ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Τοξικοί γονείς: Ψυχαναλυτής αφηγείται ένα πραγματικό περιστατικό

 Οι πιο τοξικοί γονείς είναι οι γονείς που δεν φαίνονται καθόλου τοξικοί. Για τον κόσμο εμφανίζονται ως οι πιο φυσιολογικοί γονείς όλων.

Τα παιδιά αυτών των γονέων δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν «δηλητηριαστεί». Ούτε κανείς άλλος, μέχρι να είναι πολύ αργά…

Μερικοί γονείς κακοποιούν τα παιδιά τους, είτε σωματικά είτε ψυχικά. Στην περίπτωση αυτή, είναι επίσης προφανές ότι είναι τοξικοί και τα παιδιά

 


Training 4U ⚽Mysta Soccer... (-Ατομική βελτίωση , αποκατάσταση τραυματισμών... Συνεργασία με ΠΑΕ για βελτίωση , αποκατάσταση τραυματισμών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στον χώρο των ομάδων.. Προπονήση θέσης, τακτικής, βελτίωση δύναμης , ταχύτητας, αερόβιο...με επαγγελματικά εργαλεία μετρήσεις. statsports.(Arsenal )...Gps sensor μετρήσεις...

-Ατομική βελτίωση , αποκατάσταση τραυματισμών... Συνεργασία με ΠΑΕ για βελτίωση , αποκατάσταση τραυματισμών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στον χώρο των ομάδων..
Προπονήση θέσης, τακτικής, βελτίωση δύναμης , ταχύτητας, αερόβιο...με επαγγελματικά εργαλεία μετρήσεις. statsports.(Arsenal )...Gps sensor μετρήσεις...📱6941601650

-Statsports.... Μετρήσεις ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι και live δεδομένα.... αξιολόγηση, στατιστικά παιχνιδιού, MAX HR BPM . AVG HR BPM. TOTAL DISTANCE. HEAT MAP. SPEED (MAX) SPRINT. CARDIO RED ZONE. STEP BALANCE. L/R FOOT

-Ατομική προπόνηση ποδοσφαίρου & αξιολόγηση αθλητή
Mystakidis Ioannis UEFA A Coach & Performance analysis &Head Scout Greece
Η αθλητική προετοιμασία έχει ως σταθερή βάση την προπόνηση. Αποτελεί το μέσο για να δουλέψει ο αθλητής τις όποιες αδυναμίες του, να καλύψει τα κενά του σε τεχνικά στοιχεία και φυσική κατάσταση. Η διαδικασία της προπόνησης είναι, ωστόσο, αρκετά επίπονη και κουραστική για τους αθλητές.
Όσο «δύσκολη» περιγράφεται η προπόνηση, τόσο περισσότερα θετικά στοιχεία προσφέρει στον αθλητή. Η ψυχο-πνευματική προετοιμασία του αθλητή και τα όποια ψυχολογικά χαρακτηριστικά καλείται να επιδείξει στους αγώνες, έχουν ως πηγή την προπόνηση.
Επικρατεί η φράση, η οποία περικλείει τη δυναμική της προπονητικής διαδικασίας, ως εξής:
«Στον αγώνα δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά ο καλύτερα προπονημένος!»
Τμήματα ( 2 ) (4) αθλητών κλειστά ανά ηλικία και επίπεδο αθλητή
Εξειδικευμένη Προπόνηση και αξιολόγηση με ειδικό πρόγραμμα.
(Mysta soccer evoaluation)
Συνεργασία και συμμετοχή των καλύτερων Personal trainers
Μεθοδολογία προπόνησης Horst Wien .
( Δημιουργώντας παίκτες υψηλού επίπεδου )
Πληροφορίες Κινητό 6941601650 & In box
με εκτίμηση Μυστακιδης Ιωάννης

Προπόνηση: Ένταση ή διάρκεια; – Τι είναι πιο σημαντικό;


Η ένταση και η διάρκεια της άσκησης είναι δύο σημαντικά στοιχεία ενός προγράμματος φυσικής κατάστασης που απαντούν συνοπτικά στις ερωτήσεις «πόσο έντονα» και «για πόση ώρα» αντίστοιχα.


Είναι δε φυσικό πως οι δύο αυτές έννοιες είναι αντιστρόφως ανάλογες, αφού όσο πιο έντονη και κατ’ επέκταση απαιτητική, είναι μια άσκηση, τόσο λιγότερη διάρκεια μπορεί κανείς να την κάνει (και το αντίστροφο). Για τον λόγο αυτό μεταξύ των ασκήσεων υψηλής έντασης παρεμβάλλονται μικρά διαλλείματα, που επιτρέπουν τη συνέχεια της συνεδρίας άσκησης.Πάμε λοιπόν να δούμε, με τι κριτήρια μπορεί να απαντηθεί η ερώτηση αυτή.

Άσκηση υψηλής έντασης

Μια υψηλής έντασης διαλειμματική άσκηση προσφέρει ορισμένα πρόσθετα πλεονεκτήματα σε σχέση με την εκτέλεση μιας χαμηλής ή μέτριας έντασης συνεχόμενης διάρκειας άσκησης.

Πιο συγκεκριμένα:

H προσθήκη στον καφέ που θα βάλει φωτιά στον μεταβολισμό σου

Αν είσαι λάτρης του καφέ και θες παράλληλα να τονώσεις το μεταβολισμό σου, η Valeria Dolbel, διατροφολόγος και ιδρύτρια του Beauty Diets σου έχει τη λύση!
Ο καφές, σύμφωνα με την Dolbel είναι το «εργοστάσιο ενέργειας όλων των ποτών», και πολλοί υποτιμούν τα οφέλη του, όπως είναι τα αντιοξειδωτικά και η σεροτονίνη.

Με τα σωστά συστατικά, μάλιστα, μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να έχουμε έναν υγιή μεταβολισμό.

Η κανέλα είναι ένα από αυτά.
«Η κανέλα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο καθημερινό φλιτζάνι σας καθώς βοηθά στη μετατροπή του καφέ σε ενέργεια και βοηθά τον μεταβολισμό σας να επιταχυνθεί», λέει η Dolbel προσθέτοντας ότι βελτιώνει επίσης τη γεύση του καφέ μας.

«Ο καφές δεν είναι επιδόρπιο», τονίζει η Dolbel, προειδοποιώντας ότι αν προσθέτουμε πολύ γάλα, μπορεί να γίνει όξινος και να ανακατέψει το στομάχι μας. Ενώ, εάν προσθέσουμε πάρα πολλή ζάχαρη θέτουμε το σάκχαρό μας σε κίνδυνο.

Τόσο το γάλα όσο και η ζάχαρη μπορούν να κάνουν τον καφέ μας ένα ρόφημα με πολλές θερμίδες, κι αν ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το μεταβολισμό μας δεν το θέλουμε αυτό στην καθημερινή μας διατροφή.



Λαχταριστές τηγανίτες για μικρούς και μεγάλους

 

Εύκολες τηγανίτες για μικρούς και μεγάλους, μια γρήγορη συνταγή που θα την λατρέψει όλη η οικογένεια!

1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¼ φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιάς της σούπας μπέικιν πάουντερ
λίγο αλάτι
1 φλιτζάνι γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

 

Περισσότερα στο govastileto.gr

Αλλεργία στο σπέρμα

 

Η αλλεργία στο σπέρμα ή αλλιώς υπερευαισθησία στο σπερματικό πλάσμα, είναι μια σπάνια αλλεργική αντίδραση στις πρωτεΐνες που περιέχονται στο σπέρμα του άνδρα. Η αλλεργική αυτή αντίδραση συναντάται συνήθως σε γυναίκες.

Κάποια κοινά συμπτώματα της αλλεργίας στο σπέρμα είναι το ερύθημα, το πρήξιμο, η φαγούρα και η αίσθηση καύσου στην περιοχή του κόλπου. Τα συμπτώματα αυτά κάνουν συνήθως την εμφάνιση τους μεταξύ 10 – 30 λεπτών από την επαφή με το σπέρμα. Η αντίδραση αυτή μπορεί να μην περιορίζεται στον κόλπο ∙ τα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος έχει έρθει σε επαφή με το σπέρμα, όπως το στόμα και το δέρμα. Οι ενοχλήσεις επιμένουν συνήθως για λίγες ώρες έως μερικές μέρες.

ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 


Δώρο Πάσχα: Eρχεται έκτακτο δώρο Πάσχα για 1,1 εκατ. δικαιούχους – Ποιους θα αφορά

 

Στο τραπέζι βρίσκεται η καταβολή έκτακτου δώρου το Πάσχα κοντά στα 300 ευρώ, μείωση ή και κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, μείωση εισφορών αλλά και καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους.

Το ύψος και το εύρος των νέων μέτρων θα εξαρτηθούν από την πορεία των τιμών της ενέργειας, όμως η κύρια στόχευση της κυβέρνησης είναι οι παρεμβάσεις να κατευθυνθούν προς την ενίσχυση των εισοδημάτων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».