ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Θα ήθελα να ταξιδέψουμε και μια εικόνα ενος κοριτσιού.Της Ερριέτα Μόλχο 23 ετών.Δεν βρέθηκε ποτέ κάτι προς ταφή.Ενα σημείο αναφοράς για την οικογένεια της.Μην την ξεχάσετε ποτέ παρακαλώ.Και κάντε ολοι μια ευχή…

 


Ξεπέρασε τις 16.000 αναρτήσεις.

 


Η Μαρία #Καρυστιανου αποκαλύπτει τον διάλογο με τον εισαγγελέα Λάρισας (τον πρώτο μηνα του #Τεμπη_έγκλημα) και σοκαρει ‼️

 


Επιτέλους η μεγάλη είδηση. Η διαπλοκή πήρε το... μάθημά της. Η κυβέρνηση δεν εξαρτάται από επιχειρηματίες και ολιγάρχες, ούτε εκβιάζεται από αυτούς, όπως κομπάζει ο Μητσοτάκης. Μπήκαν οι υπογραφές για την σύμβαση παραχώρησης της Εγνατίας Οδού στον... πεθερό του Γεραπετρίτη!

 


Ο Ηλίας Παπαγγελής, πατέρας της 19χρονης Αναστασίας που «την έβαλα χαμογελαστή στο τρένο και πήρα τα παπουτσάκια της σε μία νάιλον τσάντα», απαντά στον Κώστα Καραμανλή:

 


Ρε εκει στο Μαξίμου τι πίνετε ;

 


«Εμείς οι συγγενείς, αποφασίσαμε σήμερα να ζητήσουμε την παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη

 


Το σχέδιο για αύξηση των πλειστηριασμών!

 


Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει στα «σκαριά» πέντε παρεμβάσεις για να διευκολύνει τράπεζες και servicers

Να «τρέξουν» ακόμα πιο γρήγορα οι πλειστηριασμοί ακινήτων επιχειρεί η κυβέρνηση, με ένα νέο σχέδιο, το οποίο έχει ήδη στα «σκαριά». Το οικονομικό επιτελείο έχει παρατηρήσει πως χιλιάδες δανειολήπτες αδυνατούν να ανταποκριθούν στις δόσεις των δανείων τους, με αποτέλεσμα οι τράπεζες και οι servicers να προχωρούν σε μπαράζ πλειστηριασμών, με την ανοχή, φυσικά, της ίδιας της κυβέρνησης.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις οι διαγωνισμοί για τους πλειστηριασμούς κρίνονται άγονοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2023 ολοκληρώθηκε το 25% των πλειστηριασμών ακινήτων που πραγματοποιήθηκαν, ενώ όσον αφορά το υπόλοιπο 75% έμειναν άγονοι. Συγκεκριμένα, από τους περίπου 44.446 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, περίπου 10.000 περιπτώσεις κατέληξαν σε κάποιον πλειοδότη.

Τι ισχύει σήμερα