ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται ο σφοδρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών



Έρχεται ο σφοδρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών 
Έρχεται σε όλη την Ευρώπη ο σφοδρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών με την ονομασία «THE BIG ONE». Μοντέλα πρόβλεψης καιρού θέλουν μετά τις 11-12 Ιανουαρίου, ο ισχυρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών, να χτυπάει μεγάλο μέρος της βόρειας, κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, με χιονοθύελλες και ψύχος μέχρι και σε μηδενικά υψόμετρα. 
Τμήματα της κακοκαιρίας και του ψύχους θα έρθει και στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις θα φτάσει έως και στην Αθήνα μετά τις 18-19 Ιανουαρίου. 
Όπως αναφέρει το greek-weather.org, το ψύχος θα εισβάλλει μετά τις 15-16 Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα με χιόνια αρχικά στη βόρεια χώρα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα πυκνά, ενώ μετά τις 18 του μήνα, η χιονόπτωση θα φτάσει μέχρι τη Στερεά Ελλάδα και τον νομό Αττικής. 
Η Ευρώπη θα γίνει βόρειος πόλος με θερμοκρασίες και κάτω των -20 βαθμών Κελσίου ακόμα και σε πεδινές περιοχές και όλα θα ασπρίσουν από το χιόνι… 

Πηγή: www.greek-weather.org

Εσύ μπορείς; Σιγά μην μπορείς... Πότε μπόρεσες; Πότε ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που είπες... άντε γαμήσου;

Όταν ο νεοφιλελευθερισμός κατακτάει την υποτιθέμενη "ανανεωτική" (διάβαζε: πάντα πουλημένη στο κεφάλαιο) "αριστερά...

Πέθανε ο Ντέιβιντ Μπάουι (vids)



Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο εμβληματικός τραγουδιστής Ντέιβιντ Μπάουι.


"Αριστερή" νέα τάξη! Αστυνομικοί απαγόρευσαν σε πλανόδιος μουσικούς να παίξουν στην Ερμού. Συγκινητική παρέμβαση περαστικών!...

Από το "PRESS-GR"
Theodore Michail
Αστυνομικοί (sic) δεν αφήνουν στην Eρμού 5 πλανόδιους μουσικούς, νεαρής ηλικίας να παίξουν.
Μαζεύετε κόσμος κυκλωνει τους μουσικούς, προστατευοντάς τους απ την αστυνομία, ένας μεσήλικας λέει αν θέλετε φέρτε τα Ματ όπως εχθές, ένας άλλος φυγετε δεν γίνεται να μας καταστρέψετε και την ζωή και καλούν τους μουσικούς να... ξεκινήσουν.
Η μουσική αρχίζει, χειροκροτήματα, οι αστυνομικοί (2sic) αποχωρούν και ο κόσμος τραγουδάει Θανάση. Τα h&m κ τα zara απένταντι συνέχισαν να θίγονται, η απειλή ότι το περιπολικό έρχεται, προφανως και δεν έπιασε ποτέ, αν τα παιδιά έπαιζαν σε μαγαζί που προστατευε ο μακαρος δεν θα ενοχλούσαν κανέναν...εε τουλάχιστον κάπως έτσι ψιλο-φτιάχνει η μέρα σου όμως emoticon wink

Θα βάλεις κανέναν φυλακή; Ή απλά θα ζητάνε βουλευτές σου "συγνώμη" από Σημίτη και Γιαννίτση;

Stephanos A Mytilineos
Τα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι άδεια, δεν βγαίνουν οι συντάξεις, κόψε συντάξεις... Τα ακούμε χρόνια αυτά... Αυτό που δεν ακούμε είναι εάν ασχολήθηκε κάποιος, η Δικαιοσύνη για παράδειγμα, με όλα εκείνα τα λαμόγια που έφαγαν τα χρήματα των Ασφαλιστικών Ταμείων! Αλήθεια, για τη λεηλασία των...
Ασφαλιστικών Ταμείων θα πληρώσει κανείς; Ε, "πρώτη φορά αριστερά" τι λες; Θα βάλεις κανέναν φυλακή; Ή απλά θα ζητάνε βουλευτές σου "συγνώμη" από Σημίτη και Γιαννίτση; Να τρελαθούμε εντελώς, ε; Για πείτε μας, τι έγιναν τα λεφτά των Ασφαλιστικών Ταμείων επί Σημίτη; Θυμάται κανείς; Ξεφτιλισμένοι, δίχως μπέσα και ανδρισμό, ανθρωπάκια...
Υ.Γ. Από τον λαό συγνώμη θα ζητήσετε; Ή μόνο από τον Σημίτη και τον Γιαννίτση;

Xαιρετίσματα στην Εφορία, τα λεφτά στη Βουλγαρία! Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα τα δεξιά κι "αριστερά" χαράτσια του 4ου Ράιχ! Δεν χορταίνουν λεφτά οι άνθρωποι της "τέχνης". Μέχρι να πεθάνουν...


Του Σίμου Πετρόπουλου
Δεν χορταίνουν λεφτά οι άνθρωποι της "τέχνης". Μέχρι να πεθάνουν... μαζεύουν μετρητά μετά μανίας. Εμετικοί φιλάργυροι που εκμεταλλεΰονται τον ρομαντισμό και τη σαχλαμάρα των θαυμαστών τους.
Κι όπου δεν μπορούν να βασιστούν στους θαυμαστές τους...μπορούν πάντα να στήσουν μία κομπίνα υπερτιμολόγησης με κάποιον Δήμαρχο ή να παίξουν σε μία μαϊμού-φιλανθρωπική συναυλία και να αρπάξουν τα μουρμούρια μέσω άλλης εταιρίας δήθεν για την ηχητική κάλυψη.
Δεν αφήνουν καν χώρο για νέους καλλιτέχνες όσα εκατομμύρια κι αν βάλουν στην άκρη.
Κι όλα αυτά τα "προσόντα" φυσικά κρύβονται πολύ αποτελεσματικά κάτω από την προβειά του αριστερού, του επαναστάτη, του αντι-καπιταλιστή, του κουλτουριάρη, του αντιφασίστα κλπ.
Παλιά οι αρίστεροι φοροδιέφευγαν με το πρόσχημα ότι σαμποτάρουν το σύστημα και τον καπιταλισμό. Μόνο που αυτοί που έχουν αρκετά έσοδα ώστε να μπορούν να φοροδιαφεύγουν μαζικά είναι μόνον οι...
καπιταλιστές...ασχέτως αν παριστάνουν τους αριστερούς.
Οι μεροκαματιάρηδες δύσκολα ξεπερνούν το όριο του αφορολόγητου. 
16.500 ευρώ σε μια νύχτα βγάζει ο κόκκινος Παπακωνσταντίνου καθώς ανησυχεί για τη διάσπαση της Αριστεράς.
Και τα τιμολογεί μέσω Βουλγαρίας για να μην του πάρει ο Τσίπρας τα μισά σε φόρους και του μείνουν μόνο 8000 ευρώ καθαρό μεροκάματο και πεινάσει.
Άσε που θα έχει να στείλει και πολλα δώρα τώρα ...μέρες γιορτινές.

Ο Αλέξης μπήκε συνειδητά στο λάκκο των Λεόντων, η αντιπολίτευση βράζει στο ζουμί της…

Από Μιχάλη Ιγνατίου


Η φωτογραφία αρχείου ομιλεί από μόνη της... Μία γυναίκα περπατάει έξω από το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, Αθήνα Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ 
Η φωτογραφία αρχείου ομιλεί από μόνη της... Μία γυναίκα περπατάει έξω από το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, Αθήνα Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει τα δίκια του γκρινιάζοντας με την αντιπολίτευση. Και θα είχε απόλυτα δίκιο εάν δεν είχε κάνει και ο ίδιος, τα ίδια προηγουμένως.
Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διερωτάται και το κάνει και δημοσίως με τα επανωτά non paper, οπως τον παλιό καλό καιρό της εποχής των «θριάμβων» της διαπραγμάτευσης που οδήγησαν στην συντριβή του Γ΄ Μνημονιου, ότι δεν είναι δυνατόν να μιλάει η...
αντιπολίτευση, η οποία πριν έξι μήνες τον κατηγορούσε ότι δεν κάνει τίποτα και τώρα τον πολεμά επειδή τα κάνει όλα γρήγορα.
Με τα μάτια του πρωθυπουργού είναι εντελώς παράλογο να του κάνουν κριτική για το Μνημόνιο του, εκείνοι που μας έφεραν δυο Μνημόνια πριν από αυτό.
Έχει τα δίκια του ο κ. Τσίπρας καθώς ούτε η ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε το ΠΟΤΑΜΙ, ούτε ο Λεβέντης προήλθαν από παρθενογένεση. Όλοι γνωριζόμαστε και όλοι ξέρουμε τι έχει επιτύχει και τι έχει διαπράξει ο καθένας στην πορεια του.
Αυτό που παρακάμπτει ο κ. Τσίπρας είναι ότι, οπως γνωρίζουμε τους άλλους, έτσι γνωρίζουμε πια καλά και τον ίδιο και το μείγμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Και ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, για το …καλό μας έφεραν το ΔΝΤ και το Μνημόνιο… Για να μπορέσουμε να ανασάνουμε και να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος έφερε ο κ. Σαμαράς και ο Βαγγέλης Βενιζελος το άλλο Μνημόνιο… Ετσι και ο Αλέξης Τσιπρας με την στήριξη του Πάνου Καμμένου δεν κάνει φυσικά την Αριστερή στροφή στην Ευρώπη, αλλά μας περνάει από τον στίφτη του Τρίτου Μνημονίου, με την ελπίδα ότι πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από το σοκ, θα βρεθούμε στις λεωφόρους της ανάπτυξης και της ευημερίας, και έτσι θα εξασφαλίσουν και την δική τους ευημερία και μακροημέρευση στο Μέγαρο Μαξίμου.
Και οι άλλοι με τα ίδια μυαλά, φωνάζουν νομίζοντας ότι δυσκολεύοντας την ζωή του Τσιπρα, κερδίζουν πόντους. ΛΑΘΟΣ…
Και το λάθος είναι για όλους. Για μια ακόμη φορά όλοι κάνουμε το λάθος.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα συνεχίσουν να υφίστανται τις συνέπειες επιλογών που έκαναν, αλλά κυρίως εκείνων που δεν έκαναν στις δύσκολες στιγμές. Οι μικρότεροι, οπως το ΠΟΤΑΜΙ και ο Λεβέντης, απλώς θα πληρώνουν το ότι μια πάνε στην πρύμνη, μια στην πλώρη της βάρκας νομίζοντας ότι είναι αυτοί που την βοηθούν να επιπλέει.
Και ο κ. Τσίπρας και ο εταίρος του Πάνος Καμμενος θα πληρώνουν όχι μόνο τις συνέπειες του δικού τους Μνημονίου, αλλά την εξαπάτηση της κοινής γνώμης. Και το τίμημα θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Γιατί όταν σε εξαπατούν μια, δυο, τρεις φορές τότε η οργή είναι μεγαλύτερη.
Ο λάκκος των Λεόντων στον οποίο συνειδητά μπήκε ο κ. Τσίπρας καθώς πάνω απ’ όλα μετρά η εξουσία, αναδεικνύεται σε παγίδα και για την αντιπολίτευση. Που κινδυνεύει να ξεχάσει ποια είναι, από πού έρχεται και που πρέπει να πάει.
Στην Ελλάδα ουδείς πλέον αναμάρτητος. Και ο πρώτος που θα βγει από αυτή την παγίδα, χωρίς να δηλώνει …αντιμνημονιακος ενώ εφαρμόζει ή έχει εφαρμόσει τα πιο σκληρά Μνημόνια είναι αυτός που θα κερδίσει. Και μαζί με αυτόν θα κερδίσει και η Ελλάδα.
Γιατί τώρα πια δεν μετρά η ταμπέλα του Αντιμνημονιακου, του Αριστερού ή του Δεξιού. Έχουν όλοι ισοπεδωθεί από τον οδοστρωτήρα της χρεωκοπίας της χώρας. Ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας… Απλώς είναι η ευκαιρία να προχωρήσουμε όλοι μπροστά. Γνωρίζοντας το αμαρτωλό παρελθόν μας, γνωρίζοντας τα βαρίδια που μας τραβούν στον βυθό….
Χαράσσοντας την πορεια μπροστά. Χωρίς να υποκρινόμαστε ότι ήρθαμε από το διάστημα. Και αυτό ισχύει τόσο για τους ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ, οσο και για τους απέναντι….

ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της "πρώτη φοράς"!!!


Σχετικά:
* Καλωφάγωτα Παναγιώτη και σε ανώτερα!

Pantazis Kostas
Θεωρώ ότι ο σύζυγος της κ. Καφαντάρη είναι ο πιο κατάλληλος να ηγηθεί μιας...
άχρηστης και χωρίς αντικείμενο ΔΕΚΟ... ο άνθρωπος δήλωσε ευθαρσώς, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ότι διαθέτει πλούσια εμπειρία ως ιδιοκτήτης εμπορικής επιχείρησης, που την έκλεισε πριν κανα χρόνο!!!! ΥΓ...Από το ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της μετεμφυλιακής Δεξιάς, περάσαμε στο ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της "πρώτη φοράς"!!!!!!!!

AΠOKΛEIΣTIKO! Δείτε πως κατάφερε το "tvxs" του "ριζοσπάστη αριστερού" ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:.. να μεταφέρει το έγκλημα του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος στη Συρία", στην πολιτισμένη ευρωπαϊκή κοινή γνώμη!

 Η τηλεόραση [Al Jazeera] των Παιδόφιλων - Πετρεαλαίο - Σαουδιτών Μοναρχών, παρακολουθεί τις επιχειρήσεις των τρομοκρατών στη Συρία, Ιράκ και Λιβύη (αφού πρώτα το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ άνοιξαν κι έστρωσαν τον δρόμο)...
La tv dei Pedo-Petro-Monarchi Sauditi segue le imprese dei suoi terroristi, in Siria, Iraq e Libia (dopo che Nato e Usraele hanno loro spianato la strada)...
via Γερουσιαστής  Fernando Rossi
Έτσι, ο γνωστός πολιτικός γυρολόγος, πολιτικός απατεώνας, αλλά και καταδικασμένος για λογοκλοπές κ.α., ο Γεωργιάδης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην μνημονιακό οικόσιτο του ΓΑΠ, ο κ. Κούλουγλου, σήμερα "ριζοσπάστης αριστερός" ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με μηνιάτικο περίπου στα 35.000 ευρώ (τώρα τουλάχιστον πληρώνει τους εργαζόμενους στο "αριστερό" tvxs του;)... στην πρώτη γραμμή:Μαντάγια: Η πόλη όπου οι άνθρωποι πεθαίνουν από τη πείνα -Οι Πολιορκημένοι - βίντεο από το Al Jazeera

Άσχετο; Καλά, τα όπλα πως εισέρχονται στα "αποκλεισμένα" ανθρωπόμορφα κτήνη... από τον "δικτάτορα" Άσαντ;

Αυτός ο "αριστερός" είχε πάρει από καιρό διαζύγιο με τις "ιδεοληψίες"! ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ με ξένους στη Χαλκιδική! Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ του Στέργιου Πιτσιόρλα που εξηγεί πολλά για την "αγάπη" του (από το ΤΑΙΠΕΔ) στα ιδιωτικά κεφάλαια... Να τον χαίρεται η "αριστερά" της Μέρκελ και... καλοφάγωτα, πληρώνει ο μαλάκας Έλληνας!

Μέσω "PRESS-GR"
Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
Αίσθηση προκάλεσαν και πολλά σχόλια οι δηλώσεις του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στ. Πιτσιόρλα στα "Νέα" κατά του "κρατισμού" και υπέρ της μετάλλαξης της Αριστεράς στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.
Μια πρόχειρη αναζήτηση, μας οδηγεί σε ενδιαφέροντα ευρήματα για τη διαδρομή του κ. Πιτσιόρλα που εξηγεί και...πολλές απορίες. 

Κατ' αρχάς, στην επίσημη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ διαβάζουμε το βιογραφικό του Προέδρου του:

Στέργιος Πιτσιόρλας, Πρόεδρος

Κύριε Τσίπρα ΑΔΥΝΑΤΩ να πληρώσω τα τέλη αυτοκινήτου...

Φωτογραφία του Ιπποκρατης Μακρακης.

Pavlos Toumanides
Ενδεικτικό. Από τον τέως συγκάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στα 200μ

Ιπποκρατης Μακρακης
Κύριε Τσίπρα ΑΔΥΝΑΤΩ να πληρώσω τα τέλη αυτοκινήτου
Aρθρο του Νίκου Γεωργόπουλου, στον 'Ημεροδρόμος'
Αδυνατώ όμως, να μείνω και χωρίς αυτό, γιατί κυρίως το χειμώνα, λόγω ηλικίας, κάπου κάπου θα το χρησιμοποιώ. Παράνομα για σας, εντελώς νόμιμα για μένα, αφού εσείς είστε υπεύθυνος και δημιουργός της υποτιθέμενης παρανομίας μου. Εσείς μου «αρπάξατε» το 50% της σύνταξης μου, για τις ανάγκες της ολιγαρχίας και τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών. Έτσι, ρίξατε εμένα και την τάξη μου στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Διαλύσατε, κυριολεκτικά, τη ζωή μας και τώρα μας ζητάτε κι άλλα, ενώ δεν τολμάτε να πάρετε ούτε ένα ευρώ από τα...
αφεντικά.
Δεν με ρωτήσατε πως θα πληρώσω το ενοίκιο, τα κοινόχρηστα, τη θέρμανση, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ… Ευτυχώς το συσσίτιο του Δήμου έχει δώσει κάποιες λύσεις.
Εντύπωση πάντως μου προκαλεί το γεγονός, πως ένας νέος άνθρωπος, όπως εσείς, στον οποίο πίστεψε ο κόσμος, να μην αισθάνεται καμιά ντροπή για το γεγονός, ότι εξαπάτησε, έκλεψε τις ελπίδες του.
Κάνατε μεγάλο κακό, κυρίως στους νέους, οι οποίοι αισθάνονται έρμαια καταστάσεων που δεν ελέγχονται, είναι απελπισμένοι, φοβισμένοι, αλλά και οργισμένοι, με ένα θυμό που βράζει μέσα τους. Το ζω κάθε μέρα με τους εγγονούς μου.
Κρίμα, κύριε Τσίπρα, για τα ψέματα που είπατε και τις ψεύτικες ελπίδες που δώσατε.

Σταθάκης: "η χώρα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ"!


Ναι, πρώτα όμως να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από τον Σημίτη... Σωστά;
The Bloopers Team (web radio)

Συνυφάδα... θα λες ειδήσεις στην ΕΡΤ

Οι πρώτες παρενέργειες της νίκης Μητσοτάκη...


Από το "PRESS-GR"
Andreas Kapsambelis
ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Η αποψινή νίκη Μητσοτάκη στη ΝΔ φέρνει, χωρίς άλλα σχόλια επί του παρόντος, ήττα για Καραμανλή και Παυλόπουλο, χαμόγελα σεΣαμαρά και Βενιζέλομελαγχολία στον Λαλιώτη και μια σπαζοκεφαλιά στην κυβέρνηση.

Πρώτη επίσημη δήλωση Βαγγέλα μετά την ήττα... και Ντόρας Κούβελα και σια


Ξεκίνησε επίσημα ο εμφύλιος στη δεξιά... με τρολαρίσματα απ' τις δύο πλευρές
Στ' αρχίδια μας εμάς!