ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Σοκ – 26χρονος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο στήθος

astunomikos-570
Ο 26χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα βρέθηκε νεκρός σήμερα στο διαμέρισμα του με μία σφαίρα στο στήθος.
Ο νεαρός αστυνομικός ήταν γιος επιχειρηματία από τα Τρίκαλα και υπηρετούσε στη Θήβα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr. Ο 26χρονος αυτές τις ημέρες παρακολουθούσε ένα σεμινάριο της αστυνομίας και πηγαινοερχόταν στην Αθήνα.
Εχθές το πρωί ο νεαρός αστυνομικός δεν εμφανίστηκε στο σεμινάριο με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να τον αναζητήσουν. Μετά από πολλές αναπάντητες κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο, οι συνάδελφοι του αποφάσισαν να πάνε στο διαμέρισμα του.
Ο 26χρονος υπαστυνόμος βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο στήθος ενώ δίπλα του βρίσκονταν το υπηρεσιακό του περίστροφο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια και οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο νεαρός αστυνομικός δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Δεν έχουν, δεν πληρώνουν




 
Πραγματική αδυναμία να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις έχουν οι φορολογούμενοι, γεγονός που ανεβάζει τους… σφυγμούς στα στελέχη του ΥΠΟΙΚ, διότι δυσκολεύονται να κάνουν τα καλά παιδιά στην τρόικα. Το οικονομικό επιτελείο παρακολουθεί με αγωνία τις κρατικές εισπράξεις του Ιανουαρίου και τα στοιχεία μόνο ενθαρρυντικά δεν χαρακτηρίζονται.
Έως και την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν καταβληθεί στις τράπεζες περίπου 300 εκατ. ευρώ, από τα 800 εκατ. συνολικά που αναμένονταν από τους πέντε φόρους οι οποίοι έπρεπε να εξοφληθούν έως και τις 31 Ιανουαρίου.
Οι εισπρακτικές επιδόσεις του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου – διάστημα στο οποίο ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος φόρων στα ακίνητα – θα αποτελέσουν καταλύτη για το μέγεθος του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Η αδυναμία των φορολογουμένων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, όμως, προβληματίζει για τις τελικές «επιδόσεις» σε αυτό τον τομέα. Χαρακτηριστικό είναι πως το 2013, μόνο σε ό,τι αφορά τους φόρους ακινήτων, τα ληξιπρόθεσμα χρέη αυξήθηκαν κατά περίπου 500 εκατ. ευρώ, φτάνοντας στο 1 δισ. ευρώ.
Στο μεταξύ, ο Φεβρουάριος φέρνει νέες υποχρεώσεις για τους φορολογούμενους, καθώς στα τέλη του μήνα αναμένονται 500 εκατ. ευρώ από τις τρεις δόσεις του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για τα έτη 2011, 2012 και 2013, και η τελευταία δόση του χαρατσιού για το 2013.
Το Ποντίκι

Ασχολούνται με τις κιλότες των βουλευτίνων στη Βουλή


Έχουν ξεφύγει τελείως στην ελληνική Βουλή! Ποια βουλευτίνα εμφανίστηκε με sexy φούστα και χωρίς εσώρουχο (αλά …Σάρον Στόουν) προκαλώντας πολλά “εγκεφαλικά”;

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από τις καταγγελίες της βουλευτού, Κατερίνας Παπακώστα, ότι γυναίκες συνάδελφοί της προκαλούν και σκανδαλίζουν με την ενδυμασία τους!

Τελευταίο “πιπεράτο” παράδειγμα αφορά...
μία βουλευτίνα της αντιπολίτευσης που εμφανίστηκε στη Βουλή με λευκό κοντό φόρεμα, χωρίς όμως εσώρουχα!

Όπως λέγεται, η συγκεκριμένη βουλευτίνα προκάλεσε πολλά “εγκεφαλικά” όταν κάθισε στο μπράτσο του καναπέ και άρχισε να κάνει κινήσεις αλά …Σάρον Στόουν στο “Βασικό Ένστικτο”. Απίστευτα σκηνικά…

Οι “πιπεράτες” αποκαλύψεις, όμως, δεν σταματάνε εδώ. Άλλη βουλευτίνα προκάλεσε, λέει, όταν αποφάσισε να συνδυάσει λευκό παντελόνι με μαύρο στρινγκ! Ούτε σε πρωϊνάδικο…

Ακόμα μία “καταγγελία” αφορά μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ισότητας που, όταν ρωτήθηκε τι δώρο της έκανε ο σύζυγός της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, απάντησε “κόκκινα εσώρουχα”!
Αυτές ψηφίζουμε…

sportdog.gr

Νέο Μνημόνιο Σαμαρά για να δέσουν τον... Τσίπρα οι Γερμανοί!

Εάν ο Αλ. Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός, θα πρέπει ή να παραβιάσει αμέσως διεθνείς συμφωνίες ή να παραβεί αμέσως όσα υποσχέθηκε 

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Μόνο για αιφνιδιασμό της ελληνικής κυβέρνησης δεν μπορεί κανένας να κατηγορήσει τους Γερμανούς. Εδώ και πολλούς μήνες έχουν πει ρητά ότι θέλουν η Ελλάδα να υπαχθεί σε νέο Μνημόνιο τον Απρίλιο - και φυσικά έτσι θα γίνει! Πάντα στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την ΕΕ γίνεται αυτό που απαιτούν οι Γερμανοί! Η μοναδική διαφορά είναι ότι η απόφαση υπαγωγής της χώρας μας στο...
νέο Μνημόνιο θα γίνει... πέντε μέρες αργότερα, στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 5 Μαΐου! Μνημόνιο δεν θα το πουν αυτή τη φορά. Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου όμως θα δεσμεύσει τη χώρα με λεπτομερείς διεθνείς υποχρεώσεις προώθησης αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων, οι οποίες ρητά στα κείμενα που θα υπογραφούν θα καθορίζονται ως προϋποθέσεις για την εκταμίευση των δόσεων της υποτιθέμενης δανειακής βοήθειας. Αν δεν υλοποιούνται οι μεταρρυθμίσεις, δεν θα εκταμιεύονται τα χρήματα, λένε οι Γερμανοί. Αυτό είναι παραμύθι. Ολα τα λεφτά της «βοήθειας» θα τα πάρουν οι Ευρωπαίοι! Ούτε ένα ευρώ δεν θα πάει στην ελληνική οικονομία. Τα 10-12 ίσως και λίγο περισσότερα δισεκατομμύρια ευρώ του νέου πακέτου είναι αναγκαία για να πληρώνονται τοκοχρεολύσια των υφιστάμενων ελληνικών δανείων. Εμείς ως χώρα θα χρεωνόμαστε τα λεφτά, αλλά οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ θα τα παίρνουν! Αν δεν τα δίνουν, η κυβέρνηση της Ελλάδας δεν θα έχει να πληρώσει τους δανειστές της και έτσι είτε θα αφήσουν τη χώρα μας να χρεοκοπήσει με αποτέλεσμα να εξαπολυθεί κερδοσκοπική κόλαση αλλεπάλληλων επιθέσεων εναντίον της Ευρωζώνης ολόκληρης είτε θα υποχρεώνονται οι Γερμανοί και οι άλλοι να κάνουν αθόρυβες μικροαναδιαρθρώσεις των δόσεων και των υποχρεώσεων αποπληρωμής της Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτό αφενός η χώρα μας δεν θα εμφανίζεται να αθετεί υποχρεώσεις της και αφετέρου η κυβέρνησή της θα είναι διαρκώς με το πιστόλι στον κρόταφο. Οι δανειστές θα την έχουν συνεχώς στη μέγκενη ώστε να κάνει ό,τι της υπαγορεύουν.

Επιπροσθέτως, μετά τις αντιδράσεις του ΔΝΤ στην ασκούμενη από την Ευρωζώνη πολιτική και τη λαϊκή κατακραυγή εναντίον της τρόικας, το νέο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων δεν θα ελέγχεται πλέον από την τρόικα, που θα πάψει να υπάρχει. Θα ελέγχεται από την Κομισιόν. Επιπροσθέτως, στα χρήματα δεν θα υπάρχει συνεισφορά από το ΔΝΤ, οπότε αυτό δεν θα έχει λόγο. Επιπλέον, όλα τα λεφτά του νέου Μνημονίου θα προέρχονται από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας ώστε να μη χρειάζεται οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης να περνούν τα νέα δάνεια από τα κοινοβούλιά τους. Πρέπει να επισημάνουμε ακόμη μια... «λεπτομέρεια»: τα χρήματα που θα χρεωθεί η χώρα μας για να τα πάρουν οι δανειστές της λόγω του τρίτου Μνημονίου θα είναι πάρα πολύ λιγότερα από τα δύο προηγούμενα.

Οπως λέγεται, θα είναι κάπου μεταξύ 10 και 20 δισεκατομμυρίων ευρώ. Να υπενθυμίσουμε απλώς ότι με το πρώτο Μνημόνιο η Ελλάδα πήρε 73 δισ. ευρώ από την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ, ενώ με το δεύτερο Μνημόνιο πήρε 163,7 δισεκατομμύρια (από τα οποία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013 είχαν εκταμιευθεί τα 142 δισ. ευρώ και απέμεναν προς εκταμίευση 21,7 δισεκατομμύρια, όπως σημείωνε το γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ») από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ. Τώρα δηλαδή η Ελλάδα θα υπαχθεί σε τρίτο Μνημόνιο εξαντλητικά λεπτομερών υποχρεώσεων για το... ένα δέκατο (!) ή και λιγότερο των χρημάτων που δανείστηκε με το δεύτερο Μνημόνιο. Αυτό προκαλεί πολιτικές υποψίες για το ποιος πραγματικά είναι ο στόχος του υπό εκκόλαψη νέου Μνημονίου. Εδώ ακριβώς βρίσκεται η ουσία της υπόθεσης. Οπως φαίνεται, οι Γερμανοί εκτιμούν ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να αποτελέσει συντριπτικό πλήγμα για την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και να οδηγήσει στην κατάρρευσή της ταχύτατα μετά τις ευρωεκλογές και στην προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών ακόμη και περί τα τέλη Ιουνίου.

Το Βερολίνο λοιπόν υπό το πρίσμα αυτού του ενδεχομένου θέλει να βάλει τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Βενιζέλο να υπογράψουν νέο Μνημόνιο, το οποίο θα δέσει τα χέρια του... Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρούνται βέβαιοι νικητές των επόμενων βουλευτικών εκλογών! Να θέσουν δηλαδή τον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως μόλις γίνει πρωθυπουργός, ενώπιον του διλήμματος ή να παραβιάσει ανειλημμένες διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας ή να παραβεί συλλήβδην όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις, υφιστάμενος έτσι ανεπανόρθωτη πολιτική ζημιά στην προσωπική του αξιοπιστία - πράγμα που μπορεί να απειλήσει την παραμονή του στην εξουσία.

*Δημοσιεύθηκε στο "ΕΘΝΟΣ" την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δύο μέτρα άνδρας να κλαίει σαν μωρό για ένα πιάτο φαγητό ρε παλιάνθρωποι; Υπάρχει ένα μνημονιακό γερμανοτσογλάνι στην ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ντρέπεται;

Πολλά και πρωτόγνωρα έχουμε ζήσει τα τελευταία τρία χρόνια και πολύ φοβάμαι ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε.

Σήμερα ορισμένοι από όσους βρέθηκαν στη Θεία Λειτουργία του παρεκκλησίου του αγίου Νεκταρίου στην Αγία Παρασκευή, κατέβηκαν όπως συνηθίζουν στη Στέγη Γερόντων που συστεγάζεται στο χώρο και η οποία επιτελεί ένα τιτάνιο έργο, όχι μόνο προσφέροντας φροντίδα σε 45 γέροντες αλλά και αρκετή βοήθεια, όποτε υπάρχει σε δεκάδες σιωπηλούς αλλά αναξιοπαθούντες γείτονες της διπλανής πόρτας.

Σε κάποια στιγμή έρχεται ένας άνδρας κοντά δυο μέτρα να ζητήσει από τον ιερέα βοήθεια. Ξέρετε εκεί στη γειτονιά ακόμη κι αυτοί που έχουν την υλική και όχι μόνο δυνατότητα να βοηθήσουν, φορτώνουν στη Στέγη τα πάντα. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν...
οι άνθρωποι ήταν να του προτείνουν να του δώσουν λίγο φαγητό. Πραγματικά έχων ανάγκη ο άνθρωπος το δέχθηκε.

Θα μου πείτε ότι δε σας λέω κάτι καινούριο. Ίσως...

Λίγο μετά όμως ξαναχτυπά η πόρτα του γραφείου. Ο άνθρωπος αυτός κρατούσε μια τσάντα με ζεστό φαγητό κι έφευγε για το σπίτι του.

Έκλαιγε συγκινημένος. Τα μάτια του έτρεχαν ποτάμια.

Αισθάνθηκα κι εγώ και όλοι τρομερά άσχημα. Γιατί αυτός και όχι εμείς; Μα πάνω από όλα γιατί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;

Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Τι δουλειά έκανε; Έχει οικογένεια; Έχει παιδιά; Τι θα έτρωγε σήμερα;

Οι μεγαλοσχήμονες γραβατομένοι όταν μας μιλούν αισιόδοξα, φέρνουν στο νου τους τέτοιες εικόνες;

Ένας άνθρωπος πάνω στην ακμή του, γερός και δυνατός να κλαίει σαν μικρό παιδί για το λίγο φαγητό που πήρε.

Αυτό είναι κατάντημα, είναι παρακμή. Όχι για αυτόν. Προς Θεού. Αλλά για όσους κυβερνούν και θέλουν να μας σώσουν...

Απεναντίας ο άνθρωπος αυτός παρέδωσε σήμερα ένα σημαντικό μάθημα. Από αυτά που μόνο στο Πανεπιστήμιο της Ζωής θα διδαχθείς.

Λέγεται Φιλότιμο!

*** όποιοι επιθυμούν μπορούμε να επικοινωνήσουμε εδώ

του Στρατή Μαζίδη από freepen, μέσω Σίβυλλα

Σε video η κώλοτούμπα του Ροντουλη



Ηεπική κωλοτούμπα του Αστεριού Ροντούλη προκαλεί την τοπική κοινωνία και τους συμπολίτες του. Έτσι τυρναβίτες μας κοινοποίησαν το παρακάτω video ενώ εξετάζουν την ιδέα να κάνουν...

τον Αστεριο το κεντρικό θέμα του τυρναβίτικου Καρναβαλιού.

Ανοίγει ο δρόμος για σκυλίσιο κρέας στα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας;

Φωτογραφία για Ανοίγει ο δρόμος για σκυλίσιο κρέας στα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας;
Η επιμονή Κινεζικών εταιρειών για την εισαγωγή σκυλίσιου κρέατος στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετς φαίνεται να πιάνει τόπο και διόλου απίθανο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κάτι που χαρακτηρίζεται ως φρίκη να αποτελεί καθημερινότητα και στη χώρα μας.

Οι Κινέζοι λοιπόν δεδομένου ότι και οι ίδιοι αλλά και πολλοί άλλοι ασιατικοί λαοί αρέσκονται να γεύονται κρέας σκύλου έχουν προχωρήσει σε σαφή αιτήματα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για να επιτραπεί η εισαγωγή και εμπορία σκυλίσιου κρέατος και στις χώρες – μέλη της.

Μάλιστα ήδη κυκλοφορεί η είδηση ότι από φέτος το κρέας σκύλου θεωρείται βρώσιμο και εμπορεύσιμο είδος ύστερα από σχετική αίτηση της εταιρείας «Xinshipu Ltd» η οποία δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο.

Μοιάζει λοιπόν περισσότερο από σίγουρο ότι στο άμεσο μέλλον θα δοθεί το πράσινο φως για την εισαγωγή κατεψυγμένων κρεάτων από εκτροφή σκύλων στην ελεύθερη αγορά σε όλα τα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ και άρα και στα Ελληνικά!


Σημειώνεται ότι οι επιθεωρητές που έχουν δεχθεί την αίτηση της «Xinshipu Ltd», δήλωσαν ότι «δεν είναι παράνομη η πώληση εφόσον τα προϊόντα υπόκεινται σε τακτικούς υγειονομικούς ελέγχους και θα έχουν τακτική πιστοποίηση».

Ο πιο σημαντικός όμως σύμμαχος των ασιατικών επιχειρήσεων αυτού του είδους είναι η ίδια η Κινεζική κυβέρνηση η οποία για χρόνια τώρα δέχεται την εισαγωγή στην Κίνα ορισμένων ειδών κρέατος όπως το κουνέλι και το άλογο που στη χώρα θεωρούνται ιερά.
Θέτει λοιπόν ζήτημα αμοιβαιότητας για τη διακίνηση κρέατος σκύλου και στην Ευρώπη!

Πηγή: notioanatolika
xespao

«Ετοιμάζουν νοθεία στην κάλπη του Μαΐου»


ekloges
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προκαλούν τεχνητή αύξηση της αποχής, ώστε να αποδυναμώσουν επικοινωνιακά το επερχόμενο εις βάρος τους αποτέλεσμα.
Ετοιµάζουν πραξικόπηµα
«Προµελετηµένη νοθεία του εκλογικού αποτελέσµατος» χαρακτηρίζουν οι συνταγµατολόγοι τη ρύθµιση που αναµένεται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση και η ο οποία καταργεί τη δυνατότητα των ετεροδηµοτών να ψηφίζουν στον τόπο κατοικίας τους.
Στόχος τους φυσικά… η αυξηµένη αποχή.
Στο ΧΩΝΙ την Κυριακή

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Τι νέο υπόσχεται στις γυναίκες… σίγουρο οργασμό;;;


f775187c73cf64c6f6d18b54af277340
Δεν υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που να στοχεύουν στη βελτίωση της σεξουαλικής εμπειρίας για τις γυναίκες. Ωστόσο, η λεγόμενη «ένεση του οργασμού» είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που υπόσχεται να καταπολεμήσει τη σεξουαλική δυσλειτουργία στις γυναίκες.

Η μέθοδος O-Shot ενεργοποιεί την περιοχή των γεννητικών οργάνων ώστε να οδηγήσει τη γυναίκα στην κορύφωση. Κατά τη διαδικασία «ενεργοποίησης», αντλείται αίμα από την ίδια τη γυναίκα και απομονώνονται τα αιμοπετάλια. Αυτό το υπο-προϊόν του αίματος ονομάζεται PRP (πλάσμα εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια). Το PRP τοποθετείται σε σύριγγα και χορηγείται σε συγκεκριμένα σημεία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Τα αιμοπετάλια βοηθούν ώστε να αναπτυχθούν νέα κύτταρα σε αυτά τα σημεία του σώματος κι έτσι τα γεννητικά όργανα γίνονται πιο ευαίσθητα σε κάθε άγγιγμα.

Ο Δρ Σάμιουελ Γουντ, ένας από τους γιατρούς που συνέβαλαν στη δημιουργία της νέας μεθόδου, υποστηρίζει ότι η ένεση βοηθά τη γυναίκα να απολαύσει δυνατότερους οργασμούς, ανεβασμένη λίμπιντο και ευκολότερη ερωτική διέγερση.

Η σεξουαλική δυσλειτουργία στις γυναίκες περιλαμβάνει στις περισσότερες περιπτώσεις την αδυναμία κορύφωσης και είναι αρκετά συχνή διαταραχή. Ο Δρ Γουντ και οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι η ένεση αποτελεί την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η ένεση έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.
onmed.gr

Σαν σήμερα η τραγωδία της Θύρας 7 (Βίντεο) (Φωτογραφίες)

81d41433fea1614e1c71b1c30a3a04c7_M

Οι μνήμες μετά από 33 χρόνια «ξυπνούν» ξανά…
Αποφράδα ημέρα για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο η 8η Φεβρουαρίου, καθώς το 1981 συνέβη η τραγωδία της Θύρας7.

Η τραγωδία εκτυλίσσεται ένα ηλιόλουστο κυριακάτικο απόγευμα στο παλαιό Στάδιο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός των Σαργκάνη, Γαλάκου, Αναστόπουλου και Νικολούδη, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ των Αρδίζογλου, Μπάγεβιτς και Μαύρου στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α” Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι είναι καταιγιστικοί… Συντρίβουν 6-0 τους μεγάλους αντιπάλους τους με 3 γκολ του Γαλάκου και από ένα των Κουσουλάκη, Ορφανού και Βαμβακούλα.

Η χαρά των 35.450 οπαδών του Θρύλου φθάνει στα ουράνια. Το πιο ζωντανό τμήμα της ολυμπιακής οικογένειας, τα παιδιά της Θύρας 7, βιάζονται να «καταπιούν» τα σκαλιά και να βρεθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στη Θύρα 1 για να αποθεώσουν τα ινδάλματά τους. Και τότε συμβαίνει το μοιραίο. Κάποιος γλιστράει σ” ένα μαξιλαράκι και κυλάει από τα σκαλιά ως την πόρτα, που για κάποιους ήταν κλειστή και για άλλους μισάνοιχτη. Η αποσυμφόρηση του χώρου είναι αδύνατη, με αποτέλεσμα αυτοί που ακολουθούν να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του 18χρονου τότε Ηλία Λύτρα που έπεσε από τους πρώτους στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 και τραυματίστηκε. «Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη. Όταν έφτασα όμως στα τελευταία σκαλοπάτια, γλίστρησα και έπεσα. Πριν καταλάβω καλά-καλά τι έγινε άρχισαν να πέφτουν πάνω μας ένας, δύο, τρεις, δέκα, εκατό..»

Το ρολόι δείχνει 5 παρά 2 και η χαρά μετατρέπεται σε θρήνο. Κάποιοι αστυφύλακες καταφέρνουν να «ξεριζώσουν» ένα από τα τουρνικέ και να απεγκλωβίσουν έτσι αρκετό κόσμο. Νεκροί και τραυματίες μεταφέρονται στο Τζάννειο. Οι συγγενείς αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους, εκατοντάδες φίλαθλοι ψάχνουν τους φίλους τους. Οι πρώτοι νεκροί αναγνωρίζονται. Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Ο αριθμός τους θα φθάσει τους 21. Το προσωπικό του νοσοκομείου δεν επαρκεί για την περίθαλψη των τραυματιών και γίνονται εκκλήσεις για ιατρικές ενισχύσεις και αίμα.

Στο Τζάνειο καταφθάνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, που ενημερώνουν διαρκώς τον πρωθυπουργό Γεώργιο Ράλλη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή. Η τηλεόραση διακόπτει την κανονική ροή του προγράμματός της και μεταδίδει σοβαρή μουσική.

Όλη η Ελλάδα, φίλαθλη και μη, πενθεί. Οι οπαδικές προτιμήσεις υποχωρούν μπροστά στη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού. Το πιο εξοργιστικό γεγονός της όλης ιστορίας είναι ότι μέχρι σήμερα κανείς από τους υπευθύνους δεν έχει λογοδοτήσει για την απίστευτη αυτή τραγωδία. Οι 5 φύλακες της Θύρας 7, που πρωτόδικα είχαν καταδικασθεί σε φυλάκιση 10 ετών, αθωώθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πειραιά στις 22 Σεπτεμβρίου του 1986.

Η μνήμη των 21 αδικοχαμένων φιλάθλων τιμάται κάθε χρόνο από τους παράγοντες, τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τους φίλους του Ολυμπιακού.

Δεν σταματάει τα selfie η Άιρλαντ Μπάλντουιν – Η σέξι φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram [εικόνα]

ireland2-570
Η κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν βομβαρδίζει το κοινό με φωτογραφίες της.
Λίγες μέρες πριν, μας έδωσε μια σέξι οπτική γωνία του πισινού της την ώρα που γυμναζόταν.
Αλλά η Άιρλαντ δεν λέει να σταματήσει να στήνεται στο φακό, καθότι για ακόμη μια φορά έβαλε φωτιά στο Instagram.
Το μοντέλο φορώντας ένα μαύρο κορμάκι (παρόμοιο σαν εκείνο που είχε φορέσει η Κιμ Καρντάσιαν σε άσπρο), έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της στο Instagram και τα σχόλια πήραν φωτιά!
baldwin1-570

Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο – Σφηνώθηκε σε μεταλλική κολώνα φωτισμού

Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο - Σφηνώθηκε σε μεταλλική κολώνα φωτισμού
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 45χρονος στην επαρχιακή οδό Πλαγιαρίου-Επανομής.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, το φορτηγό που οδηγούσε ο 45χρονος Αλβανός ξέφυγε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από το δρόμο και έπεσε πάνω σε μεταλλική κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Θέρμης.

Τρόμος στο Ηράκλειο: Έβγαλε όπλο κι απειλούσε να σκοτώσει οδηγό λεωφορείου κι επιβάτες

Leoforeio-570
Το περιστατικό συνέβη απόψε στην περιοχή του Πόρου Ηρακλείου, λίγα μέτρα πριν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. 'Ολα ξεκίνησαν όταν μια μηχανή που πήγαινε ανάποδα στο δρόμο παραλίγο να πέσει επάνω σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Δημητρίου-Θέρισσος. Ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει, αλλά εξοργισμένος ο οδηγός της μηχανής ζητούσε και τα... ρέστα, ενώ ήθελε οπωσδήποτε να ανοίξουν οι πόρτες του λεωφορείου και να μπει μέσα για να τον «κανονίσει».
Απόλυτα ήρεμος ο οδηγός του λεωφορείου δεν άνοιγε τις πόρτες, ενώ επιβάτες αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση κάλεσαν την Αστυνομία. Όπως αναφέρουν επιβάτες του λεωφορείου, o οδηγός της μηχανής συνέχισε τις απειλές του και βλέποντας πως ο οδηγός του λεωφορείου δεν του ανοίγει την πόρτα, έβγαλε όπλο και άρχισε να απειλεί πως θα σκοτώσει οδηγό και επιβάτες. Ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορείου δεν έχασε την ψυχραιμία του και ζήτησε από τον οδηγό της μηχανής να τον αφήσει να ολοκληρώσει το δρομολόγιο του και μόλις τέλειωνε τη βάρδια του, ενώ αν ακόμα ήθελε να τον σκοτώσει μετά το τέλος της βάρδιας, να πήγαινε και να τον βρει! Άγνωστο γιατί, ο οδηγός της μηχανής, μετά από την κουβέντα του οδηγού του λεωφορείου, φύλαξε το όπλο κι εξαφανίστηκε πριν να έρθει η αστυνομία. Συγκλονισμένοι επιβάτες και οδηγός δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Θλίψη στο ΚΚΕ – Πέθανε ο Ορέστης Κολοζώφ

Orestis Kolozof-570
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη την απώλεια του συντρόφου μας Ορέστη Κολοζώφ. Ο σ. Ορέστης Κολοζώφ αφιέρωσε τη ζωή του στη μεγάλη υπόθεση για το δίκιο του λαού, για το σοσιαλισμό, παλεύοντας σταθερά μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.
Ο σ. Ορέστης Κολοζώφ γεννήθηκε στις 6 Ιούνη του 1940 στην Αλεξανδρούπολη του Έβρου, από οικογένεια κομμουνιστών. Από τα παιδικά του χρόνια γαλουχήθηκε με τα ιδανικά του σοσιαλισμού και τους αγώνες του ΚΚΕ στη χώρα μας. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο το 1952 στην Αλεξανδρούπολη. Από το 1955 ήρθε με την οικογένειά του στην Αθήνα, όπου τελείωσε το γυμνάσιο το 1959 και έφυγε το 1960 για την Ιταλία. Τέλειωσε τις σπουδές του ως Φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Πίζας.
Ο σ. Ορέστης Κολοζώφ από το 1963 υπήρξε μέλος της ΕΔΑ και το 1967 έγινε μέλος του ΚΚΕ.
Orestis Kolozof1-570
Στην Ιταλία μέχρι την δικτατορία του ’67 διετέλεσε συνδικαλιστικό στέλεχος του φοιτητικού κινήματος, Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ρώμης, καθώς και Γραμματέας της Ομοσπονδίας Φοιτητικών Συλλόγων Ιταλίας. Η δικτατορία τον βρήκε στην Ιταλία, όπου ήταν μέλος του Γραφείου της ΕΔΑ Ιταλίας. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη της αντιδικτατορικής πάλης και είχε την ευθύνη από το Κόμμα της δουλειάς για τους φοιτητές της Ιταλίας και αργότερα της Δυτικής Ευρώπης. Διετέλεσε επίσης μέλος του Γραφείου των Οργανώσεων στο Εξωτερικό του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, με ευθύνη για το φοιτητικό κίνημα των Ελλήνων στο εξωτερικό.
Ο σ. Ορέστης Κολοζώφ στο 9ο Συνέδριο του ΚΚΕ εκλέχτηκε αναπληρωματικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και στο 10ο και 11ο Συνέδριο τακτικό της μέλος. Από το 10ο έως το 11ο Συνέδριο διετέλεσε μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και αναπληρωματικό μέλος του Πολιτικού Γραφείου από το 11ο μέχρι το 12ο Συνέδριο. Από το 12ο μέχρι και το 17ο Συνέδριο του Κόμματος διετέλεσε μέλος του Πολιτικού Γραφείου. Από το 1975 δούλεψε κομματικά στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και από το 1978 έως το 17ο Συνέδριο υπήρξε υπεύθυνός του. Εκλέχτηκε βουλευτής του Κόμματος για πρώτη φορά το 1993 και διετέλεσε υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Ο σ. Ορέστης Κολοζώφ σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε με πίστη και σεμνότητα την πάλη του λαού, στήριξε και πάλεψε για το σοσιαλισμό – κομμουνισμό. Υπερασπίστηκε τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος ενάντια στις προσπάθειες διάλυσής του από τους οπορτουνιστές τόσο στην περίοδο του 1968 όσο και την περίοδο 1989 – 1991.
Η Κεντρική Επιτροπή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύντροφό του Μαριέλλα, το γιό του Γιώργο, τους συγγενείς και τους οικείους του.
Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 3.30 μ.μ. στο νεκροταφείο της Καισαριανής και θα είναι πολιτική.

Και όμως υπάρχει λύση – Έτσι θα γλυτώσετε τις αυξήσεις στα διόδια

diodia-570
Μπορεί να αυξήθηκαν τα διόδια γεγονός που προκάλεσε πονοκέφαλο σε πολλούς οδηγούς αλλά υπάρχει τρόπος να τα αποφύγετε, χωρίς να σηκώσετε τις μπάρες.
Για να κάνετε την διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα σας κοστίσει σε χρόνο αλλά δεν θα πληρώσετε καθόλου διόδια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του dimtris-kypriotis.blogspot.gr, η συνολική απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη χωρίς διόδια είναι 475χλμ (από Άγιο Στέφανο μέχρι Λευκό Πύργο) και ο συνολικός χρόνος είναι έξι ώρες.
  • Μέση ταχύτητα: 79,2 χλμ/ώρα
  • Μέση κατανάλωση 6,2 λτ./100 χλμ.(diesel).
  • Κόστος καυσίμου: 39,7 ευρώ (1,348 ευρώ/λίτρο diesel)
  • Κόστος διοδίων:0
  • Συνολικό κόστος: 39,7 ευρώ
Διόδια Αφιδνών και πλευρικά μέχρι Οινόφυτα
Με πορεία προς Θεσσαλονίκη βγαίνετε από την Εθνική στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου και στο φανάρι κάνετε αριστερά. Ακολουθείτε τον παράδρομο με μπλε πινακίδες προς Λαμία. Μετά τα φανάρια του κόμβου στο Καπανδρίτι ο δρόμος είναι πιο ανοιχτός και μειώνεται η κίνηση καθώς σε ώρες αιχμής το πρώτο κομμάτι θέλει υπομονή. Συνεχίζεται προς Μαλακάσα και στο κόμβο της Οινόης μπαίνετε στην Εθνική.
Διόδια Θήβας (μετωπικά και πλευρικά)
Βγαίνετε από την εθνική στον 1ο κόμβο για τη Θήβα / Ριτσώνα (το οδόμετρο δείχνει τώρα 49 χλμ). Πηγαίνετε στον παράδρομο (ταμπέλα προς Ιερά Μονή Σαγματά) και στη διασταύρωση που θα βρείτε στα 58,8 χλμ. συνεχίζετε ευθεία (όχι προς Μονή Σαγματά και Ύπατο). Θα φθάσετε στον δεύτερο κόμβο της Θήβας που έχει πλευρικά διόδια, εσείς θα συνεχίσετε ευθεία στο παράδρομο και απέναντι στη διασταύρωση θα μπείτε ξανά στην Εθνική από την καφετέρια «90».
Διόδια Τραγάνας (μετωπικά και πλευρικά)
Τα συγκεκριμένα διόδια έχουν την μεγαλύτερη αύξηση (από 2,45 ευρώ στα 3,95 ευρώ – αύξηση 61,2%). Βγαίνετε από την Εθνική στον κόμβο για την Μαλεσίνα και περνάτε απέναντι και θα μπείτε στον δρόμο που έχει ένα μπλε βενζινάδικο Elin. Ακολουθείστε τον δρόμο και στο σημείο που κατηφορίζει να κοιτάζετε προσεκτικά για να στρίψετε αριστερά στο σημείο που έχει μία μικρή ταμπέλα και λέει προς Προσκυνά. Συνεχίζετε μέσα από τον Προσκυνά και με το που συναντάτε την Εθνική στρίβετε αριστερά και έχετε την εθνική στα δεξιά σας. Περνάτε τον κόμβο της Τραγάνας (έχει πλευρικά) που είναι ακριβώς στο χωριό Τραγάνα και μπαίνετε στην Εθνική από τον κόμβο της Αταλάντης.
Διόδια Αγίας Τριάδας
Όταν περάσετε όλα τα τούνελ πάνω από τον Άγιο Κωνσταντίνο θα βγείτε από την Εθνική στο ύψος του Μώλου. Θα πάρετε ένα παράδρομο που είναι η παλιά εθνική και θα έχετε την καινούρια στα αριστερά σας. Πάτε όλο ευθεία και ακριβώς πριν τα διόδια της Αγίας Τριάδας ξεκινάει δρόμος με χαλίκια. Συνεχίζεται στο χωματόδρομο όλο ευθεία και στα 300 μέτρα κάνετε αριστερά κάτω από την εθνική. Υπάρχει και πινακίδα. Κάνετε άλλα 1.700 μ. περίπου και βγαίνετε στις Θερμοπύλες στο άγαλμα του Λεωνίδα. Μετά από 8 χλμ. κάνετε αριστερά και ξαναμπαίνετε στην Εθνική.
Διόδια Πελασγίας & Μοσχοχωρίου
Η καλύτερη λύση είναι Λαμία – Λάρισα με τον παλιό δρόμο. Είναι περίπου 35 χλμ. λιγότερα. Γλιτώνετε βενζίνη και δύο από τα πιο ακριβά διόδια. Είστε στην εθνική, όπου λόγω έργων είναι μια λωρίδα. Βγαίνετε στην έξοδο προς Λαμία/Καρδίτσα. Περνάτε το Δομοκό, τα Φάρσαλα και μετά τη Νίκαια συνεχίζετε για Λάρισα. Μόλις μπείτε στην Λάρισα (είστε στην οδό Φαρσάλων) θα στρίψετε δεξιά στο ύψος του Praktiker και να βγείτε στην παλιά εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης που περνούσε μέσα από τη Λάρισα.
 Διόδια Μακρυχωρίου (μετωπικά) και 3ής – 4ής εξόδου Λάρισας πλευρικά
Βρίσκεστε στην Περιφερειακή Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ο δρόμος είναι μία λωρίδα από κάθε πλευρά. Λίγο πριν το τέλος του, ο δρόμος αποκτά διάζωμα και στα 500 μέτρα ανεβαίνετε τη γέφυρα (πινακίδα Λαμία/ΒΙΠΕ Λάρισας) και κάνετε αριστερά και αμέσως δεξιά για να μπείτε στον παράδρομο. Τώρα έχετε την νέα Εθνική στα δεξιά σας. Μετά από 6,5 περίπου χλμ (είναι ευθεία με ορατότητα και μπορείς να κινηθείς άνετα με 100 χλμ./ώρα) θα συναντήσετε φανάρια. Ακριβώς πριν τα φανάρια θα πρέπει να κάνετε δεξιά, να περάσετε κάτω από την εθνική, να κάνετε αμέσως αριστερά και να βγείτε από την άλλη. Τώρα η εθνική είναι αριστερά σας. Συνεχίζετε ευθεία έως τη BP μετά τα Goodys, που έχει ελεύθερη είσοδο / έξοδο στην εθνική και μπαίνετε μέσα στην εθνική. Περνάτε από τα Τέμπη, όπως σαν να είχατε πληρώσει.
Διόδια Πυργετού
Μόλις τελειώσουν τα Τέμπη, στον κόμβο για τον Πυργετό βγαίνετε από την Εθνική και στρίβετε αριστερά προς Πυργετό. Μόλις δείτε στα αριστερά σας μια μεγάλη αλάνα με καντίνα και (πιθανότατα) σταθμευμένα φορτηγά, να είστε έτοιμοι, στρίβετε δεξιά και συνεχίζεται. Μόλις συναντήσετε τον παράδρομο κάνετε αριστερά και έχετε την Εθνική στα δεξιά σας. Συνεχίζεται στον παράδρομο μέχρι να βρείτε διάβαση για αυτοκίνητα, ώστε να πάτε από την άλλη πλευρά και να μπείτε στην εθνική. Αυτή είναι ίσως η παράκαμψη με την περισσότερη κίνηση, μετά την πρώτη στον Αγιο Στέφανο. Το καλό είναι ότι ακολουθείτε τον μπροστινό σας. Αν είναι νταλίκα, σίγουρα κάνει ότι και εσείς.
Διόδια Λεπτοκαρυάς (μετωπικά και πλευρικά)
Θα βγείτε από την έξοδο ακριβώς κάτω από το κάστρο του Πλαταμώνα/Παντελεήμονα και να συνεχίσετε παράλληλα με την Εθνική (δηλαδή με το που βγείτε δεξιά να κάνετε κατευθείαν αριστερά). Μόλις βγείτε για τη Σκοτίνα συνεχίζετε και πάτε πάνω από τη γέφυρα και με το που φτάσετε στις γραμμές του τρένου κάνετε αριστερά και συνεχίζετε μέχρι τον κόμβο της Λεπτοκαρυάς. Αλλάζετε παράδρομο και έχετε την Εθνική δεξιά σας. Συνεχίζεται όλο ευθεία για να μπείτε από την δεύτερη έξοδο για το Λιτόχωρο. Η άλλη λύση για να αποφύγετε το χώμα είναι στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς να μπείτε μέσα στον οικισμό, να συνεχίσετε από τον δρόμο μέσα από τους οικισμούς και να μπείτε πάλι από τη δεύτερη έξοδο για το Λιτόχωρο.
Διόδια Αιγινίου / Κλειδιού
Στο συγκεκριμένο μέρος θα κάνετε μεγάλο κύκλο και είναι καλύτερο να πληρώσετε. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βγείτε από την έξοδο της Μεθώνης μιας και αυτή του Αιγινίου είναι κλειστή. Περνάτε από την άλλη πλευρά, τώρα η εθνική είναι δεξιά σας. Συνεχίζετε προς Αλεξάνδρεια και Νησέλι. Θα βρείτε τον κόμβο Νησελίου / Αλεξάνδρειας πάνω από την Εγνατία και παίρνετε το ρεύμα για Θεσσαλονίκη.
Διόδια Μαλγάρων
Μόλις μπείτε από την Εγνατία στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης η επόμενη έξοδος είναι για το χωριό Μάλγαρα, οπότε βγαίνετε στην έξοδο για Μάλγαρα. Περνάτε μέσα από το χωριό και ακολουθείτε τον δρόμο και τις πινακίδες προς Θεσσαλονίκη. Περνάτε τη γέφυρα του Αξιού ποταμού (προσοχή γιατί ο δρόμος γλιστράει πολύ εκεί) και περνάτε πάνω από το δρόμο προς Εύζωνες. Έπειτα μπαίνετε στη Χαλάστρα όπου υπάρχει περιφερειακός του χωριού. Ακολουθείστε τις ταμπέλες για Θεσσαλονίκη ή απλά τον μπροστινό σας που επίσης δεν πληρώνει διόδια.
Φωτογραφία Eurokinissi

Nexus 8: Αναμένεται να παρουσιαστεί τον Απρίλιο

nexus8-570
Το Nexus 7 θα αποτελεί σύντομα παρελθόν.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα DigiTimes και όπως αναφέρει το techblog.gr, η Google σε συνεργασία με την ASUS ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο 8-ιντσο tablet το οποίο θα αντικαταστήσει το περσινό Nexus 7.To Nexus 8, όπως αυτό θα ονομάζεται, αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του τέλη Απρίλη, κάνοντας λόγο για περισσότερα από 2 εκατομμύρια κομμάτια στην πρώτη παρτίδα παραγωγής.
Ο λόγος για τον οποίο η Google ετοιμάζεται να περάσει σε 8άρα οθόνη σχετίζεται άμεσα με την τάση των smartphone να έχουν όλο και μεγαλύτερες οθόνες, καθώς και με την σχετικά αποτυχημένη παρουσία του προηγούμενου Nexus 7.
Ειδικότερα, το Nexus 7 σημείωσε 3 εκατομμύρια πωλήσεις, καταρρίπτοντας τις προσδοκίες της Google, η οποία ανέμενε μία θερμότερη υποδοχή από το τεχνολογικό κοινό.
Ακόμα, το ποσοστό κατοχής tablet με οθόνη 7-8 ίντσες έχει ξεπεράσει το ποσοστό των 10-ιντσών tablet, με τον ανταγωνισμός να διατηρείται σε πολύ υψηλά επίπεδα καθώς όλο και περισσότερα tablet της πρώτης κατηγορίας κατακλύζουν την αγορά.
Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της HTC σαν κατασκευαστής του Nexus 8.

Ηρωικά 90s – Αυτά είναι τα παιχνίδια που λατρέψαμε μικροί [εικόνες]

hero0-570
Hero Quest ή στρατιωτάκια; Τα 90s ήταν η ωραιότερη εποχή για τα παιχνίδια.
Είχαμε τόσα πολλά που δεν ξέραμε τι να τα κάνουμε. Όμως μας μεγάλωσαν και μας έβαλαν στο σωστό δρόμο για την εφηβεία, χωρίς το κάψιμο των online games. Αυτά είναι τα παιχνίδια που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.
Από τον Κώστα Χρήστου
Mastermind
Game Boy
Ο Θησαυρός του Ναού

Θέλετε να μάθετε που ανήκετε πολιτικά; Κάντε το τεστ SH

06 Φεβρουαρίου
13:122014
Θέλετε να διαπιστώσετε μέσα από 20 απλές ερωτήσεις που ανήκετε πολιτικά; Αν ναι, δεν έχετε παρά να κάνετε το παρακάτω τεστ.
Δοκιμάστε το ΕΔΩ.

Η ταινία του Αντώνη Σαμαρά στο facebook (βίντεο)

Τις τελευταίες μέρες το facebook, λόγω των γενεθλιών για τα 10 χρόνια λειτουργίαας του, προσφέρει ένα δώρο σε όλους τους χρήστες. Ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Φωτογραφίες, αγαπημένα posts κτλ τα οποία τα έχει μετατρέψει σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο.
Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκαν και οι δημιουργοί του συγκεκριμένου βίντεο, οι οποίοι έφτιαξαν τη δική τους ταινία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο facebook.
Με στιγμές, ατάκες και δηλώσεις που έμεινα στην ιστορία για την ανακολουθία τους.

Πηγή ramnousia.com

Έβρεξε και μαζί με τα κανονικά βγήκαν και τα… πιτσάκια «σαλίγκαροι»!

Έβρεξε και μαζί με τα κανονικά βγήκαν και τα... πιτσάκια «σαλίγκαροι»!
Λένε ότι όταν βρέχει βγαίνουν τα σαλιγκάρια. Ε, εμείς είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να βγάλουμε παραλλαγές αυτών(!), όπως τα... πιτσάκια «σαλίγκαροι» που θα κάνουν τις βόλτες τους στο στομάχι μας και θα μας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές σε συνδυασμό με μια μπυρίτσα ή ένα αναψυκτικό.  
Τι θα χρειαστούμε
  • 1 πακέτο σφολιάτα φρέσκια (2 φύλλα)
  • έτοιμη ή σπιτική σάλτσα τομάτας
  • 16 φέτες τυρί του τοστ
  • 16 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα για τοστ
Πως να τα φτιάξουμε
  1. Στρώνουμε δύο λαμαρίνες φούρνου με χαρτί ψησίματος. Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας πάνω στον πάγκο εργασίας. Ρίχνουμε κι απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας. Στρώνουμε πρώτα τις φέτες τυριού πάνω στο φύλλο. Μετά στρώνουμε τις φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλας.
  2. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό, σφικτά κατά μήκος και σουλουπώνουμε λίγο τις άκρες του μπαστουνιού που ετοιμάσαμε.
  3. Κόβουμε σε φέτες πάχους 1-2 εκατοστών και αραδιάζουμε στη λαμαρίνα.
  4. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο φούρνο για 20’-25’ μέχρι να ροδίσουν καλά τα πιτσάκια.