ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Απίστευτο βίντεο – Γυναίκα γεννά τελείως μόνη της το μωρό της μέσα στην φύση [βίντεο]

egkyos-570
Η Σιμόν, αποφάσισε να γυρίσει στον πιο φυσικό τρόπο γέννας. Αυτόν στην φύση. Η εικόνα κάποιους θα τους σοκάρει αλλά πολλούς άλλους θα τους συγκινήσει.
Η συγκεκριμένη γυναίκα, έμπειρη από γέννες, κάτι που σίγουρα συνέβαλε στο να τηρήσει την ψυχραιμία της, αποφάσισε να γεννήσει δίπλα στην φύση, έχοντας δίπλα της τον σύζυγο και τα παιδιά της.
«Είναι είναι φοβερό εσωτερικό ταξίδι! Ένιωθα ότι όλη μου η ζωή προετοιμαζόταν για εκείνη τη μοναδική στιγμή... Η αίσθηση πληρότητας και ηρεμίας ήταν πιο έντονη από ποτέ. Αυτό το συναίσθημα συνεχίζει να επεκτείνεται στην οικογένειά μου, στις σχέσεις μου, στη ζωή μου...»
Η Σιμόν ζεί την διαδικασία του τοκετού σε όλο της το μεγαλείο ενώ γύρω της, η οικογένειά της κάνει μπάνιο  και περνά όμορφα.
Δεν συστήνεται σε καμία μητέρα η γέννα με τέτοιο τρόπο χωρίς να έχει συμβουλευτεί κάποιον ειδικό.

Αραχτή και σέξι – Η Ριάνα κάνει διακοπές και ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό

rihanna1-570
Πιο καυτή από ποτέ, πήρε θέση μέσα στη θάλασσα!
Μοναδικές και ξένοιαστες στιγμές δείχνει να περνάει η Ριάνα στα νησιά Μπαρμπέϊντος, περνώντας τις περισσότερες ώρες στη παραλία μαζί με φίλους και ανθρώπους από το προσωπικό της.
Ωστόσο οι παλιές συνήθειες δύσκολα ξεκόβονται και πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με τον φωτογραφικό φακό.
Φορώντας το αποκαλυπτικό της μπικίνι, η Ριάνα πόζαρε για τους φωτογράφους, επίσημους και ανεπίσημους, που βρέθηκαν στη παραλία για να τραβήξουν ένα καυτό στιγμιότυπο.
Η τραγουδίστρια δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν...

Άι λοβ γιου, γιου λοβ άι; – Το σωστό καμάκι θέλει επιδέξιους ψαράδες

kamaki-570
Προβληματίζεσαι για το πώς να μιλήσεις στις γυναίκες; Οι καιροί μπορεί να άλλαξαν, αλλά οι γυναίκες παραμένουν το ίδιο περίεργες με την κάθε μια τους να έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Πριν το παίξεις μέγας γόης, κοίταξε να ζυγίσεις τις κουβέντες σου.
Από τον Κώστα Χρήστου

Γκόμενα σε ασανσέρ
  • Η γλώσσα του σώματος λέει: Κάνε ευγενικό νεύμα
  • Λεκτική επικοινωνία: Ρώτησε τη σε ποιον όροφο πηγαίνει και προθυμοποιήσου να πατήσεις το κουμπί.
  • Χιουμοράκι; Καθόλου.
  • Απόφυγε: Να την κοιτάς σαν καραγκιόζης με το στόμα ανοιχτό. Ο χώρος είναι μικρός και θα αισθανθεί άβολα.

Όμορφη γκόμενα σε ασανσέρ
  • Η γλώσσα του σώματος λέει: Κάνε ευγενικό νεύμα και χαιρέτησε με χαμόγελο.
  • Λεκτική επικοινωνία: «Καλησπέρα», «Χαίρετε», «Περάστε». Μακριά από βλακείες του τύπου «πωω…» και ηλίθια σφυρίγματα που ήταν μόδα τον καιρό του Σταμάτη Γαρδέλη.
  • Χιουμοράκι; «Και μετά λένε πως τα ασανσέρ είναι βαρετά»
  • Απόφυγε: Να την κοιτάζεις ερωτικά. Ποιος είσαι ρε; Είπαμε να κάνεις το κομμάτι σου, αλλά μην ξεπερνάς τα όρια!

Γκόμενα σε  house πάρτι
  • Η γλώσσα του σώματος λέει: Χαιρέτησε με χειραψία. Άμα την δεις να γέρνει προς το μέρος σου φίλησε τη και στα δύο μάγουλα.
  • Λεκτική επικοινωνία: «Τι πίνεις;», «Τι να φέρω;», «Τι ποτό να σου βάλω;». Εναλλακτικά: «Να πάρω το παλτό σου;» ή «Θες να ακουμπήσεις την τσάντα σου εδώ (μην της πάρεις ποτέ την τσάντα από τα χέρια)».
  • Χιουμοράκι; «Το σηκώνεις το ποτό ή θα έχουμε προβλήματα», «Ότι θες πες μου γιατί οι άλλοι πιάνουν τον πάγο με τα χέρια», «Είναι η τυχερή σου μέρα. Όλοι μου οι φίλοι μου ξέρουν πως είσαι ελεύθερη!»
  • Απόφυγε: Να της ζητήσεις εσύ να σου βάλει ποτό, να την κοιτάζεις στα βυζιά ενώ σου μιλάει ή να κοιτάς άλλες γυναίκες.
Γκόμενα σε «τυφλό» ραντεβού (τύπου Facebook)
  • Η γλώσσα του σώματος λέει: Χαμογέλασε και δώσε το χέρι σου. Εάν είσαι αρκετά άνετος και έχετε μιλήσει αρκετά online, φίλησε τη και σταυρωτά.
  • Λεκτική επικοινωνία: «Επιτέλους σε συναντώ» ή  «οι φωτογραφίες σε αδικούν».
  • Χιουμοράκι; «Τελικά παίζει και να τα σπάει το Facebook!».
  • Απόφυγε: Να κλείνεις το μάτι όποτε την κοιτάς λες και είσαι γεννημένος το 1950 και να μιλάς συνέχεια για το Facebook. Κολλημένε.

Γυναίκα σε δεύτερο ραντεβού
  • Η γλώσσα του σώματος λέει: Ένα φιλί στο μάγουλο.
  • Λεκτική επικοινωνία: «Πολύ ωραία τα μαλλιά σου σήμερα», «Ωραίες γόβες», «Είσαι υπέροχη».
  • Χιουμοράκι; «Δεύτερο ραντεβού; Είσαι σίγουρη;!».
  • Απόφυγε: Τα γνωστά. Να μιλάς για πρώην, να την ρωτάς πολύ προσωπικά πράγματα και να την χουφτώσεις. Αυτό ας το να γίνει αν έρθετε πιο κοντά και φρόντισε να έχεις μέτρο…

Γκόμενα του ενός χρόνου
  • Η γλώσσα του σώματος λέει: Φίλησε τη.
  • Λεκτική επικοινωνία: «Πως ήταν η μέρα σου;», «Είσαι κούκλα σήμερα αγάπη μου», «Πάλι αυτός ο μαλάκας σου έστειλε μήνυμα;», «Που σκατά είναι η κολλητή σου τόση ώρα, πείνασα!».
  • Χιουμοράκι; «Κάποια μου θυμίζεις εσύ…»(την ώρα που έρχεται), «Έβαλες τα εσώρουχα που σου ζήτησα;», «Όλη μέρα ποδόσφαιρο, καμιά μπάλα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις δικές σου».
  • Απόφυγε: Να της λες προστυχιές όταν είναι άλλοι μπροστά, να χασμουριέσαι την ώρα που σου λέει για το πώς πέρασε την ημέρα της και να προσπαθείς να της πιάσεις τον κώλο ενώ το γκαρσόνι περιμένει να παραγγείλετε.

Γυναίκα των δέκα χρόνων.
  • Η γλώσσα του σώματος λέει: Κάνε ευγενικό νεύμα.
  • Λεκτική επικοινωνία: Τίποτα. Διάβασε εφημερίδα.
  • Χιουμοράκι; «Ψιτ, γυναίκα άκου αυτό! Τι έχει δύο πόδια και παρόλα αυτά δεν κρατάει ισορροπία; Μια γυναίκα με τσάντες της λαικής! Χαχαχαχα!».
  • Απόφυγε: Να της λες ότι σε πρήζει, να κάνεις «ουφ» όλη την ώρα, να κοιτάζεις τσόντες και να ρεύεσαι στο τραπέζι. Απ’ την άλλη…ποιοι είμαστε εμείς να μπούμε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι;;

Άσχημη γκόμενα σε πάρτι
  • Η γλώσσα του σώματος λέει: Όταν σε κοιτάξει και σου χαμογελάσει, κοίτα αλλού κάνοντας ότι ψάχνεις κάποιον
  • Λεκτική επικοινωνία: Μίλα μονολεκτικά, ξερά και ανούσια για να τονίσεις τη βαρεμάρα σου. Τι, ακόμη να φύγει;
  • Χιουμοράκι; «Καλώς την όμορφη» (σιγά μην το κατάλαβε).
  • Απόφυγε: Να τσεκάρεις πόσο μεγάλ

Στον αέρα ο Φόρος Ακινήτων – Έντονοι τριγμοί στην ΚΟ της ΝΔ

ÐÁÓÏÊ  ÊÏÉÍÏÂÏÕËÅÕÔÉÊÇ ÏÌÁÄÁ
Τριγμοί έχουν προκληθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά τις συνεχείς διαφοροποιήσεις βουλευτών αναφορικά με το φόρο ακινήτων, καθώς όλο και περισσότεροι βουλευτές εκφράζουν ανοιχτά τη διαφωνία τους με μέρος ή το σύνολο των διατάξεων που εμπεριέχονται σ’ αυτόν.
Τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα της γαλάζιας Κ.Ο. με τον Γιάννη Στουρνάρα ήταν η επιστολή που έστειλαν στον Υπουργό Οικονομικών πέντε γαλάζιοι βουλευτές της περιφέρειας, οι κ.κ. Καρασμάνης, Λεονταρίδης, Κοντός, Κωνσταντόπουλος και Τσιάρας. Μάλιστα, οι τέσσερις πρώτοι διατηρούν απευθείας επαφές με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος επίσης δεν είναι ικανοποιημένος με τον ΕΝΦΑ αλλά δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση, όπως διαμηνύει συνεργάτης του. Οι πέντε βουλευτές με την επιστολή τους τόνισαν πως «πουθενά στον κόσμο δεν φορολογείται η αγροτική γη, παρά μόνο το εισόδημα από την εκμετάλλευσή της», λαμβάνοντας έτσι σαφείς αποστάσεις από το νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ, το οποίο προβλέπει φορολόγηση από το πρώτο στρέμμα χωρίς εξαιρέσεις.
Το κλίμα στη γαλάζια Κ.Ο. δεν είναι καλό, χωρίς αμφιβολία, κάτι το οποίο καθίσταται σαφές από τις συνεχείς διαφωνίες των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι διαφωνούν ως επί το πλείστον με τον φόρο ακινήτων και φοβούνται πως η διαπραγμάτευση με την Τρόικα μπορεί να κρύβει νέα μέτρα στο τέλος. Ιδιαίτερα οι βουλευτές της περιφέρειας γίνονται διαρκώς δέκτες παραπόνων από τους ψηφοφόρους τους, ενώ ορισμένοι εκφράζουν το φόβο πως η ΝΔ θα χάσει και την πλειοψηφία στις αγροτικές περιοχές που την ανέδειξε κυβέρνηση, αν συνεχιστεί η φοροεπιδρομή.
Άλλωστε και το κεντρικό μήνυμα που έδωσαν στη συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα με τον Γιάννη Στουρνάρα οι βουλευτές της ΝΔ συμπυκνώνεται στη φράση «Χάσαμε τα αστικά κέντρα, μην χάσουμε και την περιφέρεια». Εδώ εντοπίζεται και ο φόβος πολλών βουλευτών της περιφέρειας, ότι δηλαδή θα αντιμετωπίσουν πολλές αντιδράσεις κατά την επάνοδό τους στις περιφέρειές τους. Έτσι, όλοι ασκούν πίεση στο οικονομικό επιτελείο να προβεί σε τροποποιήσεις στις διατάξεις του ΕΝΦΑ.
Πολλοί πάντως εντοπίζουν ένα πρόβλημα κεντρικού συντονισμού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, μιας και οι βουλευτές του κόμματος αδυνατούν να συμφωνήσουν σε μια ενιαία γραμμή. Παρά τις προσπάθειες του Γραμματέα της Κ.Ο., κ. Θανάση Μπούρα και του Διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Κώστα Μπούρα, να χαμηλώσουν οι τόνοι, αυτές δεν έχουν αποδώσει καρπούς, με αποτέλεσμα η Κ.Ο. της ΝΔ να παρουσιάζεται σαν βεντάλια με πολλά ανοιχτά μέτωπα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, κυκλοφόρησε ως φήμη χθες πως τις επόμενες μέρες θα συγκληθεί η Κ.Ο. της ΝΔ υπό τον Πρωθυπουργό, σενάριο πάντως που αρμόδιοι κοινοβουλευτικοί παράγοντες δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν. Φυσικά, το ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί για το άμεσο μέλλον.
Πάντως, το Υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή για την κατάθεση αντιπροτάσεων με ουδέτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά της ΝΔ έχει διατυπωθεί μόνο η πρόταση του Δάνη Τζαμτζή για διατήρηση του χαρατσιού και για το 2014, σενάριο που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν αποδέχεται ούτε το Υπουργείο ούτε το Μαξίμου. Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα παράταση μέχρι να έρθει ο ΕΝΦΑ στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Αυτό το σενάριο έχει αυξανόμενες πιθανότητες υλοποίησης, με δεδομένη και την αντίθεση του κ. Στουρνάρα στις αντιπροτάσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κατά τη χθεσινή συνάντησή του με αντιπροσωπεία του κόμματος στην οδό Νίκης. Έτσι και σύμφωνα τις χθεσινές εξελίξεις, ο Φόρος Ακινήτων είναι προς ώρας στον αέρα!

Άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο από σαδομαζοχιστικό gay ερωτικό παιχνίδι και ο εραστής του τον τεμάχισε

sex-men-570
Σε τρία χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας επειδή σκότωσε τον εραστή του κατά την διάρκεια ενός σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού και στην συνέχεια μαγείρεψε του κεφάλι του θύματος. 
Ο γερμανικός Άρειος Πάγος διέταξε την επανάληψη της δίκης που διεξήχθη στο Βερολίνο τον Δεκέμβρη του 2012 και καταδίκασε τον 44χρονο δράστη σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση, επειδή σύμφωνα με την απόφαση το θύμα έχασε τη ζωή του από ατύχημα και όχι εσκεμμένα.
Η γνωριμία των δύο ανδρών είχε γίνει μέσω του διαδικτύου στις 5 Φεβρουαρίου το 2012 και ο κατηγορούμενος είχε δέσει τον σύντροφό του, έναν 37χρονο τραπεζικό υπάλληλο, στο κρεβάτι και του είχε κλείσει το στόμα και τη μύτη με κολλητική ταινία.  Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες επιδίδονταν σε παρόμοια παιχνίδια, αλλά εκείνη τη μέρα ο 37χρονος πέθανε από ασφυξία.
Ο 44χρονος τεμάχισε το άψυχο σώμα του θύματος τα κομμένα μέλη του οποίου ανακαλύφθηκαν από τις αρχές  τέσσερις εβδομάδες μετά το τραγικό συμβάν. Ο δολοφόνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του αυτή ενώ οι δικαστές σε πρώτο βαθμό είχαν αποκλείσει την δολοφονία εκ προμελέτης όπως υποστήριζε η πολιτική αγωγή που είχε ζητήσει ισόβια κάθειρξη για τον άνεργο 44χρονο.
Ο γερμανικός Άρειος Πάγος αποφάσισε την επανάληψη της δίκης λόγω της μικρής ποινής που δόθηκε σε πρώτο βαθμό από το δικαστήριο και λαμβάνοντας υπόψιν την συμπεριφορά του δολοφόνου μετά τον θάνατο του θύματος.

Και όμως η παράδοση είναι gourmet – Η κελαϊδή Σερρών σκλαβώνει τους καλοφαγάδες

Και όμως η παράδοση είναι gourmet - Η κελαϊδή Σερρών σκλαβώνει τους καλοφαγάδες
Το παραδοσιακό πιάτο του νομού Σερρών με την ονομασία «Κελαϊδή» επιβεβαιώνει ότι η παράδοση μπορεί να είναι γκουρμέ. Είναι το αγαπημένο πιάτο πολλών καλοφαγάδων εντός και εκτός συνόρων. Η απολαυστικότητα και ο συνδυασμός γεύσεων που περικλείει αυτό το πλούσιο πιάτο, το οδήγησε από τα ελληνικά χωριά στις κουζίνες των διασημότερων εστιατορίων στην Γαλλία.
Τι θα χρειαστείτε (Για 4 άτομα) :
  • 1 κιλό Μοσχάρι
  • 3 πιπεριές πράσινες
  • 2 πιπεριες κόκκινες
  • 2 πιπεριές κίτρινες
  • 2 κρεμμύδια
  • 3/4 Φέτα τυρί
  • 3-4 ντομάτες
  • Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 ποτήρι νερού Ελαιόλαδο
Διαδικασία:
Κόβουμε  μόνοι μας ή ζητάμε απο τον κρεοπώλη να μας κόψει το μοσχάρι σε ψηλές φέτες. Κόβουμε τις πιπεριές σε ένα μπολ και τρίβουμε τη φέτα σε ψιλό τρίμα. Παράλληλα έχουμε ετοιμάσει τις ντομάτες κοβοντας τες σε ροδελες. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ψιλοκκομέννο σκόρδο, κατά την προτίμησή μας, ανάλογα με το πόσο πικάντικο θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμαι ταψί ή γάστρα ( για περισσότερο ζουμερό φαγητό) . Εαν χρησιμοποιήσουμε ταψί, σκεπάζουμε το φαγητό με αλουμινόχαρτο.
Στρώνουμε όλη την επιφάνεια του ταψιού ή της γάστρας με τις φέτες μοσχαριού και πάνω απο κάθε φέτα προσθέτουμε με την σειρά μία στρώση πιπεριά, μία στρώση ντομάτα,μια στρώση κρεμμύδι και σκόρδο. Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας ενώ στο τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λάδι κατά το δοκούν.
Μυστικό : Εάν το φαγητό μαγειρευτεί σε γάστρα δεν προσθέτουμε καθόλου νερό. Εάν μαγειρευεί σε ταψί προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό.
Το φαγητό σερβίρεται ιδανικά με ριζότο, πατάτες country(με φλουδα)βουτηρωμένες, ή πουρέ.
Προετοιμασία 20-30 λεπτά.
Μαγείρεμα : 1- 1:30 ώρα.