ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Ο μόνος λόγος για να φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας είναι στο πλαίσιο της μεταμφιέσης που θα κάνει, για να μην τον αναγνωρίζουν αυτοί που θα τον κυνηγάνε.


Αγαπητέ πιτσιρίκο

Το δούλεμα που μας ρίχνουν, πολύ απλά δεν υπάρχει.
Σήμερα ο Παυλόπουλος είπε, λέει, στον Τσίπρα ότι το 2016 η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο και θα φορέσει γραβάτα.

Απίστευτα πράγματα.
Την ώρα που έχει ξεπουληθεί το σύμπαν και που θα είμαστε υπό επιτροπεία για δεκαετίες.Ο Τσίπρας, από την άλλη, λέει ότι το 2016 θα είναι έτος ανάκαμψης.
Την ώρα που:

Η ανεργία θα αυξηθεί.
Η φτώχεια θα αυξηθεί.
Πολλές επιχειρήσεις ακόμη θα κλείσουν.
Οι συντάξεις θα μειωθούν.
Πολλοί Έλληνες ακόμη θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν γιατί εδώ δεν επιβιώνουν.Πολλά από αυτά, στα είχα ξαναγράψει στο «Τρένο της μεγάλης φυγής».
Έχω την αίσθηση ότι, δυστυχώς, όσον αφορά την οικονομία, η χρονιά που μπήκε θα είναι κόλαφος.
Τουλάχιστον, να μη μας δουλεύουν.
Όχι άλλο κάρβουνο.
Φυσικά, βρίσκουν και κάνουν.
Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι παραδομένη και αποχαυνωμένη.
Εγώ απλά θα ξαναθέσω «Δύο απλά και συγκεκριμένα ερωτήματα».
Φιλικά
Σόλων
(Αγαπητέ φίλε, εγώ νομίζω πως το 2016 όχι μόνο δεν θα φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας αλλά θα την βγάλει κι ο Παυλόπουλος. Ο μόνος λόγος για να φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας είναι στο πλαίσιο της μεταμφιέσης που θα κάνει, για να μην τον αναγνωρίζουν αυτοί που θα τον κυνηγάνε. Κατά τα άλλα, τα οικονομικά δεν θα είναι καλά το 2016 αλλά το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία. Αφού δεν θα πάνε καλά τα οικονομικά, μπορούμε να δούμε λίγο τα αισθηματικά μας. Με τον Δία στον πέμπτο οίκο ευγηρίας και τον Ερμή στη Μονεμβασιά, μπορεί να προκύψει κάποιος μεγάλος έρωτας. Να είσαι καλά. Καλή χρονιά!)

ΦΩΤΟ-Δείτε πόσα πλήρωσε η Δούρου στην ΑΕΚ για... φιλανθρωπικό αγώνα

Στις 29 Δεκεμβρίου η ΑΕΚ έδωσε φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό με την Εθνική Αστέγων, ένα ματς το οποίο διαφημίστηκε ως πρωτοποριακή κίνηση τόσο της ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και της Περιφέρειας Αττικής, με έντονο κοινωνικό πρόσημο.


Αποτελεί τιμή μας να τεθούμε αντίπαλοι αυτών των παιδιών, που με μία μπάλα στα πόδια δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Υιοθετούμε απόλυτα τη στάση ζωής τους ότι μία μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!
Χειροκροτήστε αυτούς τους αγωνιστές της ζωής και στηρίξτε τους!
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι είστε σήμερα εδώ να ζήσουμε μαζί ένα ξεχωριστό παιχνίδι.

Ευχαριστούμε πολύ την ΑΕΚ. Τα αστέρια της ομάδας που δέχτηκαν με χαρά το κάλεσμα της Περιφέρειας.
Ευχαριστούμε πολύ την Εθνική Ομάδα Αστέγων. Τους ανθρώπους που βάζουν με τον πιο μοναδικό τρόπο γκολ στο περιθώριο, γκολ στις δυσκολίες.
Σε λίγα λεπτά, ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας. Αγώνας για τη ζωή. Ξεκινάει μια μεγάλη γιορτή. Γιορτή της αλληλεγγύης και του αθλητισμού

Από την ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑττικήςΕδώ και λίγες ώρες κυκλοφόρησε και τούτη δω η ανάρτηση της Περιφέρειας Αττικής, με την υπογραφή της Ρένας Δούρου, που αναφέρει ότι, στην ουσία, η ΑΕΚ ανέλαβε τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού ματς επί πληρωμή και με ανάθεση από την Περιφέρεια.

Την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών στην «ΠΑΕ ΑΕΚ» για την διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα στο ΟΑΚΑ, µεταξύ της Εθνικής Οµάδας Αστέγων και της πρώτης οµάδας της ΑΕΚ, την Τρίτη 29-12-2015 και ώρα 17.00 που αφορούν τη συντήρηση του χλοοτάπητα, τις υπηρεσίες ασφαλείας/φύλαξης (συµπεριλαµβανοµένης της αστικής και επαγγελµατικής ευθύνης) και του καθαρισµού του γηπέδου. Η δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 9.840,00 ευρώ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ και θα βαρύνει τον ΚΑΕ 0844 «Eκθέσεις, Οργάνωση Συνεδρίων και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων», του Ε.Φ. 02072 του ισχύοντος προϋπολογισµού 2015.


Κι εδώ άλλη μια ανάρτηση της περιφέρειας που εγκρίνει ξεχωριστό χρηματικό ποσό για τα έξοδα του ΟΑΚΑ ως χώρου διεξαγωγής του φιλικού.
Την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών στο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» για την διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα στο ΟΑΚΑ, µεταξύ της Εθνικής Οµάδας Αστέγων και της πρώτης οµάδας της ΑΕΚ, την Τρίτη 29- 12-2015 και ώρα 17.00 που αφορούν την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του σταδίου (φωτισµός εσωτερικών-εξωτερικών χώρων, κλιµατισµός αποδυτηρίων, αίθουσας τύπου, σαλονιού vip/νερό και boiler. Η δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 3.075,00 ευρώ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ και θα βαρύνει τον ΚΑΕ 0844 «Eκθέσεις, Οργάνωση Συνεδρίων και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων», του Ε.Φ. 02072 του ισχύοντος προϋπολογισµού 2015.

Καλή φάσηΠηγή: http://luben.tv

Η βασιλόπιτα για το 2016... που σπάει τα "ταμεία" στο διαδίκτυο!

Τώρα που η "αριστερά" του νεοφιλελευθερισμού ασχολείται με τη μπίζνα-κονόμα των 'προσφύγων" και ξέχασε τον ιμπεριαλισμό...

...αλλά και πως οι πόλεμοι παράγουν την την κερδοφόρα μπίζνα των "προσφύγων
Καλοφάγωτα νεοναζί της Ε.Ε. του 4ου Ράιχ... μέχρι να γυρίσει ο τροχός και να σας γαμήσει!

Το πρωτοσέλιδο που έγινε το καλύτερο ανέκδοτο του 2015


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ   
Να κλείσουμε το 2015 με το καλύτερο
ανέκδοτο της χρονιάς...

Διαβάστε και εδώ
Mέσω "Ρεσάλτο"

ΛΕΦΤΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Αλλους 10 ειδικούς συμβούλους και μετακλητούς παίρνει ο Κουρουμπλής...

Από το "PRESS-GR"
Panos Leliatsos
ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΤΑΝΤΑΣ... ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ 10 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ...ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΠΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18-11-2014. ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.

Αφήστε με να σκίσω τα μνημόνια!

Θα μπορούσε να λέει...

Η κορυφαία πολιτική στιγμή στο χώρο της «υποκριτικής»...


Από τα ιδιωτικά KTEO το κράτος εισπράττει, βάση της συμφωνίας, μόνο 1 ευρώ και τα χρήματα τα καρπούνται τα ξένα funds...

Στα δημόσια ΚΤΕΟ πληρώναμε 40 ευρώ το αυτοκίνητο με παράβολο στην εφορία και τα χρήματα τα εισέπραττε το κράτος.
Επί Σαμαρά υπογράψαμε συμφωνία με τους τοκογλύφους να κλείσουν τα δημόσια ΚΤΕΛ (έχει μείνει ένα στον Χολαργό) και να μείνουν μόνο τα ιδιωτικά, τα οποία στη συνέχεια αγοράστηκαν από Γερμανούς κυρίως και Γάλλους.
Οι ετήσιες εισπράξεις είναι τεράστιες και τα χρήματα των Ελλήνων ταξιδεύουν σε Γερμανία και Γαλλία. Οι τοκογλύφοι έχουν επιβάλλει ακόμα και τα...
αυτοκίνητα του Δημοσίου να περνούν ΚΤΕΟ από τα ιδιωτικά και όχι τα Δημόσια.
Γι’ αυτή την τεράστια κομπίνα κανείς δεν έχει μιλήσει ακόμη. Ούτε αυτοί που την υπέγραψαν, ούτε αυτοί που την εφαρμόζουν, αλλά ούτε και εκείνοι που την καταψήφισαν.
Από τα δημόσια ΚΤΕΟ όλα τα χρήματα έφταναν στον κρατικό προϋπολογισμό και στον πολίτη στοίχιζε 10 ευρώ λιγότερο.
Από τα ιδιωτικά το κράτος εισπράττει, βάση της συμφωνίας, μόνο 1 ευρώ και τα χρήματα τα καρπούνται τα ξένα funds.
Μπορεί να εξηγήσει κανείς αρμόδιος γιατί υπογράψαμε τέτοια αθλιότητα;

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ! H CREDIT AGRICOLE επιστρέφει και αγοράζει δυο τράπεζες στην τιμή της μιας... Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα!

Από το "PRESS-GR"
Panos Leliatsos
EIMAΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
Αφού λοιπόν η CREDIT AGRICOLE πούλησε την Εμπορική τράπεζα στην ALPHA BANK η οποία την αγόρασε με τα χρήματα της ανακεφαλαιοποίησης που πλήρωσε ο... μ@λ@κας Ελληνας φορολογούμενος, έφυγε από την χώρα και ξαφνικά επέστρεψε γιατί κατάλαβε πως η πρώτη φορά αριστερά θα την δώσει επενδυτικές ευκαιρίες και πως να μην συμβεί άλλωστε τώρα που θα αγοράσει τις δυο τράπεζες στην τιμή της μιας.