ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φωτογραφίες μακριά από τα συνηθισμένα

 Φωτογραφίες μακριά από τα συνηθισμένα

Πώς κλέβουν στη βενζίνη τους οδηγούς οι πρατηριούχοι – «Πάρτι» χιλιάδων ευρώ με κάθε… γέμισμα


βενζινάδικο 300x225 Πώς κλέβουν στη βενζίνη τους οδηγούς οι πρατηριούχοι   «Πάρτι» χιλιάδων ευρώ με κάθε... γέμισμα
«Πειραγμένες» αντλίες, καυστήρες δήθεν για άλλη χρήση και νόθευση του καυσίμου είναι μόνον λίγοι από τους τρόπους που εφευρίσκουν οι βενζινοπώλες για να βγάζουν αφορολόγητο και… παράνομο κέρδος εις βάρος των καταναλωτών. Εν μέσω οικονομικής δυσπραγίας των νοικοκυριών η βενζίνη είναι πλέον για τους περισσότερους καταναλωτές… είδος πολυτελείας. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων που συνεχίζουν να κερδοσκοπούν με τον «μαύρο χρυσό» και να κερδίζουν πάνω από 20.000 ευρώ κάθε μήνα παράνομα.

Πανελλήνια συγκίνηση από το δράμα του Γρηγόρη Ψαριανού. Του αρνήθηκαν ακόμα και την πίτσα


 Πανελλήνια συγκίνηση από το δράμα του Γρηγόρη Ψαριανού. Του αρνήθηκαν ακόμα και την πίτσα
Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η αποκάλυψη των δραματικών στιγμών που έζησε ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.
Σύμφωνα με το newpost.gr, ένα βράδυ ο Γρηγόρης, αποκαμωμένος από τον καθημερινό αγώνα που δίνει από κοινού με τον Φώτιο – Φανούριο από το μετερίζι της κυβερνώσας αριστεράς, πήγε να βάλει μια μπουκιά στο στόμα του.
Συγκεκριμένα επέλεξε το τρέντυ φαγάδικο Colibri στην οδό Αναπαύσεως, στην αριστερή εργατούπολη του Μετς.
Για κακή του όμως τύχη στο ίδιο σημείο υπάρχει πιάτσα ταξί.
Και η πιάτσα δεν μόνο είχε ταξί αλλά και ταξιτζήδες. Οι οποίοι ως γνωστόν δεν μπορούν να κατανοήσουν το μεγαλείο της αριστεροσύνης του Γρηγόρη.

Ες αύριον τα σπουδαία για την Εμπορική


 Ες αύριον τα σπουδαία για την Εμπορική
Αύριο ανακοινώνεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τραπεζικός όμιλος που επιλέγεται από την γαλλική Credit Agricole για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για τη πώληση της θυγατρικής της στην Ελλάδα, της Εμπορικής Τράπεζας.
Οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας από τον Όμιλο της Gredit Agricole στο Παρίσι.
Δεσμευτικές προτάσεις έχουν υποβάλει η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank και η Eurobank.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Τράπεζα που επιλέχθηκε είναι η Alpha Bank, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται.

΄'ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΠΙΕΡΙΩΝ''


ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΟ΄'ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΠΙΕΡΙΩΝ''!

Μετά την πρόσφατη ενημέρωση-πρόταση του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ.Θεόδωρου Καράογλου,ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Γεώργιος Καλαντζής προσκάλεσε τους επικεφαλής ενασχολούμενους με το "ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΠΙΕΡΙΩΝ" στην  Συνεδρίαση με θέμα το "Διεθνές Ιδρυμα Κλασσικών Σπουδών και Ερευνών με την επωνυμία "Olympic School of Mythology-Olympic Academy of Classical Studies"!
Η εν λόγω Συνεδρίαση ορίσθηκε στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής για την επόμενη Τετάρτη,3 Οκτωβρίου 2012,στις 11 π.μ.
Σύμφωνα με τις προσκλήσεις,την Αρμόδια Επιτροπή θα ενημερώσουν σχετικά με το θέμα ο κ.Amedeo Schiatarela,πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων της Ρώμης,ο κ.Renato Masiani,πρύτανης της Αρχιτεκτονικής Σχολής του πανεπιστημίου της Ρώμης,ο κ.Σικλόγλου Νίκος,πρόεδρος του Αριστοτελείου Διεθνούς Πολιτιστικού Ιδρύματος Ρώμης και ο κ. Τασχουνίδης Πλάτων,πρόεδρος της Αστικής ΜΚΕ "Σχολείο Ολύμπου-Πιερίων".
Εν κατακλείδι,οι ευχές όλων των υποστηρικτών αυτού του μεγαλόπνοου και πρωτοπόρου για την παρολύμπια περιοχή εγχειρήματος συνοδεύουν την κάθε προσπάθεια!

Από το Γραφείο Τύπου 
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ολύμπιος                                          

Η Συνταγή της Ημέρας!!


Μουσακάς με σπιτική μπεσαμέλ


Συνταγή για 8 άτομα

Υλικά:

6 μελιτζάνες φλάσκες
Σπορέλαιο για τηγάνισμα
700γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό περασμένο στον τρίφτη
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
1 φύλλο δάφνης
1 πρέζα κανέλα
4 κόκκοι μπαχάρι
αλάτι, πιπέρι

Νικόλαος Πλαστήρας! “Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε …τηλέφωνο;(!)”


PLASTIRAS 474x446 300x282 Νικόλαος Πλαστήρας! Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε ...τηλέφωνο;(!)
(Νικόλαος Πλαστήρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας με άνεργο αδερφό….)
Η φτώχεια του πρώην πρωθυπουργού Ν. Πλαστήρα, δεν αποτελεί παράδειγμα για τους σημερινούς κηφήνες της πολιτικής! “Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο”, είχε πει, ενώ ο αδελφός του ήταν άνεργος. Μεταφέρουμε μερικά από τα πολλά αξιόλογα συμβάντα της ζωής του, τα οποία χαρακτηρίζουν τον άνδρα και τον καθιστούν πρότυπο, παράδειγμα προς μίμηση για παλιότερους αλλά και σημερινούς, δεδομένου ότι, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι, έμπαιναν πλούσιοι στην πολιτική και έβγαιναν πάμφτωχοι.
Ο αείμνηστος Ανδρέας Ιωσήφ – πιστός φίλος του – αναφέρει:

Πλησιάζουν τα γεγονότα;


 Πλησιάζουν τα γεγονότα;
Ρωσική κίνηση «ματ» στο Αιγαίο υπέρ Ελλάδος
Απέρριψε τις τουρκικές NOTAM για τα νησιά
Με μία απλή αλλά πολύ έξυπνη κίνησηη Ρωσίαέστειλε σαφές προειδοποιητικό μήνυμα στην Τουρκίασε ότι αφορά τις συνεχείς ΝΟΤΑΜ και NAVTEX που εκδίδει η Άγκυρα περί δήθεν παραβιάσεων των Συνθηκών του 1914 και του 1923, από την Ελλάδα με την στρατικοποίηση των νησιών του Α. Αιγαίου
Η Ρωσία εμμέσως πλην σαφώς, αναγνώρισε το δικαίωμα της Ελλάδας να διατηρεί δυνάμεις αυτοάμυνας στα νησιά και ότι οι δυνάμεις αυτές δεν αποτελούν παραβίαση των συνθηκών.

Από τη τηλεόραση θα το μάθαιναν…!


 Από τη τηλεόραση θα το μάθαιναν…!
Εάν ο Στρατός απεφάσιζε να κάνει πραξικόπημα, και να καταλύσει τη…”δημοκρατία” μας και να στερήσει τον τόπο μας από τα ένδοξα κόμματα, που από το 1974 μέχρι σήμερα, με χίλιους κόπους και θυσίες, πέτυχαν να …δοξάσουν, να καταστήσουν την Ελλάδα άξια …θαυμασμού σε όλη την υφήλιο, οικονομικά πανίσχυρη, ανεξάρτητη και οι πολίτες της να ευημερούν, τότε οι  ”ενημερωμένοι”  δημοσιογράφοι, θα το μάθαιναν από την …τηλεόραση  και από το ραδιόφωνο, που θα τους ξύπναγε με …εμβατήρια.

Οι διεργασίες και τα πρόσωπα πίσω από το πραξικόπημα που αποφεύχθη


 Οι διεργασίες και τα πρόσωπα πίσω από το πραξικόπημα που αποφεύχθη
Παρασκηνιακές διεργασίες, πρόσωπα, ονόματα και επιδιώξεις για ένα πραξικόπημα που δεν έγινε ποτέ φέρνει στο φως το Βήμα.
 Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου του 2011, ο τότε υπουργός Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης καλεί στο γραφεί του στο Πεντάγωνο τους αρχηγούς των Επιτελείων. Είναι ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και οι αρχηγοί Στρατού Φραγκούλης Φράγκος, Ναυτικού Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης και αεροπορίας αντιπτέραρχος Βασίλειος Κλόκοζας.

Σοκαριστικό βίντεο:Αυτοκτόνησε μπροστά στις κάμερες!!!


Εντονες αντιδράσεις πάντως έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η μετάδωση του βίντεο που θα δείτε, γιατί το κανάλι μετέδιδε με καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων τις σκηνές και είχε χρόνο να την διακόψει! Όλα έδειχναν πως επρόκειτο για μία συνηθισμένη σκηνή καταδίωξης που το αμερικανικό δίκτυο κυνηγάει μέσω του ελικόπτερου του.
Ο κακοποιός είχε αρπάξει ένα αυτοκίνητο και με πυροβολισμούς προσπαθούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν.Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν και τότε εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του τρέχοντας μέσα σε χωράφια.Εκεί κόλλησε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές που τα έβλεπαν όλα σε ζωντανή σύνδεση.Το Fox News αφού μετέδωσε τις εικόνες αρκέστηκε σε ένα απλό συγγνώμη του παρουσιαστή.
Βίντεο: