ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Το δυναμικό του HOTEL ORFEAS CLASSIC,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει :




Ότι  είναι έτοιμο

να σας καλωσορίσει και να σας υποδεχτεί ξανά.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδίας για όλες τις ευχές σας αυτήν τη δύσκολη στιγμή.
Ευχόμαστε σε όλους σας Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.


 
'ORFEAS' classic
3,Ethnikis Antistasis str.
60100 Katerini
t. 0030/2351077800
f.0030/2351026252

Η τρομοκρατία του Αν

Κι αν βγει πρόεδρος Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας; Κι αν πάμε σε εκλογές; Κι αν βγει κυβέρνηση ο Σύριζα; Κι αν πρώτο κόμμα βγει η ΝΔ; Κι αν συνασπιστούν Σύριζα-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι-ΑΝΕΛ; Τι θα αλλάξει στην χώρα όσα ΑΝ και να πραγματοποιηθούν;
Η συνταγή ίδια και απαράλλαχτη με εκείνη που σχεδίασαν οι εταίροι και οι αγορές με τον Γιώργο Παπανδρέου που ξαφνικά ως επιφώτιση του ήρθε να κάνει δημοψήφισμα. Από το 2012 που οι μνημονιακές συμφωνίες γίνονται νόμοι του Κράτους το ίδιο παιχνίδι στήνουν. Πέφτουν οι δείκτες του χρηματιστηρίου, κάνει τον σκληρό η Γερμανία, πετάγεται η ευρωπαϊκή αριστερά σαν πορδή και απειλεί με επαναδιαπραγματεύσεις, στέλνουν τον λαό στην….
…………
κάλπη να νομίζει ότι θα κάνει την αλλαγή μέσω ψήφου και στο τέλος οι πιέσεις της πραγματικότητας κάνουν τους εκλεγμένους σωτήρες να «αναγκάζονται» να επιβάλλουν νέα μέτρα και νέες συμφωνίες δανεισμού. Βέβαια, αυτή την φορά είχαν τόσο χεσμένο τον λαό κυβερνώντες και εταίροι που ούτε καν ξαφνιάστηκαν για την «απόφαση» της κυβέρνησης για επίσπευση εκλογής προέδρου.
Βέβαια, δεν ήταν για ξάφνιασμα η κατάσταση όταν ο ίδιος ο Σύριζα στο City του Λονδίνου έδωσε ως ημερομηνία εκλογών την 22α Μαρτίου και σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας τον συνασπισμό του με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. Ούτε για ξάφνιασμα ήταν ότι πήρε τον κατήφορο το Χρηματιστήριο με τον φόβο ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ και θα χρεοκοπήσει αν μια «αριστερή» κυβέρνηση βγει στην εξουσία. Πώς είναι δυνατόν να φοβούνται οι αγορές τον Σύριζα στην εξουσία από την στιγμή που η Γερμανία μετά από 2 χρόνια σταμάτα από την 1η Ιανουαρίου την κρατική ασφαλιστική κάλυψη για τις εξαγωγές της στην Ελλάδα; Δεν φοβούνται πλέον οι Γερμανοί ότι δεν θα πάρουν τα λεφτά τους από την ελληνική αγορά. Αυτό συνάμα με τα εύσημα του Σόιμπλε στον Σαμαρά για την επιλογή του να κάνει την κίνηση για πρόεδρο της Δημοκρατίας τώρα,  σημαίνει ότι έχουν στημένη την κατάσταση τόσο καλά που είτε γίνουν εκλογές, είτε ο Θεός να κατέβει στην Ελλάδα και να κάνει επανάσταση, οι δανειστές δεν το κουνάνε από εδώ.
Άκουσες τον πιθανό αυριανό πρωθυπουργό Τσίπρα να σου λέει τίποτε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για μηδενισμό των χρεών ασφαλισμένων από το 2012 και μετά, για επανάκτηση όλων των ξεπουλημένων κομματιών της ελληνικής γης σε ιδιώτες, για παύση της συμβολαιακής καλλιέργειας μέσω τραπεζών, για επανάκτηση του 75% της καλλιεργήσιμης γης που την πήρε μέσα σε ένα βράδυ η Τράπεζα Πειραιώς, για επιστροφή των χρημάτων στους φορολογούμενους που πήρε το Κράτος μέσω του χαρατσιού της ΔΕΗ, για λουκέτο στην Ελ Ντοράντο, για κρατικοποίηση των μετοχών της Μικρής ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ; Όχι βέβαια. Το μόνο που σου τσαμπούνησε ο Αλεξάκος είναι το εύκολο: Επανεκτίμηση των δικαιωμάτων δημόσιας γης που πήραν οι ιδιώτες, όχι all inclusive δικαιώματα στα μεγαθήρια ξενοδοχεία που έχουν πάρει όλα τα φιλέτα των ελληνικών παραλιών και το φοβερότερο όλων: Δημιουργία αναπτυξιακής τράπεζας με κρατικό έλεγχο!
Από τράπεζα σε τράπεζα και δώσε τράπεζα ο αριστερός Σύριζα. Πού θα βρει τα κεφάλαια ο Τσίπρας για να δανείζει; Από την Επενδυτική Τράπεζα της Ευρώπης που τα μεγαλύτερα κεφάλαια τα έχει βάλει η Γερμανία. Και ποιος θα παίρνει δάνεια για να αναπτυχθεί; Όχι πάντως ο κατεστραμμένος Έλληνας επιχειρηματίας που δεν του έμεινε ούτε μαντήλι να κλάψει.
Μία από τα ίδια και χειρότερα. Σε βάζουν πάλι στην διαδικασία της τρομοκρατίας ότι θα βγεις από το ευρώ, θα έχεις πείνα και ΑΤΜ χωρίς λεφτά για μισθούς και συντάξεις και στο τέλος για να σε σώσουν όλοι αυτοί θα βρουν ένα σχέδιο κοινής εθνικής κυβέρνησης έχοντας σε δεμένο από τη μια με ένα ΔΝΤ, που δεν πρόκειται να φύγει από τον έλεγχο, και μία Ε.Ε που μπαίνει με τα μπούνια να ισχυροποιήσει την κατοχή της στην Ελλάδα.
Θα κάνει ο Αλέξης «μπου» στον πρόεδρο της ΕΚΤ, Ντράγκι, και θα γίνει η επανάσταση. Θα κάνει κι ένα «μπου» στην Μέρκελ και θα γίνει η ανατροπή. Ως γνωστόν με πορδές αυγά δεν βάφονται και ως γνωστότερον αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν φτιάχνεις. Δεν χρειάζεται πολιτική ανάλυση για το τι πρέπει να γίνει, ούτε κανένα ιδιαίτερο οικονομικό μοντέλο. Εφόσον το πείραμα στην Ελλάδα με πρωτεργάτες Ευρωπαίους και προδόταρους απέτυχε για τον λαό και πέτυχε για τους εκτελεστές του τότε το σταματάς. Αμέσως μετά το σταμάτημα, στήνεις στον τοίχο όλους αυτούς που το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν. Μηδενίζεις και ξεκινάς. Τόσο απλά και χωρίς κανένα ΑΝ στην πρόταση. -

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Λένε ψέματα με την ίδια ευκολία που αναπνέουν. Ό,τι πιο συνεπές έχουν επάνω τους είναι το επαναλαμβανόμενο πολιτικό ψεύδος τους…
----12mpog
του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Ήταν Οκτώβρης του 2010. Από τότε είχαν αρχίσει τα… «μέχρις εδώ!» στις «σκληρές διαπραγματεύσεις» των ελληνικών κυβερνήσεων με την τρόικα…
……….
----1mpogΜόλις δυο μήνες πριν, σε συνέντευξή του στη «Real News» (21/9/2014), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Ε.Βενιζέλος δήλωνε:
«Συζητάμε με τους εταίρους την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος και την ομαλή και ασφαλή έξοδο από το μνημόνιο».
Εκείνο που ακολούθησε και εκείνο που μας ετοιμάζουν είναι γνωστό: Παράταση του Μνημονίου και επέκτασή του με άλλο, πλέον, όνομα: «Προληπτική γραμμή πίστωσης»…
Φυσικά ο κ.Βενιζέλος έχει τη δική του μακρά παράδοση «αξιοπιστίας». Ο κύριος που επέβαλε το χαράτσι για το οποίο ο ίδιος ορκιζόταν ότι δεν θα επιβληθεί, σε προηγούμενη συνέντευξή του, έλεγε: «Λέω λοιπόν κατηγορηματικά για άλλη μια φορά: όχι δεν θα χρειαστεί νέο δάνειο -και ως εκ τούτου νέο μνημόνιο- και σίγουρα δεν θα χρειαστούν νέα δημοσιονομικά μέτρα, παρά μέτρα τόνωσης της ανάπτυξης, της ανταγωνιστικότητας και της κοινωνικής συνοχής» (Ε.Βενιζέλος, συνέντευξη στη Real News, 23/3/2014).
Πάμε παρακάτω. 
----111mpogΉταν τότε που ο κ.Σαμαράς «δεν θα ψήφιζε» το Μνημόνιο 2 (που το ψήφισε). Που «δεν θα στήριζε» το Μεσοπρόθεσμο (που το στήριξε). Που «δεν θα συναινούσε» σε απολύσεις (που συναίνεσε). Και που «δεν θα συμφωνούσε» σε ιδιωτικοποιήσεις (που συμφώνησε)…
Αυτά τα έλεγε ο κ.Σαμαράς  στο «Πρώτο Θέμα», τον Μάιο του 2011. Τι έγινε μετά; Συγκρότησε την κυβέρνηση Παπαδήμου, μέσω της οποίας: Κόπηκαν οι μισθοί (κι άλλο). Μειώθηκαν οι συντάξεις (κι άλλο). Κόπηκαν τα κοινωνικά επιδόματα (κι άλλο). Αυξήθηκε η ανεργία (κι άλλο). Κατακρεουργήθηκαν οι εργασιακές σχέσεις (κι άλλο). Καταληστεύτηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία (κι άλλο). Αυξήθηκαν οι φόροι (κι άλλο)…
Στις 8/9/2013, ο πρωθυπουργός – πλέον – κ.Σαμαράς, σε συνέντευξή του στο «Έθνος» έλεγε: «Όχι νέα μέτρα, όχι νέα λιτότητα»… Τι συνέβη στην πραγματικότητα: Ένα μήνα αργότερα, στις 23 Οκτώβρη 2013 η κυβέρνηση Σαμαρά  έφερε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Ένα νομοσχέδιο που ξεπέρασε σε φοροληστρικό κανιβαλισμό όλα τα προηγούμενα!
Ήταν με εκείνο το  νομοσχέδιο που μονιμοποίησαν μέχρι δευτέρας παρουσίας το (δήθεν έκτακτο) χαράτσι στα ακίνητα. Που επέβαλλαν πλέον το χαράτσι ακόμα και σε σπίτια χωρίς ρεύμα! Και σε χωράφια! Και σε γιαπιά! Και σε μαντριά!
----1111samΑυτά λέγονταν τον Σεπτέμβρη του 2013. Ένα μήνα αργότερα έφεραν το φορολογικό νομοσχέδιο με το οποίο φορολογούσαν ακόμα και τα κοτέτσια!
Προχτές ο κ.Σαμαράς μιλώντας στη Βουλή με το γνωστό πια και ξεφτισμένο στιλ του θεατρινίστικου πολιτικού κουτσαβακισμού, επανέλαβε καμιά δεκαριά φορές ότι οι επικριτές του διαψεύστηκαν διότι, όπως ισχυρίστηκε, η κυβέρνησή του «δεν πήρε» (!) νέα μέτρα ούτε το 2013 ούτε το 2014! Και συνέχισε λέγοντας ότι όπως ακριβώς αποδείχτηκε «αξιόπιστος» το 2013 – 2014 (σσ: που «δεν πήρε» νέα μέτρα!), το ίδιο αξιόπιστος θα είναι και το 2015 που επίσης «δεν» θα πάρει νέα μέτρα!
Εδώ πια μωραίνει Κύριος! Δεν φτάνει, δηλαδή, που μας κοροϊδεύουν για όσα θα κάνουν, έφτασαν να μας κοροϊδεύουν και για όσα έχουν ήδη κάνει!
Ποιος, όμως, είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι «δεν πήρε» νέα μέτρα φέτος και πέρσι; Είναι ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης που μόνο με το Μεσοπρόθεσμό (Απρίλης 2014 – πίνακας 2.3) ψήφισε την αύξηση των άμεσων φόρων κατά 9,34 δισ. ευρώ και την αύξηση των έμμεσων φόρων κατά 9,044 δις. ευρώ για την περίοδο 2014 – 2018! Αυτός είναι που «δεν πήρε» νέα μέτρα!
Αλλά, υπάρχει και κάτι ακόμα το οποίο αξίζει να τονιστεί: Πότε και από πού ορκιζόταν ο κ.Σαμαράς ότι «δεν θα πάρει» νέα μέτρα για το 2015; Είναι απίθανο: Το ορκίστηκε στην ομιλία του για έναν προυπολογισμό σύμφωνα με τον οποίο το 2015 – που «δεν θα παρθούν» νέα μέτρα – αυξάνονται (εισηγητική έκθεση προυπολογισμού 2015, πίνακας 3.2) κατά 1,4 δισ. ευρώ οι νέοι φόροι και μειώνονται κατά επιπλέον 1,555 δισ. ευρώ οι κοινωνικές δαπάνες! Όχι άλλη «αξιοπιστία» κύριε πρωθυπουργέ. Φτάνει!
Υπάρχει βέβαια μια ακόμα υπόσχεση. Τι λέει; Ότι η Ελλάδα «βγαίνει» από το Μνημόνιο. Ότι αν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυβέρνηση διατηρηθεί στις καρέκλες της, τότε θα προχωρήσει σε συμφωνία με την ΕΕ και με το ΔΝΤ η οποία αφενός «δεν» θα περιλαμβάνει νέα μέτρα, αφετέρου θα εγγυάται την «ανάπτυξη» την «ευτυχία» και την «καλοπέραση».
----1111realΑλλά ποιο ακριβώς είναι αυτό το σχέδιο; Ποιο είναι αυτό το «ζουμπουρλούδικο» πακέτο του «μετά Μνημόνιο» (εδώ γελάνε) «success story»; Ε, λοιπόν, ιδού η ψευτιά τους:
Ο,τι μας ετοιμάζουν αποκαλύφθηκαν στο πρωτοσέλιδο της «Real» την περασμένη Κυριακή.
Αυτά είναι τα «μη» μέτρα που «δεν» (!) θα πάρουν: Περιλαμβάνουν από νέες αυξήσεις του ΦΠΑ και κατασχέσεις μισθών και συντάξεων μέχρι και ολοκληρωτική κατάργηση καταβολής συντάξεων! Αυτή είναι η – μέσω email – συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους της. Κι αυτή είναι η πρώτη μόνο δόση των νέων μέτρων (σσ: που «δεν θα πάρουν»)!
Τόσο το ψέμα τους. Τόση και τέτοια η πολιτική απάτη. Τέτοιο αντιλαϊκό βέρτικο. Αυτοί είναι που «δεν θα έπαιρναν», που «δεν πήραν» και που «δεν θα πάρουν» νέα μέτρα.
Να, λοιπόν, γιατί είναι και ζήτημα στοιχειώδους αξιοπρέπειας να πάρουν από τον ελληνικό λαό αυτό που τους αξίζει. Και να το πάρουν – χωρίς καμία διαπραγμάτευση – αυτοί, η πολιτική τους, οι σύμμαχοί τους και οι εταίροι τους: Να πάρουν πόδι! 

Τράπεζες: Σπεύσατε να ρυθμίσετε τα χρέη σας – Συμβουλή:αρνηθείτε,ευγενικά

Προσοχή μην κάνετε καμία ρύθμιση τώρα εκτός αν σας προτείνουν κούρεμα του δανείου σας.
Για να σας δελεάσουν θα ζητήσουν από εσάς να καθορίσετε το ύψος της δόσης και χωρίς πολλές-πολλές χαρτούρες.
Να ξέρετε ότι αν κάνετε τώρα ρύθμιση και αύριο γίνει ……..
…………γενικό κούρεμα κόκκινων δανείων το δικό σας δάνειο δεν θα περιλαμβάνετε στο κούρεμα καθώς θα είναι πρόσφατη η ρύθμιση που έχετε κάνει.
Για να επιβεβαιώσω το παρακάτω ρεπορτάζ σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό με πήραν τηλέφωνο από την Γιουρομπανκ για να μου προτείνουν,ευγενικά και όχι εκβιαστικά όπως άλλες φορές,τα όσα ανέφερα παραπάνω.
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ!!
Περίπου 2 εκατ. δανειολήπτες  εντός λίγων ημερών…. σε σύντομο μάλιστα διάστημα όπως λένε οι πηγές, θα λάβουν επιστολή από τις τράπεζες, στην οποία θα περιγράφονται οι εναλλακτικές λύσεις διευθέτησης ή ρύθμισης των “κόκκινων” δανείων τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας πρόκειται για δανειολήπτες στεγαστικών, καταναλωτικών, αλλά και επαγγελματικών ή μικρών επιχειρηματικών δανείων, οι οποίοι έχουν καθυστερήσει τις οφειλές τους πάνω από ένα μήνα.  Μεταξύ τους επίσης οφειλέτες που έχουν δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, όσοι είναι εγγυητές σε δάνεια, οφειλές από κατάπτωση εγγυητικών επιστολών, αλλά και δάνεια που έχουν χορηγηθεί από τις τράπεζες στους υπαλλήλους τους,
Σύμφωνα με εγκύκλιο της ΤτΕ, εξαίρεση από τις διατάξεις του κώδικα αποτελούν όσοι έχουν υποβάλει αίτηση υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη αλλά και όσοι επαγγελματίες ή μικροεπιχειρηματίες κάνουν χρήση του πρόσφατου νόμου 4307, που επιτρέπει τη ρύθμιση των επιχειρηματικών οφειλών.
Από τη διαδικασία της ενημέρωσης αναμένεται να ξεκαθαρισθεί το ποιοι από τους οφειλέτες θα χαρακτηριστούν συνεργάσιμοι και ποιοι όχι. Η διάκριση αυτή σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση του δανειολήπτη και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης θα αποτελέσει κριτήριο για την εφαρμογή των λύσεων ρύθμισης του δανείου ή οριστικής διευθέτησης της οφειλής, που μπορεί να οδηγήσει και στο “κούρεμα”.
Προκειμένου να χαρακτηριστεί συνεργάσιμος ένας οφειλέτης, υποχρεούται σε γνωστοποίηση όλων των πληροφοριών που αφορούν την οικονομική του κατάσταση ή την οποιαδήποτε μεταβολή της. Ο οφειλέτης θα πρέπει να ανταποκρίνεται «με ειλικρίνεια και σαφήνεια σε κλήσεις και επιστολές του δανειστή εντός 15 εργάσιμων ημερών».
Εάν ο δανειολήπτης επιδείξει συνεργάσιμη συμπεριφορά, η τράπεζα οφείλει να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, δηλαδή να συγκεντρώσει τις αναγκαίες οικονομικές πληροφορίες για τον οφειλέτη, να αξιολογήσει την οικονομική του κατάσταση και να προτείνει αιτιολογημένα και εγγράφως την κατάλληλη λύση για τη ρύθμιση ή την οριστική διευθέτηση της οφειλής, στη βάση των λύσεων που προβλέπονται για τα φυσικά πρόσωπα ή τις επιχειρήσεις αντίστοιχα.
Μεταξύ των λύσεων που μπορούν να επιλεγούν για τη διευθέτηση μιας οφειλής, είτε αυτή είναι ληξιπρόθεσμη είτε όχι, είναι οι παραδοσιακοί τρόποι όπως η ρύθμιση του δανείου με καταβολή μικρότερης δόσης, η πληρωμή μόνο τόκων, το πάγωμα της οφειλής, ή η διαγραφή μέρους του δανείου, αλλά και λύσεις όπως η εθελοντική παράδοση του ακινήτου στην τράπεζα ή η μετατροπή του δανείου σε χρηματοδοτική μίσθωση και η δυνατότητα του δανειολήπτη να μείνει στο ακίνητο έναντι ενοικίου, κ.ά.

Ο Σταύρος Δήμας ήταν υπουργός του δοτού Παπαδήμου! Τοσο γρήγορα ξεχάσαμε;

Σταύρος Δήμας ήταν υπουργός του δοτού Παπαδήμου! Τοσο γρήγορα ξεχάσαμε; (Βιντεο)
netakias
Σταύρος Δήμας ήταν υπουργός του δοτού Παπαδήμου! Τοσο γρήγορα ξεχάσαμε;
Δείτε το βίντεο από της προγραμματικές δηλώσεις της δοτής και εγκάθετης κυβέρνησης Παπαδήμου, αυτής που κατέστρεψε τα Ταμεία, κατέστρεψε τα Νοσοκομεία, τα Πανεπιστήμια και τους Ελληνες καταθέτες με το PSI.
Αυτός ο δοτός υπουργός θα είναι ο θεματοφύλαξ της Δημοκρατίας;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…..

Το δίλημμα του προ[εδρο]δότη

Ο κύριος [και ενίοτε κυρία] Α.Χ. είναιβουλευτής. Πριν από λίγα χρόνια είχε εκλεγεί με κάποια από τις πρώην «μεγάλες» καθεστωτικές συμμορίες αλλά στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, εξελέγη με μία άλλη συμμορία, που προέκυψε από δυσαρεστημένους της παλιάς συμμορίας…
Τώρα το παίζει ανεξάρτητος [και καμιά φορά ανεξάρτητη…]
Εκεί γύρω στον Νοέμβριο, ο κ. Α,Χ. δέχτηκε στο πλαστό προφίλ του στο φέησμπουκ, μια σειρά μηνυμάτων από νεαρό αλβανό «ομογενή» [όπως του είπε] ο οποίος του έστελνε γυμνέςφωτογραφίες του. Στο τρίτο κιόλας inbox, ο Αλβανός ονόματι ……..
………..Κόστα[ψευδώνυμο] του πρότεινε να συναντηθούνε σε ξενοδοχείο της πλατείας Βάθη και να κάνουνε τρελίτσες.
Ο κύριος [και άλλοτε κυρία] Α.Χ. του εξήγησε ότι δεν συνήθιζε να «βγαίνει» με αγνώστους αλλά τέλος πάντων δεν θα έλεγε όχι για ένα ποτό και μια καλύτερη γνωριμία.
Να μην σας τα πολυλογώ, ο νεαρός «βορειοπηρώτης» δέχτηκε την πρόταση και μετά από ένα γρήγορο καφεδάκι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κατέληξαν σε ροζ ξενοδοχείο του Νέου Κόσμου.
Η σχέση του κ. Α.Χ. με τον Αλβανό, κράτησε περίπου ένα μήνα. Στο διάστημα αυτό υπήρξαν τρεις συναντήσεις, όπου εμπλέχτηκαν και κανά δυο μελαμψοί νεαροί, φίλοι του Κόστα.
Ο κ. Α.Χ. ήτανε πολύ ευχαριστημένος, από τις καινούριες του γνωριμίες. Αγόρασε μάλιστα μερικά σέξυ βρακάκια για τον ίδιον και ένα πρόγραμμα πολυτελών διακοπών για τη γυναίκα του, στα νησιά πουκέ.
Δυστυχώς, η ευφορία του κ. Α.Χ. [του αποκαλούμενου πλέον και «ψιψίνα«, από τους αλβανοκογκολέζους εραστές του] δεν κράτησε πολύ.
Αρχές Νοεμβρίου ο Κόστα τον συνάντησε σε ένα καφέ της περιοχής Μακρυγάννη και του έδωσε ένα στικάκι.
-Δες το, του είπε και τα λέμε μετά…
Για τρελίτσες και τέτοια του το ξέκοψε, άπαξ και δια παντός…
Η «ψιψίνα» έσπευσε να δει τι περιείχε το στικάκι και διαπίστωσε έντρομος ότι ο Κόστα είχε καταγράψει σε βίντεο όλα τα αίσχη που έκαμαν οι τέσσερις τους [μέχρι και τη σκηνή όπου ο κ. Α. Χ. έγλειφε τα πόδια του κογκολέζου ενώ ο Κόστα τον πηδούσε πεσμένον στα τέσσερα…]
Δυο μέρες μετά και ενώ η αγωνία του κ. Α.Χ. είχε φτάσει στο απροχώρητο, ο Αλβανός τον πήρε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να συναντηθούν σε ένα καφέ της οδού Πανεπιστημίου.
Χωρίς περιστροφές, ο Κόστα είπε στην πρώην ερωμένη του, ότι αν δέχονταν να εκτελέσει τις εντολές των αφεντικών του, θα εξαφανίζονταν το στικάκι και ταυτόχρονα θα έμπαιναν στον λογαριασμό του και 500.000 ευρόπουλα, για την ψυχική οδύνη.
Ο κύριος [και συχνά κυρία] Α.Χ. ρώτησε τον Αλβανό ποια ήταν τα αφεντικά του και αυτός του απάντησε κοφτά:
– Τα ίδια με τα δικά σου…
– Και ποιες είναι οι εντολές τους που πρέπει να εκτελέσω?
– Θα μάθεις γρήγορα… Αρκεί να είσαι υποταχτική γατούλα..
– Θα είμαι!
Ο Κόστα τσίμπησε το κωλαράκι  του κ. Α.Χ. και έφυγε γελώντας…
Το ίδιο βράδυ κιόλας, ο κύριος [και τις νύχτες κυρία]  βουλευτής έλαβε ένα ήσυχο τηλεφώνημα από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της μίας από τις συγκυβερνώσες συμμορίες.
Το τηλεφώνημα ήταν μάλλον σιβυλικό αλλά και οι δυο τους κατάλαβαν πολύ καλά τι ζητούσε ο ένας από τον άλλον…
– Για το καλό του ελληνικού λαού, στα λέω αυτά που σου λέω…
– Μα, δεν αμφιβάλλω… Κι εγώ για το καλό του ελληνικού λαού, θα κάμω ότι μου πείτε…
– Μπράβο, καλή γατούλα..
– Νιάου…
Η συμφωνία έκλεισε και ο κ. Α.Χ. περίμενε ήσυχος πότε θα κινηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου της λεγόμενης δημοκρατίας, ώστε να ψηφίσει πρόεδρα και να αποδείξει στα αφεντικά του τη νομιμοφροσύνη του.
Στο μεταξύ παραμύθιαζε τους ψηφοφόρους του, ότι θα αποφασίσει κατά συνείδησιν και ότι θα κρίνει με βάση το συμφέρον της πατριδας και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά…
Α, και να μην ξεχάσω…
Τα «αφεντικά» του έβαναν στο λογαριασμό του και μια μπροστάντζα εκατό χιλιαρικάκια, για να του δείξουν ότι κρατάνε τις συμφωνίες τους…
Τα πράγματα θα εξελίσσονταν ομαλά, όπως πάντα σ΄αυτόν εδώ τον καταδικασμένο τόπο, αν δεν συνέβαινε ένα εντελώς αναπάντεχο γεγονός, εκεί περίπου στα τέλη του Νοεμβρίου…
Ο κ. Α, Χ. δέχτηκε ένα πολύ περίεργο τηλεφώνημα, από κυρία, η οποία του συστήθηκε ως γραμματέας της πρεσβείας πολύ μεγάλης και πολύ ισχυρής χώρας, που καθώς λέγουν οι κακές γλώσσες, έχει το αληθινό κουμάντο στη διακυβέρνηση της Ελλάδας…
Η εν λόγω κυρία του είπε με πολύ σπαστά ελληνικά δυο φρασούλες και έναν αριθμό, που του πάγωσαν το αίμα…
Η πρώτη ήταν ο τίτλος της μίας από τις δύο off shore εταιρείες που είχε στην κατοχή του, για να καταθέτει εκεί τις μίζες και τα αδήλωτα φράγκα, που κονομούσε από τις κατάλληλες μπίζνες…
Η δεύτερη ήταν η παράξενη φράση, σε μάλλον αυτοσχέδια ρίμα: «τον ξέρεις τον καρατζαφέρη?«
Κι ο αριθμός ήταν ο αριθμός λογαριασμού της off shore, στον οποίο είχε καταθέσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ, όταν συνέβαλε τα μέγιστα ως βουλευτής για να κλειστεί μια καλή δουλειά, με πλαστά πιστοποιητικά μιας ομάδας αφγανων πρεζέμπορων [με τον έναν μάλιστα, είχαν περάσει και δυο αξέχαστες βραδιές σε πανάκριβο ξενοδοχείο, στις οποίες συμμετείχαν και ανήλικα πακιστανάκια…]
Τρελαμένος ο κ. Α.Χ. προσπάθησε να διαπραγματευτεί με την γκεσταπίτισα της πρεσβείας αλλά αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο, στα μούτρα.
Στη συνέχεια του έστειλαν και μέηλ στο οποίο του ξεκαθάριζαν ότι ήξεραν, για τον εκβιασμό που δέχονταν, αλλά έτσι και τολμούσε να στηρίξει την κυβέρνηση ψηφίζοντας για πρόεδρα της λεγόμενης δημοκρατίας, θα του έβγαναν όλα τα άπλυτα στη φόρα.
Σε κακό χάλι ο κύριος [και κατα περίστασιν κυρία] Α.Χ. κινητοποίησε όλες τι γνωριμίες του και κατάφερε να  συναντηθεί με υπάλληλο της εν λόγω πρεσβείας, ο οποίος ανήκε και στοαδελφάτο.
Ο χερ Χανς [ψευδώνυμο] τον αντιμετώπισε μάλλον με ψυχρή ευγένεια, δεν του άφησε όμως κανένα περιθώριο διαφυγής.
Όταν ο κ. Α.Χ. τον ρώτησε: «μα, πως είναι δυνατόν να θέλετε να ρίξετε μια κυβέρνηση που σας τα έχει δώσει όλα?» ο χερ Χανς ανασήκωσε αδιάφορος τους ώμους του…
– Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν, καλή μου… Κι αυτοί γεράσανε… Δεν τραβάνε άλλο… Χρειαζόμαστε φρέσκα και νεαρά πουλαράκια, για να μας κάνουν όλη τη δουλειά…
– Κι αυτά τα κουρασμένα άλογα που σας την έκαναν μέχρι τώρα? Θα τους πετάξετε στα σκουπίδια?
Ο Χανς έσκασε στα γέλια…
– Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, μωρό μου… Τον προδότη, ουδείς…
Αυτό  λοιπόν είναι το δίλημμα του κυρίου [και πιο πολύ κυρίας] Α.Χ. ετούτη τη στιγμή.
Κι όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για δίλημμα του τύπου μπρος βαθύ και πίσω ρέμα…
Δεν έχω ιδέα πως θα το επιλύσει ο κ. Α.Χ. και να σας πω την αλήθεια μου, δεν με νοιάζει διόλου…
Άλλωστε, είτε γίνει ένας ακόμη προ[εδρο]δότης, είτε όχι, το ίδιο σχέδιο θα υπηρετήσει στη συνεχεια και αυτός και οι όμοιοι του.
Το πολύ-πολύ, αν πέσει η μία συμμορία που διαφεντεύει τώρα τον τόπο, να ανέβει η άλλη συμμορία, που απλώς θα επιταχύνει την εξαφάνιση του ελληνικού γένους, έτσι ώστε να έχουν και παραδείγματα κάτι αλλες χώρες, που αρχίζουν να κουνιούνται στα μεγάλα αφεντικά της οικουμένης…
Τώρα το τι θα απαντήσει ο κάθε κ.Α.Χ. στο ανωτέρω δίλημμα, θα το μάθωμε εντός ολίγων ημερών…
Ένα μόνον είναι βέβαιο και σας το λέγω από τώρα, να το ξέρετε…
Όποιον δρομο και αν ακολουθήσουν οι διάφοροι κύριοι [και ενίοτε κυρίες] Α.Χ. θα είναι ασφαλώς «για το καλό του Ελληνικού λαού!» 
Απαραίτητη σημείωσις

Δηλώνω ξεκάθαρα ότι: οποιασδήποτε ομοιότης με πρόσωπα ή πράγματα της καθημερινότητας είναι απολύτως συμπτωματική.
Οι ελληνόφωνοι βουλευτές προφανώς δεν έχουν τέτοια διλήμματα, διότι όσα κάμουν τα κάμουν από αγνή αγάπη για την πατρίδα…
Καλημέρα σας και κουράγιο… 

Έτσι θα επιβάλλεται ο φόρος υπεραξίας…

Επαγγελματίας θα θεωρείται όποιος μεταβιβάζει πάνω από τρία ακίνητα μέσα σε μία 2ετία και θα φορολογηθεί επί της υπεραξίας των ακινήτων όχι με συντελεστή 15% αλλά με συντελεστή 26% συν προκαταβολή φόρου.
 Αυτό ξεκαθαρίζει η πολυσέλιδη εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, η οποία παρέχει οδηγίες για κάθε κατηγορία μεταβίβασης και ………..
…………..συντάχθηκε ύστερα από τη συλλογή σειράς ερωτημάτων προς το υπουργείο Οικονομικών.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ
Υπενθυμίζεται ότι το άρθρο 21 αναφέρει ότι φορολογείται ως κέρδος από επιχειρηματική δραστηριότητα (σ.σ. δηλαδή φορολογείται με συντελεστή 26%) όποιος πραγματοποιεί περισσότερες από τρεις συναλλαγές ακινήτων μέσα σε διάστημα δύο ετών.
Συγκεκριμένα, το άρθρο 21 του ν. 4172/2013 αναφέρει: «Για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου ως «επιχειρηματική συναλλαγή» θεωρείται κάθε μεμονωμένη ή συμπτωματική πράξη με την οποία πραγματοποιείται συναλλαγή ή και η συστηματική διενέργεια πράξεων στην οικονομική αγορά με σκοπό την επίτευξη κέρδους. Κάθε τρεις ομοειδείς συναλλαγές που λαμβάνουν χώρα εντός ενός εξαμήνου θεωρούνται συστηματική διενέργεια πράξεων σε περίπτωση συναλλαγών που αφορούν ακίνητα, η περίοδος του δεύτερου εδαφίου είναι δύο (2) έτη».
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογισθεί ο φόρος υπεραξίας, καθορίζεται με την εγκύκλιο λεπτομερώς ο χρόνος και η τιμή κτήσης του ακινήτου ενδεικτικά για τις εξής περιπτώσεις:
Σε περίπτωση νομικών και πραγματικών μεταβολών επί ακινήτου μεταξύ του χρόνου κτήσης και του χρόνου πώλησης (π.χ. αποπεράτωση ημιτελούς κτίσματος, ένταξη αγροτεμαχίου εντός οικισμού κ.λ.π.)
  • Σε περίπτωση διάσπασης πλήρους κυριότητας ή συνένωσης ψιλής κυριότητας-επικαρπίας
  • Σε περίπτωση μεταβίβασης κληρονομιαίου ακινήτου  ή δικαιώματος για το οποίο έχει συσταθεί καταπίστευμα.
  • Σε περίπτωση ενιαίου δηλωθέντος τιμήματος αγοράς για περισσότερες αυτοτελείς ιδιοκτησίες.
  • Σε περίπτωση διαδοχικού χρόνου κτήσης του μεταβιβαζόμενου δικαιώματος.
  • Στην περίπτωση διακράτησης του ακινήτου και εφαρμογής της έκπτωσης των 25.000 ευρώ ανά ακίνητο.
  • Σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. ανέγερση με αυτεπιστασία, αντιπαροχή, πολεοδομική τακτοποίηση αυθαιρέτου, χρησικτησία κλπ.).
Ας σημειωθεί ότι δεν θεωρούνται μεταβιβάσεις, και άρα ο φόρος υπεραξίας είναι μηδενικός: η πράξη διόρθωσης ή τροποποίησης συμβολαίου, εφόσον δεν συνεπάγεται τη μεταβολή οποιουδήποτε προσδιοριστικού της υπεραξίας στοιχείου, καθώς και η αυτούσια διανομή, η συνένωση ακινήτων και η πράξη σύστασης οριζόντιας ή κάθετης ιδιοκτησίας, εφόσον δεν μεταβάλλονται τα ποσοστά συνιδιοκτησίας ανά συνιδιοκτήτη.
paseges.gr

OI MΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! Η Εφορία κατάσχεσε επιδότηση σε κέντρο αποκατάστασης τυφλών για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ!

197.000 ευρώ ήταν η κρατική επιχορήγηση για το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) , την οποία κατάσχεσε η εφορία, προκειμένου να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, ύψους 250.000 ευρώ!
Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, η οποία ανέφερε ότι η κρατική επιχορήγηση που έπρεπε να λάβει το 2014 ήταν ……..
………….998.000 ευρώ. Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου είχε πάρει μόλις 250.000 ευρώ.Εν όψει Χριστουγέννων εκταμιεύθηκαν μόλις 197.000 ευρώ.
Τα χρήματα αυτά, όμως, δεν έφτασαν ποτέ στο ΚΕΑΤ, αφού υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών τα κατάσχεσαν για να τα συμψηφίσουν με τον ΕΝΦΙΑ.
Λόγω κληροδοτημάτων, το ΚΕΑΤ διαθέτει πολλά ακίνητα με συνέπεια ο ΕΝΦΙΑ να φτάνει τα 250.000 ευρώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Η διοίκηση του ΚΕΑΤ ωστόσο, είχε προβεί σε διακανονισμό και είχε ήδη πληρώσει τις δύο πρώτες δόσεις, σύμφωνα με όσα διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ.
H κ. Σακοράφα αναφέρει επίσης ότι εδώ και δύο χρόνια, το ΚΕΑΤ λειτουργεί με μεγάλες ελλείψεις, αφήνοντας μεταξύ άλλων και τους εργαζόμενους απλήρωτους.


Στις κάλπες με όπλο την κινδυνολογία

Στις κάλπες με όπλο την κινδυνολογίαΟι αγωνιώδεις προσπάθειες για την εξασφάλιση των 180 βουλευτικών ψήφων που χρειάζονται  για την εκλογή ΠτΔ  συνεχίζονται και οι  παρασκηνιακές διεργασίες εντείνονται. Ομως στο Μαξίμου και στη Χαριλάου Τρικούπη  δεν τρέφουν αυταπάτες. Ξέρουν ότι η προεδρική εκλογή είναι  μια μάχη χαμένη εκ των προτέρων . Επικεντρώνουν λοιπόν τη στρατηγική τους  στις εθνικές εκλογές, εκεί όπου θα  κερδηθεί ή θα χαθεί ο “πόλεμος” για την εξουσία. Πιστεύουν ότι – 
……….αντίθετα απ’ ό,τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις – σ’ αυτό το πεδίο μπορούν να κερδίσουν, ποντάροντας στην κινδυνολογία σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην οικονομία και στις σχέσεις με τους δανειστές, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.
Του Χ. ΝΙΑΚΑ
Αυτόκλητοι(;) σύμμαχοι και αρωγοί σ’αυτή την προσπάθεια γίνονται αναλυτές διεθνών οίκων, διαχειριστές κεφαλαίων και ξένα media, που άρχισαν ήδη να κινδυνολογούν με την προοπτική εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, προβλέποντας…“λιμούς και καταποντισμούς” στην ελληνική οικονομία, εντάσεις με τους δανειστές,  διακοπή χρηματοδότησης – έως και νέα χρηματοπιστωτική κρίση στην ευρωζώνη.
Στα διεθνή μέσα ενημέρωσης υπάρχει το τελευταίο διήμερο πληθώρα δημοσιευμάτων που αναφέρονται στις “παρενέργειες” μιας κυβερνητικής αλλαγής στην Ελλάδα, φιλοξενώντας απόψεις οικονομικών αναλυτών  και διαχειριστών κεφαλαίων.  Ολοι περιγράφουν με μελανά χρώματα  την κατάσταση που θα δημιουργηθεί στην οικονομία και στις αγορές, καθώς η “αριστερή κυβέρνηση” θα θελήσει να επαναδιαπραγματευθεί τις συμφωνίες με τους δανειστές  και η χώρα ενδέχεται να βρεθεί ενώπιον πραγματικού χρηματοδοτικού κενού.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εκθέσεις-αναλύσεις διεθνών οίκων, που “δίνουν γραμμή” στους επενδυτέςκαι επηρεάζουν  την πορεία του χρηματιστηρίου.
Το χρηματιστήριο είναι ένα από τα “εργαλεία” που ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν  τα κυβερνητικά κόμματα στην προσπάθεια  δημιουργίας πρόσφορου κλίματος για τη μεταστροφή μέρους του εκλογικού σώματος  – αυτού του κομματιού που μετακινείται  και δίνει τη νίκη την ώρα της κάλπης.
Η δραματική πτώση  των τιμών των μετοχών μετά την επίσπευση της προεδρικής εκλογής – όπως και η άνοδος των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων – λειτούργησε ήδη θετικά για θετικά για τα κυβερνητικά κόμματα.  Στον μέσο ψηφοφόρο πέρασε το μήνυμα ότι οι ξένοι επενδυτές παίρνουν άρον-άρον τα λεφτά τους από την Ελλάδα, επειδή προβλέπουν ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας  θα επιδεινωθεί, η χώρα θα έχει προβλήματα με τους δανειστές,  οι αγορές  θα γίνουν ακόμη πιο δύσπιστες.
Ενδεικτική η χθεσινή ανακοίνωση  του νεοπαγούς κόμματος των “Μεταρρυθμιστών” του Σπύρου Λυκούδη, που αναφέρει ότι “οι αντιδράσεις του διεθνούς τύπου, τα μηνύματα από τις διεθνείς αγορές και το ελληνικό χρηματιστήριο, έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία στους πολίτες”.
Πάνω σ’αυτό το μήνυμα θέλουν λοιπόν  να “επενδύσουν “ εκλογικά  ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευ. Βενιζέλος και οι επιτελείς τους.  Θα είναι  το βασικό όπλο τους στην απέλπιδα προσπάθεια να διαψεύσουν τις δημοσκοπήσεις
sofokleousin

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ HARVARD UNIVERSITY ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Την ίδια στιγμή που ο υπό συζήτηση νέος αθλητικός νόμος  καταργεί την άνευ εξετάσεων εισαγωγή πρωταθλητών στα Α.Ε.Ι. και στα Τ.Ε.Ι. της χώρας, κορυφαία Πανεπιστήμια από την άλλη μεριά του ατλαντικού, έρχονται να προσφέρουν στον διακεκριμένο κωπηλάτη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Νίκο Κακούρη, (όπως και το 2012 στην Κατερίνα Νικολαΐδου) αθλητικές υποτροφίες σπουδών, και πολλές άλλες διευκολύνσεις, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Είναι σημαντικό ότι δίνεται στον αθλητή η δυνατότητα να επιλέξει οποιοδήποτε κλάδο σπουδών επιθυμεί και όχι  απαραίτητα σε σχέση με τον αθλητισμό.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Νίκος Κακούρης είναι κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης από το 2009, με πολυάριθμες Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις με κορυφαία τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Κίνα τον περασμένο Αύγουστο. Οι επιτυχίες αυτές οδήγησαν τους ομοσπονδιακούς προπονητές να τον εντάξουν, παρά το νεαρό της ηλικίας του, στην προολυμπιακή Εθνική Ομάδα κωπηλασίας που προετοιμάζεται με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.
Όπως ήταν φυσικό οι αξιοσημείωτες διεθνείς αγωνιστικές εμφανίσεις του Κακούρη όπως η συμμετοχή του στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων το 2013 και το 2014 δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους γνώστες του αθλήματος και εκτός Ελλάδας.
Έτσι μέχρι στιγμής τα ιστορικά και κορυφαία Πανεπιστήμια HARVARD UNIVERSITY (αξιολογημένο ως το 4ο καλύτερο Πανεπιστήμιο στον κόσμο φέτος,) BROWN UNIVERSITY (ένα από τα 10 καλύτερα της Αμερικής) και  BOSTON UNIVERSITY πρόσφεραν αθλητική υποτροφία στον κατερινιώτη πρωταθλητή κωπηλασίας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου σπουδές.

Η κωπηλασία όπως και το μπάσκετ είναι αθλήματα τα οποία καλλιεργούν συστηματικά τα περισσότερα πανεπιστημιακά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών τα οποία προσπαθούν αν προσελκύσουν στις τάξεις τους αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Για τον σκοπό αυτό «κυνηγοί ταλέντων» παρακολουθούν κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων –νεανίδων προσπαθώντας να εντοπίσουν ανερχόμενα ταλέντα. Ήδη η πρώτη επαφή των εκπροσώπων  των πανεπιστημίων  με τον Νίκο Κακούρη, έγινε τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Αμβούργο, όπου ενημέρωσαν τον κατερινιώτη πρωταθλητή για το ενδιαφέρον τους.

Τα πιο “KAYΤΑ” είδη φιλιού που πρέπει να δοκιμάσετε!


fili
Βέβαια, πλέον έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, μάλλον ξεχνάμε κάτι εξίσου φανταστικό, υπέροχο και σίγουρα πιο τρυφερό!
Ναι φυσικά και εννοούμε το φιλί το οποίο είναι και αυτό από το οποίο ξεκινούν όλα!
Και μπορεί οι περισσότεροι να μη θυμόμαστε το πρώτο μας φιλί, έχουν περάσει και πολλά χρόνια η αλήθεια είναι, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα έντονα συναισθήματα που νιώθουμε όταν πλησιάζουμε σε απόσταση αναπνοής το αντικείμενο του πόθου μας! Εδώ να τονίσουμε, ότι αδιαφορούμε πλήρως για όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι τα φιλάκια είναι για παιδάκια και γυναικούλες, και να πούμε ότι μπορεί άνετα να γίνει εξίσου σέξι κα έντονο με το sex! Και όπως ακριβώς γίνεται με το sex, υπάρχουν αμέτρητα είδη φιλιών, τα οποία είναι ικανά να χαρακτηρίσουν έναν άνθρωπο, ακόμα και μία σχέση! Εδώ λοιπόν, σας έχουμε κάποια πολύ βασικά είδη, τα οποία όλοι πρέπει να δοκιμάσετε!
1. Το πρώτο φιλί: Καλά αυτό καλώς ή κακώς όλοι έχουμε δοκιμάσει και μάλλον θα ξαναδοκιμάσουμε! Αυτό που συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι κάτι σχεδόν μαγικό, γιατί χωρίς υπερβολή πρόκειται για μία εξερεύνηση, όχι μόνο της γλώσσας και του στόματος του άλλου, αλλά ακόμα και του χαρακτήρα του. Γιατί για να λέμε και την αλήθεια, μέσω ενός φιλιού μπορείς όντως να καταλάβεις πολλά πράγματα για τον άλλο!
2. Το δημόσιο φιλί: Με το συγκεκριμένο φιλί τα πράγματα είναι κάπως πιο περίεργα! Σίγουρα το να δώσεις ένα δημόσιο φιλί, στην μέση του δρόμου ας πούμε, με το πλήθος γύρω σου, για το οποίο εσύ αδιαφορείς, είναι απλά υπέροχο αλλά κρύβει και τεράστιες παγίδες! Προσοχή λοιπόν μην το παρακάνετε με τα σαλιαρίσματα γιατί στο τέλος σας βλέπουμε στο τμήμα για προσβολή της δημοσίας αιδούς!
3. Το φιλί, «σε θέλω»: Αυτό κι αν είναι σέξι και καυτό φιλί! Είναι ακριβώς αυτό το φιλί, που ενώ εκείνος κάθεται αμέριμνος στον καναπέ και παίζει ηλεκτρονικά, εσείς μπαίνετε ορμητικά μέσα και απλά τον αρπάζετε και του δείχνετε! Στο συγκεκριμένο φιλί, δεν υπάρχει λόγος ούτε κυρία να το παίξετε, ούτε και να καταπνίξετε τον πόθο σας! Βάλτε τον στη γωνία και δείξτε του με απλά ότι τον θέλετε άνευ όρων!
4. Το φιλί του sex: Όπως είπαμε και παραπάνω, sex χωρίς φιλί είναι φαγητό χωρίς αλάτι! Στην προκειμένη ειδικά, δεν χρειάζεται να δώσεις τεράστια μαεστρία στο συγκεκριμένο, διότι πολύ απλά το μυαλό και η προσοχή είναι επικεντρωμένη αλλού! Ένα αδύναμο, ψιλοπεταχτό φιλί το οποίο θα περιέχει και μία δόση αναστεναγμού μέσα, μήπως γίναμε γλαφυροί(;), είναι ότι πρέπει για να συνδυαστούν άψογα οι πάνω με τις κάτω ενέργειες!
5. Τα φιλιά… διαρκείας: Θυμάστε που όταν ήσασταν έφηβες και δεν κάνατε sex, του δίνατε να καταλάβει με τα φιλιά στον καναπέ και τα χαδάκια; Ε μπορείτε να το κάνετε και τώρα αυτό, αρκεί φυσικά να έχει τις αντοχές και τη διάρκεια και ο καλός σας. Αράξτε στον καναπέ και αρχίστε τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες σαν τον παλιό καλό καιρό. Όσο κι αν θέλετε να προχωρήσετε στο παρασύνθημα, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε για να είναι το επόμενο στάδιο πολύ πιο δυνατό!
Πηγή: govastileto.gr

ΣΟΚ: Έκανε σeξ με σκύλο, για 13 χιλ. ευρώ!

σεχ
Στη βιομηχανία του σεx υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά λεφτά.
Η βιομηχανία του σεξ στην Ουκρανία απασχολεί 50.000 ανθρώπους. Το οικονομικό αντίκτυπο μετά την επανάσταση ήταν μεγάλο, όπως ακριβώς και για κάθε άλλο κλάδο εργαζομένων στη χώρα. Το Vocativ, γνωστό για τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ, συνάντησε τις ιερόδουλες της ελίτ, συνοδούς και χορεύτριες σε strip club και ανακάλυψε πώς λειτουργεί πλέον η βιομηχανία του πληρωμένου σεξ στην Ουκρανία.
Κάποιες από τις γυναίκες μίλησαν με τα πρόσωπά τους καλυμμένα και αποκάλυψαν ένα κόσμο διαστροφής με αμοιβή πολλών χιλιάδων ευρώ. Μια από αυτές αναφέρει πως πληρώθηκε 13.000 ευρώ για να κάνει σεξ με έναν ολιγάρχη και τον σκύλο του ενώ τους παρακολουθούσε κάποιος γείτονας.
Ανάμεσα στις ιστορίες αναφέρονται περιστατικά βιασμών και κακοποιήσεων από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης που όμως δεν καταγγέλθηκαν ποτέ. Μια πόρνη πολυτελείας αναφέρει το όνομά του πρώην πρωθυπουργού Μικόλα Αζαροφ ο οποίος αν και ήταν τυπικός και γενναιόδωρος με τα κορίτσια που νοίκιαζε, είχε φετίχ με το πεντικιούρ.

Αναστασιάδης: "Έκανα λάθος με τον Τζαβέλλα, έπρεπε να τον είχα καλύψει"

 
Υποχρεωμένος να νικήσει την Γκινγκάμπ το βράδυ της Πέμπτης (11/12) είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος..
αποκάλυψε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση και υπερασπίστηκε τον Γιώργο Τζαβέλλα, τονίζοντας πως θα έπρεπε να τον είχε προστατεύσει. "Τα αφήνουμε όλα στην Παναγιά", δήλωσε μεταξύ άλλων.
"Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη. Αν θέλουμε όλος αυτός ο δρόμος μέχρι τώρα να στεφθεί με επιτυχία είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος, τα έχουμε αφήσει όλα στη Παναγία, δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φτάσαμε μέχρι εδώ γιατί δεν έχουμε άγχος και μακάρι να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Για τις σκέψεις του για το παιχνίδι της Πέμπτης (11/12) τόνισε: "Ελπίζω στο τέλος να μην είμαι θυμωμένος και να είμαι ευχαριστημένος. Ξέρουμε ότι είναι καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί και εμείς για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος, δεν υπάρχει άλλος".

Για το αν υπολογίζεται ο Τζαβέλλας: "Δυο κουβέντες θα πω. Είμαι εδώ για τον ΠΑΟΚ. Όποιος το καταλαβαίνει, όποιος δεν το καταλαβαίνει μπορεί να σκέφτεται και να λέει ότι θέλει. Τώρα κάνει θεραπεία κάτω, ελπίζω αύριο να είναι καλά. Το θέμα του όχι μόνο είναι λήξαν. Έγινε ένα λάθος από μένα γιατί θα έπρεπε να τον καλύψω, είμαι αρχηγός της οικογενείας, όταν όλοι λένε κάτι για κάποιον, εγώ απαγορεύεται να μην κάνω αυτό το αυτονόητο, άσχετα αν είχε κάνει λάθος ή όχι. Κανείς γονιός αν κάνει κάτι κακό το παιδί του δεν το βγάζει έξω και το σκοτώνει.

Εγώ δεν είμαι εδώ για να προστατεύσω τον εαυτό μου, για μένα μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε, όταν συμβαίνει κάτι, όμως, με τα παιδιά, εγώ πρέπει να κάνω το αυτονόητο".

Για τους Τζιόλη και Σκόνδρα: "Έχουμε πολλά προβλήματα. Ο Τζιόλης κουβαλάει έναν τραυματισμό εδώ και έναν χρόνο και δεν έχει την πολυτέλεια ούτε ο ίδιος, ούτε εμείς να τον ξεκουράσουμε. Και όχι μόνο σφίγγει τα δόντια του, δίνει και την ψυχή του για την ομάδα. Τον Σκόνδρα θα τον περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, και αυτόν. Ξέρετε δεν ήθελα να αναφερθώ σε αυτά, γιατί δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, είτε λείπει, είτε όχι κάποιος εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τα καταφέρουμε. Ελπίζω να μας δώσει δύναμη η Παναγία. Έχουμε μπροστά μας τρεις στόχους, πρέπει να τα δώσουμε όλα και από εκεί και πέρα θα γίνει ότι θέλει η Παναγία".
Ρατς: "Όπως με Ολυμπιακό"

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος επεσήμανε: "Ήταν σημαντικό ψυχολογικά που είχαμε αυτές τις νίκες τελευταία, αλλά το "καλύτερο" ήταν η ήττα στην Ξάνθη, γιατί μας έφερε με τα πόδια στο έδαφος και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% για να κερδίζουμε".

Για την αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ είπε: "Η Γκινγκάμπ μπορεί να ξεκούρασε κάποιους παίκτες στο τελευταίο της παιχνίδι, αλλά από εμάς μόνο ο Σαλπιγγίδης ήταν στον πάγκο στο ματς με την Ξάνθη, από τους βασικούς. Ούτε που σκεφτήκαμε να μην δώσουμε το 100% στην Ξάνθη, απλώς δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά από την στιγμή που ξεκινάει ένα παιχνίδι δίνεις τα πάντα, χωρίς συζήτηση

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι ξέρουμε ότι είναι τελικός το ματς με την Γκινγκάμπ. Όπως ήταν το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού, έτσι και σε αυτό θέλουμε μόνο τη νίκη, το ξέρουν όλοι αυτό και οι οπαδοί μας και εμείς
.
http://www.contra.gr