ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Η Madonna ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στη σκηνή μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

 Την ανησυχία των αγαπημένων της

προσώπων και των θαυμαστών της προκάλεσε πριν από λίγο διάστημα η Madonna μετά από σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Θυμίζουμε η βασίλισσα της ποπ νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη. Μάλιστα λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας της, η Madonna είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την καλοκαιρινή περιοδεία της.

Ποιοι είναι ορισμένοι κίνδυνοι του πρωκτικού σεξ και πώς μπορεί κανείς να τους αποφύγει;

Εάν εσείς και ο σύντροφός σας ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το πρωκτικό σεξ, είναι καλή ιδέα να είστε προετοιμασμένοι. Παρόλο που το πρωκτικό σεξ είναι κατά κύριο λόγο ασφαλές αν λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης, υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι που συνδέονται με αυτήν την σεξουαλική δραστηριότητα. Οι ακόλουθοι είναι ορισμένοι από τους κινδύνους που σχετίζονται με το πρωκτικό σεξ, καθώς επίσης και συμβουλές για το πώς να περιορίσετε αυτούς τους κινδύνους και να έχετε την πιο ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.

Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) 

Το ψέμα του Κικίλια!

 Ουδέποτε συνελήφθη «επ’ αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης και διάφορα εύφλεκτα υλικά» ο 87χρονος «εμπρηστής» στον Άγιο Στέφανο όπως δήλωσε το πρωί της Κυριακής σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN o Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

O κύριος Κικίλιας ή δεν ήταν καλά πληροφορημένος για το συμβάν του Αγίου Στεφάνου ή εν γνώσει του είπε ένα χονδροειδές ψέμα για να καταδείξει ότι οι αρμόδιες αρχές συλλαμβάνουν εμπρηστές.

M Triantafyllopoulos @Makis_Tr Είχε πει ο Άρθουρ Κλάρκ (άγγλος συγγραφέας) : «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές». Αφήνω στην κρίση του κόσμου να κρίνει τους πολιτικάντηδες και τους πολιτικούς!!!

 H προπαγάνδα και η απόπειρα χειραγώγησης της παγκόσμιας κοινής γνώμης όσον αγορά το συσχετισμό της κλιματικής αλλαγής με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν το καλοκαίρι που διανύουμε είναι σαρωτική:

«Ακραίες», «κολασμένες», και «θανατηφόρες»: Αυτές οι λέξεις και κάποιες παρόμοιες, χρησιμοποιούνται από πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης για να περιγράψουν τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες που σαρώνουν τον πλανήτη.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 36 ΣΠΙΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΣΠΙΤΙ

 


Είναι φτηνές οι διακοπές στην Τουρκία

 


Σε 100 χρόνια τα βιβλία της ιστορίας θα γράφουν, ότι επί των ημερών μας συντελέστηκε στην Ευρώπη ένα τεράστιο λάθος με την μαζική εισαγωγή αυτών των ανθρώπων,που οδήγησε στην πολιτιστική και ηθική κατάρρευση της.

 


Το κίνημα της πετσέτας…

 

Όταν δεν υπάρχει κρατικός έλεγχος στα καρτέλ των αλυσίδων σουπερμαρκετ, διότι είναι κυβερνητικά φιλαράκια και κομματικοί χορηγοί

 


Στην ηλικία σου εγώ θα δουλεύω γιαγιά....χαχαχαχαχ


 

Το λέει ξεκάθαρα.. "Μην πάρετε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες."

                        Κάθε μέρα θα βάζω τον Άδωνι να μας τα λέει..

Τraining_4u_mysta_soccer . Ένας κύκλος βελτιώσεις τού καλοκαιριού κλείνει για να ξεκινήσει ο επόμενος σε 15 ημέρες



 Ένας κύκλος βελτιώσεις τού καλοκαιριού κλείνει για να ξεκινήσει ο επόμενος σε 15 ημέρες....Η βελτίωση δεν τελειώνει ποτέ , δεν είναι πάρτη μιας μέρας η camp 15 ημερών και τέλος.. Καθημερινά και όλο το χρόνο βελτιώνομαι στα τεχνικό- τακτικά και ατομικά κομμάτια στο ποδόσφαιρο . Αλλα πάνω από όλα βελτιώνομαι σαν χαρακτήρας , σαν άνθρωπος.. Ταπεινά με στόχο όραμα και υπομονή .
Ευχαριστώ πραγματικά τα τόσα χρόνια εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου... Ευχαριστώ την εταιρεία Soccer and more για τις προσφορές και έχουμε ακόμη πολλά να δείξουμε.. εκπλήξεις...
Σύντομα και πάλι εδώ γιατί μαζί μας το όνειρο σου έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα..
Thanks 🙏
Stayros.....Asteris...... Vasilis Theodoridis.... Nikolakis..... Katerina mikri...Markella... Vasilis Kostikos.. Xristos Mayridis ...

Σε ετοιμότητα τμήματα πολιτικής προστασίας, υδροφόρες και μηχανήματα έργου του Δήμου Δίου-Ολύμπου και της Π.Ε. Πιερίας για να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Κάτω Όλυμπ

 Σε ετοιμότητα τμήματα πολιτικής προστασίας, υδροφόρες και μηχανήματα έργου του Δήμου Δίου-Ολύμπου και της Π.Ε. Πιερίας για να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Κάτω Όλυμπο


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί, μέτωπο πυρκαγιάς στην περιοχή του Κάτω Ολύμπου, στη θέση Μπιχτές, η οποία γειτνιάζει με τον πιερικό Όλυμπο στη θέση Μάλτα.
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έθεσαν σε επιφυλακή τα τμήματα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα ενδεχόμενα.
Υδροφόρες και μηχανήματα έργου, εφόσον χρειαστεί, είναι έτοιμα να συνδράμουν.
Στο μέτωπο επιχειρούν τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Επιπλέον πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσεγγίζουν τη δύσβατη χαράδρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοντά το μέτωπο.
Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου βρέθηκαν κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά προκειμένου να ενημερωθούν από την Πυροσβεστική και να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης.