ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

«Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι μπανανία » δήλωσε σήμερα με στόμφο ο Μητσοτάκης.

 


Αποκαλυψε ότι δεν φοράει παπούτσια με κορδόνια

 


Πεστα χρυσοστομε γιατί τα έχουμε πάρει στο κρανίο με τους πο@στηδες ειδικά της ΝΔ και δεν εννοώ τους ομοφυλόφιλους όταν λέω πο@στηδες

 


Ξέρω ότι θα ενοχλήσει. Είναι ομως η σκληρή αλήθεια

 

Εθισμός στο αφύσικο

 Εθισμός: Oταν ο Ούγγρος κομμουνιστής ηγέτης Mátyás Rákosi είπε την περίφημη φράση ότι «το σαλάμι είναι ένα ακριβό φαγητό και δεν τρώγεται όλο μονομιάς, αλλά κόβουμε μία φέτα κάθε φορά», ουσιαστικά επινόησε μια τακτική αντιμετώπισης των πολιτικών αντιπάλων του, που ονομάστηκε «σαλαμοποίηση».

Σύμφωνα με αυτήν, οι αντιδράσεις των αντιπάλων εξουδετερώνονται «φέτα φέτα», σταδιακά δηλαδή, με ρυθμό τέτοιο που κάποια στιγμή (πολύ αργά συνήθως) γίνεται αντιληπτό ότι αυτές έχουν εξαλειφθεί πλήρως. Μια τέτοια τακτική εφαρμόζεται εδώ και μερικά χρόνια αναφορικά με τα δικαιώματα της λεγόμενης ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας (όπου στο + υποκρύπτονται πολλές, ανομολόγητες ακόμη ιδιαιτερότητες).

Θα είχατε κάνει το εμβόλιο αν ξέρατε τα όλα δεδομένα;

Τα δεδομένα της ίδιας της Pfizer έδειξαν ότι το εμβόλιο ήταν μόνο 0,85% αποτελεσματικό στη μείωση της πιθανότητας να προσβληθεί ένα άτομο από Covid. Τώρα ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, έχει ασκήσει μήνυση, ώστε κάποιοι να λογοδοτήσουν για απάτη και οργανωμένη εκστρατεία φίμωσης, που είχε ως αποτέλεσμα κέρδη ρεκόρ ύψους 75 δισεκατομμυρίων.

Άραγε το 92% των ενηλίκων πολιτών θα είχαν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αν γνώριζαν ότι τα «εμβόλια» προσέφεραν μόνο 0,85% μείωση του κινδύνου; Θα είχαν κάνει την ένεση οι νεαροί άνδρες αν ήξεραν ότι δεν εμπόδιζε τη μετάδοση; 

Οι πολίτες κατάλαβαν ότι οι εκστρατείες των μέσων ενημέρωσης που υποστήριζαν τις ενέσεις ήταν μια απάτη. Τα θρυλούμενα οφέλη – η πρόληψη της μόλυνσης και της μετάδοσης – ήταν ψέματα. Σαν αποτέλεσμα, λιγότεροι από ένας στους πέντε Αμερικανούς επέλεξαν να κάνουν τις «ενισχυτικές» δόσεις, παρά τις εκστρατείες προπαγάνδας κόστους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.