ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

βήμα ... βήμα


 

Μπορούν οι στατίνες να βελτιώσουν τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας;

 


Οι στατίνες είναι το φάρμακο που χορηγείται πιο συχνά για τη θεραπεία της υψηλής χοληστερόλης σε άτομα ηλικίας άνω των 10 ετών. Για να μειώσουν τη χοληστερόλη, οι γιατροί συνήθως συνταγογραφούν στατίνες μαζί με αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η τακτική άσκηση και μια υγιεινή διατροφή.

Πολιτισμός VS Βαρβαρότητα.

 


Τα έλεγε ο Πολάκης εδώ και 2 χρόνια βέβαια.

 


Επεκταση στα 12 ναυτικα μιλια να βαζουν τραπεζοκαθισματα ζηταν οι εστιατορες απο τον Μητσοτακη

 


Έχει γεμίσει σκατα η Ελλάδα....το είχε πει ο Μαρινάκης

 


Ναι, λαός ηλιθίων.

 


Η ιστορική στιγμή που ο Φιντελ Κάστρο ξεφτυλιζει τους δημοσιογράφους και την αμερικανική προπαγάνδα.

 


Μαζικούς εμβολιασμούς και για την «κλιματική αλλαγή» ζητά ο ΠΟΥ

Σύντομα θα απαιτηθούν μαζικοί εμβολιασμοί για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, συμπεριλαμβανομένης της απειλής των ασθενειών που μεταδίδονται από τα κουνούπια που μεταναστεύουν σε νέες περιοχές, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η Dr. Maria Van Kerkhove, τεχνική υπεύθυνη του ΠΟΥ για το COVID-19, έκανε τα σχετικά σχόλια σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ενώ καθόταν δίπλα στον επικεφαλής του ΠΟΥ Tedros Ghebreyesus.

Η Dr. Maria Van Kerkhove αναφέρθηκε στα μεταναστευτικά κουνούπια, τα οποία ισχυρίστηκε ότι είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής, και σε διάφορες αρρώστιες που μπορούν αυτά να φέρουν.

Aπολογήθηκαν οι κατηγορούμενοι για εμπορία βρεφών στα Χανιά – Εν αναμονή της απόφασης

 Λίγο μετά τις 07:30 το πρωί της Κυριακής 13/8 ξεκίνησαν οι απολογίες των εννέα συνολικά συλληφθέντων για την υπόθεση του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στα Χανιά.

Ο 73χρονος γυναικολόγος και ιδιοκτήτης του κέντρου πέρασε πρώτος το κατώφλι των ανακριτών, και η απολογία του διήρκεσε περισσότερες από 3 ώρες.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της οργάνωσης, παραδέχτηκε διαδικαστικές πλημμέλειες σε ελάχιστες περιπτώσεις παρένθετων κυήσεων. Ωστόσο σε σχέση με τις κακουργηματικές κατηγορίες είχε εμπεριστατωμένες ενστάσεις ως προς τη νομική και ουσιαστική βασιμότητα όσων του αποδόθηκαν. Ασφαλώς οι συγκεκριμένες πλημμέλειες δεν αφορούν το επιστημονικό σκέλος το οποίο εκτελέστηκε με πάσα ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό στα φυσικά πρόσωπα και στην κείμενη νομοθεσία.

Στόχος του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος στην Ελλάδα είναι τα παιδιά μας και πλέον το λένε ξεκάθαρα

 Ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι την ώρα που οι μητέρες βλέπουν στην τηλεόραση ένα (τουρκο)σίριαλ και οι πατέρες ποδόσφαιρο, κάποιος άλλος αξιοποιεί τον δικό του χρόνο για να μιλήσει για όλα αυτά στα παιδιά μας…


Μέχρι πρόσφατα η όλη συζήτηση περί του λεγομένου «pride» είχε να κάνει με την επιχειρηματολογία των υποστηρικτών του ότι «προβάλλει διεθνώς την πόλη που το διοργανώνει», ότι «προσελκύει τουρισμό», ότι «τονώνει την τοπική αγορά» κ.λπ. Αυτά όλα, φυσικά, για να αμβλύνουν τις απολύτως δικαιολογημένες αντιδράσεις της συντριπτικής πλειονότητα των πολιτών, αποκρύπτοντάς του όμως όλες τις διαστάσεις του θέματος.

O Γιάννης Μυστακίδης που σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και αν συμφωνήσει θα είναι μια πολύ δυναμική κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

 

Η ομάδα του Περικού μετά την αλλαγή του διοικητικού καθεστώτος και των άμεσων στόχων επιστροφής στην SL2, είναι υποχρεωμένος να μπει «στα βαθιά νερά» του μεταγραφικού σχεδιασμού με τον ερχομό έμπειρων ντόπιων παικτών που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου που έθεσε ο νέος ιδιοκτήτης Τομ Παπαδόπουλος σε συνεργασία με το τιμ της ομάδας.

Έτσι τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει οι επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 5-6 σημαντικές προσθήκες έμπειρων μεγαλύτερων κατηγοριών. Μια πολύ δυνατή περίπτωση είναι αυτή του πολύπειρου 28χρονου επιθετικού Γιάννη Μυστακίδη που σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και αν συμφωνήσει θα ειναι μια πολυ δυναμική κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.