ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Κι αν δεν υπάρξουν δεύτερες εκλογές;

 

Την πρώτη Κυριακή, οι εκλογές θα διεξαχθούν με το σύστημα της απλής αναλογικής. Μετά την εξάντληση των εντολών σχηματισμού κυβέρνησης, αν δεν προκύψει κυβέρνηση, θα οριστεί νέα ημερομηνία για δεύτερες εκλογές, οι οποίες, θα διεξαχθούν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής.

Τόσο στην πρώτη, όσο και στη δεύτερη περίπτωση, καθοριστικό-ρυθμιστικό ρόλο θα διαδραματίσει ο αριθμός των κομμάτων που θα εξασφαλίσουν την είσοδό τους στη Βουλή.

Όσο περισσότερα είναι τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή, τόσο αυξάνεται το ποσοστό που απαιτείται να συγκεντρώσει το πρώτο κόμμα, ώστε να εξασφαλίσει αυτοδυναμία και να σχηματίσει κυβέρνηση.

Γιατί αποκλείουμε την περίπτωση να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς να πάμε σε δεύτερες εκλογές;

Είπαν ότι πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Λέω, ότι η πολιτική είναι  η τέχνη 

Ο Υποψήφιος ….Καμία ψήφο σε αυτούς τους δήθεν τους ξέρεις .

Άνθρωποι που δεν δουλέψαν πότε στην ζωή τους . Άνθρωποι  με διαλυμένες οικογένειες χωρισμένοι με δυστυχισμένα παιδιά . Άνθρωποι  δήθεν  κάποιοi  φανταχτεροί από έξω και μέσα γεμάτοι Ψέμα και Σκατά .  Άνθρωποι  γεννημένοι με κακιά ψυχή άθεοι . Άνθρωποι που έχουν κάτι να εκμεταλλευτούν στο μυαλό τους  που σου χαμογελάνε μόνο μπροστά και από πίσω  .................

Είναι  αυτοί , ίσως μερικοί από αυτούς  που  κατέστρεψαν τα πάντα στην ζωή τους για το εγώ τους και την προβολή τους μη  μπορώντας να διαχειριστούν τίποτα  , ούτε στα προσωπικά τους. .

Είναι αυτοί όμως που θα ζητήσουν την ψήφο σου,  για να σε σώσουν, να μας σώσουν, ενώ στην ιδιά τους την ζωή τα κάνανε σκατά …

Προσοχή σε αυτούς τους ανθρώπους,  δείτε βαθιά , οικογενειακά , Ελληνικά  και ψηφίστε άξιους  , αξιολογήστε τους .

Καμία ψήφο σε αυτούς  τους δήθεν τους ξέρεις .

 

Δεν είναι όλα τα   δάχτυλα ίδια …


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΕΚΝΩΝ










Ελπίζουμε να πετύχει τους στόχους η συγκέντρωση είναι πιο καλά ενημερωμένη η κοινωνία πια
 

Κύπελλο Ελλάδας, Άρης - Ολυμπιακός 0-1: Ο Τζολάκης τον έστειλε στα ημιτελικά!

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο «Κλ. Βικελίδης» για να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα, την ώρα που οι «κίτρινοι» άσκησαν μεγάλη πίεση για την ανατροπή.

Τελικά, αυτοί που «χαμογέλασαν» ήταν οι παίκτες του Μίτσελ, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Τζολάκης έκανε καθοριστικές επεμβάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά αυτή που έκανε τη διαφορά ήταν φυσικά η απόκρουση στο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι στο 82ο λεπτό.

Πρόταση δυσπιστίας: Μεταμεσονύκτιες συνεδριάσεις για να συσκοτιστεί η αποδεδειγμένη δράση του παρακράτους

 Παρά τις διαφωνίες της αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας από κοινού με τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας επέβαλλαν μεταμεσονύκτιες διαδικασίες για τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέστησε σαφές ότι η τριήμερη συζήτηση θα διεξαχθεί σε υπερεντατικές συνθήκες, με τη σημερινή και την αυριανή συνεδρίαση να διεξάγονται μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή η ώρα έναρξης τοποθετήθηκε στις 09:00 το πρωί.

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Ελπίς Ανδρομάχης σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με γεύμα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τα δύο τυχερά φλουριά έτυχαν ο Ρ. Φωτόπουλος και ο Ν. Παπαζήσης. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη Τσαρσιταλίδη και το κατάστημα "Μπουγάτσα-Καφέ Γιώτης" για την προσφορά της βασιλόπιτας. 








Κατευθυντήριες οδηγίες για την σεξουαλική υγεία των πασχόντων από καρκίνο του προστάτη

 Πρόσφατα συγκλήθηκε διεθνές πάνελ επιστημόνων ώστε να καταρτιστεί ένα σύνολο κατευθυντήριων οδηγιών γύρω από την φροντίδα σεξουαλικής υγείας των ασθενών με καρκίνο του προστάτη.

Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τις διαθέσιμες ενδείξεις και την εμπειρία τους για να συντάξουν αυτές τις οδηγίες, λαμβάνοντας υπόψη την πολιτισμική, εθνική και φυλετική μοναδικότητα των ασθενών όπως επίσης και τις ταυτότητες φύλου και τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς.

Τελικά, οι επιστήμονες συμφώνησαν σε 47 δηλώσεις, σχεδιασμένες να απευθύνονται στις ψυχοσεξουαλικές, κοινωνικές και λειτουργικές πλευρές της σεξουαλικής υγείας των πασχόντων από καρκίνο του προστάτη. Κάθε μια από αυτές τις δηλώσεις κατηγοριοποιήθηκε με τα λατινικά γράμματα A-C με βάση τις επιστημονικές ενδείξεις και με βαθμό σύστασης ισχυρό, μέτριο ή υπό όρους. Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των
κατευθυντήριων οδηγιών:

Πιερικός - ΑΕ Περίστασης 5-1 στο κύπελλο Πιερίας

Κάτω απο συνεχή βροχόπτωση ο σημερινός ημιτελικός κυπέλλου με την ΑΕ Περίστασης και νίκη με σκορ 5-1, που μας δίνει προβάδισμα στην πρόκριση για τον τελικό του θεσμού.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μαυρίδης (2), Κυπαρίσσης, Κατσάρας και Κραγιόπουλος. 

Εκτός των άλλων, το παιχνίδι κυπέλλου ήταν ένα καλό τεστ προετοιμασίας πρίν τον αγώνα της Κυριακής στην Πτολεμαΐδα στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα, για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Στα θετικά η επιστροφή του Μάριου Χατζηκωνσταντίνου που επιστρέφει αφού εξέτισε σήμερα την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την κόκκινη (2η κίτρινη) που δέχθηκε στην Κοζάνη. 

Στα αρνητικά η επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου στο Ά ΔΑΚ, που άντεξε στην κακοκαιρία των τελευταίων ημερών αλλά μετά το σημερινό παιχνίδι θα χρειαστεί τουλάχιστον 10 ημέρες και πολύ φροντίδα, για να μπορεί ξανά να χρησιμοποιηθεί.

Ο Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε σήμερα τους:

Ντραμόλι, Τουλίκα, Κυπαρίσση, Δεληγιάννη, Κραγιόπουλο, Βήτο, Κατσαβάκη, Καλαϊτζή, Κατσάρα, Παπαδόπουλο Χρ., Μαυρίδη.

Αγωνίστηκαν και οι:

Κατσιαμήτας, Παπαδόπουλος Κώστ.,  Λάμπρου, Αδαμόπουλος, Βαρβαρέζος.


https://www.pieriasport-news.gr/


Το εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει περισσότερα μικρόβια και από μια τουαλέτα

Το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου έχει πολύ περισσότερα μικρόβια και από τη μέση τουαλέτα, αποκαλύπτει μια βρετανική επιστημονική έρευνα. Από όλα τα μέρη του αυτοκινήτου, πιο «φορτωμένο» με βακτήρια είναι το πορτμπαγκάζ, ενώ τα λιγότερα έχει - μάλλον απρόσμενα - το τιμόνι.

Οι ερευνητές του Κολλεγίου Υγείας και Επιστημών Ζωής του Πανεπιστημίου Άστον στο Μπέρμιγχαμ, με επικεφαλής τον καθηγητή μικροβιολογίας Τζόναθαν Κοξ, πήραν δείγματα από το εσωτερικό διαφόρων αυτοκινήτων για να διερευνήσουν τα επίπεδα των μικροοργανισμών μέσα στα οχήματα και να διαπιστώσουν πόσο αποτελεσματικό είναι το καθάρισμά τους. Το συμπέρασμα είναι μάλλον ανησυχητικό και δείχνει ότι οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να καθαρίζουν τα αυτοκίνητα τους πιο συχνά και πιο προσεκτικά, καθώς ουκ ολίγα πιθανώς παθογόνα μικρόβια βρέθηκαν στα περισσότερα οχήματα.

Περισσότερα στο govastileto.gr



Διαμαρτυρία .... Κολοσέντας Απόστολος . Παραλια Πιεριας

 Μετα το πέρας της καταστροφικης πλημμύρας στην Παραλια, έχουν ειπωθεί εκ πολλών κατηγορίες, επιρριπτοντας τις ευθύνες σε άλλους.

Σιγουρα ευθύνες υπάρχουν και είναι πάρα πολλές αλλά ξεκινούν από αυτούς που ξεκίνησαν την δημιουργία του λιμανιού στην Παραλια. 

Εγινε...   

 χωρίς μελέτη, χωρίς να ρωτηθουν οι ψαράδες που είναι γνωστές της περιοχής και των συνθηκών στην τόπο που επί δεκαετίες δουλεύουν στην θάλασσα.

Επισης χωρίς περιβαντολογικη μελέτη. Το λιμάνι τελικά έγινε και έκτοτε ξεκίνησε η καταστροφή του παραλιακού μετώπου.


Σε λίγα χρόνια η Αμμουδιά εξαφανίστηκε, άρχισαν μελέτες επιμελετων,κατασκευές με προβολους καθετους στην ακτη,αλλά το αποτέλεσμα ήταν μηδεν.Οι προβολοι ξεκίνησαν ένα άλλο πρόβλημα να τρώει την άμμο όλο και ποιο αριστερά.Με την δημιουργία του νέου δημου Παραλίας, νέες μελέτες να γίνουν μπλόκα παράλληλα με την ακτή στο ύψος της επιφάνειας θαλάσσης. 4 τον αριθμο,εκ των οποίων έγιναν 3 και αυτά λανθασμένα. Συνεπεια αυτού όλη η αμμουδια αριστερά να εξανισθει πλήρως.

Ξοδευτηκαν εκατομμύρια σε μελέτες και έργα που το μόνο που πέτυχαν, ήταν να καταστρέψουν 100% όλη την αμμουδια και να κινδυνεύουν άμεσα με κάθε νότια οι περιουσίες των ανθρώπων από τα λάθη αρκετών διοικούντων που κανένας εξ αυτών δεν είχε το σθένος να κλείσει το λιμάνι.Διοτι εκεί έγκειται το πρόβλημά.

Οι ευθύνες ξεκινούν από τότε κοινοταρχη που επέτρεψε να γίνει το λιμάνι, την τότε νομαρχία και συνεχώς την σκυτάλη των ευθυνωντην έπαιρνε, ο επόμενος, κοινοταρχης,νομάρχη,δήμαρχο, περιφεριρχηκαι έπεται συνέχεια.

Οσο επεκτείνουν τους προβολους προς αριστερά, η προστασία θα είναι ελάχιστη και θα συνεχίσει να καταστρέφει όλο και ποιο αριστερά και σε βάθος χρόνου θα πρέπει να φθάσουμε στο φάρο της Πυδνας.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.


Οι ευθύνες είναι διαχρονικες,αλλά μεγάλο βάρος των ευθυνών ανήκει στους διοικούντες των τελευταίων 20 ετών που επιδεινώθηκε το πρόβλημα και εθελοτυφλουσαν, χωρίς να πράξουν το ελάχιστο.
Αναρωτιεμαι πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές, με τι μούτρα θα έλθουν να μας ζητήσουν την ψήφο μας,τι ψεύτικες υποσχέσεις θα μας δώσουν πάλι μόνο και μόνο για την ψήφο και αντε πάλι την επόμενη τετραετία. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ. Πρεπει να υπάρχει και λίγο φιλότιμο.
Αραγε υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλογιο όλων αυτών που διοικουν αυτό τον τοπο.Οι ευθύνες κ.κ.ειναι διαχρονικές και λύση εδώ και τωρα.Το μόνο που ξέρετε είναι να παίρνετε τα εκατομμύρια από την παραλία χωρίς να ανταποδιδεται ΤΙΠΟΤΕ.
Πολλες φορές ούτε τα αυτονόητα δεν κάνετε σε ένα τόπο που σας γεμίζει τα ταμεία.
Ευχαριστω για την φιλοξενία τους ανθρώπους
και το μπλογκ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


Κολοσεντας Απόστολος
Παραλια Πιεριας 

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για την τεχνολογία συναλλαγών NFC

 Στις κορυφαίες θέσεις αναζητήσεων στην κατηγορία «τι είναι» για το 2022, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στην Ελλάδα από την Google, βρέθηκε ο όρος NFC.

Τι είναι η τεχνολογία NFC που αναζητούν να ενημερωθούν εκατοντάδες χιλιάδες συναλλασσόμενοι; Πού μας χρησιμεύει και με ποιο τρόπο ενσωματώνεται στα νέα συστήματα πληρωμών;

«Το NFC (Near Field Communication)

Μια εξαιρετικά σπάνια στιγμή της φύσης «πιάστηκε» από drone

 Η άλκη αλλάζει… κέρατα, κι αν δεν το ξέρατε, ήρθε η ώρα να το μάθετε, καθώς τίποτα δεν ξεφεύγει από… ένα drone!

Φανταστείτε την έκπληξη του τυχερού χειριστή, από τον Καναδά…





DIY: 3 σπιτικές συνταγές για ρόφημα ηλεκτρολυτών

 Mάθε να φτιάχνεις μόνος σου ένα ρόφημα ηλεκτρολυτών και αναπλήρωσέ τους μετά την προπόνηση! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για αναπληρώσεις τους ηλεκτρολύτες σου και να εξοικονομήσεις μερικά ευρώ, προετοιμάζοντας το δικό σου αθλητικό ποτό που το σώμα σου θα το λατρέψει.

Οι ηλεκτρολύτες είναι στοιχεία που βρίσκονται στο σώµα και σε υγρά του και φέρουν ηλεκτρικό φορτίο. Η διατήρηση της ισορροπίας τους στον ανθρώπινο οργανισµό είναι σηµαντική, καθώς ρυθμίζουν την κατανοµή νερού στο σώµα, επηρεάζουν το pH του αίµατος και συμβάλλουν στη νευροµυϊκή διέγερση.

Οι ηλεκτρολύτες είναι απαραίτητοι για τις συσπάσεις των μυών, ώστε ο άνθρωπος να κινείται, να ανασαίνει, να γίνεται η κυκλοφορία του αίματος και γενικά να διατηρεί την ευρωστία του.

Δες τη συνέχεια του άρθρου στο coremag.gr!

Μοτοσικλετιστής παρέσυρε και σκότωσε 86χρονη

 Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πεζή, 86 ετών, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από μοτοσικλέτα που κινούνταν επί της Λεωφόρου Δουκίσσης Πλακεντίας στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας.

Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.



Πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για το σχεδιασμό και την εφαρμογή του προγράμματος Leader 2023-2027

 Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για το σχεδιασμό και την εφαρμογή του προγράμματος Leader 2023-2027



Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για το σχεδιασμό και την εφαρμογή του προγράμματος Leader 2023-2027 της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε.-Ο.Τ.Α. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, αποτελεί την πρώτη μιας σειράς συναντήσεων στο πλαίσιο διαβούλευσης με τη συμμετοχή επαγγελματιών, φορέων και κατοίκων του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην τουριστική έκθεση «Vacantiebeurs» της Ουτρέχτης

 Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην τουριστική έκθεση «Vacantiebeurs» της Ουτρέχτης

 

          Στην τουριστική έκθεση «Vacantiebeurs», που πραγματοποιήθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

          Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το σταντ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.        Το ενδιαφέρον των Ολλανδών επισκεπτών επικεντρώθηκε σε δραστηριότητες στη φύση, τη γαστρονομία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη θάλασσα σε εκτός υψηλής περιόδου εποχή και σε μη τουριστικούς προορισμούς.

          Στο πλαίσιο της έκθεσης τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν b2b συναντήσεις με δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού με αυξημένο ενδιαφέρον για το φυσικό πλούτο της περιοχής. Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έγινε παρουσίαση των ποικίλων δραστηριοτήτων που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ο κάθε επισκέπτης της κεντρικής Μακεδονίας.

          Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος σημείωσε ότι «η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε εκθέσεις στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πολυδιάστατο προϊόν του τόπου μας σε μία ώριμη αγορά, όπως είναι η ολλανδική, που ενδιαφέρεται για την περιοχή. Μια αγορά που ζητά ανεξερεύνητους προορισμούς, όπου μπορεί να συνδυάσει πολλές δραστηριότητες, οι οποίες καλύπτουν τα ενδιαφέροντά τους. Στοχεύουμε έτσι στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της περιοχής μας»».

Εγκαίνια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα



Τα εγκαίνια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας, στον Δήμο Θερμαϊκού, θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 12.30’ το μεσημέρι στο σχολείο, που κατασκευάστηκε με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και εδρεύει επί της Πινδάρου 20, στην Περαία.


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

-- 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ-ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Βασ. Όλγας 198
546 55 Θεσσαλονίκη
 
τηλ. 2313 319776, 2313 319817
fax. 2313 319891
E-mail: press@pkm.gov.gr
        presspkm@gmail.com

Φ. Μπαραλιάκος: Συνάντηση για τη νέα χρονιά!

 Με σύνθημα «Για να πάμε την Πιερία ακόμη πιο ψηλά» ο Φώντας

Μπαραλιάκος προσκαλεί φίλους και συμπατριώτες στην εκδήλωση στην

Εκάβη, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 11:30 π.μ.

Η αμεσότητα της επαφής και η βαθιά πίστη στην προσωπική σχέση με

κάθε συμπολίτη είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Βουλευτή Πιερίας που

τον συνοδεύει σταθερά στην πολιτική του διαδρομή. Η εκδήλωση αποτελεί

ευκαιρία για ανταλλαγή ευχών, απολογισμό πεπραγμένων και γόνιμη

συζητήση.

«ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3 fm

 «Πρώτη Γραμμή» στην Ενημέρωση με την Χριστίνα Σιδηροπούλου, στη

συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3fm. Ειδήσεις,

σχόλια, ρεπορτάζ, Δευτέρα – Παρασκευή, 12:00 – 13:00.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

Του Αγίου Βαλεντίνου… και ημερίδα και κοπή πίτας. Τέτοιος έρωτας…



Επιτέλους μια ημερίδα αναγκαία για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής θα γίνει

την Τρίτη 14-02-2023 (του Αγίου Βαλεντίνου…) σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής

Επιτροπής της 24 ης Ιανουαρίου 2023. Το θέμα της είναι ««Αρμοδιότητες Περιφέρειας -

Εξυπηρέτηση πολιτών» με στόχο «τον καλύτερο συντονισμό και Υποστήριξη των Υπηρεσιών

της ΠΑ και ταυτόχρονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Η ημερίδα που δεν έχει ούτε πρόγραμμα, χρονοδιάγραμμα, θεματολογία, ομιλητές κλπ,