έχει τραυματιστεί σοβαρά, μετά από τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στο 26ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Φαρσάλων - Μικροθηβών, στη διαδρομή μεταξύ Ερέτριας Φαρσάλων και Ελευθεροχωρίου.

Απολαύστε!


Μπακλαβάς με φιστίκι Αιγίνης του Παρλιάρου

Συνταγή για 30 μερίδες

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

40 φύλλα κρούστας
500γρ. βούτυρο Lurpak
300γρ. φιστίκι Αιγίνης

Η Συνταγή της Ημέρας!


Πατατοσαλάτα με κάρυ

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1 κιλό πατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
3/4 φλιτζανιού γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού ταμπάσκο
3/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3/4 φλιτζανιού τριμμένο καρότο
8 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Αθλητικές εφημερίδες


Αθλητικές εφημερίδες
Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων


Πολιτικές εφημερίδες
Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυριανή
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Δημοκρατία
Εφημερίδα Metro

SFENDAMI ADVENTURE EXPERIENCE 25 - 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του καλοκαιριού ξεκίνησαν!


Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του καλοκαιριού ξεκίνησαν! Αρχικά με την διάνοιξη μονοπατιών, το καθαρισμό και την τοποθέτηση της ειδικής σήμανσης για τους νυκτερινούς αγώνες .H διαδρομή του sfendami night trail θα είναι ίδια με την περσινή των 20 χιλ.
Επίσης ανοίγεται ένα νέο μονοπάτι το οποίο θα συνδεθεί με το δεύτερο για τις ανάγκες του αγώνα sfendami adventure experience ανεβάζοντας τις 3 ειδικές διαδρομές στα 12,7 χιλ που στο σύνολό τους είναι όλα μονοπάτια.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Πρωταθλητής Ελλάδος για δεύτερη χρονιά στην τετράκωπο ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης

Τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στην τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που πήραν μέρος στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων2012, στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου.
Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. πήρε μέρος με 14 αθλήτριες και αθλητές σε 5 αγωνίσματα και κατέκτησε την 5η θέση στον πίνακα των μεταλλίων.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς, Κακούρης Νίκος, Ρετζούλης Σωτήρης, Ράπτης Νίκος και Ράπτης Βαγγέλης (πηδαλιούχος) που κατέκτησαν την πρώτη θέση και το κύπελλο στην τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων.

Από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Κατερίνης Συνελήφθη 35χρονος για ναρκωτικά


Συνελήφθη τη Δευτέρα το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας υπήκοος Παλαιστίνης 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, προμήθεια, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο του σπιτιού και στην κατοχή του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: