ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Ο Καστορινός ξαναχτυπά😂.

 


Εσείς φάτε τις Φρεγάτες κι οι Αυτιάδες τα Αναδρομικά σας.

 


Mια κανονικη μερα παιδιων απο την Παλαιστινη..χωρις μητερα και πατερα...

 


Νεανική βία: 100 συμμορίες ανηλίκων δρουν στην Αττική

 


Από τη χαρτογράφηση της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώνεται ότι υπάρχει συσσώρευση επιθέσεων ανηλίκων (για κλοπές, ληστείες κ.λπ.) στα νότια προάστια και γύρω από τον οδικό άξονα της λεωφόρου Κηφισίας.

Υπολογίζεται δε ότι εμπλοκή σε συμμορίες και σε μεμονωμένες έκνομες ενέργειες έχει ένα ποσοστό 3%-5% των μαθητών κυρίως Λυκείου, ενώ υπάρχει δυναμική για να παρασυρθεί και τελικά να στραφεί προς την παρανομία άλλο ένα 5% των νέων, κυρίως λόγω των μιμητικών τάσεων της ηλικίας. Οπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία, το 30% τουλάχιστον των μελών αυτών των συμμοριών είναι παιδιά αλλοδαπών (κυρίως από βαλκανικές χώρες) που έχουν γεννηθεί στη χώρα μας και βεβαίως έχουν λάβει την ελληνική υπηκοότητα.

Λίστες με ύποπτους ανηλίκους

Τροχαίο στη Βουλή: 2,5 χρόνια μετά, παραμένει αδικαίωτος ο Ιάσωνας – Για 3η φορά πήρε αναβολή η δίκη – Ξέσπασε η αδερφή του

 


Στα σκουριασμένα και δυσκίνητα γρανάζια της ελληνικής δικαιοσύνης βρίσκεται ακόμα εγκλωβισμένη η υπόθεση του τροχαίου εγκλήματος με θύμα τον Ιάσωνα Λαλαούνη και δράστη τον αστυνομικό οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη έξω από τη Βουλή, τον Μάρτιο του 2021.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Ιάσωνας Λαλαούνης περνώντας με μοτοσυκλέτα έξω από τη Βουλή σκοτώθηκε όταν ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη έστριψε παράνομα με το αυτοκίνητο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να εισέλθει στο προαύλιο χώρο της Βουλής.

Ο αστυνομικός – οδηγός του αυτοκινήτου παρά τη σύγκρουση μπήκε κανονικά στο προαύλιο σαν να μη συνέβη τίποτα και παράτησε στη μοίρα του τον Ιάσονα που είχε εκτιναχθεί από τη μηχανή και είχε χτυπήσει στο οδόστρωμα. Η σχετική ΕΔΕ που έγινε, καταδίκασε τον αστυνομικό σε εφέσιμη ποινή αργίας τριών μόλις μηνών και μάλιστα χωρίς καν μετάθεση. Όλη η Ελλάδα έγινε μάρτυρας αυτού του εγκλήματος μέσω του βίντεο που κυκλοφόρησε, κι όμως οι ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.