ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Ιουνίου παρουσία της τ. Υφυπουργού Ζ.Ράπτη τα Εγκαίνια νέου Κέντρου ημέρας Άνοιας στην Κατερίνη.

 



Επιμελητήριο Πιερίας | Δ.Τ. Συνάντηση Ηλία Χατζηχριστοδούλου με εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ για την προώθηση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Πιερίας «Αγορά Εργασίας


 Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ευχαριστώ θερμά όλα τα τοπικά ΜΜΕ για τη διαρκή στήριξη

των προσπαθειών μας για την υλοποίηση των ανταποδοτικών δράσεων του

Επιμελητηρίου»

Τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιμελητηρίου Πιερίας «Αγορά Εργασίας» είχε την

ευκαιρία να παρουσιάσει ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στους εκπροσώπους των

τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Αγορά 200 μεγάλων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης

 Στο πλαίσιο των προσπαθειών του δήμου Πύδνας-Κολινδρού για

τη βελτίωση του επιπέδου καθαριότητος αλλά και ανακύκλωσης στους

οικισμούς του, περιλαμβάνεται και η αύξηση του αριθμού των κάδων

απορριμμάτων και ανακύκλωσης, καθώς και η αντικατάσταση των

κατεστραμμένων. Πρόσφατα έγινε η προμήθεια 150 νέων πράσινων και 50

μπλε κάδων. Όλοι αυτοί οι κάδοι είναι μεγάλου μεγέθους (660 λίτρων). Έτσι, ο

συνολικός αριθμός των μεγάλων κάδων που αγόρασε ο δήμος από το

2020 έως σήμερα ανέρχεται στους 700 (600 πράσινοι και 100 μπλε).

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Μανώλας ανέφερε:

Την Τετάρτη 14/06 η συναυλία “…..από όλα τα τραγούδια μας” - Θεατράκι Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, Αγία Σοφία - Προσήλιο & Ώρα 20:30

 


Ενημέρωση Συντακτών

Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 15.06.2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».


Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Σύσκεψη φορέων για τον Αγώνα Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2023.

Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα σε πολύ θετικό κλίμα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τριών

θεσμικών φορέων που διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου καθώς και Πρόεδροι Κοινοτήτων, μέλη

Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων, εκπρόσωποι εθελοντικών και διασωστικών ομάδων κ.α.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο

εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου

Μακρυγιάλου π. Γεώργιος Μιάουρας ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του

Σεβασμιωτάτου όπως και τις ευχές του για οργανωτική επιτυχία. Χαρακτηριστικά ανέφερε το

Πώς μπορείς να βοηθήσεις έναν σύντροφο που έχει άγχος;

 Ας ξεκινήσουμε με ένα δεδομένο: Δεν μπορείς να ελέγξεις το άγχος ενός άλλου ατόμου, όσο κι αν το θέλεις. Υπάρχουν όμως τρόποι με τους οποίους μπορείς να συμπεριφερθείς, για να είσαι ένας καλός σύμμαχος.

Εάν ο/η σύντροφός σου αντιμετωπίζει άγχος που τον επηρεάζει αρκετά, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς μπορείς να του σταθείς αληθινά (οι συμβουλές μπορούν να αξιοποιηθούν και στην περίπτωση που θέλεις να στηρίξεις έναν φίλο / συγγενή / αγαπημένο πρόσωπο).

Παρατήρησε τα σημάδια

Ο χρυσός κανόνας των 6 λεπτών που θα σας χαρίσει το καλύτερο σεξ

 Μόλις έξι λεπτά χρειάζεσαι για να «ανάψεις τα αίματα» στην κρεβατοκάμαρά σου και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα επίσημα στοιχεία.

Αρκετά συχνά τα ζευγάρια, ειδικά όταν είναι παντρεμένα, χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για την αποχή τους από το σεξ, την έλλειψη χρόνου. Η μειωμένη ως ανύπαρκτη σεξουαλική επαφή, όμως, σε μία σχέση -σύμφωνα με συμβούλους γάμου και ψυχολόγους- μπορεί να αποβεί καταστροφική για την εξέλιξή της. Την ίδια δικαιολογία χρησιμοποιούν και για να αποφεύγουν και τα προκαταρκτικά.

Καλωσορίζουμε τον κ Δάκη Μωραϊτη Δακης Μωραιτης στον συνδυασμό μας "Ανανέωση & Δημιουργία".

Ο Δάκης κατοικεί στην
ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ-Παλιές φωτογραφίες. είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. Υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ / Aiginio
Ένας δραστήριος συνδημότης μας με αγάπη για τον τόπο του Δήμος Πύδνας Κολινδρού και μεγάλη επιθυμία να προσφέρει για αυτόν.
Δάκη σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Καλωσορίζουμε τον κ Άγγελο Κάνουρα στον συνδυασμό μας "Ανανέωση & Δημιουργία".

Ο Άγγελος κατοικεί στον ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ / Kolindros είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.

Ασχολείται με τον αγροτικό τομέα. Αποφάσισε να ασχοληθεί πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση θέλοντας να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί για τον τόπο μας Δήμος Πύδνας Κολινδρού Άγγελε σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Προειδοποίηση του ΕΟΔΥ για τον Ιό του Δυτικού Νείλου

 Μπορεί ο καιρός να μην είναι ιδιαίτερα θερμός, όμως τα κουνούπια έκαναν την εμφάνισή τους έναν μήνα νωρίτερα λόγω της κλιματικής αλλαγής, αυξάνοντας τον επιδημιολογικό κίνδυνο για έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου και αναγκάζοντας τον ΕΟΔΥ να εκδώσει συστάσεις προστασίας του πληθυσμού.

Την ίδια ώρα, Έλληνες ερευνητές από το Αστεροσκοπείο Αθηνών ανέπτυξαν σύστημα, που εντοπίζει τις επικίνδυνες περιοχές και ενημερώνει τοπική κοινωνία και αρχές.

Οδηγίες ΕΟΔΥ για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τα συμπτώματα

Οι 11 πρωταγωνιστές του Qatargate

 Σε μια πλήρη «αποδόμηση» των προσώπων που βρίσκονται πίσω από το πρόσφατο σκάνδαλο το οποίο ξεσκεπάστηκε στην καρδιά των Βρυξελλών στις 9 Δεκεμβρίου του 2022, γνωστό ως Qatargate, προχώρησε στο νεότερο του πρωτοσέλιδο το Politico.

Έπειτά από έξι μήνες, η έρευνα των Βέλγων εισαγγελέων συνεχίζεται, με τον Αντόνιο Παντσέρι, την Εύα Καϊλή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι να βρίσκονται στο επίκεντρο. Παρ' όλα αυτά, οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης, που συγκλόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος -μεταξύ άλλων-, δεν είναι μόνο τρεις, αλλά 11.


Οι Βέλγοι εισαγγελείς πιστεύουν, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir, πως η έρευνα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι το τέλος του έτους, αλλά με κάθε μήνα που περνάει τα ερωτήματα πληθαίνουν. Ένα από τα βασικά, το οποίο δεν έχει απαντηθεί ακόμα, είναι το τι πραγματικά πήραν ως αντάλλαγμα οι άνθρωποι που φέρονται να μοίρασαν τέτοια υπέρογκα ποσά.

Ακολουθούν τα 11 πρόσωπα που εξετάζουν οι Αρχές:

1. Αντόνιο Παντσέρι - Ο αρχηγός

Ο Αντόνιο Παντσέρι έμεινε στη φυλακή από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, οπότε παραδέχτηκε την ενοχή του και συμφώνησε να δώσει ονόματα σε μια συμφωνία ομολογίας που έκανε με τους εισαγγελείς με αντάλλαγμα μια ήπια ποινή, ενώ ελεύθερες είναι πλέον τόσο η σύζυγός, όσο και η κόρη του που είχαν συλληφθεί στην Ιταλία.

Κας: Οι «Σπαρτιάτες» στην εκλογική μάχη με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα – Θα νικήσουμε το Σύστημα

 Την αποφασιστική ενίσχυση του εθνικού κόμματος «Σπαρτιάτες» ζητά ο Ηλίας Κασιδιάρης

Μήνυμα εκλογικού συναγερμού και αποφασιστικής ενίσχυσης του εθνικού κόμματος «Σπαρτιάτες» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 έστειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης την Κυριακή (11/6/2023).
Όπως τονίζει ο ίδιος σε ανάρτησή του οι «Σπαρτιάτες» μπαίνουν στην εκλογική μάχη με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα στελεχωμένα με άξιους ΕΛΛΗΝΕΣ αγωνιστές.
Το γεγονός, πως οι «Σπαρτιάτες» κατέρχονται στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, επαναβεβαιώνει, πως υπήρχε εκ των προτέρων οργάνωση και σχεδιασμός.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζητά να διαδοθεί παντού το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης με όλους τους τρόπους σε πόλεις και χωριά.
Ο έγκλειστος εθνικιστής πολιτικός εκφράζει την αισιοδοξία του ότι είναι εφικτή μία νίκη ενάντια στην πολεμική ολόκληρου του Συστήματος, εάν όλοι δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
«Οι #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ μπαίνουν στην εκλογική μάχη με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, στελεχωμένα με άξιους ΕΛΛΗΝΕΣ αγωνιστές.
Διαδώστε παντού το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης!
Πόρτα-πόρτα, στο διαδίκτυο, σε γνωστούς και φίλους, σε πόλεις και χωριά.
Τις επόμενες 15 ημέρες δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και θα νικήσουμε ενάντια στην πολεμική ολόκληρου του Συστήματος», σημειώνει στο μήνυμά του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Πώς οι «Σπαρτιάτες» περιπλέκουν την… αυτοδυναμία της ΝΔ: Μεγάλη πιθανότητα να προκύψει μία οκτακομματική Βουλή στις εκλογές

 Κανείς δε γνωρίζει ακόμα πως θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό η στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη στο κόμμα «Σπαρτιάτες» καθώς οι δυνητικοί του ψηφοφόροι με βάση τη δημοσκοπική καταμέτρηση που έχει γίνει, θα μπορούσαν να είναι αρκετοί για να τους προσφέρουν ακόμα και την είσοδο τους στην Βουλή.

Με μία απλή λογική ανάλυση, αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε μία οκτακομματική Βουλή και τότε το ζήτημα της αυτοδυναμίας για τη Νέα Δημοκρατία θα εξελισσόταν σε μία περίπλοκη μαθηματική εξίσωση με πολλές μεταβλητές.

Ο ζόφος της Νέας Τάξης: Θεοποιούν την ιατρική – Εμπορεύονται τον θάνατο – Αποφασίζουν ποιος πρέπει να ζει και ποιος όχι

 Μια κοινωνία γεμάτη από πνευματικές ασθένειες, μοιραία θα σου φέρει κάποια στιγμή στην πόρτα σου «Πνευματικούς». Συγκεκριμένα, θα σου φέρει ανθρώπους σαν τον Σπύρο Πνευματικό, αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο που τόλμησε να βάλει σε ζυγαριά κόστους – οφέλους, την πιο ιερή, την πιο κρίσιμη, την ύστατη ώρα του κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου.

Όποιος έχει περάσει από το οδυνηρό βίωμα να βλέπει ένα δικό του άνθρωπο στα τελευταία στάδια του καρκίνου, μπορεί να καταλάβει ως το μεδούλι της ύπαρξής του πόσο μισανθρωπική και κτηνώδης είναι αυτή η φιλοσοφία επιχειρηματικής σκέψης που πρεσβεύει ο κ. Πνευματικός και οι ομοϊδεάτες του.

Το πάσο για τον COVID-19 είναι νεκρό, ζήτω το Παγκόσμιο Δίκτυο Πιστοποίησης Ψηφιακής Υγείας!

 Είναι φανερό ότι έρχεται η ώρα για τη δεύτερη τεχνητή πανδημία μέσα σε λίγα χρόνια, κατά την οποία θα εφαρμοστεί η νέα παγκόσμια συνθήκη αντιμετώπισης πανδημιών που θα δίνει υπερεθνικές εξουσίες στον Π.Ο.Υ.

Δεν πιστεύατε πραγματικά ότι το Covid Pass είχε εξαφανιστεί, σωστά; Γνωρίζοντας τους αναγνώστες μου, υποθέτω ότι δεν το πιστεύατε.

Συγγραφέας προειδοποιεί ότι ο νέος σεξουαλικός πολιτιστικός πόλεμος στοχεύει στην απόρριψη του δυαδικού συστήματος αρσενικού-θηλυκού

 Ο συγγραφέας Στιβ Ντις (Steve Deace) προειδοποιεί ότι οι ριζοσπάστες υποστηρικτές της νέας σεξουαλικής κουλτούρας, η οποία έχει κυριεύσει την Αμερική, επιμένουν να εξαφανίσουν τη δυαδική σεξουαλική ταυτότητα αρσενικού-θηλυκού, ενώ αναγκάζουν τους ανθρώπους να «συμφωνήσουν με την ψύχωσή τους».

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες νησάκια φορτωμένο🎶🎶 Ακούτε πατριώτες η κυρα Θοδώρα μαρτυράει.

 


«Αν θέλουν (οι μουσουλμάνοι της Ροδόπης)να έχουν τα αυτονόητα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολιτες θα πρέπει να στηρίξουν βουλευτές που υποστηρίζουν την εθνικη γραμμή».

 


ΕΚΑΒ τέλος..ελικοπτερατοι θα πηγαινουμε στα νοσοκομεια και σε εξαιρετικες περιπτωσεις θα επιστρατευονται και τα υδροπλανα του Αδωνη με εντολη Μητσοτακη. 24 ωρες το 24ωρο

 


Προσέξτε το βλέμμα. Το κόμπλεξ ανωτερότητας. Μου ανήκετε. Είστε το τσιφλίκι μου. Θα κάνετε αυτό που σας λέω. Διαφορετικά θα το νιώσετε στο πετσί σας.

 


Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει ρε παιδιά;

 

Τρίτη 13-6-2023 Ξεκινάνε τα τμήματα του Training 4U Mysta soccer ⚽. Εμπειρία από το 2010 - 2023, Επιστημονική και GPS statsports κάλυψη , στατιστικά , μετρήσεις αξιολόγηση ( Mysta Soccer Evaluation), Εξειδίκευση στην βελτίωση, στο εξωτερικό Γερμανία, Ελβετία, προπόνηση θέσεις, βελτίωση ταχύτητας δύναμης, νοητική προπόνηση.

 Training 4 U Mysta soccer ⚽


                  







Εμπειρία από το 2010 - 2023, γνώση, επιστημονική και GPS statsports κάλυψη , στατιστικά , μετρήσεις αξιολόγηση ( Mysta Soccer Evaluation), εξειδίκευση στην βελτίωση στο εξωτερικό Γερμανία, Ελβετία, προπόνηση θέσεις, βελτίωση ταχύτητας δύναμης, νοητική προπόνηση.
Από 10 Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο 2023
γήπεδα Ανδρομάχης .

Δωρεά 1.000 βιβλίων προσχολικής ηλικίας σε Νηπιαγωγεία του νομού Πιερίας

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

 Σε όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικαλιστικά όργανα του Π.Σ.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, εργαζόμενοι και αιρετοί εκπρόσωποι,

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών παίρνοντας υπόψη τις αρνητικές εργασιακές

συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί  για όλους τους εργαζόμενους του Πυροσβεστικού Σώματος

ως αποτέλεσμα των αντεργατικών πολιτικών που εφαρμόστηκαν από όλες τις κυβερνήσεις

εκτιμά ότι:

Ξεκινούν οι διαδικασίες υλοποίησης του κλειστού γυμναστηρίου Λεπτοκαρυάς, με χρηματοδότηση 2.970.000 ευρώ από την Π.Ε. Πιερίας

 



Με το ποσό των 2.970.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας το έργο ανέγερσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου Λεπτοκαρυάς. Η αίθουσα γυμναστικής και αθλοπαιδιών θα χρησιμοποιείται σαν προπονητήριο και για αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ.


Οι διαδικασίες υλοποίησης του έργου ξεκίνησαν, μετά την έγκριση της σχετικής μελέτης, αξίας 41.000€, που χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου και συνέταξε η Πιερική Αναπτυξιακή.

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει πως την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 θα υπάρχει καθολική διακοπή υδροδότησης στην

περιοχή πέριξ της οδού Μαρίνου Αντύπα.

Συγκεκριμένα στις οδούς:

-Μαρίνου Αντύπα

-Α’ παρ Αμύντα

-Β’ παρ Αμύντα

-Α΄παρ Μίνωα

-Μίνωα

-Πολυκράτους

θα σημειωθεί καθολική διακοπή υδροδότησης από τις 8:30 π.μ. μέχρι και αργά το μεσημέρι.

Η υδροδότηση θα επανέλθει μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες σύνδεσης των οδών Α’ παρ Μίνωα και Α’

παρ Αμύντα με τον νέο αγωγό ύδρευσης στα πλαίσια του έργου ‘’Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης».

Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.


Ο Πρόεδρος

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Μπουσνάκης Αστέριος

Η κόρη του τελευταίου Δημάρχου Αιγινίου στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”

 Η κ. Παναγιώτα (Γιώτα) Κοντού θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό

“Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα.

Η κ. Κοντού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο. Πατέρας της ήταν ο

Βασίλειος Κοντός ή Βασίλης Κόντος όπως ήταν γνωστός στους

περισσότερους, ο τελευταίος Δήμαρχος του δήμου Αιγινίου, και μητέρα της

είναι η Χαρίκλεια (Ρούλα) Τσιντικίδου.