ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η Συνταγή της Ημέρας!


Πεστροφα στο φουρνο με σαλτσα απο αμύγδαλα

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:
4 πέστροφες, καθαρισμένες καλά
2 λεμόνια, κομμένα στην μέση και μετά σε φέτες
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λειωμένο
1/2 φλιτζάνι φρέσκα αμύγδαλα
1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

Έκαναν μπουρδέλο όχι μόνο τη χώρα, αλλά και το Σύνταγμα! ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2009...


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
«ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2009
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟ»

Ήταν πάντα εδώ!



Η Ελλάδα «λαγός» της Γερμανίας για τη διάλυση της Ευρωζώνης…




Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μια υγιής ευρωπαϊκή ένωση κρατών με κοινό νόμισμα, που στόχο να έχει την ανάπτυξη, ευημερία και ισότιμη συμμετοχή όλων των χωρών. Αυτό το όνειρο απλά έλαβε τέλος. Αντίθετα, υπάρχει μια ισορροπία τρόμου. Από την μια πλευρά είναι οι πλούσιες χώρες του Βορρά με ηγέτη τη Γερμανία, που αφυδάτωσαν οικονομικά τις χώρες του Νότου και από την άλλη οι ευρισκόμενες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης χώρες του Νότου. Όλη αυτή η ισορροπία του τρόμου κατευθύνεται πλέον από τα συμφέροντα και τη βούληση της Γερμανίας.

Η μεγάλη κομπίνα με τα Ελληνικά πετρέλαια και την φτωχοποίηση του λαού




Μας προετοιμάζουν για την μη εκμετάλλευση των Ελληνικών υδρογονανθράκων. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η εμμονή πρόσφατων δημοσιευμάτων, που μας ενημερώνουν πως δεν πρόκειται να ξεκινήσουν οι εξορύξεις πριν το 2020!!! Δηλαδή, την καταληκτική χρονιά, τότε που θεωρητικά θα έχουμε έλλειμμα μεγαλύτερο από όσο είχαμε όταν μπήκαμε στο μνημόνιο, αλλά θα έχουμε χάσει ολόκληρη την κρατική περιουσία, ενώ ο λαός θα έχει πτωχεύσει σχεδόν στο σύνολό του και θα ζει οριακά και σε μεγάλη φτώχεια.

Ο περήφανος ελληνικός λαός μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του




Η επίσκεψη της κ.Μέρκελ κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, όπως είναι φυσικό. Το γενικότερο συμπέρασμα από την επίσκεψη αυτή είναι θετικό. Η κ.Μέρκελ στηρίζει την Ελλάδα και τον κ.Σαμαρά και θέλει να παραμείνουμεστο Ευρώ. Είναι αρκετό; Οι όποιες καλές προθέσεις της κ.Μέρκελ όπως εκφράστηκαν μας βγάζουν στο ξέφωτο; Από τη στιγμή κατά την οποίαν επιμένει στην εφαρμογή των σκληρών ακόμη και απάνθρωπων μέτρων, τα οποία είναι βέβαιο ότι εξαθλιώνουν τον Έλληνα, χωρίς να βελτιώνουν την οικονομική κατάσταση, κάτι δεν πάει καλά.

Ατζέντα 21: Χαράτσια σε όλα τα χωράφια




Τα χαράτσια της Ατζέντας 21  στα ακίνητα για τα καλά στην Ελλάδα, αφού πλέον όσοι έχουν στο όνομά τους έστω και ένα χωράφι θα κληθούν να πληρώσουν επιπλέον φόρο

Στόχος η κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, αφού δεν θα συμφέρει να κρατάει κανείς ακίνητα με τόσους φόρους και έτσι ο πραγματικός πλούτος θα συγκεντρώνεται εκεί που επιθυμεί η παγκόσμια διαπλοκή.

Η βλάσφημη παράσταση Corpus Christi έγινε τελικά με την "ευγενική χορηγία" των ΜΑΤ




Όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσει  η  ημέρα  όπου  θα  θεωρείται  ως "ιδιώνυμο αδίκημα"*  το να είσαι  Ορθόδοξος  χριστιανός.

Τελικά, δεν γίναμε γκαρσόνια, αλλά ζητιάνοι!




Δεν πρόλαβε καλά-καλά να εγκαταλείψει το ελληνικό έδαφος η Άγκελα Μέρκελ και υποχρεωθήκαμε στην ανάγνωση ενός νέου προπαγανδιστικού κεφαλαίου, υπό τον τίτλο «Τι δώσαμε;».

Σωστά. Διότι εμείς πρέπει πάντα να παίρνουμε – αγροτικές επιδοτήσεις, κοινοτικά πακέτα, μίζες, ό,τι αρπάξουμε, τέλος πάντων, από τους κουτόφραγκους.

Συγγνώμη, αλλά είχαμε κάτι το οποίο μέχρι σήμερα εκμεταλλευόμασταν και ευημερούσαμε;

Υπάρχει στη χώρα που λέγεται Ελλάς κάτι εν λειτουργία, το οποίο να αποδίδει έσοδα σ’ αυτό το άχρηστο κράτος;

η σωτηρία της ψυχής - Παιδ. Χορ. Δημ. Τυπάλδου

Το αληθινά δικό μας χρέος…




Να ‘μαστε το λοιπόν. Καθόμαστε στο ίδιο καφενείο, σε χωριστά τραπέζια και ρουφάμε τον πικρό καφέ μας. Τα μάτια μας κοιτάζουν στον δρόμο που περνά από μπροστά μας και είναι αδειανός. Μερικοί τρελοί πάνε κι έρχονται μέσα σε μία νεκρική σιγή. Δεν υπάρχουν παιδιά τριγύρω μας, δεν υπάρχουν φωνές, δεν υπάρχει ζωή. Μόνο εσύ κι εγώ, κοιτάζουμε στο βάθος του δρόμου, με μάτια βουρκωμένα, που αναστενάζουν βουβά...

Πέρασε ξυστά… αλλά δεν ακούμπησε


Σε απόσταση αναπνοής από έναν αστεροειδή βρέθηκε ο πλανήτης μας χθες το βράδυ. Το ουράνιο σώμα με την ονομασία «2012 TC4» πλησίασε τη Γη στα 95.000 χιλιόμετρα και συνέχισε το ταξίδι του στο βαθύ διάστημα.
Ο άγνωστος μέχρι σήμερα αστεροειδής ανακαλύφθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα, χωρίς όμως να προκαλέσει ανησυχία στους επιστήμονες καθώς η πορεία του δεν διασταυρωνόταν με την τροχιά του πλανήτη μας.

Σοκ διαβάστε το:(Είσαι ο 12-36, είμαι ο Σπύρος.) Αφιερωμένο στους Μ@...............


 Είσαι ο 12 36, είμαι ο Σπύρος.
Είσαι ο 12-36, είμαι ο Σπύρος. 
Δεν χάρηκα που σε γνώρισα, βασικά χεσμένο σε έχω, αλλά αφου θέλω να σου πω 2-3 πραγματάκια που μου περνάνε από το μυαλό, θα στα πω. 
Εσύ και η διμοιρία σου με διακριτικό το κίτρινο παραλληλόγραμμο, ορμάτε σαν αφηνιασμένοι ( του κώλου), σε μια ομάδα διαδηλωτών, που είχαν εγκλωβιστεί στην αφετηρία του τραμ συντάγματος. 
 
΄΄Τσιμπάτε΄΄ από εκεί 4-5 πιτσιρικάδες, μεταξύ αυτών και μια κοπελίτσα. Ξέρετε πως αυτοί καμία σχέση ΔΕΝ έχουν ούτε με τον πετροπόλεμο, ούτε καν με βρισιές. Βρισιές που σας ΄΄χώνει΄΄ όλο το συγκεντρωμένο πλήθος. 

Ελβετικό μπλόκο στη λίστα Λαγκάρντ

 Ελβετικό μπλόκο στη λίστα Λαγκάρντ
Φράγμα στην αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ με τα ονόματα των 1.991 ελλήνων καταθετών στην HSBC Γενεύης υψώνουν οι Ελβετοί, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις εκπροσώπου του ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών στην ελβετική εφημερίδα «Χάντελτσαϊτουνγκ» σχετικά με τη μη παροχή βοήθειας υπό οποιαδήποτε μορφή στις ελληνικές έρευνες.
Όπως αναφέρεται στο ελβετικό δημοσίευμα, η λίστα Λαγκάρντ αναμένεται να επηρεάσει και τις διαπραγματεύσεις για τη σύναψη φορολογικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας.

Σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών αστυνομικών – κακοποιών στον Κόκκινο Μύλο


 EKTAKTO: Σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών αστυνομικών – κακοποιών στον Κόκκινο Μύλο
Σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τεσσάρων αγνώστων κακοποιών και περίπου πενήντα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ είναι σε εξέλιξη από τις 23.30 το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Δημοκρατίας και Παλαμά.
Νωρίτερα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ξεκίνησαν ελέγχους και προσαγωγές για ύποπτα άτομα, τα οποία στη συνέχεια επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών με όπλα, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή δεκάδες αστυνομικοί να δέχονται σφοδρά πυρά και να μη μπορούν να αντιδράσουν.

Εγκύκλιος απαγορεύει το facebook και το twitter σε κληρικούς


 Εγκύκλιος απαγορεύει το facebook και το twitter σε κληρικούς
Αναστάτωση στους κύκλους της Εκκλησίας έχει προκαλέσει η απόφαση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας να απαγορεύσει την χρήση των κοινωνικών δικτύων στους Ιερείς του.
Οι ίδιοι οι κληρικοί, όπως αναφέρει το agioritikovima.gr φαίνεται πως πειθάρχησαν στην απόφαση του Μητροπολίτη, μη έχοντας άλλωστε άλλη επιλογή, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που αντιτίθενται και  θεωρούν την απόφαση του Μητροπολίτη «εκτός σύγχρονης πραγματικότητας».

Διώξτε τον Γιώργο Παπανδρέου από το Χάρβαρντ»


 «Διώξτε τον Γιώργο Παπανδρέου από το Χάρβαρντ»
Nα σταματήσει άμεσα ο Γιώργος Παπανδρέου τα μαθήματα στο Χάρβαρντ ζητεί με επιστολή της προς προς τον διευθυντή του κορυφαίου Πανεπιστημίου, μια Ελληνίδα καθηγήτρια.
Μεταξύ άλλων η καθηγήτρια τονίζει πως η παρούσα του Παπανδρέου βλάπτει τη φήμη του Πανεπιστημίου.
Η Βασιλικής Αρονιάδου, Ελληνίδα καθηγήτρια στο F. Edward Hébert School of Medicine USUHS / HJF, στην επιστολή της όπως διαβάζουμε στο parapolitika.gr, χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου «καταζητούμενο» , «προδότη» και ακατάλληλο για να διδάξει οικονομικά.
Ολόκληρη η επιστολή της Ελληνίδας καθηγήτριας

Πόσα χρήματα παίρνουν οι Τρέμης, Πρετεντέρης, Τσίμας από το Mega


 Πόσα χρήματα παίρνουν οι Τρέμης, Πρετεντέρης, Τσίμας από το Mega
Αποκαλυπτικό δημοσιεύμα για τις αμοιβές των δημοσιογράφων του Μεγάλου Καναλιού…
Οι μισθοί των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA, όπως τους παρουσιάζει το περιοδικό UNFOLLOW, ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους.To δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την…
αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία: «Τη διετία της κρίσης και του

Το Θαύμα των Άνδεων

 Το Θαύμα των Άνδεων
Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από ένα αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη στις Άνδεις, με την ιστορία των επιζησάντων να παίρνει την ονομασία «Το Θαύμα των Άνδεων» και να μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.
Από τους 29 που επιβίωσαν της πτώσης, τελικά μετά από 72 μέρες κατάφεραν να επιβιώσουν και να διασωθούν μόλις 16 επιβάτες. Όπως έγινε εκ των υστέρων γνωστό, κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανοί σε συνθήκες πολικού ψύχους, καταφεύγοντας στην ανθρωποφαγία. Μάλιστα, η μακάβρια αυτή πράξη ήταν ακόμη πιο φρικτή καθώς οι επιβαίνοντες ήταν μέλη μιας ομάδας ράγκμπι, συγγενείς και φίλοι τους. Με άλλα λόγια γνωρίζονταν μεταξύ τους!