ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Συγχαρητήρια διάκρισης μαθητή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης



Ο διευθυντής Βασίλης Τσακιρίδης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον μαθητή της Γ΄ τάξης του σχολείου μας Ζουγκουρίδη Χρήστο – Στέφανο, ο οποίος διακρίθηκε για την επιτυχία του στον γραπτό Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΚΑΓΚΟΥΡΟ» που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ» στην Κατερίνη.
Χαιρόμαστε για τον μαθητή μας που αγωνίζεται πάντα με πολύ μεράκι, καθώς και  το ήθος που τον διακρίνει. Του ευχόμαστε να είναι πάντα χαρούμενος και να συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την καλλιέργεια των Μαθηματικών πάντα με τον ίδιο ζήλο. Καλή συνέχεια και καλή πρόοδο!
                         

Συχγχαρητήριο από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας συγχαίρει τον κο Απ. Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τους Περιφερειακούς Συμβούλους που εκλέχθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ιδιαίτερα την κα Σ.  Μαυρίδου η οποία  κατέλαβε την πρώτη θέση.
Επίσης συγχαίρει τους κους Κ. Κουκοδήμο, Ευ. Γερολιόλιο και Αν. Μανώλα για την εκλογή τους στους Δημαρχιακούς θώκους της Πιερίας, όπως και όλους τους Συμβούλους οι οποίοι εκλέχθηκαν στο Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης και στο τοπικό Συμβούλιο της Παραλίας.

Με εκτίμηση

-Ο Πρόεδρος-                                  - Ο Γραμματέας -
Γ. Ζωγράφος                                    Σ. Συμεωνίδης

Εκ μέρους του Δ.Σ. της
Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης
 Κύπρου 15 & Κίου γωνία, Τ.Κ. 60.100 Παραλία Κατερίνης / Ν. Πιερίας
 τηλ. :  2351061893
 email : exedipa@gmail.com
 website : www.paralia.gr

Έλεγες πως

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και παπούτσια
Έλεγες πως "Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο εκτός από το Δήμο Κατερίνης." Έλεγες "Σε όσους δημιουργούν φήμες ότι ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος βουλευτής, απαντώ ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια." Έλεγες μάλιστα 3 μέρες πριν τη μάχη της 2ης Κυριακής πως "Εγώ θα είμαι εδώ σε κάθε περίπτωση, τη Δευτέρα το πρωΐ, στο Δήμο Κατερίνης να υπηρετώ το δημοτικό συμβούλιο. Εσύ αν χάσεις τις εκλογές που θα είσαι;" Αυτά έλεγες. Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να κλειδώσεις μία από τις 6 θέσεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ξέρω όμως ότι θα αποτελεί ντροπή για τη ΝΔ να δώσει συγχωροχάρτι σε όλους αυτούς που μέχρι χτες δήλωναν αμετανόητα αυτοδιοικητικοί και την επόμενη μέρα αρνούνται τη θέση που τους τίμησε ο λαός να έχουν. Ο κόσμος σε ήθελε στην αντιπολίτευση, να βοηθήσεις στο πέρασμα της επόμενης ημέρας, να συμβουλέψεις τους επόμενους και σιγά σιγά να αποσυρθείς έχοντας υπηρετήσει τους πολίτες από το μέγιστο πόστο. Αυτό του δημάρχου. Βλέποντας μάλιστα προεκλογικά αρκετούς ντόπιους πολιτευτές, αιρετούς, παράγοντες και λοιπούς αναλυτές να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους σχετικά με την ακεραιότητά σου θα χαρώ να τους δω με τη σειρά τους τώρα να κατηγορούν αυτόν που μέχρι χτες στήριζαν για δήμαρχο. Τώρα βρείτε τα μεταξύ σας. Υπήρξαν πολλοί που χρόνια τώρα σιωπούσαν, είτε για να μπαινοβγαίνουν στο γραφείο σου, είτε για να παίρνουν απευθείας αναθέσεις, είτε για να βολεύονται με 50ευρα, είτε για να βολέψουν ανήψια και ξαδέρφες για 30 μεροκάματα στο πάρκο των χρωμάτων, ή ακόμη υποδυόμενοι τους δημοσιογράφους και τους επικοινωνιολόγους της πεντάρας. Ας τους χαίρεται όλους αυτούς η Νέα Δημοκρατία και ας τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν να πατάνε επί πτωμάτων. Η αξιοπρέπεια της πόλης μας πνίγεται δυστυχώς κάθε μέρα και πολλοί από εσάς οι οποίοι θέλετε να παίξετε ενεργό ρόλο στα κοινά της λειτουργείτε σα να παραδέχεστε πως είστε ολότελα άχρηστοι όταν δεν κερδίζετε αυτό που θέλετε.