ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Τμήματα Ταυτότητας Φύλου: Αύξηση κατά 1000% στις επισκέψεις

 Η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου σχετίζεται με την βαθιά εικόνα και αίσθηση που έχει για τον εαυτό του όσον αφορά το φύλο του. Η ταυτότητα αυτή μπορεί να ταιριάζει με το φύλο που του αποδόθηκε κατά την γέννησή του, ή μπορεί να είναι η «αντίθετη» από αυτή (π.χ. τρανς άτομα). Επιπλέον κάποια άτομα έχουν ταυτότητα φύλου που βρίσκεται ανάμεσα ή και πέρα από την δυαδική θεώρηση του φύλου και μπορεί να αυτοπροσδιορίζονται ως μη δυαδικά, ρευστόφυλα, ή κάτι άλλο.

Η δυσφορία φύλου είναι η δυσφορία που μπορεί να βιώνει ένα άτομο όταν αισθάνεται ότι το φύλο με το οποίο αυτοπροσδιορίζεται δεν ταυτίζεται με το φύλο που του αποδόθηκε κατά την γέννησή του. Αυτή η δυσφορία πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε άγχο, κατάθλιψη, αναστάτωση της καθημερινότητας, αυτοτραυματισμούς ή ακόμα και αυτοκτονικό ιδεασμό. Αυτή την στιγμή υπάρχουν ως επιλογές για την αντιμετώπιση της δυσφορίας φύλου η ορμονοθεραπεία, το χειρουργείο επαναπροσδιορισμού φύλου και η
ψυχολογική υποστήριξη και συνήθως είναι προσβάσιμες μέσα από κάποιο τμήμα ταυτότητας φύλου κάποιου παροχέα υπηρεσιών υγείας.

«Βόμβα» από τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ για την κυβέρνηση και το κόμμα Κασιδιάρη

 Και ο κ. Σωτήρης Ρίζος κάνει λόγο για αντισυνταγματική διάταξη για το «μπλόκο» στον Κασιδιάρη

Μετά από τον σάλο που προκάλεσε η ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη δικαιοσύνη, με τις αλλεπάλληλες ρυθμίσεις που έφερε στη Βουλή για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη.

Με άρθρο καταπέλτη, ένας από τους πιο έντιμους δικαστικούς που πέρασαν από τη χώρα, ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, Σωτήρης Ρίζος κάνει λόγο για αντισυνταγματική παρέμβαση, σημειώνοντας στην εφημερίδα Καθημερινή:

Δραματική συρρίκνωση του πληθυσμού - Ερήμωσαν χωριά

 Τρία χωριά της Ηπείρου εμφανίζονται με μηδενικό αριθμό κατοίκων και αρκετά με μονοψήφιο σύμφωνα με την τελευταία απογραφή

Δύο έδρες στη Βουλή χάνει η Ήπειρος μετά την τελευταία απογραφή που έδειξε μείωση κατά περίπου 17.000 άτομα στον πληθυσμό της περιοχής, ο οποίος πλέον περιορίζεται σε 319.543 μόνιμους κατοίκους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, με εξαίρεση τα Γιάννενα, όπου καταγράφεται μικρή άνοδος, στους άλλους 17 δήμους η κατάσταση είναι δραματική.

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης των τρένων

 Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τους ανθρώπους τους, τους επιβάτες του Intercity 62, του τρένου που συγκρούστηκε με το εμπορικό στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες των 57 νεκρών.

Αυτό φαίνεται σε ένα από τα νέα βίντεο ντοκουμέντα που αποκάλυψε ο Alpha και η εκπομπή T-Live για το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου με την πολύνεκρη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η δυστοπία (Matrix) όπου μας έχει εγκλωβίσει η Ν.Δ.

 Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος έχει ασπαστεί την πολιτική θέση ότι ο κόσμος θα πρέπει να διοικείται από μια ελίτ αυτόκλητων «αρίστων» και πολύ έξυπνων ανθρώπων.











Σε μια από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του πρωθυπουργού, επιμελώς ατημέλητα και δήθεν τυχαία, οι εικονολήπτες σε πρώτο πλάνο παρουσίαζαν επί του γραφείου του έναν σωρό από βιβλία. Ταυτόχρονα, μέσα από αυτήν, αναδεικνυόταν το βιβλίο «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση», του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και εμπνευστή της παγκοσμιοποίησης Κλάους Σβαμπ.

Ερευνα σόκ για τις μάσκες προσώπου: «Αυξάνουν τον κίνδυνο θνησιγένειας, δυσλειτουργίας των όρχεων και γνωστικής εξασθένησης στα παιδιά»!

 Τι θα μπορούσαμε να πούμε για τους δήθεν επιστήμονες, τα ellinika Hoaxes αλλα και την ίδια την κυβέρνηση που μας απειλούσε με ποινικές ευθύνες λόγω ιατρικής παραπληροφόρησης όταν το μόνο μεμπτό που κάναμε, ήταν να λέμε την αλήθεια παρουσιάζοντας έρευνες και απόψεις επιστημονικές, που σήμερα παραδέχονται μεγάλα συστημικά ΜΜΕ!

Οι μάσκες προσώπου λοιπόν, σύμφωνα με νέα έρευνα Γερμανών Ακαδημαϊκών: μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο θνησιγένειας, δυσλειτουργίας των όρχεων και γνωστικής εξασθένησης στα παιδιά!

Έρευνα σοκ στα Γερμανικά ΜΜΕ: Σεξ και δημοσιογραφία στην Ελλάδα – Ο υπουργός, οι ερωτογενείς ζώνες και η περίπτωση του αυνανισμού από γνωστό δημοσιογράφο

 Όταν η δημοσιογράφος Ελένη Σταματούκου από το Balkan Insight μου παρουσίασε πρόσφατα την πρώτη έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα για το #metoo στην ελληνική δημοσιογραφία και δημοσιοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, απόρησα. Διερωτήθηκα πώς ήταν δυνατόν να μην έχει προκαλέσει ανάλογο θόρυβο με αυτόν που προκλήθηκε στο χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου.

Η εταιρεία αυτή λοιπόν πλήρωσε τελικά μόλις €7.500 και της διαγράφηκε το αστρονομικό ποσό των 5.102.041,72 ευρώ (!!!) από την Επιτροπή Εξώδικης Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, σε μια και μόνη συνεδρίαση.

 

Γιατί δεν πάει ο Μητσοτάκης στη Ράνια Τζίμα;

 

«Έβγαλε βέβαια ωραίο προεκλογικό σποτ σήμερα. Ντύθηκε ΣΥΡΙΖΑ και μας είπε ότι θέλει καλύτερους μισθούς, αποτελεσματικό κράτος και καλύτερο ΕΣΥ.


Αλήθεια και 4 χρόνια ποιος κυβερνούσε ο σωσίας του;
Γιατί τα έκανε όλα χειρότερα ; Ποιόν νομίζει ότι κοροϊδεύει ; Σε λίγο θα πετάξει τη γραβάτα και θα φωνάζει δικαιοσύνη παντού!
»

Εθνική Προ-Κορασίδων: Νίκη επί της Ρουμανίας στο Αναπτυξιακό Τουρνουά. Στην βασική ενδεκάδα ξεκίνησε δικία μας η Κατερίνα Ρουμελιώτη ως δεξί Μπακ όπως και στο σημερινό ματς με Ουκρανια

 Με νίκη επί της Ρουμανίας ξεκίνησε η Εθνική Προ-Κορασίδων (Κ-16) στο Αναπτυξιακό Τουρνουά της UEFA.

Στην βασική ενδεκάδα ξεκίνησε  δικία μας η Κατερίνα Ρουμελιώτη ως δεξί Μπακ όπως και στο σημερινό  ματς με Ουκρανια   

Με το εμφατικό 5-0 την Κυριακή 23/04 ξεκίνησε η Εθνική Ομάδα Προ-Κορασίδων τις υποχρεώσεις της στο Αναπτυξιακό τουρνουά UEFA Προ-Κορασίδων Κάτω των 16 ετών (WU16 Development Tournament 19-28/04/23) με αντίπαλο τη διοργανώτρια Ρουμανία.

Από δύο γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι Παναγιώτα Αργυρίου (33΄, 78΄) και Κωνσταντίνα Πλατανιά (67΄, 87΄) και ένα η Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς (52΄).

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Προ-Κορασίδων είναι η Ουκρανία, την Τρίτη 25/04 στις 11:00.

Εμμηνόπαυση και παράγοντες σεξουαλικής δυσλειτουργίας

 Η εμμηνόπαυση είναι η διακοπή του κύκλου της έμμηνης ρύσης στις γυναίκες. Όταν συμβαίνει αυτό τα επίπεδα των οιστρογόνων πέφτουν κάτι που μπορεί να προκαλέσεις εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις, κολπική ξηρότητα, πόνο κατά την διείσδυση και μεταβολές στην διάθεση.

Δυστυχώς δεν είναι όλες οι εμπειρίες της ζωής ευχάριστες και η Κλίμακα Εσωτερικής Συγκρότησης (Sense of Coherence-SOC) είναι το μέτρο που δείχνει το πόσο καλά μπορούν τα άτομα να αντιμετωπίζουν τις στρεσογόνες καταστάσεις και να προλαμβάνουν τη μετατροπή της έντασης σε στρες. Γι’ αυτό τον λόγο, μια ομάδα Ελλήνων ερευνητών αποφάσισε να εξερευνήσει το πως η ηλικία, η βαρύτητα των εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων και SOC επηρεάζουν την σεξουαλική λειτουργία των γυναικών που έχουν περάσει την εμμηνόπαυση.

Πανελλήνιες 2023: Οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα των εξετάσεων

 Η 1η Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ (ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια) και η 2η Ιουνίου για τα ΓΕΛ (ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια), αποτελούν τις ημερομηνίες έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα ξεκινήσουν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας).

Η ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται στις 08:30 π.μ., και είναι κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων, ενώ η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Η σχολική χρονιά για τα ΕΠΑΛ ολοκληρώνεται στις  16 Ιουνίου, ενώ για τα ΓΕΛ στις 12 Ιουνίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων

Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕΛ

Αναιρείται το βούλευμα με το οποίο αφέθηκε ελεύθερος ο Ν. Σειραγάκης

 Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα κρίνει τελικά το θέμα της αποφυλάκισης του καταδικασμένου σε συνολική ποινή 401 ετών κάθειρξης, πρώην προπονητή Νίκου Σειραγάκη για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων.

Η αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αδαμαντία Οικονόμου, αφού μελέτησε το βούλευμα που αφήνει ελεύθερο με όρους τον καταδικασμένο προπονητή, ζήτησε την αναίρεσή του, κρίνοντας πως υπάρχει ελλιπής αιτιολογία σε αυτό.

Τι τρώνε οι celebrities λίγο πριν βγουν στην παραλία

Το καλοκαίρι πλησιάζει και σίγουρα θα έχεις ξεκινήσει διατροφή για να προετοιμάσεις το σώμα σου για την παραλία καθώς στις διακοπές του Πάσχα όλοι κάναμε τις ατασθαλίες μας.

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει άλλο τόσο αυξάνεται και το άγχος διότι το τέλειο «summer body» δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη.

Μερικοί από τους πιο αγαπημένους σου Έλληνες celebrities μας δείχνουν πώς να χάσουμε τα περιττά κιλά, τρώγοντας υγιεινά, θρεπτικά και νόστιμα γεύματα χωρίς το αίσθημα στέρησης.

Στους 63 οι θάνατοι που αποδίδονται σε εμβόλια κατά του Covid-19, το 2022

 Ο ΕΟΦ έδωσε στη δημοσιότητα τα συγκεντρωτικά στοιχεία για τις παρενέργειες που δηλώθηκαν από τους πολίτες το 2022, εξαιτίας των εμβολίων κατά του Covid 19.

Όπως  αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ, πρόκειται για παρενέργειες που έχουν καταγραφεί στις λεγόμενες «κίτρινες κάρτες» του Οργανισμού και σχετίζονται με τις αναφορές πολιτών που είχαν εμβολιαστεί, αλλά και γιατρών ή φαρμακοποιών.

Στις συγκεκριμένες αναφορές υπάρχουν 63 θάνατοι που αποδίδονται είτε από τους γιατρούς είτε από τους πολίτες στα εμβόλια, ωστόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν αξιολογήσει ακόμα όλες τις περιπτώσεις.

Ανατροπή: Κατατίθεται στον Άρειο Πάγο η υποψηφιότητα του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» – «Αν τολμούν ας μας κόψουν»

 Θα  κατατεθεί στον Άρειο Πάγο τελικά η υποψηφιότητα «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με υποψήφιο βουλευτή τον Ηλία Κασιδιάρη σε μια εξέλιξη η οποία μένει να αποδειχθεί κατά πόσο θα αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του pronews.gr  η απόφαση είναι ειλημμένη και γίνεται  για δύο κυρίους λόγους:

Πρώτον για να καταδειχθεί το  πολιτικό αποτύπωμα του χώρου και δεύτερον ακόμη και αν αποκλειστεί η συμμετοχή του στις εκλογές της 21ης Μάιου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου (λόγω των απευθείας και απροκάλυπτων κυβερνητικών παρεμβάσεων όπως καταγράφηκαν άλλωστε στην υπόθεση Τζανερίκου) να υπάρξει προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

ΕΟΦ: Τώρα για πρώτα φορά αποκαλύπτει τους θανάτους και τις παρενέργειες από τα εμβόλια!

 Σχεδόν τρία χρόνια από την έλευση της πανδημίας σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα και δύο χρόνια από την στιγμή που κατασκευάστηκαν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού που ολόκληρες κυβερνήσεις (φυσικά και η δική μας) υπόσχονταν πως είναι πλήρως ασφαλή και προκαλούν μηδαμινές έως ελάχιστες παρενέργειες για να πείσουν τους πολίτες να τα κάνουν, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) φέρνει στο φως για πρώτη φορά τα στοιχεία που αναφέρουν το σύνολο των θανάτων μετά από εμβολιασμό για την covid, αλλά και τις παρενέργειες που καταγράφηκαν τα δύο τελευταία χρόνια.

Ποιος, άλλωστε, μπορεί να ξεχάσει τον αρμόδιο υπουργό Θάνο Πλεύρη ο οποίος έλεγε όπου σταθεί και όπου βρεθεί για την ασφάλεια των εμβολίων επικαλούμενος ακόμα και δήθεν έρευνες που είχε κάνει ο ΕΟΦ;

Τα στοιχεία

Μπανανία η ελληνική Δημοκρατία – Φωτογραφικοί νόμοι για να κοπούν κόμματα, εξαγοράζουν βουλευτές, δικαστές, νοθεία ενόψει

 Η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι μπανανία…η χώρα παραμένει επίκεντρο διαφθοράς, πολιτικής σήψης και παρακμής. Πλησιάζουν οι εκλογές στις 21 Μαίου 2023 και μόλις ένα μήνα πριν έχουν συμβεί τα εξής:

1) Φωτογραφικοί νόμοι για να μπλοκάρουν ένα κόμμα που θα ελάμβανε το 5% των ψηφοφόρων ή 300.000 πολίτες με πρόσχημα ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία. Το πρόσχημα αυτό αποτελεί προσβολή σε 300.000 έλληνες που κινούνται δημοκρατικά ενώ νοθεύεται το εκλογικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την αθλιότητα πρωτοστατεί η ΝΔ με αρχηγό τον Μητσοτάκη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΤΑΤΑΡΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Έγινε με επιτυχία το Σάββατο 22-4-2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του οικοτροφείου στο Σταθμό η εκδήλωση μνήμης και τιμης για τους δυο συμπατριώτες μας Παντελή Μυλωνα και τον Θεμιστοκλή Τάταρη που έπεσαν στην μάχη του ΕΛΑΣ κατα των κατοχικών στρατευμάτων στις 18-4-1943.

Υπήρχε έκθεση τεκμηρίων (μέρος του αρχείου Π. Μυλωνά που σώθηκε), φωτογραφίες Κατοχής του Σταθμού και ομιλία. Υπήρξε επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αντιστασιακά τραγούδια και αντιπολεμική ποίηση.

Παρακάτω δημοσιεύεται απόσπασμα της ομιλίας που έγινε από τον πρόεδρο του παραρτήματος.

TIMΗΘΗΚΑΝ OI ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΑ «ΤΑΧΝΙΣΤΑ» (18-4-1943)

Έγινε την Κυριακή 23-4-2023 η προγραμματισμένη εκδήλωση ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Παράρτημα Κατερίνης) και της ΤΕ Πιεριας του ΚΚΕ  για τους 28 μαχητές του ΕΛΑΣ που έπεσαν στη μάχη κατά των γερμανών κατακτητών στα Ταχνιστα στις 18-4-1943.

Στην εκδήλωση ο εκπρόσωπος του Συλλόγου  τόνισε ανάμεσα στα αλλά:

 «Στις 18 του Απριλη συμπληρώθηκαν 80 χρόνια από τη μάχη που έδωσε ο ΕΛΑΣ , το ένοπλο τμήμα του ΕΑΜ ( Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο), στην τοποθεσία «Ταχνιστα» στην Κάτω Μηλιά .

Αποχώρηση της Λαϊκής Συσπείρωσης απο τη συνεδρίαση της “άδειας καρέκλας”...

 Η αποχώρηση της Λαϊκής Συσπείρωση

ς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τη

συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 24/4/2023, είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης

υποβάθμισης και απαξίωσης του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο από τη

δημοτική αρχή όσο και από όλες τις άλλες παρατάξεις με τη μη συμμετοχή τους στις

συνεδριάσεις.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 Σαράντα ένα χρόνια μετάΣαράντα ένα χρόνια μετά





Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

24 Απριλίου 1982-24 Απριλίου 2023. Συμπληρώθηκαν σαράντα ένα

χρόνια από την ιστορική νίκη σε μπαράζ ανόδου που οδήγησε την ομάδα

μπάσκετ του Πιερικού στην τότε πρώτη εθνική κατηγορία.

1.Εργασίες οδοστρωσίας και καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2. Εργασίες καθαρισμού φρεατίων και αγωγών όμβριων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 1. Εργασίες οδοστρωσίας και καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2

Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

https://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=35&pressid=25230


2. Εργασίες καθαρισμού φρεατίων και αγωγών όμβριων υδάτων στην Εθνική
Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

https://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=35&pressid=25232

ΔΡΚ - "ΤΑ ΚΟΖΙΑ"

 


Συγχαρητήρια επιστολή της Αντιδημάρχου κ. Αβραμίδου Μαρίας προς τη Δ/ντρια Γυμνασίου Μακρυγιάλου

 Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην κυρία Ευαγγελία Κανάλη για την επανεκλογή της ως Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακρυγιάλου. Την ευχαριστούμε που επέλεξε να παραμείνει Διευθύντρια στο Σχολείο μας και να συνεχίσει το μεγαλόπνοο έργο που επιτελεί εδώ και έξι χρόνια. Ένα έργο που τιμήθηκε με πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις και ανέδειξε το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου ως μέλος δικτύων ευρωπαϊκών σχολείων με στόχο την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης  στους μαθητές μας.  Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα μας στον αγώνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμου Πύδνας Κολινδρού και της Τοπικής Κοινότητας

Αναστάσιμο Σαρανταλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης