ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Ποια είναι η μελλοντική τεχνολογία του σεξ;

 Καθώς προχωρούμε στον 21ο αιώνα, καινοτομίες όπως η εικονική πραγματικότητα (VR), τα ρομπότ του σεξ και τα έξυπνα σεξουαλικά παιχνίδια αναδιαμορφώνουν και θα συνεχίσουν να αναδιαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα βιώνουν και εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους...


Στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο της τεχνολογίας, ο αντίκτυπός της σε διάφορες πτυχές της ανθρώπινης ζωής είναι αναμφισβήτητος, και ο τομέας της σεξουαλικότητας δεν αποτελεί εξαίρεση. Καθώς προχωρούμε στον 21ο αιώνα, καινοτομίες όπως η εικονική πραγματικότητα (VR), τα ρομπότ του σεξ και τα έξυπνα σεξουαλικά παιχνίδια αναδιαμορφώνουν και θα συνεχίσουν να αναδιαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα βιώνουν και εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους. Είναι σημαντικό να εμβαθύνουμε στις επιπτώσεις αυτών των τεχνολογιών, διερευνώντας τις πιθανές επιπτώσεις τους στην οικειότητα, τις σχέσεις και τα κοινωνικά πρότυπα.

Εικονική πραγματικότητα (VR): Ένα νέο σύνορο για τη σεξουαλικότητα

Η ανιψιά του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη επένδυσε 30.000.000,00 ΕΥΡΩ στην Ιταλία

 H κ. Αλεξία Μπακογιάννη, ανηψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ κάνει επιχειρηματικά θαύματα που «βγάζουν μάτια».

Τέτοιου είδους «θαύματα» ίσως να «βγάζουν» και δικαστικές αποφάσεις του Συμβούλιο Εφετών Αθηνών και του Εφετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας που αρνούνται την έκδοση συγκεκριμένου προσώπου σχετικό με την «μπίζνα» της Αλεξία Μπακογιάννη. Δεν είναι λίγα τα 30.000.000,00 Ευρώ.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς τις ultra success επιχειρηματικές δραστηριότητες της Πρωθυπουργικής Οικογένειας Μητσοτάκη στην Ελλάδα;

Η κ. Αλεξία Μπακογιάννη ανηψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να γίνει μέτοχος 2% του μετοχικού σχήματος σε ένα από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ιταλίας με αξία εξαγοράς περίπου το ποσό των 1.500.000.000,00 Ευρώ με μόλις 1.000 ευρώ κεφάλαιο εταιρεία.

Συγκεκριμένα κ. Αλεξία Μπακογιάννη ανιψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε συνιδιοκτήτρια του διυλιστηρίου ISAB στο Priolo της Σικελίας (SR) το οποίο έχει αποτελεσματική χωρητικότητα 19,40 Εκατομμύρια τόνοι/έτος. Το διυλιστήρια ISAB στη Σικελία διυλίζει 320.000 βαρέλια αργού πετρελαίου την ημέρα, αντιπροσωπεύοντας το ένα πέμπτο της ικανότητας διύλισης της Ιταλίας, και απασχολεί άμεσα περίπου 1.000 άτομα.

Η Ελλάδα αρνήθηκε να εκδώσει στην Ρουμανία τον μεγιστάνα Μπένι Στάινμετζ, που όπως αποκάλυψαν οι Financial Times εκπροσωπεί η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη και ανιψιά του Μητσοτάκη, Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία τον βοήθησε πρόσφατα και στην εξαγορά Ιταλικού διυλιστηρίου.

 


Κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας τάσσεται η Εκκλησία της Κρήτης όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης…

 


Το ίδιο ζευγάρι η ίδια προπαγάνδα. Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα.

 


Σύνδρομο VEXAS, η νέα νόσος που εκδηλώθηκε μετά τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού

Ορισμένοι εμβολιασμένοι και ταυτόχρονα μολυσμένοι με COVID φέρεται να διαγιγνώσκονται με έναν νέο τύπο ασθένειας που ονομάζεται σύνδρομο VEXAS – μια αυτοφλεγμονώδη ασθένεια που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2020 και απο τότε βρίσκεται σε άνοδο.

Το σύνδρομο VEXAS – συντομογραφία των κενοτοπίων, ένζυμο Ε1, συνδεδεμένο με Χ, αυτοφλεγμονώδες, σωματικό σύνδρομο – προκαλείται από μεταλλάξεις στα έμφυτα κύτταρα του ανοσοποιητικού, μια σωματική μετάλλαξη στο γονίδιο UBA1 που βρίσκεται στο χρωμόσωμα Χ.

Οι σωματικές μεταλλάξεις δεν μπορούν να κληρονομηθούν, που σημαίνει ότι τα άτομα αποκτούν αυτή τη νόσο αργότερα απο άγνωστο λόγο στη ζωή τους.

Αξίζει εδώ να προσθέσουμε πως πολλές νέες η παλιές αρρώστιες εμφανίστηκαν την περίοδο 2020/21, όπως οι νέου τύπου turbo καρκίνοι, κάτι που αποτυπώνεται και στα

Η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι μια εγκληματική παρά φύση ενέργεια, ένα έκτρωμα

 Υιοθεσία παιδιών: Το σύμφωνο συμβίωσης καλώς ή κακώς υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Βέβαια εδώ γεννάται ένα ερώτημα, γιατί χρειάζονται οι ομοφυλόφιλοι συνεχώς νόμους και γιατί έχουν κάνει σημαία τα δικαιώματα τους… Δεν είναι πολίτες ενός έθνους, δεν έχουν ίδια δικαιώματα με όλους;

Ωστόσο το θέμα μας είναι εάν είναι φυσιολογικό τα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν δικαίωμα στην υιοθεσία… Η άποψη μας είναι ξεκάθαρη.

Θα πάρουμε ένα παράδειγμα. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης δύο ομοφυλόφιλοι θέλουν να υιοθετήσουν παιδί… Θα πρέπει μια γυναίκα να έχει ήδη γεννήσει το παιδί… Δηλαδή κάποιος άλλος θα γεννήσει και κάποιος άλλος θα μεγαλώσει το παιδί.

Η φύση έρχεται εδώ και λύνει όλες τις απορίες. Οι άντρες δεν τεκνοποιούν, οπότε με νομοθετική ρύθμιση έρχεται ένα κράτος – που εξυπηρετεί τα ντροπιασμένα σχέδια ορισμένων κινηματιών – και λέει… θα μετατρέψουμε την γυναίκα σε σκεύος αναπαραγωγής αλλά άλλος θα μεγαλώσει το παιδί…

Training 4U Mysta Soccer