ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

"Να μάθουμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά"

Πρέπει να αλλάξομε πρώτα εμείς, αδερφέ μου, σου λέει ο άλλος! Να αποκτήσομε επιτέλους έναν κάποιον αυτοέλεγχο! Να ασκήσομε καμιά φορά και λίγη αυτοκριτική. Να παραδεχθούμε ότι έχομε κι εμείς το κομμάτι της ευθύνης που μας αναλογεί, ότι δε φταίει μόνο ο γείτονας ή ο ξένος. Να γίνομε καλύτεροι, βρε αδερφέ, ν' αλλάξομε τη ζωή μας, ν΄αλλάξομε τα μυαλά μας...
Καλά τα λέει, ετούτος, σκέφτεσαι κι εσύ!
Κι ύστερα, την τελευταία στιγμή πριν πέσεις στην... αγκαλιά του αγνώστου ανθρώπου να τον φιλήσεις για τα μεστά του λόγια, το ξανασκέφτεσαι και λες: για κάτσε μια στιγμή, διότι αν ήμασταν εμείς εδώ μια κανονική χώρα, μια χώρα από αυτές τις ανεπτυγμένες χώρες που λένε, μια από τις χώρες εκείνες στις οποίες θέλομε, λέει, κι εμείς να ανήκομε και να μοιάζομε, δε σου λέω, με τα παρατράγουδά μας κι εμείς και με τα σκάνδαλά μας και μ' όλες μας τις ντροπές και τα ρέστα, μια χώρα όπως όλες οι χώρες του πολιτισμένου και διεφθαρμένου από τον καπιταλισμό (sic) κόσμου, ενός κοσμοπολίτικου κόσμου, όπου οι κοινωνίες διδάσκονται από τα παρατράγουδα, μαθαίνουν από τα λάθη τους, από τις χώρες εκείνες τις πολιτισμένες όπου τιμωρείται η παραβατικότητα, από τις χώρες που έχουν διασφαλισμένη την ανεξαρτησία και διακριτές τις εξουσίες του θεσμού της δικαιοσύνης τους, να πω μάλιστα, κύριέ μου, καλά τα λες και μπράβο σου και δε μετανιώνω γι' αυτήν μου την παρόρμηση να θέλω σε φιλήσω με δύο και τρία σβουριχτά φιλιά και να σου ευχηθώ φωναχτά να αγιάσει το στόμα σου, κι ας μην γνωριζόμαστε ούτε εξ όψεως.
Εδώ όμως, κύριε, στον δικό μας τον τόπο, στον τόπο όπου θάλλει η φαιδρά ροδακινέα, μιλάμε ότι μας έχει κατσικωθεί στο σβέρκο αυτή η μαφία, που είναι φοβερότερη κι από τη γιαπωνέζικη τη Γιακούζα ακόμα, μια συμμορία χρυσοκάνθαρων ζωυφίων, ένας εσμός αυτόκλητων "σωτήρων" που ανέκαθεν διαφεντεύει το πολιτικό μας γίγνεσθαι, μια κάστα σαπρόφυτων που δεν έχει αφήσει πια ούτε δίφραγκο τσακιστό στα δημόσια ταμεία και που τώρα, τώρα που σφίξανε τα ζόρια, τους βλέπεις τους λερούς, ότι δεν έχουν αφήσει κι από πάνω, άρθρο για άρθρο του Συντάγματος απαραβίαστο!
Σαν να μην μας έφταναν όλες ετούτες οι οδύνες μας, ενίοτε αυτοί οι αχαΐρευτοι, αυτοί οι ανεπάγγελτοι που "κόλλησαν" ένσημα μόνο απεργαζόμενοι -αυτοί και οι πρόγονοί τους, την καταστροφή της Ελλάδας, αυτοί που μαζί με τα πολιτικά ή και τα φυσικά εκτρώματα που γεννοβόλησαν, ναι, αυτοί οι ίδιοι, τώρα μας κουνάνε από πάνω κι επιτιμητικά το δάχτυλο, λέγοντάς μας ότι μαζί τα φάγαμε κι ας πεινάμε χώρια, άλλος γιατί του είπε ο γιατρός να κάνει δίαιτα αν θέλει να ζήσει λίγα χρόνια παραπάνω κι άλλος γιατί ντρέπεται να πάει να κάτσει στην ουρά του συσσιτίου ή να καταθέσει πιστοποιητικό θρησκευτικών φρονημάτων στον παπά της ενορίας του για μια βοήθεια!
Φτάνει πια με το αυτομαστίγωμα, σου λέω εγώ, καλό μου πληκτρολόγιο.
Αν υπάρχουν δύο λόγοι για να οικτίρουμε τους εαυτούς μας, ο ένας είναι αυτός ο ιδιότυπος μιθριδατισμός μας, αυτή η ανοχή μας προς τους Ολετήρες που μας κυβερνούν και που πορεύονται ξεπουλώντας τον δημόσιο πλούτο μας, ξεπουλώντας εμάς τους ίδιους, ξεπουλώντας και τα όνειρά μας μπιρ-παρά -και μάλιστα με την ψήφο μας που για άλλα την εζήτησαν κι άλλα κάνουν∙ κι εμείς οι ανόητοι τους πιστέψαμε ξανά και τους τη δώσαμε ξανά την καταραμένη μας την ψήφο.
Ο δεύτερος λόγος που πρέπει να φτύνομε τις μούρες μας κάθε πρωί που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, είναι επειδή δεν μπορούμε να κάτσομε όλοι μαζί και να κουβεντιάσομε σαν άνθρωποι για το πώς θα ξαναχτίσουμε όλα ετούτα, που τόσα χρόνια, μέσα στις ηδονιστικές μας παραισθήσεις και αμέριμνοι με τις πιστωτικές μας κάρτες στο χέρι, τ' αφήσαμε και ρημάξανε.
Δικιά μας είναι η ευθύνη να σηκωθούμε ξανά όρθιοι και δεν υπάρχει η πολυτέλεια ούτε για αυτομαστιγώματα ούτε για κλάψες αλλά ούτε και για περισσότερη αναμονή της πνευματικής μας τελείωσης δια της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος.
Πρώτη μας δουλειά πρέπει να είναι να ξεφορτωθούμε όλους αυτούς τους υπάλληλους άγνωστων εργοδοτών -αλλά πάντως όχι υπουργούς του Ελληνικού λαού- που μας κυβερνάνε.

Κι ύστερα όλα τα άλλα, μα πρώτο-πρώτο από τα ύστερα κι από τ' άλλα, "να μάθουμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά", κατά που μας ορμήνεψε κι ο ποιητής.

Αλλά, θα μου πεις, καλό μου πληκτρολόγιο ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και ότι στο κάτω-κάτω της γραφής, το είπαμε και το ξαναείπαμε ότι τα καλύτερα συνθήματα, γράφονται στους τοίχους, δεν το ξαναείπαμε? Ναι, το είπαμε ξανά...

To κολάζ είναι από την ΟΚΤΑΝΑ.

Alexandros Raskolnick από my-pillow-book, μέσω "Το Γρέκι"

Πως η υπουργός Τύπου, Σοφία Βούλτεψη (Εν σοφία) βόλεψε στο δημόσιο σύζυγο, κόρη και κουμπάρα!... [Αμάρτησα για το παιδί μου]

Από το "Στοχασμός-Πολιτική"

Ολόκληρο το δημοσίευμα της "Κυριακάτικης kontranews". Τι λέει η υπουργός της ΝΔ στο... Γιάννη Παπαγιάννη (Ηχητικό).
Επίδειξη ακραίας οικογενειοκρατίας από την κ. Βούλτεψη!!

Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό που την επέλεξε.

Σκηνικό ακραίου νεποτισμού και οικογενειακού βολέματος έχει στήσει η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, προκαλώντας ουσιαστικώς το κοινό αίσθημα, σε μία περίοδο που η κοινωνία είναι φτωχοποιημένη και η ανεργία στην Ελλάδα είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη.
Αντί η κ. Βούλτεψη να θεωρήσει την τοποθέτησή της ως κυβερνητικής εκπροσώπου ως άλμα στην ούτως ή άλλως μικρή πολιτική της καριέρα, την αξιολόγησε ως ευκαιρία να αποκαταστήσει και κάποιους οικείους της. Και αυτό όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν ανελάμβανε τα καθήκοντά του είχε κάνει συστάσεις στους υπουργούς να μη βολεύουν συγγενείς.
Έτσι τοποθέτησε τον συνταξιούχο σύζυγό της κ. Στάθη Αγγελόπουλο στο υπουργείο Τύπου, δίπλα της, σε ρόλο τοποτηρητή και, ουσιαστικώς, διευθυντή του γραφείου της. Μπορεί βεβαίως να μη ...
πληρώνεται ο σύζυγος, αλλά διεκδικεί παρεμβατικό ρόλο σε ένα αντικείμενο το οποίο αγνοεί παντελώς. Με άλλα λόγια λύνει και δένει και, έτσι διαμορφώνεται ένα κλίμα που παραπέμπει στο παρελθόν και σε μικροκομματικής αντίληψης λειτουργίες των υπουργικών γραφείων.
Πλην της τοποθέτησης του συζύγου της, η κ. Βούλτεψη έχει φροντίσει να αποκαταστήσει και την κόρη της. Η οποία είναι υπάλληλος του Αθηναϊκού Πρακτορείου και αποσπάστηκε από την μητέρα της στο πολιτικό γραφείο της και από εκεί έχει τοποθετηθεί στο Μαξίμου, εκτελώντας χρέη γραμματέως της.
Τέλος η κ. Βούλτεψη συμπλήρωσε το τρίγωνο των οικείων της με την ...κουμπάρα της την οποία απέσπασε στο υπουργείο και την προορίζει για διευθύντρια του γραφείου της!
Είναι τάχα θέμα ασφάλειας που επιλέγει συγγενείς της η κ. Βούλτεψη, επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη σε άλλους; Και πόσο η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να την εξωθεί σε πράξεις με τις οποίες εκτίθεται αλλά και εκθέτει και όσους την επέλεξαν;;
Ερώτημα. Τα γνωρίζει αυτά το Μαξίμου; Και αν τα γνωρίζει πως τα ανέχεται;
Γιατί το Μαξίμου δείχνει επιλεκτική ευαισθησία λ.χ. στην υπόθεση Κουκοδήμου και ανέχεται τις προκλητικές ενέργειες της κ. Βούλτεψη; Απάντηση στην ενδεχόμενη ανοχή του πρωθυπουργικού γραφείου απέναντι στην κ. Βούλτεψη μπορεί να δώσει το γεγονός ότι δεν αντιδρά ούτε στη στάση της κυβερνητικής εκπροσώπου που δείχνει τελευταίως ότι γράφει το Μαξίμου στα παλαιότερα των υποδημάτων της.
Καμία ουσιαστική απάντηση από την υπουργό Τύπου για το δημοσίευμα
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση αναφορικά με το δημοσίευμα της "Κυριακάτικης kontranews", παρά τις δημοσιογραφικές πιέσεις του Γιάννη Παπαγιάννη και του διευθυντή της εφημερίδας Αιμίλιου Λιάτσου.

Ακούστε το ηχητικό:

http://www.kontranews.gr/politiki/item/17231-voultepsi-dimosieyma

Πόσο αντέχει μια γυναίκα χωρίς ερωτική επαφή


Γνωρίζετε ποιος είναι ο μέσος όρος που μπορεί μια γυναίκα να αντέξει χωρίς να έχει σεξουαλική επαφή;
Για την απάντηση σε αυτή την ερώτηση 
το γερμανικό γυναικείο περιοδικό "Petra" πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση σε περισσότερες απ 1000 κοπέλες ηλικίας μεταξύ τν 29 και 39 ετών.

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα έδειξε πως τ συντριπτικό ποσοστό τν Γερμανίδων μπορούν να ζήσουν χωρίς καθόλου σεξ, όπως απάντησε το 58% των ερωτηθέντων!

Το 33% παραδέχτηκε πως απείχε απ την ερωτική πράξη για περισσότερα από δυο χρόνια συνεχόμενα, το 41% για περισσότερο απ ένα χρόνο και το 27% για περισσότερο απ έξι μήνες...

Τα αποτελέσματα της αποχής όμως σύμφωνα με τους ειδικούς ήταν περισσότερο απ εμφανή.

Μετά απ τρεις μήνες χωρίς ερωτική επαφή οι γυναίκες απέκτησαν μια εριστική και ανήσυχη συμπεριφορά, μετά από έξι μήνες ε

Παρατείνονται έως την Τετάρτη οι αιτήσεις υποψηφίων σπουδαστών για τα δημόσια ΙΕΚ- Όλες οι ειδικότητες

Η προθεσμία  εγγραφών των υποψηφίων καταρτιζομένων των δημοσίων ΙΕΚ -που κανονικά λήγει σήμερα- παρατείνεται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου 2014.με απόφαση που υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης Δ. Τσιρώνης.
 Για να υποβάλετε την αίτησή σας ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΕΔΩ και  πατήστε στο σύνδεσμο «ΕΙΣΑΓΩΓΗ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ», συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία της φόρμας που εμφανίζεται και ελέγχετε προσεκτικά την ορθότητά τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβολής. 
Η Αίτησή σας θα ελεγχθεί σύντομα και θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα και για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εγγραφής σας μέσω του ιστοτόπου της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης  - www.gsae.edu.gr
Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και χρειαστείτε τεχνική βοήθεια μπορείτε να το αναφέρετε  στο e-mail: diekstudent@gsae.edu.gr και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατό. 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΙΕΚ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ02 (Φιλολόγων), ΠΕ03 (Μαθηματικών), ΠΕ04.01 (Φυσικών), ΠΕ04.02 (Χημικών) και ΠΕ04.04 (Βιολόγων)
Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2014-2015, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 198 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ02, 100 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ03, 67 εκπαιδευτικοί  του κλάδου ΠΕ04.01, 33 εκπαιδευτικοί  του κλάδου ΠΕ04.02 και 100 εκπαιδευτικοί  του κλάδου ΠΕ04.04 για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από τη Δευτέρα  8 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους.
Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
 Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 1.134 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 356 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕ70-Δασκάλων ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕ60-Νηπιαγωγών ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60-Νηπιαγωγών και ΠΕ70-Δασκάλων και στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 1», «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2014-2015.
Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 586 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο Ολοήμερο Τμήμα των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων και 421  εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο απογευματινό πρόγραμμα των κλασσικών Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 1», «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2014-2015.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕ60-Νηπιαγωγών ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕ70-Δασκάλων ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τόσο θα στοιχίζει το πετρέλαιο μετά τη μείωση.Πως θα διαμορφωθεί η τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης..

Τόσο θα στοιχίζει το πετρέλαιο μετά τη μείωση 
.Στα 10 με 12 λεπτά το λίτρο αναμένεται..
να διαμορφωθεί η μείωση στη λιανική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, με την περικοπή κατά 30% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που εξήγγειλε σήμερα ο Πρωθυπουργός. Έτσι, η λιανική τιμή αναμένεται να διαμορφωθεί στο 1,15 με 1,2 ευρώ το λίτρο, από 1,25 με 1,3 ευρώ, που θα ήταν, αν ο φόρος παρέμενε στα περυσινά επίπεδα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.
Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο διαμορφώνεται σήμερα στα 33 λεπτά το λίτρο, δηλαδή η μείωση κατά 30% σημαίνει ότι ο φόρος θα πέσει στα 23 λεπτά. Μαζί με το ΦΠΑ (που επιβάλλεται και επί του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης) η τελική μείωση φθάνει μέχρι τα 12 λεπτά. Η τιμή που θα διαμορφωθεί τον Οκτώβριο, οπότε αρχίζει η περίοδος θέρμανσης, εξαρτάται ωστόσο και από τα δεδομένα της διεθνούς αγοράς (διεθνείς τιμές καυσίμων και ισοτιμία δολαρίου / ευρώ), που θα έχουν διαμορφωθεί τότε.
Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, λόγω εξίσωσης του Ειδικού Φόρου με τον αντίστοιχο που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης, προκάλεσε κάθετη πτώση της κατανάλωσης πετρελαίου, που έφθασε σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στο 70%. Ταυτόχρονα, πολλά νοικοκυριά στράφηκαν σε εναλλακτικές πηγές θέρμανσης (τζάκια, σόμπες, κλπ.) με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Η εξίσωση των φόρων έγινε με στόχο την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στην αγορά καυσίμων, η οποία μπορεί τώρα να επιτευχθεί με την εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων ελέγχου εισροών - εκροών όγκου καυσίμων στην αλυσίδα εφοδιασμού της αγοράς.
Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης τον Απρίλιο του 2014, στη λήξη της χειμερινής περιόδου, διαμορφώθηκε στο 1,259 ευρώ, ενώ τον Οκτώβριο του 2013, στην έναρξη της περιόδου, ήταν 1,278 ευρώ.
«Η εξαγγελία στη ΔΕΘ του πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμάρα για τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις μας για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης, για την ουσιαστική μείωση της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης» αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων σε σημερινή ανακοίνωση. Η ΠΟΠΕΚ κάνει λόγο για έλλειψη θάρρους και γενναιότητας, ή άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης χιλιάδων οικογενειών. Εκτιμά δε ότι «η μείωση του ΕΦΚ κατά 30%, (όταν το 2012 αυξήθηκε 450%), μεταφράζεται σε μείωση των τιμών λιανικής κατά 7-10 λεπτά στο λίτρο, τη νέα χειμερινή περίοδο».
πηγή: enikos.gr | gazzetta.gr

]ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 3-0 ΤΟΝ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ

http://1.bp.blogspot.com/_6ZsmnQE7luA/TGuL88degfI/AAAAAAAAIHo/6s2He_nl8FY/s200/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3+%CE%9D%CE%95%CE%9F%CE%A5+%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A5+%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91.jpg 
Χωρίς να πιάσει το μάξιμ της απόδοσης η νεανική ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου επικράτησε με 3-0 της ομάδος της  ΠΙΝΔΟΥ..
ΑΝΩ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ.

Απο το πρώτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου η τοπική ομάδα μπήκε δυνατά και πέτυχε νωρίς (στο 3ο λεπτό) το πρώτο γκόλ με δυνατό σούτ του Ανδρέα Γαιτανάκη, που δέχτηκε κάθετη πάσα απο τον Οικονόμου και δέν άφησε πριθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Πεπελιά, πετυχαίνοντας το 1-0.
Η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει με γεμίσματα στην περιοχή, αλλά εκεί επικρατούσαν οι ψηλοί σέντερμπάκ του Εθνικού ο Χρόνης Μυστακίδης και ο Τόσκας και ο ανίκητος στις εξόδους τερματοφύλακας Τσιαμπέρας.
Το ημίχρονο κύλισε με τον Εθνικό να έχει τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή, αλλά να κάνει αρκετά λάθη και έδωσε δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν σε κάτι.
Το δεύτερο ημίχρονο στο ίδιο τέμπο με πρωτοβουλία του Εθνικού, αλλά με δύο πανέμορφα γκόλ που πέτυχε ο Σταλίκας, στο 65 και 80,με δύο μακρινά σούτ βολίδες.Ο Εθνικός έχασε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκόρ.Τέλος καλό όλα καλά για την πρώτη του Εθνικού που μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ):ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Δ (46 ΦΩΚΑΙΔΗΣ), ΤΟΣΚΑΣ,ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Χ,ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ, ΠΑΡΣΑΝΤΑΝΙΑΝ (ΜΑΝΩΛΑΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (65 ΣΑΧΠΑΖΩΦ) ,ΣΤΑΛΙΚΑΣ
ΠΙΝΔΟΣ ΑΓ ΙΩΑΝΝΗ (ΓΚΟΥΜΑΣ):ΠΕΠΕΛΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΟΤΣΚΙΔΗΣ, ΠΑΡΜΑΚΤΣΙΔΗΣ, ΤΣΙΒΑΝΙΔΗΣ, ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ (53 ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ), ΠΑΠΑΡΑΣ(70 ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ) , ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΟΛΙΔΗΣ(30 ΚΑΤΓΑΛΙΔΗΣ).

Β΄ ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 1ης-Βαθμολογία-Επόμενη 2η Αγωνιστική-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ     1-3   
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  3-1
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ-ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ     3-2
Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  0-3
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ-ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ    2-1  
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ-ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ    3-1
Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012-ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ   3-1   
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  3-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη 3
2.Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 3
3. Αριστοτέλης Καταχά 3
4. Όλυμπος Βροντούς 3
5.ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 3
6. Ατρόμητος Κατερίνης 3
7.Ορφέας Φωτεινών 3
8. Διγενής Αλωνίων 3
9.Ταύρος Ελάφου 0
10.Δόξα Μοσχοχωρίου 0
11.Αναγέννηση Σβορώνου 0
12.Δίας Δίου 0
13.Ελπίς Ανδρομάχης 0
14.Άρης Κοκκινοπλιτών 0
15.Πίνδος Α. Αγιάννη 0
16.Π.Μελάς Κονταριώτισσας 0
ΕΠΟΜΕΝΗ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ    
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ - Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ                    
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ- ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ       
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  - ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ                                                                
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ  - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ       
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ  - ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ           
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ  

Μία αποκαλυπτική ομιλία που ξεσκεπάζει όσους κρύβονται πίσω από την οργανωμένη εφαρμογή του ελέγχου μας μέσω της τροφής, αξίζει να το δείτε!Οι κίνδυνοι των ΓΤΟ στην υγεία, στο περιβάλλον και στη βιοποικιλότητα έχουν τεκμηριωθεί καλά και επανειλημμένα σε ανεξάρτητες έρευνες. Η μυθολογία επίσης που διαχέει το λόμπι της βιοτεχνολογίας (εξάλειψη της πείνας, μεγαλύτερες αποδόσεις, συνύπαρξη ΓΤΟ και βιολογικών, κλπ) έχει ευρέως και αποτελεσματικά καταρριφθεί. Όμως υπάρχει μία πτυχή του ζητήματος που δεν έχει τύχει αντίστοιχης προβολής ενώ είναι ίσως η πιο βασική στο να κατανοήσουμε τι τελικά συμβαίνει: είναι η κρυφή γεωπολιτική ατζέντα πίσω από την επιθετική προώθηση των ΓΤΟ οι οποία προδιαγράφει τι τελικά επιδιώκεται και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός. 

Στην ομιλία που έδωσε ο William Engdahl, συγγραφέας του βιβλίου «Οι σπόροι της καταστροφής» (Seeds of Destruction), τον Σεπτέμβριο του 2013 στη Δανία αποκαλύπτει με ντοκουμέντα (επίσημα, απόρρητα ντοκουμέντα που είτε έχουν διαρρεύσει ή αποχαρακτηριστεί) το κακόβουλο σχέδιο πίσω από την βιοτεχνολογία και την γενετική τροποποίηση που δεν είναι άλλο παρά ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων μέσω των ΓΤΟ.


----------------------------------------------------------------------
ΣΟΔΕΙΑ | Μαρτυρίες για τις αυτοκτονίες των Ινδών αγροτών στη Vidarbha
μια ταινία των Tadpole Artists Collective
Ανάθεση από: Forum για την Ασφάλεια Τροφίμων και την Αειφόρο Γεωργία, 2014
Η ταινία Yield παρουσιάζει τις μαρτυρίες των βαμβακοκαλλιεργητών στην περιοχή Vidarbha, στην Μαχαράστρα της Ινδίας. Η περιοχή έχει πληγεί από ένα μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών αγροτών, που έχουν υπερχρεωθεί εξαιτίας της χημικής γεωργίας και του γενετικώς τροποποιημένου βαμβακιού BT. Η ταινία Yield παρουσιάζει τις φωνές των αντιφρονούντων μέσα σ’ αυτή την αγροτική κοινότητα, τις φωνές καλλιεργητών που είναι θύματα του ιμπεριαλισμού των εταιρειών, που απειλεί τη διαβίωση και το μέλλον τους.

Ο τομέας ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Οι μαθητές του Τομέα Μηχανολογίας έχουν την επιλογή μιας ευρείας γκάμας Ειδικοτήτων καθώς σύμφωνα με το νέο νόμο 4186 / 2013 έχει ενσωματωθεί και ο Τομέας Οχημάτων. Αποκτώντας γενική παιδεία υψηλού επιπέδου, που  θα συμβάλλει στην ισόρροπη γνωστική, συναισθηματική, πνευματική και σωματική τους ανάπτυξη αλλά και ολοκληρωμένες επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες για την πρόσβαση στην αγορά εργασίας. 

Τα μαθήματα Γενικής Παιδείας της Β΄ Τάξης ΕΠΑ.Λ.  είναι τα εξής:

1. Ελληνική Γλώσσα (Νέα Ελληνική Γλώσσα 2 ώρες και Λογοτεχνία 1 ώρα),
2. Μαθηματικά (Άλγεβρα 2 ώρες και Γεωμετρία 1 ώρα),
3. Θετικές Επιστήμες (Φυσική 1 ώρα και Χημεία 1 ώρα),
4. Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ (1 ώρα),
5. Θρησκευτικά (1 ώρα),
6. Ξένη Γλώσσα (Αγγλικά) (1 ώρα)
7. Φυσική Αγωγή (1 ώρα).

Ειδικότητα: Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών

Ο απόφοιτος της ειδικότητας μπορεί να:
- χρησιμοποιεί και να εφαρμόζει τα μέσα και τα μέτρα προστασίας και υγιεινής
- εξασφαλίζει την τήρηση των προδιαγραφών και ασφαλείας των εργαλειομηχανών
- εκτελεί, σύμφωνα με τα σχέδια, εργασίες κατεργασίας σε εργαλειομηχανές
- επιλέγει τον απαραίτητο εξοπλισμό (όργανα, εργαλεία, συσκευές, υλικά)
- καταγράφει και αναφέρει τα αποτελέσματα των επεμβάσεών του
- κοστολογεί τις εργασίες και τα υλικά
- παρακολουθεί και συντονίζει ομάδα
 - ασχοληθεί με επιτυχία στην εγκατάσταση, τον έλεγχο, τη ρύθμιση, τη συντήρηση και κατά περίπτωση την επισκευή μηχανών παραγωγής κεφαλαιουχικών ή καταναλωτικών αγαθών
- απασχοληθεί σε βιομηχανίες ή βιοτεχνίες κεφαλαιουχικών η καταναλωτικών αγαθών, εμπορικές επιχειρήσεις συναφών δραστηριοτήτων ως τεχνίτες συντήρησης και σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής μηχανολογικού εξοπλισμού.

Τα Μαθήματα Ειδικότητας στη Β’ Τάξη είναι τα Παρακάτω :

1. Κατεργασίες Μετάλλων − Συγκολλήσεις 3Θ+4Ε
2. Βασική Ηλεκτρολογία 2Θ+2Ε
3. Μηχανολογικό Σχέδιο 3Ε
4. Τεχνολογία Υλικών Μηχανολογικών Κατασκευών 2Θ
5. Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων 2Θ+3Ε
6. Αγγλικά Ειδικότητας 2Θ

Τα Μαθήματα Ειδικότητας στη Γ’ Τάξη είναι τα Παρακάτω :

1. Θερμορευστομηχανική 4Θ
2. Στοιχεία Μηχανών 4Θ
3. Εργαλειομηχανές 2Θ+3Ε
4. Στοιχεία Ψύξης και Κλιματισμού 3Θ+3Ε
5. Μηχανολογική Σχεδίαση με Η/Υ 2Ε
6. Μηχανολογικές Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις 2Θ

Ειδικότητα: Τεχνικός Εγκαταστάσεων ψύξης αερισμού και κλιματισμού

Ο απόφοιτος της ειδικότητας μπορεί να:
- ακολουθεί τις τεχνικές οδηγίες και τις προδιαγραφές του μελετητή και του κατασκευαστή
 - εφαρμόζει τους κανονισμούς ασφαλείας
- χρησιμοποιεί σωστά τα εργαλεία, τις συσκευές και τα όργανα ελέγχου
- εργαστεί σε εγκαταστάσεις βιομηχανικής και επαγγελματικής ψύξης και εγκαταστάσεις κεντρικού και βιομηχανικού αερισμού και κλιματισμού
- ασχοληθεί με επιτυχία στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οικιακών και επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών εγκαταστάσεων
- ασχοληθεί με την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή τόσο τοπικών κλιματιστικών μονάδων όσο και κεντρικών κλιματιστικών εγκαταστάσεων
- απασχοληθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας, ως μισθωτός σε επιχειρήσεις (βιομηχανίες κατασκευής ψυγείων και κλιματιστικών, εμπορικές και εργολαβικές επιχειρήσεις συναφών δραστηριοτήτων) και ως τεχνίτες συντήρησης

Τα Μαθήματα Ειδικότητας στη Β’ Τάξη είναι τα Παρακάτω :

1. Τεχνολογία Ψύξης και Ψυκτικές Εγκαταστάσεις 4Θ+4Ε
2. Βασική Μεταλλοτεχνία και Συγκολλήσεις Μετάλλων 2Θ+3Ε
3. Βασική Ηλεκτρολογία 2Θ+3Ε
4. Τεχνικό – Μηχανολογικό Σχέδιο 3Ε
5. Αγγλικά Ειδικότητας 2Θ
Τα Μαθήματα Ειδικότητας στη Γ’ Τάξη είναι τα Παρακάτω :

1. Θερμορευστομηχανική 4Θ
2. Στοιχεία Μηχανών 4Θ
3. Εγκαταστάσεις Κλιματισμού και Αερισμού 4Θ+4Ε
4. Βιομηχανική και Εμπορική Ψύξη 2Θ
5. Μηχανολογική Σχεδίαση Εγκαταστάσεων Ψύξης και Κλιματισμού 2Ε
6. Συστήματα Ελέγχου, Ρύθμισης και Αυτοματισμού Εγκαταστάσεων Ψύξης και Κλιματισμού
1Θ+2Ε

Ειδικότητα: Τεχνικός Οχημάτων

Σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, όπως:
- έλεγχο λειτουργίας επισκευή, συντήρηση του ηλεκτρικού συστήματος αυτοκινήτου
 - έλεγχο λειτουργίας, επισκευή, συντήρηση ηλεκτρομηχανικών συστημάτων και συστημάτων αυτοματισμού του αυτοκινήτου

Ο απόφοιτος της ειδικότητας μπορεί να αποκτήσει τις παρακάτω επαγγελματικές άδειες:
- μηχανοτεχνίτη (απαιτείται πτυχίο και 2 έτη προϋπηρεσίας)
- τεχνίτη συστήματος πέδησης ή αναρτήσεων (απαιτείται πτυχίο και 2 έτη προϋπηρεσίας)
 - τεχνίτη αντλιών πετρελαιοκινητήρων ή εξαερωτήρων (απαιτείται πτυχίο και 1 έτος προϋπηρεσίας)
- τεχνίτη μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων (απαιτείται πτυχίο και 1έτος προϋπηρεσίας) τεχνίτη αμαξωμάτων (φανοποιού) (απαιτείται πτυχίο και 2 έτη προϋπηρεσίας)
- ηλεκτροτεχνίτη ή τεχνίτη οργάνων (απαιτείται πτυχίο και 2 έτη προϋπηρεσίας)
- τεχνίτη συστημάτων εξαγωγής καυσαερίων (σιγαστήρων) ή ψυγείων ή τροχων (απαιτείται πτυχίο και 1 έτος προϋπηρεσίας)
- τεχνίτη βαφής (απαιτείται πτυχίο και 2 έτη προϋπηρεσίας)

Ο απόφοιτος έχει τη δυνατότητα να εργαστεί:
 - στους οργανισμούς ΔΕΚΟ
- Δημόσιες υπηρεσίες
- σε συνεργεία επισκεύής αυτοκινήτων - οχημάτων
- σε βιομηχανίες παραγωγής αυτοκινήτων
σε εταιρείες εμπορίες ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών ειδών αυτοκινήτων
- σαν ελεύθερος επαγγελματίας

Τα Μαθήματα Ειδικότητας στη Β’ Τάξη είναι τα Παρακάτω :

1. Τεχνολογία Κινητήρων Οχημάτων 3Θ+3Ε
2. Τεχνολογία Συστημάτων Οχημάτων 3Θ+3Ε
3. Μηχανολογική Σχεδίαση Οχημάτων 3Ε
4. Εργαστήριο Βασικής Μηχανολογίας 2Ε
5. Βασική Ηλεκτρολογία – Ηλεκτρικό  Σύστημα Οχημάτων 2Θ+2Ε
6. Αγγλικά Ειδικότητας 2Θ
Τα Μαθήματα Ειδικότητας στη Γ’ Τάξη είναι τα Παρακάτω :

1. Θερμορευστομηχανική 4Θ
2. Στοιχεία Μηχανών 4Θ
3. ΜΕΚ − Συστήματα Ψεκασμού − Έλεγχος Εκπομπής Ρύπων − Εναλλακτικά Καύσιμα 3Θ+3Ε
4. Τεχνολογία Ελέγχων και Διαγνώσεων 1Θ+2Ε
5. Συστήματα Αυτοκινήτων και Υβριδικά Συστήματα Οχημάτων 3Θ+3Ε

Οι Απόφοιτοι του Τομέα Μηχανολογίας μπορούν να δώσουν Εξετάσεις σε Πανελλαδικό επίπεδο με την ομάδα Α του ΕΠΑΛ και να εισαχθούν στα παρακάτω τμήματα των ΤΕΙ :
Τμήματα για Υποψηφίους Μηχανολογικού Τομέα
·         Σχολή Πλοιάρχων
·         Σχολή Μηχανικών
·         Αστυφυλάκων

Έχοντας ένα άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό στο σχολείο μας το 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης καθώς και τον αναγκαίο εργαστηριακό εξοπλισμό ( ΣΕΚ Κατερίνης) με χαρά θα δεχθούμε μαθητές για εγγραφή στη Β’ Τάξη. Δικαίωμα εγγραφής έχουν εκτός από τους μαθητές που έχουν τελειώσει την Α’ ΕΠΑΛ  και μαθητές του Γενικού Λυκείου ( να έχουν τελειώσει την Α’ Τάξη ΓΕΛ )  καθώς και αποφοίτους ΓΕΛ που θέλουν να αποκτήσουν το Πτυχίο του Τομέα.


Καρακούσης Αθανάσιος                                                            Τσολακίδης Ιωάννης

Υποδιευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης                               Διευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΉ ΚΑΤΗΓΌΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ- Α.Ε.ΚΑΡΙΤΣΑΣ 1-2 

 


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ν.Ο.ΚΑΤ.


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, με το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς, συγχαίρουν θερμά τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Νικολαΐδου Κατερίνα, Κακούρη Νικόλαο και Καραμήτρο Θωμά για την πολύ επιτυχημένη αγωνιστική τους εμφάνιση με την εθνική ομάδα κωπηλασίας το 2014, καθώς και τους προπονητές τους Μπικογιάννη Γιώργο και Φυτοπούλου Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα η Νικολαΐδου Κατερίνα εκπροσωπώντας την χώρα μας, κατέκτησε φέτος την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, την 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων, την 2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα οι Κακούρης Νικόλαος και Καραμήτρος Θωμάς κατάκτησαν την 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων και την 1η θέση στο μικρό τελικό των Ολυμπιακών αγώνων Νέων. Ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία, δύναμη και επιτυχίες.
                 Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΑΔΑ ΝΟΣΤΟΣ: ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΟΜΑΔΑ ΝΟΣΤΟΣ: ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ
 
Η νέα πολιτική κίνηση «Νόστος», καλεί άμεσα τον κ. Χαρδούβελη και το σύνολο της κυβέρνησης να πάρουν τα λεφτά από τις γεμάτες τσέπες και να τα δώσουν στους άνεργους, στους δασκάλους και σε κάθε εργαζόμενο και στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
 
Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
 
ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
 
Μπάμπης Σαβουλίδης
Αλεξάνδρα Τράγκα
Κώστας Γιοβανόπουλος (Ανεξάρτητος Βουλευτής)
Αναγνωστόπουλος Λουκάς
Γιώργος Ρωμανός
Κίμων Μανέτας
Γιώργος Νταβρής (Ανεξάρτητος Βουλευτής)
Απόστολος Τσιτσάρας
Μητρόπουλος Τάκης
Γιώτα Μπάγκα
Χρήστος Κόλιας
Ευαγγελία Κόλια
και άλλοι πάρα – πάρα πολλοί φίλοι - αγωνιστές

Περί κλακαδόρων..

Γράφει ο Παναγιώτης Κεΐσογλου Η απάντηση σε εκείνους που απορούν και εκπλήσσονται με τις αποδοκιμασίες πολιτών στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι μία. Όλοι αυτοί οι πολίτες δεν είναι ούτε τρελοί, ούτε κλακαδόροι όπως τους αποκαλούν.. Άνεργοι είναι, απολυμένοι και πεινασμένοι. Άνθρωποι δοκιμαζόμενοι από την κρίση. Οπότε δεν είχαν κανέναν λόγο να επευφημήσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Αντιθέτως η ενόχληση του κυρίου Βενιζέλου στο σύνθημα: "Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά" θεωρώντας ότι αφορά τον ίδιο, επιβεβαιώνει την λαική ρήση "όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται".

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης
Κλειστό Γυμναστήριο – Σιδ. Σταθμός, τηλ:  23510 32153, 601 00 Κατερίνη
 


   Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην τελετή έναρξης λειτουργίας της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015.

   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6 μμ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.

Με τιμή
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ