ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ!

Η 23ΧΡΟΝΗ ΠΟΥΛΆΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΆ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΆ…


Η Catarina Migliorini, η φοιτήτρια που το 2012 πούλησε την παρθενιά της σε έναν Ιάπωνα
επιχειρηματία, είναι ακόμα παρθένα και αφού δεν της “έκατσε” η πρώτη φορά, η Βραζιλιάνα προσπαθεί να την ξαναπουλήσει.

Πέρασαν 15 μήνες από τότε που η Catarina δέχθηκε την προσφορά των $780.000 από τον Ιάπωνα, με τον οποίο τελικά δεν έγινε τίποτα. Η Catarina όμως δεν το έβαλε κάτω και ξεκίνησε να δέχεται νέες προσφορές, για τις οποίες είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 12η Δεκεμβρίου του 2013.
Οπως είπε πριν λίγες μέρες αποφάσισε να παρατείνει τη διάρκεια των προσφορών μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου του 2014, καθώς δήλωσε ότι θέλει να σκεφτεί τη σοβαρή πρόταση ενός Αραβα, ο οποίος εκτός από τα $440.000 που της δίνει τη ζητάει και σε γάμο!


«Αποφάσισα να παρατείνω τον πλειστηριασμο, επειδή ένας Αραβας εκατομμυριούχος μου έκανε πρόταση γάμου», είπε The Huffington Post.

Η 23χρονη μιλάει με τον Αραβα στο Skype και λέει ότι πρόκειται για έναν προοδευτικό μουσουλμάνο. Πιο σημαντικό, όπως λέει, είναι ότι ο αυτός ο εκατομμυριούχος, ξέρει πως πρέπει να μιλήσει σε μία γυναίκα.

«Δείχνει να είναι πολύ ρομαντικός. Μιλάει 11 γλώσσες. Είναι μεταξύ 35 και 40 ετών. Είναι ένας όμορφος και πολύ έξυπνος άνθρωπος και ζει σε μια βίλα που μου τη δείχνει μέσα από την κάμερα», είπε στην εφημερίδα η Migliorini.

Μεταξύ πάντως των δύο πλειστηριασμών έκανε και μια φωτογράφιση για το βραζιλιάνικο Playboy για την οποία φυσικά πήρε αρκετά χρήματα και θα σας την δείξουμε σύντομα.







ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας από ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Τρέμουν τη στιγμή που θα ξανάβρεις την περήφανη περπατησιά σου

Κωνσταντίνος Τερζής
Πόσο αξίζει για σένα η τιμή σου; Αυτή σου παίρνουν σήμερα κι εσύ σιωπάς…
Η χώρα μας, η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, είναι οι σύγχρονες Θερμοπύλες που θέλουν να ισοπεδώσουν οι παγκοσμιοποιητές και να κατακτήσουν οι νεοταξίτες με τα δουλικά τους.
Σ’ αυτές τις Θερμοπύλες δεν στέκονται όλοι. Μόνο εκείνοι οι “ωραίοι τρελοί” που παίζουν με τον χάρο και που την τιμή τους την ορίζουν πάνω από τα χρυσάφια και τα πλούτη όλου του κόσμου. Εκείνοι οι τρελοί που ζούνε σαν πρόβατα και πεθαίνουν σαν ήρωες, χαράζοντας δρόμους κι ανοίγοντας ορίζοντες για τους άλλους που ακολουθούν…

Ναι, θα πεινάσουμε…
Ναι, θα υποφέρουμε…
Ναι, θα μαυρίσει το μάτι μας από την δυστυχία και την εξαθλίωση…
Όλα αυτά θα συμβούν, για νά ‘ναι ο αγώνας δίκαιος ανάμεσα στα θηρία και στους Έλληνες…

Αν δεν ξεχάσουμε την πίστη μας, που μας κράτησε σαν έθνος ζωντανό όταν αλύπητα μας χτυπούσαν οι πασάδες και οι αγάδες…
Αν μείνουμε στέρεοι στα ιδανικά της φυλής μας…
Αν τιμήσουμε το όνομα που η ιστορία μας έβαλε να κουβαλάμε…
Αν επικαλεστούμε εκείνες τις δυνάμεις που πάντα στάθηκαν στο πλευρό του Ελληνικού έθνους και που τιμήθηκαν και δοξάσθηκαν στο διάβα του χρόνου από τους Έλληνες…
Τότε να είστε βέβαιοι πως για κάθε θυσία μας, για κάθε ώρα που θα περνάμε μαρτυρώντας στα αόρατα κελιά και τις φυλακές των τραπεζιτών, κάθε στιγμή που θα υποφέρουμε για να τιμήσουμε την κληρονομιά μας, θα μας επιστραφεί στο πολλαπλάσιο και θα απολαύσουμε στο τέλος τους καρπούς αυτής της θυσίας.

Θα ξαναχορέψουμε και πάλι με τους αγγέλους, θα ξαναπλώσουμε τα χέρια μας προς τον ολόγιομο από αστέρια ουρανό, θα σταθούμε αιτία να απλωθεί το φως και να κατακλύσει το σκοτάδι.

Είναι της μοίρας μας γραφτό να πολεμάμε με θηρία και να πετυχαίνουμε νίκες, ακόμη και μέσα από τις ήττες μας, παραδίδοντας μαθήματα ανθρωπισμού και αξιών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ναι, θα μείνουμε για να παλέψουμε, γιατί σε ετούτη τη γη αυτό μάθαμε πάνω από όλα.
Να παλεύουμε και να νικάμε.
Να παλεύουμε με ορατές και αόρατες δυνάμεις και να εξυψωνόμαστε μέσα από τους αγώνες μας.

Κι άλλο από αγώνα δεν γνωρίζει η φυλή μας που έσπειρε αυτή τη γη με κόκκαλα ηρώων και την πότισε με αίμα γενναίων.

Δεν είναι δειλός όποιος φύγει τώρα από την πατρίδα.
Απλά, θα στερηθεί την χαρά του δύσκολου αγώνα και της δόξας της νίκης.
Κι είναι κρίμα όταν φτάνεις στο τέλος να παραδίνεσαι λίγο πριν αυτό έρθει, ενώ ξέρεις πως στο χέρι σου είναι να νικήσεις και να τιμηθείς…

Και να θυμάστε, αδέρφια, πως μας φοβούνται οι μισεροί, γι’ αυτό και μας χτυπάνε ανελέητα.

Τρέμουν τη ρίζα που μας γέννησε, σκιάζονται τη στιγμή που θα σηκωθούμε όρθιοι και περήφανοι θα φορέσουμε τ’ άρματα της φυλής μας για ν’ απαιτήσουμε τα κλεμμένα πίσω…
Νομίζουν πως θα μας λυγίσουν και ξεχνούν οι δύσμοιροι πως ετούτη τη φυλή όταν τον χτυπάς πεισμώνει κι όταν την φοβερίζεις την οργίζεις…

Άντε, λοιπόν, καλό αγώνα να έχουμε, κι όσο πιό δύσκολος γίνει, τόσο καλύτερα για εμάς που θα είμαστε οι νικητές.

Γιατί το γόνυ εμείς οι Έλληνες το κλίνουμε μόνο στον Θεό και τους Αγίους του και σε κανέναν άλλον…

Κωνσταντίνος
Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:ΈΝΑΣ ΠΌΝΤΙΟΣ !!!


Ένας Πόντιος κάποτε ταξίδευε στην έρημο. Αφού περιπλανήθηκε αρκετά, βρίσκει μια όαση με κάτι νομάδες και πάει κοντά τους.

Τους έπιασε την κουβέντα, του΄ δωσαν και μια δουλειά και έμεινε μαζί τους για καιρό.
Μετά από αρκετές μέρες τους ρωτάει:

- Και από sex πώς τα πάτε εδώ ρε παιδιά;
Ο αρχηγός των νομάδων, του απαντάει:
- Να, βλέπεις εκείνο το λοφάκι εκεί αριστερά; Πίσω από εκεί είναι μια καμήλα.

Ο Πόντιος σκέφτεται:
- Καμήλα, καμήλα, έστω καμήλα, τί να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.
Έτσι το απόγευμα κατά τις 5:00 που σχόλασε από τη δουλειά, πήγε πίσω από το λοφάκι και πήδηξε την καμήλα.
Την άλλη μέρα κατά τις 5:00 που σχόλασε από τη δουλειά, πήγε ξανά πίσω από το λοφάκι και πήδηξε την καμήλα.
Αυτό συνεχίστηκε για μία εβδομάδα, ώσπου η καμήλα κλάταρε και ψόφησε!!!!

Όταν λοιπόν πλησίασε κοντά, για να την πηδήξει και είδε μαζεμένο κόσμο, ρώτησε τους νομάδες:
- Τί έγινε ρε παιδιά;
Πετάχτηκε τότε ένας από τους νομάδες και του απάντησε:
- Ξέρω και γω ρε φίλε. Κάποιος μ@λ@κ@ς πηδούσε την καμήλα που μας πήγαινε στις πουτ@νες και την ψόφησε!!!!!!!!!!!!!!!

* Καλό χειμώνα *


πουτανάκια του!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-5


Οι πιο παγωμένες εμπειρίες στον κόσμο




Αυτές οι εμπειρίες είναι cool με όλη τη σημασία λέξης. Κι αυτό γιατί για να τις βιώσουμε θα πρέπει να φτάσουμε σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, να χωθούμε στο πάγο και να ζήσουμε για λίγο όπως οι Εσκιμώοι. Ακόμα και στην καρδιά του Μανχάταν.


Φεστιβάλ Πάγου του Χαρμπίν, Κίνα
Κάθε χρόνο γλύπτες από όλο τον κόσμο καταφτάνουν στην πόλη Χαρμπίν, στα βορειοανατολικά της χώρας, για να την μετατρέψουν σε μια τεράστια παραμυθένια πόλη από πάγο. Φανταστείτε παλάτια, δράκους, πελώριες τσουλήθρες και αξιοθέατα από διάφορες χώρες σκαλισμένα εξολοκλήρου από τεράστια κομμάτια πάγου που μεταφέρουν από τον ποταμό Songhua.

Έρευνα: Ποιοι ήταν οι αγανακτισμένοι και γιατί “εξαφανίστηκαν”;

















Έρευνα για τους «Αγανακτισμένους» της Ελλάδας δημοσιεύει το πανεπιστήμιο
 London School of Economics, στο οποίο αναλύονται οι λόγοι της δημιουργίας τους, αλλά και αίτια της «εξαφάνισής» τους.

Σε έρευνα του την οποία δημοσιεύει για λογαριασμό του LSE ο συνεργάτης του ιστότοπου του πανεπιστημίου Χρήστος Κωστόπουλος, μελετά τον ρόλο των ελληνικών και βρετανικών εφημερίδων για το πως χαρακτήριζαν είτε θετικά είτε αρνητικά τους Αγανακτισμένους και μελετά την αλληλεπίδραση των κατηγοριών με την πολιτική.
Οι εφημερίδες που έχει επιλέξει για την έρευνα του είναι η Ελευθεροτυπία, η Καθημερινή και το Βήμα από την Ελλάδα, ενώ από την Αγγλία διάλεξε την Telegraph και τον Guardian.
Γράφει ο Χρήστος Κωστόπουλος:

«Η πρώτη διάσταση της κουλτούρας των πολιτών είναι η γνώση. Συμπεριλαμβάνει την ικανότητα των πολιτών να έχουν πρόσβαση σε δημοσιεύματα για την κοινωνία τους. Η ανάλυση των ελληνικών και των βρετανικών εφημερίδων, αποκαλύπτει πως ο Τύπος κατηγορούσε τους Αγανακτισμένους κυρίως για τα προβλήματα που δημιουργούσε η συγκέντρωση των ανθρώπων στους δρόμους, παρά για τις λύσεις που θα μπορούσε να επιφέρει αυτή η κίνηση. Αυτή η προσέγγιση, αποθάρρυνε τους πολίτες και τους απέτρεψε από την περαιτέρω συμμετοχή τους, καθώς τα ΜΜΕ σε αυτή την περίπτωση ενδυνάμωσαν τον ρόλο των ελίτ της πολιτικής στη χώρα, παρουσιάζοντας τους πολίτες ως ανίκανους για να παράξουν λύσεις.



Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι κατηγορίες κατά των Αγανακτισμένων δεν συμπεριελάμβαναν μια ευρωπαϊκή διάσταση και έτσι δεν συνέβαλλαν στην δημιουργία μιας ευρωπαϊκής δημόσιας σφαίρας, καθώς οι αναγνώστες δεν συμπάσχουν με την κίνηση και την θεωρούν ως κάτι σημαντικό μόνο σε εθνικό επίπεδο. Σε μια πιο θετική εξέλιξη, τόσο οι Ελληνικές όσο και οι Βρετανικές εφημερίδες, συμπεριέλαβαν περισσότερες κοινωνικές και ανθρωπιστικές πτυχές των Αγανακτισμένων, αντί απλά να αναλύσουν τις πολιτικές και τις οικονομικές διαστάσεις τις κινήσεις. Αυτός ο πιο θεματικός τρόπος για να κατηγορήσει κανείς την κίνηση, ενθαρρύνει τους αναγνώστες να θέσουν τα ζητήματα σε ευρύτερο πλαίσιο και να παράσχουν βαθύτερες πληροφορίες, οι οποίες είναι σημαντικές προκειμένου να παράγει περισσότερες δημόσιες ενέργειες.



Οι πρακτικές είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της παιδείας των πολιτών, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν τα ιδεώδη της δημοκρατίας με την προσωπική και κοινωνική σημασία. Ωστόσο, στην περίπτωση των Αγανακτισμένων, οι εκλογές δεν θεωρούνται ως ενδυνάμωση των πολιτών, επειδή οι πολιτικοί θεωρούνται ψεύτες και η κρίση αντιμετωπίζεται ως εμπόδιο στη δημοκρατική διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ωστόσο, η συμμετοχή στο κίνημα θεωρείται μια θετική εμπειρία για τους πολίτες με τις δημόσιες συνελεύσεις και ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων



Τέλος, ο προσδιορισμός της ταυτότητας των Αγανακτισμένων έχει δώσει τόσο θετικές όσο και αρνητικές εικόνες των πολιτών που συμμετέχουν. Ενώ σε ορισμένα άρθρα οι συμμετέχοντες θεωρούνται ως αφυπνισμένοι και παθιασμένοι, την ίδια στιγμή κατηγορούνται ως απειλή για τη δημοκρατία καθώς και ότι είναι επιρρεπείς στη βία . Επίσης, είναι προφανές ότι υπάρχει έλλειψη μιας ευρωπαϊκής ταυτότητας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί, εάν το σχέδιο ολοκλήρωσης είναι να προχωρήσουμε προς τα εμπρός .



Η περίπτωση του κινήματος των Αγανακτισμένων Πολιτών τονίζει την ανάγκη για τους Έλληνες πολίτες να συνδέσουν τη συναισθηματική τους βούληση με θετικές δημοκρατικές αξίες, όπως αυτές που το κίνημα πρεσβεύει. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση των πολιτών και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και αυτή η κρίση αποτελεί μια ευκαιρία για αυτούς να διαδραματίσουν το κοινωνικό τους κομμάτι.

Τρίτη δοκιμή για το SpaceShipTwo στα 20 χλμ. – Βίντεο


Το αεροδιαστημοπλάνο SpaceShipTwo  με το οποίο η Virgin Galactic προσδοκά να πραγματοποιεί πτήσεις σε τροχιά γύρω από τη Γη για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία πραγματοποίησε στις 10 Ιανουαρίου την τρίτη κατά σειρά πτήση με τη λειτουργία του πυραυλοκινητήρα που διαθέτει.
Το σχέδιο της Virgin Galactic βασίζεται σε δύο αεροσκάφη: Το πρώτο WhiteKnightTwo είναι ο φορέας από τον οποίο θα εκτοξεύεται το SpaceShipTwo και που θα μεταφέρει τους 6 επιβάτες συν τα 2 μέλη πληρώματος  σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη για να προσγειώνεται στη συνέχεια και να ξαναχρησιμοποιείται στην επόμενη πτήση του. Στην δοκιμή της 10ης Ιανουαρίου το SpaceShipTwo, αφού εκτοξεύθηκε από τον φορέα WhiteKnightTwo σε ύψος 14,021 μέτρων, στη συνέχεια πυροδότησε τον πυραυλοκινητήρα του για χρονικό διάστημα 20 δευτ. επιτυγχάνοντας ύψος 21,641 μέτρων και ταχύτητα 1,4 mach.
Μπορεί τα νούμερα να ακούγονται εντυπωσιακά σήμερα αλλά η δοκιμή κατέδειξε ότι το αεροδιαστημοπλάνο είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει τροχιακή πτήση εάν η εταιρεία αποφάσιζε ο πυραυλοκινητήρας να δουλέψει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Virgin Galactic εκτιμά πως θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την πρώτης εμπορική πτήση σε τροχιά  πριν το τέλος του έτους.


Νέος ιός στο Facebook: Βουλευτές φαίνονται να κάνουν like σε σελίδα πορνό

Ios-Porno-570
Εδώ και λίγες ώρες έχει κάνει την εμφάνισή του στο Facebook ένας νέος ιός. Χρήστες βλέπουν διαδικτυακούς τους φίλους να έχουν κάνει like σε πορνό ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ.
Θύμα του νέου ιού έπεσε πριν από λίγο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου που στο Facebook φαινόταν να έχει κάνει like σε πορνοσελίδα.

* ΓΕΡΜΕΝουμε Κορυδαλλό *

Η ομορφότερη του κόσμου – Ετοιμάσου να «κολλήσεις» με τη Μέλανι Ινγκλέσιας

inglesias0-570
Η χρονιά ανοίγει με όμορφες παρουσίες στο modeling.
Η Μέλανι είναι πιθανότατα ένα από τα ομορφότερα πράγματα που μας προσέφερε ποτέ το Πουέρτο Ρίκο.
Την ανακάλυψε το ΜΑΧΙΜ όταν ήρθε στο Μπρούκλιν. Της αρέσει το πόκερ, το baseball και δηλώνει πως το αγαπημένο της φαγητό είναι το burger με μπέικον.
Το μοντέλο φωτογραφήθηκε για το WMB (World's Most Beautiful) και σίγουρα ανακαλύψαμε τον λόγο που θεωρείται μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.
Αν και έχουμε στη διάθεση μας μόνο το υλικό από τη backstage φωτογράφιση, δύσκολα θα μπορέσεις να ξεχάσεις από δω και πέρα τη Μέλανι.

Sony Xperia Z Ultra: Τώρα σε οικονομικότερη Wi-Fi έκδοση

xperiaultra-570
Το αγαπημένο μας κινητό σε νέα εμφάνιση.
Επιβεβαιώθηκε ότι η Sony εργάζεται πάνω σε μία «WiFi-only» έκδοση του γνωστού Sony Xperia Z Ultra, από τις πρώτες συσκευές που κυκλοφόρησαν -αν όχι η πρώτη- με το Qualcomm Snapdragon 800 SoC.
Το MSM8074 είναι ένα SoC που βασίζεται στο Snapdragon 800 αλλά χωρίς να υποστηρίζει δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (απουσιάζει modem), με αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη περίπτωση να έχουμε ένα… tablet, με οθόνη 6.44 ιντσών.

Αρνούνται όλες τις κατηγορίες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα απολογητικά τους υπομνήματα

Αρνούνται όλες τις κατηγορίες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα απολογητικά τους υπομνήματα
Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, στους ειδικούς αρμόδιους ανακριτές, η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, χωρίς ο ίδιος να προβεί σε δηλώσεις . Αμέσως μετά, την πόρτα του ανακριτικού γραφείου πέρασε ο βουλευτής Μαγνησίας, της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα. Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είναι, τα αδικήματα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για τα οποία, πριν λίγο καιρό, η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.
Στο υπόμνημά του, σύμφωνα με πληροφορίες , ο κ. Ηλιόπουλος αρνείται κάθε συμμετοχή στις πράξεις που του αποδίδονται. Υποστηρίζει επίσης, ότι οι μάρτυρες δεν αναφέρονται προσωπικά στον ίδιο ενώ οι πράξεις που του καταλογίζονται «δεν συγκεκριμενοποιούνται σε κανένα πραγματικό γεγονός και δεν υποστηρίζονται επίσης από κανένα άλλο στοιχείο».
Σε ότι αφορά την κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα Ε' , ο οποίος αναφέρει ότι τόσο ο κ. Ηλιόπουλος όσο και ο κ. Γερμενής «διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην επιχειρησιακή συγκρότηση της «Χρυσής Αυγής», και στην ιδεολογική κατήχηση των νεοσυλλέκτων μελών της οργανώσεως σκοπός της οποίας ήταν εξαρχής η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος», ο κ. Ηλιόπουλος υποστηρίζει, στο υπόμνημα του, ότι στην κατάθεσή του ο συγκεκριμένος μάρτυρας δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένες πράξεις «που να συνιστούν εμπλοκή του σε «επιχειρησιακή συγκρότηση» της οργάνωσης ή να αποδεικνύουν «την με οιονδήποτε τρόπο συμμετοχή του στην ιδεολογική κατήχηση των νεοσύλλεκτων μελών της οργάνωσης». Ο κ. Ηλιόπουλος απορρίπτει την κατηγορία ότι ο ίδιος είναι ναζιστής αρνείται ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι «εγκληματική οργάνωση» και προσθέτει ότι, «δεν υφίστανται, ούτε «τάγματα εφόδου», ούτε «νεοσύλλεκτοι».
Κατηγορηματικά αθώος δηλώνει, στο δικό του υπόμνημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και ο κ. Μπούκουρας, που θα απολογηθεί μετά τον κ. Ηλιόπουλο. Υποστηρίζει ότι «η δίωξη του είναι πολιτική και "βάλλεται" στο πλαίσιο μιας τεράστιας επικοινωνιακής εκστρατείας κατά του κόμματός του». Επίσης αναφέρει ότι «ουδέποτε έλαβε μέρος σε "εκδηλώσεις ρατσιστικής βίας" και ότι η μοναδική επίθεση κατά μεταναστών που έχει αναφερθεί στην περιοχή της Κορινθίας από το σχολείο μεταναστών, έγινε σε χρόνο κατά τον οποίο ο ίδιος δεν κατοικούσε στην Κόρινθο».
Ο κ. Μπούκουρας προσθέτει ότι ο ίδιος ανέπτυξε έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση και ότι σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας απόδειξη του οποίου συνιστά η συμμετοχή του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.
Ο βουλευτής Κορινθίας αναφέρει τέλος ότι στις ομιλίες που παρακολούθησε στα γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής μετά την ένταξή του σε αυτό, «ουδέποτε έγινε κάποια αναφορά σε εθνικοσοσιαλιστικές (ναζιστικές) ιδεολογίες, για επιθέσεις ή πρακτικές βίας σε βάρος μεταναστών, Ρομά ή ατόμων με διαφορετική ιδεολογία, και ουδέποτε άκουσε κάποια αναφορά για ανατροπή του υπάρχοντος πολιτεύματος».

Σήμερα 11 – 1 – 2014, η δημοσιογράφος κυρία Παλαμά Λίτσα και ο καμεραμάν κύριος Γουργιώτης Κοσμάς του FLASH TV Κοζάνης, καλεσμένοι του δημοσιογράφου Λάγιου Απόστολου και της συνεργάτιδάς του κυρίας Δέδε Ισαβέλλα, επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους και στα εκθέματα του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου από τον Πρόεδρο κύριο Βλαχόπουλο Νίκο και από μέλη του Δ.Σ. κυρίους Τριανταφύλλου Ιωάννη και Φελώνη Χρήστο.










Σήμερα 11 – 1 – 2014, η δημοσιογράφος κυρία Παλαμά Λίτσα και ο καμεραμάν κύριος Γουργιώτης Κοσμάς του FLASH TV Κοζάνης, καλεσμένοι του δημοσιογράφου Λάγιου Απόστολου και της συνεργάτιδάς του κυρίας Δέδε Ισαβέλλα, επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους και στα εκθέματα του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου από τον Πρόεδρο κύριο Βλαχόπουλο Νίκο και από μέλη του Δ.Σ. κυρίους Τριανταφύλλου Ιωάννη και Φελώνη Χρήστο.










Ο Ξηρός παίζει μπαγλαμαδάκι * Μαθήμα λογικής: Ο μπαγλαμάς είναι όργανο. Ο αστειοινομικός είναι όργανο. Άρα ο αστειοινομικός είναι μπαγλαμάς.

* Κορίτσια στην κοινοβουλευτική έδρα *