ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Περισσότεροι από 250.000 διαδηλωτές κατά της μεταρρύθμισης του δικαστικού συστήματος Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, 07:00

 
Ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της αμφιλεγόμενης μεταρρύθμισης του δικαστικού συστήματος έστειλαν εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, που βγήκαν χθες, Σάββατο, στους δρόμους ισραηλινών πόλων.

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, περισσότεροι από 250.000 διαδηλωτές συμμετείχαν στις χθεσινές κινητοποιήσεις, ο οποίες συνεχίζονται για 11η συνεχή εβδομάδα.

 

Στο Τελ Αβίβ, οι διαδηλωτές ανέμιζαν ισραηλινές σημαίες και κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Όχι στη δικτατορία» και «Το Ισραήλ δεν είναι ακόμη Ιράν».

To tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Ισίδωρο Ντογιάκο και τη δικαίωση της Γεωργίας Μπίκα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

 Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Twitter, για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, και τη δικαίωση της Γεωργίας Μπίκα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Κύριε Ντογιάκο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο διαπίστωσε τις παραλήψεις των υπηρεσιών στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα και έκανε παραδεκτή την προσφυγή της. Εσείς υποτίθεται ότι ερευνήσατε την υπόθεση και τα βρήκατε όλα εντάξει! Άλλη μια σφαλιάρα στο κύρος της Δικαιοσύνης pic.twitter.com/ooY8JLwv27

— M Triantafyllopoulos (@Makis_Tr) March 16, 2023

Κρίσιμο διήμερο για την Credit Suisse


 H Credit Suisse, μία από τις 30 μεγάλες τράπεζες στον κόσμο που θεωρούνται υπερβολικά σημαντικές για να αφεθούν να χρεοκοπήσουν, έχει δύο ημέρες για να βρει μια φόρμουλα που θα της επιτρέψει να καθησυχάσει και να πείσει, πριν από το άνοιγμα, τη Δευτέρα, των αγορών και το φάσμα μιας νέας μαύρης εβδομάδας.

Χθες, Παρασκευή, το βράδυ, οι Financial Times ανέφεραν, επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές, πως η UBS, η μεγαλύτερη ελβετική τράπεζα, βρίσκεται σε συνομιλίες για την πλήρη ή μερική εξαγορά της αντιπάλου της, με τις ευλογίες των ελβετικών ρυθμιστικών αρχών.

Η ελβετική κεντρική τράπεζα (BNS) «επιθυμεί μια απλή λύση πριν ανοίξουν οι αγορές τη Δευτέρα», διαβεβαιώνει η επιχειρηματική εφημερίδα, η οποία αναγνωρίζει πως δεν είναι βέβαιο ότι θα καταστεί δυνατό να βρεθεί μια συμφωνία.

Ούτε η Credit Suisse ούτε η BNS θέλησαν να σχολιάσουν στο Γαλλικό Πρακτορείο. Η UBS και η ελβετική ρυθμιστική αρχή της χρηματαγοράς (Finma) δεν απάντησαν άμεσα σε αιτήματα για σχολιασμό.

Σίγουρα η Credit Suisse δεν είναι ακριβή. Έπειτα από μια μαύρη εβδομάδα στο Χρηματιστήριο, η οποία εξανάγκασε την κεντρική τράπεζα να δανείσει 50 δισεκ. ελβετικά φράγκα (50,4 δισεκ. ευρώ) για να δώσει μια ανάσα στη τράπεζα της Ζυρίχης και να καθησυχάσει τις αγορές, δεν άξιζε κατά το χθεσινοβραδινό κλείσιμο του χρηματιστηρίου παρά μόλις λίγο περισσότερο από 8 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (8,1 δισεκ. ευρώ).

Όμως μια εξαγορά αυτού του μεγέθους είναι φοβερά περίπλοκη, πολύ περισσότερο που στην προκειμένη περίπτωση επείγει.

Και μολονότι οι δύο ρυθμιστικές αρχές υπογραμμίζουν πως «η Credit Suisse ικανοποιεί τις απαιτήσεις για το κεφάλαιο και τη ρευστότητα που επιβάλλονται στις τράπεζες συστημικής σημασίας», η άνοδος των ασφαλίστρων πιστωτικού κινδύνου της τράπεζας, των CDS (Credit default swaps), είναι μια ένδειξη έλλειψης εμπιστοσύνης.

- Εξαγορά, αλλά ποιού πράγματος; -

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης – Ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας

 «Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις.

Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από τα γραφεία του κόμματος ο βουλευτής Χανίων με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Είχε δώσει το «πράσινο φως» ο Αλέξης Τσίπρας

Η διαδρομή της κοκαΐνης στην Ευρώπη – Ενισχύεται ο ρόλος της Ελλάδας

Σε επίπεδα ρεκόρ ανήλθε η παγκόσμια παραγωγή κοκαΐνης το 2021, καθώς η ζήτηση ανέκαμψε δυναμικά μετά το πρώτο έτος της πανδημίας. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί νέες δίοδοι μεταφοράς στην Αφρική, ενώ ενισχύεται ο ρόλος της Τουρκίας και της Ελλάδας ως χωρών διέλευσης.

Αυτό διαπιστώνει σχετική έκθεση των Ηνωμένων Εθνών, από την οποία προκύπτει πως η παραγωγή της κοκαΐνης αυξήθηκε κατά 35% μεταξύ του 2020 και του 2021, αγγίζοντας επίπεδο ρεκόρ. Αυτό οφείλεται στην επέκταση των καλλιεργειών κοκαΐνης, καθώς και στη βελτίωση των μεθόδων μετατροπής του φυτού σε σκόνη.

Στο διάστημα αυτό μάλιστα, άλλαξαν και οι τάσεις στη μεταφορά των ναρκωτικών, με τους λαθρεμπόρους να χρησιμοποιούν συχνότερα διεθνείς υπηρεσίες ταχυμεταφορών για τις παραδόσεις στους πελάτες. Αυτό αποδίδεται στους περιορισμούς που επιβλήθηκαν με την επέλαση της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα ανά τον κόσμο, τα οποία οδήγησαν σε αλλαγή των κόμβων αλλά και των μέσων μεταφοράς.

Το κόστος του ιατρικού λάθους

 Οι υποθέσεις που φτάνουν σε δίκη, οι αποζημιώσεις, η «αμυντική ιατρική»

Στην άσκηση «αμυντικής ιατρικής» και στην παραγγελία εξετάσεων που δεν είναι ιατρικά απαραίτητες οδηγεί την πλειονότητα των γιατρών ο φόβος των μηνύσεων και των αγωγών με την κατηγορία της ιατρικής αμέλειας. Η γυναικολογία, η γενική χειρουργική, η αναισθησιολογία, η επείγουσα ιατρική και η ακτινολογία είναι οι ειδικότητες με τις περισσότερες καταγγελίες για ιατρικά σφάλματα, οι περισσότερες εκ των οποίων λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων ακόμη κι αν είναι αβάσιμες. Δύο εξειδικευμένοι στο ιατρικό δίκαιο δικηγόροι μιλούν στην «Κ» για τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης, ενώ ο πρόεδρος του ΠΙΣ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, σημειώνει ότι υπάρχει και η «αμυντική Δικαιοσύνη», δηλαδή ο δικαστής να στέλνει όλες τις υποθέσεις στην ακροαματική διαδικασία, φοβούμενος μην κατηγορηθεί ότι απήλλαξε κάποιον.

Ο Πολάκης «ξαναχτυπά» μεταμεσονύχτια κατά Χατζηνικολάου: «Ζητήστε συγγνώμη εσείς από το λαό για αυτά που κάνετε...»

 Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης ξαναπήρε στα χέρια του το πληκτρολόγιο και απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε κάνει νωρίτερα ανάρτηση, λέγοντας ότι «ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη.... για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία».


Αρχικά, γύρω στις 10.30 το βράδυ, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter πως: «Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

xatzinikolaou1


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Πολάκης έκανε την εμφάνισή του και απάντησε στον Χατζηνικολάου, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό. «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» έγραψε ο κ. Πολάκης.

Μάιλι Σάιρους, η πιο αμφιλεγόμενη και επιδραστική περσόνα των καιρών μας

 Θα ακουστεί ως ανέκδοτο. Αλλά το 2008 η Μάιλι Σάιρους, δηλαδή η πιο αυθάδης, αντισυμβατική, σκανδαλοπαραγωγός και για όλους τους παραπάνω λόγους ολοκληρωμένη σταρ των καιρών μας, όχι μόνο ντρεπόταν για το σώμα της, αλλά εξέφραζε τη δημόσια συγγνώμη της για τη σχεδόν αδαμιαία περιβολή της στις φωτογραφίες που είχε απαθανατίσει η Ανι Λίμποβιτς για το περιοδικό «Vanity Fair».


Η τότε 23χρονη καλλιτέχνης είχε νιώσει την ανάγκη ή πιο σωστά είχε εκβιαστεί να νιώσει την ανάγκη να απολογηθεί από δημοσιεύματα φυλλάδων τύπου «New York Post» οι οποίες την είχαν κρεμάσει κυριολεκτικά στα μανταλάκια. Πώς ήταν δυνατόν ένα εφηβικό είδωλο, το οποίο παρεμπιπτόντως ως Χάνα Μοντάνα προσέφερε στην Disney τζίρο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, να προκαλεί τα χρηστά ήθη των Αμερικανών, να σκανδαλίζει και να διαφθείρει τη νεολαία;

Στην πραγματικότητα, η επίμαχη φωτογράφηση (βλ. η Μάιλι Σάιρους να σκεπάζει το στήθος της με ένα σεντόνι) εξελίχθηκε σε ορόσημο για την καριέρα της. Η εκκολαπτόμενη τότε σταρ βρισκόταν μπροστά σε δύο επιλογές. Ή να συμβιβαστεί με αυτό που έβλεπαν οι άλλοι σε εκείνη ή να επιβάλει τον εαυτό της. Επέλεξε το δεύτερο. Μάλιστα, δέκα χρόνια αργότερα, θυμήθηκε το φτηνό δημοσίευμα της «Post», το δημοσίευσε στο Twitter και σημείωσε με κεφαλαία γράμματα πως δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό για να ζητά συγγνώμη.

Η επιλογή της δεν έγινε χωρίς κόπο, ανέξοδα ή αναίμακτα. Φτάνει να σκεφτεί κανείς πόσες φορές η Σάιρους έχει διαβάσει σε

Φρικτές αποκαλύψεις για τη δολοφονία 12χρονης από δύο συμμαθήτριές της - «Την σκότωσαν για ένα αγόρι»

 Ο καβγάς για ένα αγόρι  φέρεται να οδήγησε τις δύο μαθήτριες στο άγριο έγκλημα στη Γερμανία, μαχαιρώνοντας τη 12χρονη συμμαθήτριά τους, Luise.

Οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 12 και 13 ετών, φέρονται να δημοσίευσαν ένα βίντεο στο TikTok με τις ίδιες να χορεύουν, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 12χρονης την οποία μαχαίρωσαν πάνω από 30 φορές. Και κάτω από το βίντεο, σχολίασαν συμμαθητές τους αφήνοντας να εννοηθεί ότι εμπλέκεται ένα αγόρι στην υπόθεση.

«Πώς μπορέσατε να το κάνετε αυτό;» και «δεν μπορώ να το πιστέψω» είναι μερικά από τα σχόλια των συμμαθητών τους, κάτω από το βίντεο, στις δύο ανήλικες δράστιδες του εγκλήματος ενώ μερικά σχόλια απεύθυνονταν και στο νεαρό θύμα: «Όταν η καρέκλα σου στην τάξη ήταν άδεια σήμερα το πρωί, όλοι ξέραμε τι είχε συμβεί».

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, τα δύο κορίτσια τη σκότωσαν «για εκδίκηση» αφού το θύμα είχε αποκαλύψει σε έναν ενήλικα ότι την εκφόβιζαν επί μήνες.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Έγιναν κι άλλες εξετάσεις στο λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια

 Σε περαιτέρω εξετάσεις λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του υποβλήθηκε το λευκό τιγράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα σκουπίδια, έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πριν από λίγες μέρες.


Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν «τις αρχικές εκτιμήσεις για τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του, καθώς διαπιστώθηκαν τόσο γενετικές δυσμορφίες, όσο και επίκτητες από το λανθασμένο τρόπο διαχείρισης του. Το νεαρό ζώο αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, τη λεκάνη, τα πλευρά, καθώς και σε πολλά οστά που περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό και κάνουν επώδυνη την κινητικότητά του. Παράλληλα, λόγω του παραμορφωμένου σκελετού, συμπιέζονται κάποια όργανα, δυσχεραίνοντας έτσι ακόμα και τη λήψη τροφής ή την αναπνοή του», εξηγεί το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σε σχετική του ανάρτηση.

Κλείνει το "Ναυάγιο"


Την απαγόρευση πρόσβασης στην ...

παραλία "Ναυάγιο" της Ζακύνθου εισηγήθηκε εκ νέου, ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), στο πλαίσιο των επανεκτιμήσεών του αναφορικά με τη σεισμική δραστηριότητα και τα κατολισθητικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με την αυτοψία που διενεργήθηκε στις 8 Μαρτίου 2023 από επιστημονικό κλιμάκιο του ΟΑΣΠ υπό την καθοδήγηση του Προέδρου του Καθηγητή Ευθύμιου Λέκκα, διαπιστώθηκε εκτεταμένος κατολισθητικός κίνδυνος λόγω διάβρωσης στα περιμετρικά πρανή.

Με βάση τα ευρήματα της αυτοψίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, υπό τον συντονισμό της Προεδρίας της Κυβέρνησης, για την εφαρμογή της απαγόρευσης πρόσβασης στην παραλία "Ναυάγιο" για την φετινή τουριστική περίοδο.

Συμφωνήθηκε επίσης η κατάσταση να επανεκτιμάται δύο φορές ετησίως μετά από νέες επιτόπιες αυτοψίες.

«Ήταν θέμα χρόνου να πέσει η γέφυρα Σερβίων», λέει ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

 Ενημέρωση για την κατάσταση της γέφυρας που οδήγησε στην απόφαση για την οριστική διακοπή της διέλευσης οχημάτων, πραγματοποίησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην έκτακτη συνέλευση των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης. Στο κατάμεστο Πολιτιστικό κέντρο Σερβίων, ο περιφερειάρχης παρουσίασε μέρος της έρευνας των ειδικών επιστημόνων που το τελευταίο καιρό εργάστηκαν στη γέφυρα, διαπιστώνοντας τις ρωγματώσεις που παρουσιάζουν οι δύο τένοντες συγκεκριμένου πυλώνα της γέφυρας καθώς και τις έντονες διαβρώσεις στον φέροντα οργανισμό τους. Ο κ. Κασαπίδης εξήγησε ότι «εάν δεν εντοπίζαμε σήμερα το πρόβλημα στους τένοντες και λειτουργούσαμε όπως στο παρελθόν σας διαβεβαιώνω ότι ήταν θέμα χρόνου η γέφυρα να πέσει».

Ο Δήμαρχος Σερβίων από την πλευρά του ανέφερε ότι η διακοπή της κυκλοφορίας στην γέφυρα δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινότητα των δημοτών αφού μέρος του δήμου με πάνω από 10 κοινότητες βρίσκονται από την άλλη πλευρά της λίμνης και για να επικοινωνήσουν με τα Σέρβια χρειάζεται να διανύσουν αποστάσεις που ξεπερνούν τα 130 χλμ. Το πρόβλημα αφορά τους μαθητές δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και εργαζόμενους της περιοχής. Παράλληλα ο κ. Ελευθερίου έθεσε θέμα ανταποδοτικών ενισχύσεων για την ζημιά που θα υποστούν από το απαγορευτικό της γέφυρας τόσο ο δήμος όσο οι εργαζόμενοι και επαγγελματίες της περιοχής.

Τουλάχιστον πέντε νεκροί από ανατροπή πλοιαρίου σε λίμνη

 Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν ανετράπη χθες Σάββατο εν μέσω καταιγίδας στη λίμνη Βόλτα, ανακοίνωσαν οι αρχές της Γκάνας.

Τοπικός αξιωματούχος ανέφερε ότι το πλοιάριο μετέφερε υπεράριθμους επιβάτες (περίπου 25) από την Αζιζάνια στο Αζιζάκπε.

Ο Εμπενίζερ Τέγε-Νάρτι Κίσεχ, συντονιστής του Εθνικού Οργανισμού Διαχείρισης Καταστροφών, δήλωσε στο πρακτορείο Xinhua ότι το πλοιάριο «κόπηκε στα δύο» εν μέσω σφοδρής καταιγίδας και όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν στα νερά της λίμνης, χωρίς κανείς να φοράει σωσίβιο. Είπε ότι διασώστες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό επιζώντων, αλλά δεν αναφέρθηκε σε αριθμό διασωθέντων.

Ρεύμα: Την τρίτη ακριβότερη τιμή στην ΕΕ έχει σήμερα η Ελλάδα – Οι εκτιμήσεις για τον Απρίλιο


 Πάνω από τα επίπεδα των 100 ευρώ κινείται το  Μαρτίου η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα https://euenergy.live/,η τιμή του ρεύματος στην χώρα μας διαμορφώνεται σήμερα στα 114.25 ευρώ καταγράφοντας μια άνοδο της τάξεως του 8%. Υπενθυμίζεται δε πως στις 13 και στις 14 Μαρτίου και οι μέσες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας κινήθηκαν στο Χρηματιστήριο στα 89,74 ευρώ ανά μεγαβατώρα και στα 97,42 ευρώ ανά μεγαβατώρα αντίστοιχα και στις 15 του μηνός “σκαρφάλωσε” στα 132 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει πως η χώρα μας έχει από τις πιο υψηλές τιμές στο ρεύμα στην Ευρώπη. Ωστόσο πρωταθλήτρια είναι η Ουκρανία με 2957.04 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Ακολουθεί η Ιταλία με 132.98 ευρώ ανά μεγαβατώρα και μετά σειρά παίρνει η χώρα μας.

Ωστόσο την χαμηλότερη τιμή ρεύματος έχουν η Σουηδία (με 26.29 ευρώ ανά μεγαβατώρα) και η Εσθονία με 30.49 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Σημειώνεται δε πως ο μέση τιμή του ρεύματος στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ κυμαίνεται μεταξύ 95 ευρώ ανά μεγαβατώρα και 111 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Λογαριασμοί ρεύματος: Πόσο αναμένεται να μειωθούν οι τιμές τον Απρίλιο