ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

"Εξερράγει" ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου για την φωτογραφία του Guardian



Η φωτογραφία της Guardian που... εκνεύρισε τον Μ. Παπαδημητρίου
"Εξερράγει" ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, το βράδι της Τετάρτης με αφορμή την δημοσίευση φωτογραφίας από την βρετανική εφημερίδα Guardian που απεικονίζει δεκάδες ανθρώπους στη Αθήνα να τεντώνουν τα χέρια περιμένοντας να πάρουν μια σακούλα πορτοκάλια από την δωρεά διανομή που αποφάσισαν διαμαρτυρόμενοι αγρότες. 

Πως είναι δυνατόν να δείχνουν τέτοιες φωτογραφίες διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος που παρουσιάζουν μια αλλοιωμένη εικόνα...
της πραγματικότητας, κατηγορώντας φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους ότι ψάχνουν να βρουν μόνο εικόνες που δυσφημούν τη χώρα και δεν δείχνουν την υπόλοιπη Αθήνα που προφανώς (κατά την γνώμη του) ευημερεί. Έχει δίκιο. Η ανεργία εξαλείφθηκε, η φτώχεια είναι μακρινό παρελθόν, η ανάπτυξη καλπάζει. Όπως και η φαντασία του.

Από theinsider μέσω  papaioannou-giannis

Σαμαρά, Bενιζέλο, Kουβέλη αυτές οι εικόνες είναι για να κάνετε χαρακίρι!




Από τη Σίβυλλα , βίντεο Nasos Zangi

Κάνε της ταχύρρυθμα μαθήματα σεξ


Μπορείς να εκπαιδεύσεις την σεξουαλική σου παρτενέρ όπως θα εκπαίδευες ένα κατοικίδιο; Μπορεί να ξεχάσει όσα έμαθε από τον προηγούμενο αφέντη της και να μάθει new tricks από εσένα; Γίνεται, αν ακολουθήσεις 6 απλούς κανόνες.
Κάποιοι ίσως θα θεωρήσουν τη σύγκριση ενός ανθρώπου με ένα κατοικίδιο ατυχή, κάποιοι θα εκνευριστούν (γυναίκες) και κάποιοι θα την απολαύσουν (άντρες). Στην πραγματικότητα όμως είμαστε όλοι μέρος του animal planet και, ειδικά στο κρεβάτι, που ξυπνούν τα πιο ζωώδη ένστικτα, ισχύουν και οι πιο ζωώδεις κανόνες. Παίρνοντας φωτεινά παραδείγματα, λοιπόν, από τους εκπαιδευτές συμπαθητικών τετράποδων, εκπαίδευσε σεξουαλικά το κορίτσι σου ώστε σε λίγο καιρό να συμπεριφέρεται στο κρεβάτι όπως θέλεις (το να φέρνει την εφημερίδα στο κρεβάτι δεν συμπεριλαμβάνεται).
Δείξε ποιος είναι το αφεντικό
Πόσες και πόσες φορές δεν ακούς τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να παραπονιούνται πως ο μικρός τους σύντροφος τους «έχει καβαλήσει;». Το ρήμα «καβαλήσει» εν προκειμένω μας αρέσει, το κρατάμε. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις όμως είναι την εντύπωση που μπορεί να έχει η αγαπημένη σου πως δεν είσαι εσύ το αφεντικό. Οι περισσότερες γυναίκες είναι φύσει υποτακτικές και έτσι λοιπόν δεν θα δυσανασχετίσουν με την ανάληψη εξουσίας από μέρους σου – αντιθέτως θα απολαύσουν ένα αρσενικό που κάνει εκείνο κουμάντο στο κρεβάτι. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να προσπαθήσεις να επιβάλλεις κάτι που εκείνη πεισματικά αρνείται να κάνει, ούτε να την πιέσεις για κάτι που κατηγορηματικά δεν θέλει. Είσαι το αφεντικό της, αλλά είσαι ένα καλό αφεντικό. Διαφορετικά θα ψάξει για δεύτερο, τρίτο και τέταρτο αφεντικό.
Δώσε ξεκάθαρες εντολές
Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει κανείς παρακολουθώντας έναν εκπαιδευτή είναι το πόσο κοφτά και ξεκάθαρα δίνει τις εντολές του. «Κάτσε», «σήκω», «τρέξε», μπορούν κάλλιστα να αντικατασταθούν από τα «ανέβα», «γύρνα», «σκύψε» και άλλες ενδιαφέρουσες διαταγές στις οποίες θέλεις το κορίτσι να μάθει να υπακούει. Δώσ’ τες με αυτοπεποίθηση, χωρίς πολλά πολλά, χωρίς περιττές ευγένειες. Εκπαίδευση κάνεις, δεν σερβίρεις τσάι στην βασίλισσα.
Η σημασία δράσης – αντίδρασης
Πως καταλαβαίνουν τα τετράποδα πώς να συμπεριφερθούν; Πως αντιλαμβάνονται αν το αφεντικό τους αποδοκιμάζει ή επικροτεί τις πράξεις τους; Από τις αντιδράσεις του. Ο μόνος τρόπος για να περάσεις το μήνυμα πως κάτι σου αρέσει ή σε ενοχλεί είναι με το να εξωτερικεύσεις αυτή σου την αντίδραση, είτε με ήχους, είτε με λόγια, είτε με γκριμάτσες, είτε με μια μικρή ελαφριά επίπληξη. Η σύντροφός σου δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει από πριν τι αρέσει στον αφέντη, αλλά είναι πολύ πρόθυμη να το μάθει.
Η αξία της τιμωρίας
Σε όλες τις σύγχρονες διαπαιδαγωγικές μεθόδους θα δεις πως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος να κάνεις κάποιον να πειθαρχήσει είναι να του στερήσεις κάτι που του αρέσει. Πως μεταφράζεται αυτό στα ταχύρρυθμα μαθήματα σεξ; Εξηγώντας της πως αν δεν είναι φρόνιμη και αν δεν κάνει αυτό που θέλεις και εσύ με τη σειρά σου δεν πρόκειται να της προσφέρεις εκείνο που απόλαυσε τόσο πολύ την τελευταία φορά. Αρκεί να έχεις έναν τέτοιο άσσο στο μανίκι σου και να μπορείς να τον ρίχνεις στο τραπέζι όποτε θέλεις. Έχεις;
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως
Σε λένε Παβλόφ; Το κορίτσι σου είναι σκύλα; (ΟΚ, ίσως και ναι, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που θα αναλύσουμε άλλη φορά). Παρότι η απάντηση στα παραπάνω είναι αρνητική, η θεωρία του σκύλου του Παβλόφ θα μπορούσε να βρει εφαρμογή στην κρεβατοκάμαρά σας. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης από την συνέπεια και την επανάληψη. Όχι μόνο εξασφαλίζει πως οι επιθυμίες σου θα καταγραφούν σωστά αλλά έτσι αποφεύγεις και το να στέλνεις μπερδεμένα μηνύματα σχετικά με το τι θες. Η δύναμη της επανάληψης είναι τόσο μεγάλη που μπορείς μέχρι και να καθορίσεις την σειρά με την οποία θέλεις να γίνονται όσα κάνετε στο σεξ. Προσοχή όμως, γιατί η πολλή επανάληψη φέρνει ανία. Δεν θέλεις η αγαπημένη σου να το «σκάσει» προς αναζήτηση νέων συγκινήσεων και εμπειριών.
Η δύναμη της επιβράβευσης
Αφού είσαι έτοιμος να κάνεις όλα τα παραπάνω, να προσπαθήσεις να της επιβληθείς με εντολές, να της δώσεις να καταλάβει τι θες από τις αντιδράσεις σου, να κάνεις πολλές επαναλήψεις και πιθανότατα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης να πέσουν και μερικές ξυλιές (καλοδεχούμενες, πάντα με τη συναίνεσή της), εκείνο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσεις είναι να την επιβραβεύσεις. Όχι μια φορά αλλά δέκα, εκατό, χίλιες – κάθε φορά που πιστεύεις πως της αξίζει η επιβράβευση, δεν πρέπει να της την στερήσεις. Είπαμε, οι γυναίκες είναι υποτακτικές, αλλά ας μην το μπερδεύουμε αυτό με το μαζοχισμό και ας μην ξεχνάμε πως και εκείνη θέλει να νιώθει πως είναι η καλύτερη που είχες ποτέ. Αν με την καθοδήγησή σου πλησιάζει αυτήν την περιγραφή, οφείλεις να της το δείξεις. Τον τρόπο θα τον βρεις εσύ. Πάντως δεν φτάνει ένα πατ-πατ στο κεφαλάκι – και σίγουρα δεν αρκεί να της δώσεις ένα λουκάνικο να γλείψει.

Αυτές είναι οι καυτές cheerleaders του ΟΣΦΠ (εικόνες)



Είναι ένας σημαντικός λόγος για να βρίσκεσαι συχνά στο ΣΕΦ
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού σε ένα slideshow για τα μάτια σας μόνο
Απολαύστε το


Η μεγάλη αποκάλυψη: Κράτος και τράπεζες ''έκλεψαν'' 93 δις ευρώ από την αγορά!




Η μεγάλη αποκάλυψη: Κράτος και τράπεζες ''έκλεψαν'' 93 δις ευρώ από την αγορά!

Τώρα αποκαλύπτεται ο ρόλος Στουρνάρα στην αδιάκοπη επιβολή νέων φόρων! 

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! 

ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ...ΓΙΑΦΚΑ ΤΑ ΦΕΚ!!!

Σαμαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας, καμώνονται πως πασχίζουν για την ανάπτυξη της οικονομίας και της χώρας την ώρα που εσκεμμένως της έβαλαν και συνεχίζουν να της βάζουν θηλιά! Με υπουργικές αποφάσεις, αλλά χρησιμοποιώντας τα ΦΕΚ σαν να είναι ...γιάφκα, έμπηξαν πισώπλατα το μαχαίρι στον λαό και την οικονομία της Πατρίδας!

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που υπογράφει τους νόμους, προσποιείται και αυτός ότι ...συμμερίζεται την κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός, όταν με τις δικές του υπογραφές υποθηκεύει το μέλλον της κάθε οικογένειας και της Ελλάδας.

93 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία δόθηκαν στις Τράπεζες, με την υποχρέωση τα χρήματα αυτά να περάσουν (ξανατονίζουμε, υποχρεωτικά) στην ανάπτυξη της οικονομίας μέσω της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και καταναλωτικών-στεγαστικών δανείων, οι τράπεζες τα ενθυλάκωσαν χωρίς να δώσουν φράγκο στην αγορά!!!

Και δεν είναι μόνον αυτό: 
δεν φτάνει που οι τράπεζες κράτησαν για πάρτι τους τεράστια ποσά που θα πήγαιναν στην ανάπτυξη της χώρας, σήμερα ο δύσμοιρος λαός καλείται να πληρώσει όσα τσέπωσαν οι Τράπεζες! Και μιλάμε συνολικά, για το εξωφρενικό ποσό των 233 δισεκατομμυρίων ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε: 233 δισεκατομμύρια ευρώ που όφειλαν οι Τράπεζες να προωθήσουν στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και εν συνεχεία να τα επιστρέψουν στο Δημόσιο, δεν έδωσαν τίποτε και βάζουν από πάνω τον λαό να πληρώσει τα δικά τους χρέη!

Έτσι εξηγείται γιατί ο Στουρνάρας και η τρικομματική κυβέρνηση της συμφοράς επιβάλλουν συνεχείς φόρους και χαράτσια στον λαό! Διότι καίγονται να μαζέψουν από τον πολύπαθο λαό τα χρέη των τραπεζών, ώστε να πληρώσουν τα ομόλογα που κατέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στην οποία προσέφυγαν οι Τράπεζες για να εισπράξουν σε ρευστό το ποσό των 233 δις ευρώ!!!

Αντί δηλ. η κυβέρνηση Σαμαρά να ζητήσει από τις Τράπεζες να εξοφλήσουν τα χρέη τους, χαρατσώνει τον λαό με διαρκείς φόρους, ελπίζοντας ότι θα συγκεντρώσει τα δις που απαιτούνται για να εξοφλήσει τα ομόλογα, που σε λίγο ...σκάνε στην ΕΚΤ! Και πρόκειται για ποσά που ξεπερνούν τα 44 δις ευρώ τα οποία-σημειώστε- πρέπει να αποπληρωθούν μέσα στο 2013!!!

Για το έγκλημα σε βάρος του λαού είχε αναφερθεί παλαιότερα και ο κ. Καμμένος, ο οποίος είχε πει σε συγκέντρωση στελεχών του κόμματός του, τα εξής:
«Το τραπεζικό σύστημα μέχρι σήμερα έλαβε εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου 203 δις ευρώ (σημ. έκανε λάθος ο κ. Καμμένος, ήθελε να πει 233 δις ευρώ), με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, με τα οποία οι ελληνικές Τράπεζες χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). 

Οι Τράπεζες είχαν τη νομοθετική υποχρέωση να χρησιμοποιούν τη ρευστότητα που αντλούν από την ΕΚΤ με τις εγγυήσεις του Δημοσίου, αποκλειστικά για την χορήγηση στεγαστικών δανείων, για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για το πόσο τουλάχιστον 93 δις ευρώ. Τα 93 αυτά δις ευρώ, όχι μόνο δεν διατέθηκαν στην αγορά, όχι μόνο δεν διατέθηκαν στην πραγματική οικονομία, όχι μόνο δεν διατέθηκαν στα καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια , αλλά αντιθέτως χρησιμοποιήθηκαν παράνομα για να φυγαδευτούν στο εξωτερικό τα 90 δις των καταθέσεων , που σήμερα λείπουν από την Πατρίδα μας. Δηλ. λήστεψαν τον ελληνικό λαό, χρηματοδότησαν τις τράπεζες κι αυτά τα χρήματα φύγανε έξω για να 'ρθουν να αγοράσουν τα κατασχεμένα μας σπίτια και κατασχεμένες επιχειρήσεις».

Ας δούμε λοιπόν από πού προέρχονται τα 93 δις ευρώ τα οποία έπρεπε να πάνε στην πραγματική οικονομία. Μέσα σε τέσσερα ΦΕΚ, περιλαμβάνονται όλα.

Πατήστε εδώ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!


RAMNOUSIA


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2K9i7xZcE

"ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ"



Μέσω Βαρκελώνης κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα κείμενο, «ως μια ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης» στους συλληφθέντες, στο οποίο διατυπώνονται ευθείες απειλές και περιέχεται η προειδοποίηση ότι «τον Φλεβάρη δεν τον βγάζετε κουφάλες».

Οι συγγραφείς του κειμένου, που συνοδεύεται από φωτογραφίες με συνθήματα υπέρ των συλληφθέντων που γράφτηκαν στους τοίχους του ελληνικού Προξενείου της Βαρκελώνης, επιτίθενται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε γνωστούς δημοσιογράφους της τηλεόρασης και χαρακτηρίζουν «φασίστα» τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια.

Στο στόχαστρό τους εκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μπαίνει επίσης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, για τον οποίο λένε ότι «νομίζει πως θα ξεχάσουμε πως πάνω στις πλάτες του στήθηκε η πιο βάρβαρη και αντικοινωνική κυβέρνηση των τελευταίων 40 χρόνων».
 
Το κείμενο κλείνει με υστερόγραφα στα ισπανικά και τα καταλανικά, τα οποία αναφέρουν: «αλληλεγγύη στους φυλακισμένους συντρόφους» και «η αστυνομία δολοφονεί».

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ :

"Η λαομίσητη χούντα μιλά για τρομοκράτες. Ο φασίστας ο Δένδιας διατάζει τα σκυλιά του να τους σαπίσουν στο ξύλο. Η τηλεόραση αναπαράγει την κτηνωδία με φόντο τα ξερατά της Τρέμης και του Πρετεντέρη. Ο Κουβέλης νομίζει πως θα ξεχάσουμε πως πάνω στις πλάτες του στήθηκε η πιο βάρβαρη και αντικοινωνική κυβέρνηση των τελευταίων 40 χρόνων. Ο Σαμαράς τσακίζει απεργίες και επιστρατεύει εργάτες. Ο Μιχαλολιάκος φαντασιώνεται πραξικοπήματα και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες μαχαιρώνονται και δολοφονούνται. Οι αντιφασίστες βασανίζονται και στα σπίτια μας εισβάλουν πάνοπλοι μισθοφόροι.

Οι τρομοκράτες όμως είμαστε εμείς. Τρομοκράτες, αναρχικά στοιχεία και ληστοσυμμορίτες.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε πως δεν πρόκειται να αφήσουμε σπιθαμή ιστορίας στον ολοκληρωτισμό και την τυραννία.Οι παππούδες μας τουφέκιζαν τους ναζί και οι πατεράδες μας ανατίναζαν το ηρεμία-τάξις-ασφάλεια των συνταγματαρχών. Νομοτελειακά λοιπόν το κακό θα τριτώσει.
 
Τον Φλεβάρη δεν τον βγάζετε κουφάλες
Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό
Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους συντρόφους
Η αστυνομία δολοφονεί.

Την ίδια ώρα χωρίς ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη απομένουν οι καταγγελίες περί κακοποίησης των συλληφθέντων για την διπλή ληστεία στο Βελβεντό, πέντε ημέρες μετά τη σύλληψή τους.
«Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουν έρθει ούτε έγγραφες παραγγελίες ούτε οι ίδιοι, ώστε να γίνει πραγματογνωμοσύνη» ανέφερε, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Φίλιππος Κουτσάφτης.

Όπως είπε, πάντως, ο κ. Κουτσάφτης «μεταξύ ξυλοδαρμού και βασανισμού υπάρχει τεράστια διαφορά. Άλλο βασανίζω για να προκαλέσω πόνο και άλλο έχω δείρει κάποιον. Αυτό έχουμε την εμπειρία να το διακρίνουμε και είναι η δουλειά μας».





Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2K9hoFjvA

ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ "ΞΕΦΕΥΓΕΙ'" ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ




ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ;;
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης σχολίασε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Εάν η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα, θα μείνει στην εξουσία 40 χρόνια», υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.
kafeneio-gr


Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ 'ΘΥΣΙΑΣΕΙ' ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!! (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΛΗΣΗ



 

 ΣΧΕΤΙΚΑ:




Ο "ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ" ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!! Ή ΑΥΤΟΣ Ή ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ!!..ΕΛΑΤΕ!! 
 
Η ΧΟΥΝΤΑ "ΑΝΟΙΓΕΙ" ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ.. ΧΡΩΣΤΑΣ 1000€?...ΘΑ "ΜΠΕΙΣ" ΜΕΣΑ
 
ΑΦΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 1000€ ΕΝΩ ΔΕΝ "ΕΧΩ".. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ... ΘΑ "ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ" ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΠΑΤΣΟ Ή ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!



Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το 2013 για το οικονομικό επιτελείο, καθώς τα πρώτα στοιχεία για τα έσοδα του Ιανουαρίου ήρθαν για να ταράξουν τη… νιρβάνα των υπηρεσιών και να θέσουν σε «κόκκινο» συναγερμό το υπουργείο Οικονομικών λίγες μόλις ημέρες πριν επιστρέψει η Τρόικα στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα έσοδα του Ιανουαρίου διαμορφώθηκαν περίπου 7% χαμηλότερα από το στόχο. Με δεδομένο ότι το οικονομικό επιτελείο προσδοκούσε 4,357 δισ. ευρώ, η απόκλιση από τον πρώτο κιόλας μήνα του έτους, είναι της τάξης των 305 εκατομμυρίων ευρώ. Αν λάβει, δε, κανείς υπόψιν ότι τα έσοδα του περσινού Ιανουαρίου είχαν φτάσει στα 4,827 δισ. ευρώ, η διαφορά του φετινού από τον περσινό Ιανουάριο είναι της τάξης των 775 εκατομμύρια ευρώ.
Το… μούδιασμα όσων συμμετείχαν στην τακτική σύσκεψη για τη παρακολούθηση εκτέλεσης του Προϋπολογισμού ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές, καθώς η εικόνα των εσόδων ενισχύσει την άποψη όσων είχαν επισημάνει ότι η συρρίκνωση της κατανάλωσης άρα και της οικονομίας θα είναι μεγαλύτερη των αρχικών προβλέψεων, συμπαρασύροντας κυρίως τις εισπράξεις από τον ΦΠΑ.
Το κακό είναι ότι σε λίγες ημέρες καταφτάνουν οι επικεφαλής της Τρόικας και ως εκ τούτου το οικονομικό επιτελείο θα πρέπει να πείσει τους εκπροσώπους των δανειστών ότι η «τρύπα» στον Προϋπολογισμό μπορεί να κλείσει με την εφαρμογή των φορολογικών μέτρων που έχουν ήδη ψηφιστεί, ότι δηλαδή δεν απαιτούνται διορθωτικές παρεμβάσεις.
Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι η αρνητική συγκυρία των εσόδων δυσκολεύει και τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τη φορολόγηση των ακινήτων ήτοι την ευνοϊκότερη αντιμετώπιση των μικροϊδιοκτητών και των αγροτεμαχίων.
Εχοντας τα στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού στα χέρια του, ο Γιάννης Στουρνάρας έδωσε οδηγίες για πίεση στους οφειλέτες του Δημοσίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτη φάση έχουν ήδη ειδοποιηθεί για 4ήμερη σύσκεψη οι επικεφαλής των 36 μεγάλων εφοριών της Αττικής.
Σε δεύτερη φάση θα ενταθούν οι διασταυρώσεις- που έχουν ατονίσει- από τη Μονάδα Μεγάλων Οφειλετών, για τον εντοπισμό κινητής και ακίνητης περιουσίας.
Σε τρίτη φάση οι υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις σε ακίνητα, ενοίκια, καταθέσεις, στο 25% μισθών- συντάξεων (ακατάσχετο έως 1.000 ευρώ) ακόμα και σε μικρούς οφειλέτες.
Σε τέταρτη φάση θα ασκηθούν ποινικές διώξεις σε όσους χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ.
Στόχος, είναι η κάλυψη της μνημονιακής υποχρέωσης για είσπραξη 775 εκατομμυρίων ευρώ έως το τέλος Ιουνίου και 1,9 δισ ευρώ έως το τέλος του έτους
iefimerida.gr


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2K9gyxzdk

Οσονούπω παίρνουν το …ξεροκόμματο, και …αποχωρούν . Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ





Είναι για γέλια η υπόθεση. Τους δίνουν ..νυχτερινό τιμολόγιο για να σκάβουν νυχτιάτικα , και δεν θα χάσουν την ..γη τους.
Τα αιτήματα των αγροτών και η αποφυγή πολιτικών παρενεργειών από τις κινητοποιήσεις τους και τα μπλόκα συζητήθηκαν στη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών. Ο κ. Τσαυτάρης, που συμμετείχε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος, ανακοίνωσαν συμφωνία των πολιτικών αρχηγών σε εξειδικευμένα μέτρα, τα οποία στην κυβέρνηση ελπίζουν ότι θα οδηγήσουν σε αποκλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Τα μέτρα περιλαμβάνουν καθιέρωση νυχτερινού τιμολογίου της ΔΕΗ για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις από τον Ιούλιο, αύξηση κατά 30 εκατ. ευρώ -στα περυσινά επίπεδα- της επιστροφής φόρου πετρελαίου που θα καταβληθεί σε δύο δόσεις, καθώς και επιστροφή 300 εκατ. ευρώ από το ΦΠΑ «σε αληθινούς αγρότες».
Η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης διαβεβαίωσε επίσης ότι «κανένας αγρότης δεν χάνει τη γη του» και εμφανίστηκε αποφασισμένη να διευθετηθεί το θέμα των υποθηκών αγροτικής γης στη νέα Αγροτική Τράπεζα.
 
 
 


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2K9gaFBW1

Ξύπνα... Πεθαίνεις


Στόχοι στη γλώσσα των αριθμών.
Αριθμοί ελεγχόμενοι, καθοδηγούμενοι.
Ανθρωποι στο στόχαστρο. 
Ζωές υπό αμφισβήτηση.
Καθημερινότητα επιβίωσης.
Επιβίωση στην Εξαθλίωση. 

Νισάφι πια.
Υπό διωγμό το εισόδημα. Μικρό ή μεσαίο.
500 ευρώ το μήνα κι είσαι... πλουτοκράτης.

Κεραμίδι; Κατάσχεται.
Για να έχεις ψωμί και φάρμακο
πρέπει να πληρώνεις τοκογλύφους.
Μπροστάντζα. 

Για νάχεις γκάζι και Περηφάνεια
πρέπει να πουλήσεις τη Χώρα.
Εξ ολοκλήρου. 

Δεν δικαιούσαι θέρμανση. Ηλεκτρικό. 
Καθαριότητα. Συγκοινωνίες.
Πολιτισμό. Παιδική χαρά.

Δεν δικαιούσαι...π αιδιά.
Δεν κάνεις ή τα διώχνεις. 
Δούλος είσαι. Ψοφάλογο.
Με συσσίτια. Με κουρμπάτσι.
Χωρίς δικαιώματα. Χωρίς φωνή.

Νισάφι πια.

ΟΛΑ στοχοποιήθηκαν.
Πριν απ΄όλα η ΖΩΗ μας.
Αμέσως μετά η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας. 

Κι ΕΣΥ...
... Ανεύθυνος, Αμέτοχος, Απραγος.
Καθηλωμένος σε έργα τούρκικα.
Παγιδευμένος σε σωτήρια σενάρια.
Κατ΄επιλογή και συνείδηση...ΑΠΩΝ.

ΞΥΠΝΑ... ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ...

Ιδανικοί αυτόχειρες…


Στο έλεος των συντεχνιών... μέχρι τέλους...
Αυτοί είμαστε!
Το όνομά μας Νεοέλληνες!

Κάναμε αυτή η χώρα αυτό που είναι, γιατί οι πολίτες της είμαστε αυτοί που είμαστε.
Περάσαμε από την αγροτική παραγωγή στον καταναλωτισμό, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό! Πυξίδα μας στη διαδρομή ήταν η ανεμοδούρα.
Περιβάλλον μας είναι αυτό που μετατρέψαμε την φύση, αφότου την πήραμε υπό την προστασία μας.

Θα θέλαμε να μας υπερασπίζονται οι νόμοι, αλλά το κάνουν οι δικηγόροι.
Καθαιρέσαμε την οικογένεια εν ονόματι μιας ελευθερίας ακατανόητης και μαζί της γκρεμίσαμε τις κοινωνικές μας σχέσεις.
Αφήσαμε το χρήμα να μας μιλά και καταστήσαμε την Αλήθεια σιωπηλή.
Συμβιβαστήκαμε να συνυπάρχουμε με δύο ηθικές. Αυτή που κηρύττουμε και δεν χρησιμοποιούμε και αυτή που χρησιμοποιούσαμε αλλά σπάνια κηρύττουμε. 

Πουλήσαμε την ψυχή μας και με καθαρή συνείδηση ζούμε με τόκους.
Γίναμε σκλάβοι των "ευκολιών πληρωμής" και του συστήματος της εξόφλησης με δόσεις.
Έχουμε γίνει αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι από τους οποίους οι γονείς μας είχαν προειδοποιήσει να φυλαγόμαστε.

Ναι, γίναμε ιδανικοί Αυτόχειρες..., αφού παραχωρήσαμε τα πνευματικά δικαιώματα της ζωής μας άνευ όρων, σε ανίκανους διαχειριστές...
Τώρα καλούμαστε να πετύχουμε το θαύμα... Να μάθουμε να ζούμε δημιουργικά σε περιβάλλον ύφεσης....


Και η ζωή περνάει με μια σειρά οπτικών απατών, τεχνιτών αναγκών και πλαστών ικανοποιήσεων…

Η νύχτα τελειώνει κι απ’ το αμόνι βγαίνουν σπαθιά δίκοπα…


Ωραία κυρά κι αρχόντισσα, πατρίδα όμορφη και ζηλεμένη από πάντα. Την έριξαν στα μπορντέλα και στα μπουντρούμια της ανομίας τους οι λακέδες, που ούτε στη σκιά από τ’ όνομά της δεν είναι άξιοι να σταθούν… 
Πόσες φορές θα φτύσεις την ψυχή σου, άμοιρε…; 
Πόσες φορές θα βλαστημήσεις που αυτή την ομορφιά αφήνεις να την αγγίζουν ετούτοι οι μαύροι;
Πόσες φορές θα ζητήσεις βοήθεια από τον Θεό της Ελλάδας, για όσα δεν έκανες απέναντι σ’ αυτούς που πούλησαν την ψυχή τους στον διάολο και βάλανε την ζωή σου στον τόκο;

Σαν φαντάσματα, χαμένοι στου μυαλού την παραζάλη, γυροφέρνουμε μεσ' στα σκοτάδια ψάχνοντας μία γωνιά για να κρυφτούμε απ’ το κακό, αντί να ψάχνουμε τον τρόπο για να βγούμε από την φυλακή εκείνη που τόσο πρόθυμα περάσαμε τις πόρτες της…

«Δεν είναι πολίτες, πελάτες είναι… Σκυμμένοι σε λίγο θα ικετεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και θα ξεχάσουν την χώρα, θα λησμονήσουν το έθνος και την πατρίδα, επειδή μέσα τους θα υπάρχει μόνο το κραταιό και αδυσώπητο κράτος. 
Ρουφιάνοι θα γίνουν οι πιότεροι από όλους αυτούς που σήμερα καμώνονται τους πατριώτες. Το ‘χει η ιστορία μας να πληρώνουμε τα λάθη μας, μα περισσότερο να πληρώνουμε όλους εκείνους που στους ώμους μας κουβαλήσαμε.

Δεν είδες που πάνε να σπάσουνε τελείως τα πολιτικά στεγανά; Οι τοκογλύφοι δεν χρειάζονται πολίτες..., πελάτες χρειάζονται. Σε λίγο όλοι θα είναι με όλους και εναντίον αυτών που είναι εναντίον του συστήματος.
Θα περάσουμε δύσκολα, αλλά ξέρει το βουνό από χιόνια. 
Αυτοί θα μπλέξουν τα μπούτια τους όλοι και σε λίγα μόνο χρόνια θα ξεσκαρτάρει το υλικό της πατρίδας, όχι από τους παλιούς αλλά από τους καινούργιους που θα ξαναβρούνε ελπίδα στην πατρίδα.

Εμείς, όμως, θα δώσουμε τη μάχη ως το τέλος. Πίσω μας, η γη ολάκερη μοιάζει με μια μαλακιά τούρτα, που μετά από κάθε πισωπάτημα που κάνουμε, διαλύεται και πέφτει στο γκρεμό.
Έτσι, δεν έχουμε κανένα περιθώριο να κάνουμε έστω και ένα βήμα πίσω, γιατί απλώς θα γκρεμιστούμε!
Μόνο μπροστά είμαστε αναγκασμένοι να πάμε... μόνο μπροστά»… μου είπε ο Δημήτρης και δεν ήθελα να τον πιστέψω.

Άλλα όμως μας δίδαξαν οι παλιότεροι.
Χωρίς ψυχή, και δίχως τιμή δεν κερδίζεις.
Χωρίς να κοιτάς κατάματα τον συναγωνιστή σου και να παίρνεις κουράγιο από το βλέμμα του, δεν κερδίζεις.
Χωρίς ν' ακούς τα συνθήματα να βγαίνουν αυθόρμητα γύρω από ένα τραπέζι πάνω στην ζεστασιά και τον ενθουσιασμό μιας συνεύρεσης με ανθρώπους, δεν κερδίζεις...
Λοιπόν, σε ετούτο το τραπέζι πρέπει να καθίσουμε, κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια. Και τότε πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δούλοι ή λεύτεροι; Ατιμασμένοι ή υπερήφανοι αφέντες του σπιτικού μας; Θα τρέξουμε στο φως ή θα μείνουμε στο σκοτάδι και στα χέρια των δαιμόνων που μας βασανίζουν;

Ετούτη τη νύχτα που το σκοτάδι που απλώθηκε, κάποιοι δεν κοιμούνται. Νοιάζονται κι εργάζονται χτυπώντας στο αμόνι το σίδερο για να του δώσουν σχήμα. Και τα πρώτα σίδερα που από ετούτο το εργαστήρι θα βγούνε, θα είναι σπάθες δίκοπες…
Φυσάτε τα αμόνια της καρδιάς και της ψυχής, για να πυρώσει το σίδερο…

Το κακό χορεύει στους δρόμους και παίρνει ζωές, λιανίζει ψυχές... Όμως σαν φύγει η νύχτα, σαν πάψει το αγκάλιασμα από ετούτο το βρωμερό σκοτάδι, σαν έρθει το φως, πρέπει να μας βρει έτοιμους, τον έναν πλάι στον άλλο αδελφωμένους μα κι ορκισμένους να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, να πάρουμε την τιμή μας πίσω, να χτίσουμε τα γκρεμισμένα και να δώσουμε φτερά στην ελπίδα…

Προχωράει η νύχτα κι απλώνει το μαύρο... Και τώρα που το σκοτάδι είναι πυκνό είναι η ευκαιρία να σκεφτούμε, να ονειρευτούμε, να ξαποστάσουμε και κάνοντας μια προσευχή να ετοιμαστούμε για το πρώτο φως της ημέρας. Εκείνης της ημέρας που το φως της θα σπείρει τον πανικό στα δουλικά που γίνανε αφέντες μας, στα ερπετά που νόμισαν πως μπορούν ετούτη την γη να την περπατήσουν…
Κι όσοι βρεθούν να φοβηθούν, δεν πειράζει. Είναι επειδή είν’ άμαθοι. Σαν ξημερώσει θα γίνουνε λιοντάρια. Έκπτωση στην ζωή μας δεν κάνουμε... 
 Άντε, το λοιπόν, να ξημερώσει, για ν’ αρχίσουμε αυτό που δεν κάναμε πριν πέσει αυτή η καταραμένη νύχτα…

Δημήτρης Ιατρόπουλος - Κωνσταντίνος Μιχαήλ

Πρώτες εικόνες από το τσουνάμι στα Νησιά Σολομώντα


 Πρώτες εικόνες από το τσουνάμι στα Νησιά Σολομώντα
Ισχυρός σεισμός 8 Ρίχτερ και τσουνάμι ύψους 91 εκατοστών «χτύπησαν» ανοιχτά των Νήσων του Σολομώντα, με το σεισμό να έχει εστιακό βάθος 5,8 χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με το CNN, το τσουνάμι ήταν ύψους 90 εκατοστών έπληξε και τα νησιά Σάντα Κρουζ στο Νότιο Ειρηνικό, χωρίς, όμως, να μεταδίδονται άλλες πληροφορίες.
Άλλα Μέσα επικαλούμενα πηγές της τοπικής αστυνομίας, σημειώνουν πως πολλά χωριά στα Νησιά του Σολομώντα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από το φονικό σεισμό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή θύματα.
Δείτε τις πρώτες εικόνες

Έρχονται καταιγίδες και χιόνια– Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ


320 182 202982 300x170 Έρχονται καταιγίδες και χιόνια– Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά από το βράδυ και από τα δυτικά προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ειδικότερα, αύριο (07/02) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια , την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπειρωτικής χώρας και από τις βραδινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.
Την Παρασκευή (08/02) τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στα Δυτικά, τα Νότια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ "ΓΙΓΑΝΤΩΝ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ... ΓΙΑ ΕΡΓΟ 2.000.000 ΕΥΡΩ (ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ).



Tρεις κοινοπραξίες για έργο 2 εκατ. ευρώ στην κοινωνική ασφάλιση

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου
Πολλοί μιλούν για μια "σύγκρουση γιγάντων". Για τη 'μητέρα των μαχών" στους διαγωνισμούς. Ο λόγος για το έργο ύψους 2 εκατ. ευρώ που αφορά στην κωδικοποίηση των ρυθμίσεων για την κοινωνική ασφάλιση στο οποίο συμμετέχουν τρεις συμπράξεις κορυφής.
Δεν είναι τόσο το ποσό του έργου, όσο η ποιότητα και το μέγεθος των συμμετεχόντων λοιπόν, που τον αναγορεύουν ως έναν από τους πιο σημαντικούς.
Έχουμε λοιπόν και λέμε: η Price waterhouse Coopers συμμέχησε με το Ίδρυμα Τσάτσου και τη δικηγορική ταιρεία Απ. Παπακωνσταντίνου απέναντι στην KPMG και τον Ευρωπαίκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου. Τέλος συμμετέχει και η γνωστή εταιρεία ορκωτών Διαδικασία ενώ εκτός διαδικασίας τέθηκαν οι δικηγορικές φίρμες Κρεμαλη καιΣαγιά καθώς και η Ernst & Young.


Η Πιερία ενωμένη αγωνίζεται Ενδέκατη μέρα κινητοποιήσεων Παμπιερικό συλλαλητήριο ενώ οι αρνητικές επιπτώσεις αρχίζουν να φαίνονται


ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
 ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ  ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ



Ενδέκατη ημέρα κινητοποιήσεων, ενδέκατη ημέρα λειτουργίας των Διοδίων Αιγινίου και τα καταστροφικά αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται
Παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση της κυκλοφορίας κυρίως βαρέων οχημάτων μέσα από το Αιγίνιο και την Παλαιά Εθνική Οδό δημιουργώντας μεγάλους κινδύνους και ρύπανση.  Επίσης σχεδόν μηδενίστηκε η εκ Θεσσαλονίκης επισκεψιμότητα  στους παραλιακούς χώρους εστίασης της Πιερίας και ήδη εκατοντάδες κάτοικοι που εργάζονται στη Θεσσαλονίκη αποφασίζουν να μετακομίσουν στη συμπρωτεύουσα.
Ο λαός της Πιερίας όμως συνεχίζει να αγωνίζεται με συνεχή παρουσία στα Διόδια, με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.
Σήμερα με την Πιερική Επιτροπή Αγώνα που συστάθηκε στην Κατερίνη στις 4-2-13 διοργανώνουμε Παμπιερικό συλλαλητήριο στα Διόδια στις 3:30 μ.μ. και καλούμε τους πολίτες να δώσουμε το αγωνιστικό μας παρών.
Οι ώρες είναι κρίσιμες
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη

Αιγίνιο 6 – 2 – 2013              
Γραφείο τύπου
                                                                       συντονιστικής επιτροπής
Για πληροφορίες τηλ : 2353350100

ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΟΜΙΜΑ !!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην ομιλία του κ. Θεοδωρίδη Παναγιώτη Οικονομολόγου στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης ¨ΕΚΑΒΗ¨ το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013
και ώρα 18:30 με θέμα:

ΕΤΣΙ  ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ  ΝΑ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΙΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΝΟΜΙΜΑ !!!

Ενδιαφέρει όλους του Δανειολήπτες και Φορολογούμενους Έλληνες.