ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μωρό κοιμάται κάτω από το σημάδι της καισαρικής της μητέρας του

Η φωτογραφία που έγινε viral και συζητήθηκε

bab1


Η εικόνα με ένα μωρό μόλις τριών ημερών να κοιμάται γαλήνιο κάτω από το σημάδι της καισαρικής της μαμάς του, μοιράστηκε στο Facebook πάνω από 56.000 φορές. Η ασπρόμαυρη εικόνα, τραβήχτηκε μόλις μερικές ημέρες μετά την έκτακτη επέμβαση που έσωσε τη ζωή του βρέφους.
Όμως, η εικόνα που έχουν δει πάνω από 11 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, έχει προκαλέσει διχογνωμία. Δηλαδή, τη στιγμή που άλλοι τη βρίσκουν συγκινητική, άλλοι την κρίνουν ως προσβλητική.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την 29χρονη Helen Aller η οποία όπως ανέφερε, η μητέρα της φωτογραφίας δεν επιθυμεί να δοθεί το όνομά της στη δημοσιότητα. Όπως πρόσθεσε η 29χρονη, η γυναίκα της φωτογραφίας, ήταν τρομοκρατημένη που θα έκανε καισαρική αλλά ήθελε να απαθανατιστεί αυτή η στιγμή, μιας και αυτή η επέμβαση έσωσε τη ζωή της ίδιας και του μωρού.
bab2

Καλό το σεξ στο νερό, αλλά διαβάστε και τους κινδύνους που ελλοχεύουν


Σεξ


Το καλοκαίρι είναι εδώ και όσοι τυχεροί έχουν πρόσβαση σε θάλασσα, μπορεί να μπουν στον πειρασμό να κάνουν σεξ μέσα στο νερό ή στην παραλία. Ωστόσο κάτι τέτοιο κρύβει πολλούς κινδύνους για την υγεία.
Προφυλακτικό και νερό
Οι φυσικές αλλά και χημικές ουσίες που υπάρχουν σε θάλασσες και πισίνες αλλοιώνουν τα προφυλακτικά και μειώνουν την αποτελεσματικότητά τους. Ακόμη, η επαφή με το νερό είναι πιθανό να βγάλει τα προφυλακτικά από τη… θέση τους, προκαλώντας κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.
Αμμουδιά και σεξ
Οι παραλίες και ιδιαίτερα οι πολυσύχναστες, βρίθουν από μικρόβια μερικά από τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα. Η επαφή των γεννητικών οργάνων με την άμμο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες ή ερεθισμούς.
Τζακούζι
Παρότι εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται πολύ ελκυστική ιδέα, το σεξ στο τζακούζι, για όσους τελικά…βολευτούν, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους, καθώς το νερό είναι γεμάτο βακτήρια, με αποτέλεσμα οι λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων να είναι σύνηθες φαινόμενο. Επίσης το νερό καταστρέφει την φυσική λίπανση κάνοντας την επαφή λιγότερο απολαυστική.

Θα περιμένω τους χρηματοδότες σου με την καραμπίνα για αλατιές. Ωραίο, χοντρό αλάτι...


Aπό The Bloopers Team (web radio)
Θα περιμένω τους χρηματοδότες σου με την καραμπίνα για αλατιές. Ωραίο, χοντρό αλάτι.

Στον αγύριστο!



Πρώτη φορά Τσίπρας!


Jo Di

Ο «αριστερός» κ.Τσίπρας

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος"Ρεσάλτο"
Τρεις μέρες αφότου ο κ.Τσίπρας ξεπούλησε τα αεροδρόμια της χώρας (στους Γερμανούς), εμφανίστηκε στο προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος… «αρχές»! Δυο μέρες αφότου ο κ.Τσίπρας εφάρμοσε τους μνημονιακούς νόμους του Παπανδρέου και μείωσε (εκείνος που θα επέστρεφε την 13η σύνταξη στους συνταξιούχους) την κατώτατη σύνταξη από τα 500 στα 396 ευρώ, εμφανίστηκε στο...
προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος… «αξίες»!
Πέντε μέρες αφότου ο κ.Τσίπρας επέβαλε (με τις ψήφους του Σαμαρά, του Βορίδη, του Βενιζέλου, του Λοβέρδου, του Θεοδωράκη και της Λυμπεράκη) το δικό του, το τρισχειρότερο «Μνημόνιο Τσίπρα», εμφανίστηκε στο προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος την «ασπίδα των …(αριστερών) ιδεών» του!

Σχεδόν ένα μήνα μετά την προδοσία του «Όχι» του ελληνικού λαού στα Μνημόνια και την μετατροπή του σε σημαιοφόρο του ιταμού «Ναι» στην κοινωνική λεηλασία και στην υποτέλεια, ο κ.Τσίπρας εμφανίστηκε στο προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος το… δημοψήφισμα!

Μόλις επτά μήνες
 από τις εκλογές του Γενάρη, τότε που θα «καταργούσε» τα Μνημόνια, ο κ.Τσίπρας εμφανίστηκε στο προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος την… «ειλικρίνεια»!

Για τις «αρχές», τις «αξίες», τις «ιδέες», την «ειλικρίνεια» όπως και για την «αριστεροσύνη» του κ.Τσίπρα θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Προς το παρόν – και χωρίς περαιτέρω σχόλια - περιοριζόμαστε σε μια οπτικοακουστική απόδοση των «αξιών», των «αρχών», των «ιδεών», της «ειλικρίνειας» του «αριστερού» κ.Τσίπρα, των ομοϊδεατών του και των συμμάχων του.

ΕΔΩ:
https://www.youtube.com/watch?v=LIsAF7dUKTg


  Το διαβάσαμε εδώ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2015/08/video_21.html

Γιατί ακριβώς κάνουμε εκλογές; Για να αλλάξουμε μνημονιακή κυβέρνηση;

Του Στρατή Μαζίδη
Ο πολιτικός τυχοδιώκτης που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να μας φορτώσει με μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έξοδα για να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές ώστε να διαμορφώσει το δωσιλογικό γερμανικό κόμμα που οραματίζεται.
Για να ξεφορτωθεί όσους παρέμειναν συνεπείς στα όσα έλεγαν και πριν τις εκλογές, είτε συμφωνεί κανείς μαζί τους ή όχι.
Η πολιτική δεν πρόκειται να αλλάξει.
Θα εξακολουθήσουμε να έχουμε – όπως φαίνεται – μια γερμανοτσολιάδικη κυβέρνηση κρατιστών και διωκτών του ιδιωτικού ……….
……τομέα και της μεσαίας τάξης που κοιτούν μόνο τη διατήρηση της καρέκλας.
Το μωσαϊκό ίσως αλλάξει. Αλλά αυτό δύναται να γίνει και τώρα. Ποιος ο λόγος των εκλογών;
Για τα καπρίτσια ενός αμούστακου με ροδαλά χεράκια πρωθυπουργού;
Και μάλιστα νωρίς νωρίς για να γλυτώσει όση φοροφθορά μπορεί; Διότι σίγουρα χρειάζονται εκλογές ώστε να τους πετάξουμε όλους έξω από τη Βουλή κλωτσηδόν.
Ή μήπως προσπαθεί να αποδράσει από την πρωθυπουργική καρέκλα όπως το προσπάθησε με το δημοψήφισμα όπου έλεγε ΟΧΙ αλλά μέσα του ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΝΑΙ;
Ωστόσο υπάρχει απλούστερος τρόπος. Βγαίνει από το Μαξίμου, περπατά ως την Πανεπιστημίου και παίρνει το τρόλεϊ για την Κυψέλη.

Η ημέρα που ο Αριστερός έγινε Δεξιός, ο Δεξιός έγινε Αριστερός και ο Πασοκτζής παρέμεινε Πασοκτζής.

Σύμφωνα με την παράδοση, όταν ο Αλέξης Τσίπρας πληροφορήθηκε άνωθεν την επικείμενη συμφωνία με τους θεσμούς , προσευχήθηκε στην εικόνα του Άγιου Λένιν, διάβασε για μια ακόμα φορά το κεφάλαιο του Μαρξ, ως μια απέλπιδα προσπάθεια να αφυπνίσει το αριστερό του παρελθόν πριν το κλείσει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ετοιμάστηκε σωματικά και νοητικά και ανέφερε το γεγονός στους Βουλευτές του. 
Επειδή κατά την ημέρα της συμφωνίας, ο Λαφαζάνης και οι υπόλοιποι της Αριστερής Πλατφόρμας δεν ήταν…….
……….
σύμφωνοι, συμφώνησαν οι βουλευτές της Ν.Δ., του Πασόκ και του Ποταμιού.
Γιατί η συμφωνία έπρεπε να κλείσει και ούτε ο Άγιος Λένιν δεν ήταν ικανός να την αποτρέψει. Έτσι, αφού ψήφισαν τη συμφωνία, την τοποθέτησαν σε περίοπτη θέση, ψηλότερα από τις δύο προηγούμενες,  ώστε να φαίνεται από μακριά και να θυμίζει σε όλους την ημέρα που ο Αριστερός έγινε Δεξιός,  ο Δεξιός έγινε Αριστερός και ο Πασοκτζής παρέμεινε Πασοκτζής.  
Τα υπόλοιπα για μια Παναγιά που πέθανε, τοποθετήθηκε στο μνήμα της Γεσθημανής και μετά από τρεις μέρες ο τάφος ήταν άδειος επειδή μετατέθη τους ουρανούς, είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. 
Τα μεγάλα παιδιά έχουν τα δικά τους παραμύθια.
Τον Αριστερό που παραμένει Αριστερός και τον Δεξιό που στο τέλος κατατροπώνεται

20/9/2015 Εκλογές νομιμοποίησης των Μνημονίων!

Όσοι ακούσαμε την χθεσινή ανακοίνωση του κ. Τσίπρα για την παραίτηση της Κυβέρνησης του και την προκήρυξη των εκλογών την 20η Σεπτεμβρίου αναρωτηθήκαμε ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι αυτής της κατεπείγουσας σε περίοδο καλοκαιριού απόφασης και τι επιδιώκεται μέσω αυτής.
Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και έχουν να κάνουν με το ότι η «Αποστολή» σε πρώτη φάση του κ. Τσίπρα εξετελέσθη στο ακέραιο και πρέπει να εισέλθουμε στην επόμενη φάση η οποία θα είναι η εμπέδωση και η προσαρμογή όλων μας στις οδυνηρές………
……..
αλλαγές που φέρνουν όλα αυτά τα προαπαιτούμενα και οι συμφωνίες των τριών πλέον Μνημονίων.
Η μέχρι τώρα αποστολή του κ. Τσίπρα ήταν πρωτίστως να «ξεπλύνει» ηθικά και νομικά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τις προηγούμενες κυβερνητικές επιλογές τους περνώντας παράλληλα στην Ελληνική Κοινωνία το μήνυμα ότι τελικά δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από αυτόν που μας είχαν οδηγήσει αυτοί.
Όμως το βασικότερο που έγινε είναι ότι με την συνδρομή όλων τους στις κρίσιμες ψηφοφορίες ξεπέρασαν κατά πολύ το Συνταγματικό όριο των 180 ψήφων το οποίο δένει χειροπόδαρα και οριστικά την χώρα μας στα μνημονιακά δεσμά στερώντας την κυριαρχία μας αλλά ακόμα και την ελευθερία του να νομοθετεί η Ελληνική Βουλή χωρίς την προέγκριση και την τελική άδεια των Ευρωπαίων τοκογλύφων.
Μη σας ξεγελούν οι διαμαρτυρίες και αντιπολιτευτικές ψευτοκορώνες για δήθεν αιφνιδιασμό του Μεϊμαράκη, της Γεννηματά και του Θεοδωράκη αφού όλοι τους επί της ουσίας βάδισαν χέρι χέρι στην υπογραφή του 3ου και χειρότερου μνημονίου.
Τώρα να είστε σίγουροι ότι προεκλογικά θα σκούζουν σαν τις παρθένες που έχασαν την παρθενιά τους από το φελό και όχι από το … μπουκάλι!
Βέβαια αυτό που προβάλουν ως βασική αιτία δηλ. η διαφοροποίηση των μελών της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ μας δίνει την εξήγηση πως τρέχουν να προλάβουν για να μη της δώσουν το χρόνο να οργανωθεί και να διεκδικήσει μεγάλο κομμάτι της εκλογικής πίτας αν και εγώ έχω την εντύπωση ότι στο βάθος του μυαλού τους τους τρομάζει περισσότερο η ιδέα της ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής αφού φτάσαμε στο σημείο αυτή μαζί με το ΚΚΕ να είναι οι μόνες αντιμνημονιακές δυνάμεις εντός Βουλής. Πιστεύω δε ότι τελικά οι διαφωνούντες θα δημιουργήσουν φορέα και θα συμμετέχουν στις εκλογές αλλά δεν ξέρω λόγω στενότητας χρόνου αν τα επιχειρήματα τους μπορέσουν να φτάσουν χωρίς νοηματικές παρεμβολές και αλλοιώσεις στο ευρύ κοινό μιας και τώρα ο Αλέξης «ως εκ θαύματος» προβάλλεται από τους εγχώριους διαπλεκόμενους καναλαχοεργολάβους αλλά και από τους Ευρωπαίους Νταβατζήδες ως ο καταλληλότερος, ο εξυπνότερος, «ο ομορφότερος» και ο ικανότερος να μας οδηγήσει έξω από αυτή την κρίση.
Το βέβαιο είναι ότι με όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι από εμάς θα δυσκολευτούμε να πιστέψουμε το οτιδήποτε και τον οποιοδήποτε μιας και όπως έλεγε χαρακτηριστικά ένας φίλος «τώρα πλέον κοιτάμε την σκιά μας και δεν είμαστε σίγουροι αν είμαστε εμείς» οπότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιος είναι ο ψεύτης, ποιος είναι ο κλέφτης, ποιος είναι ο Γερμανοτσολιάς και τέλος πάντων αν υπάρχει κάποιος γνήσιος Έλληνας Ηγέτης για να συμμαζέψει αυτό το ρημαδιό όπως κατάντησαν την πατρίδα μας.
Χαρακτηριστικό της ρευστότητας της κατάστασης είναι ότι έφτασαν στο σημείο να ξεθάψουν και να προβάλλουν συχνά πυκνά (ειδικά στο ΣΚΑΙ) δίνοντας μάλιστα εκλογικά δημοσκοπικά νούμερα σε ένα κόμμα και έναν άνθρωπο (συγκεκριμένα το κόμμα των Κεντρώων του κ. Βασίλη Λεβέντη) τον οποίο τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια χλεύαζαν και λοιδωρούσαν όλοι τους με τους πιο χείριστους τρόπους.
Από αυτό και μόνο διαφαίνεται ότι δεν θέλουν και δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία κανενός αλλά αντιθέτως ο κατακερματισμός των δυνάμεων, τους ευνοεί αφού θα τους δώσει την δικαιολογία για την δημιουργία ακόμα και «παρά φύση» κυβερνητικών σχημάτων προκειμένου να μας σώσουν και πάλι αλλά στην ουσία ο σκοπός τους θα είναι να ξεπλύνουν τα παλαιά, τα τωρινά και τα μελλοντικά ανομήματα όλων τους εις βάρος όλων μας και της Χώρας!!!

Άσχημα τα νέα από τις πρώτες δημοσκοπήσεις για τον Αλ. Τσίπρα…

Με βάση πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, κρυφές δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν το ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται οριακά γύρω από το 30%, ποσοστό το οποίο κάνει την δύσκολη της ύπαρξη μιας αυτοδυναμίας για το ΣΥΡΙΖΑ.
Παρότι με βάση τις έρευνες, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε ένα πολιτικό πεδίο το οποίο δεν του αναγνωρίζει κάποιον ουσιαστικό πολιτικό αντίπαλο, η τελευταία πολιτική του κίνηση σχετικά με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου για τη χώρα αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα για το ΣΥΡΙΖΑ, μιας και οι διαφεύγοντες ψήφοι φαίνεται πως πρόκειται να του στερήσουν το ενδεχόμενο μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης.
Εκτός από τα προβλήματα του εσωτερικού ο Αλέξης Τσίπρας έχει να αντιμετωπίσει και τα του εξωτερικού, αφού οι δανειστές δεν είναι υπέρ ενός νέου κύκλου εκλογών ειδικά μόλις……
……
μερικές ημέρες ύστερα από την εκταμίευση της πρώτης δόσης ύψους 25 δισ. ευρώ.
Η Ευρώπη φαίνεται πως δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού έχουν φροντίσει να κάνουν γνωστή τη θέση τους στο Έλληνα Πρωθυπουργό με μια σειρά επιστολών που σκοπό έχουν να αποτρέψουν οποιαδήποτε κίνηση έχει την πιθανότητα να θέσει υπό αμφισβήτηση τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την εφαρμογή των συμφωνηθέντων εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος μέχρι και την πρώτη αξιολόγηση τον ερχόμενο Οκτώβριο…