ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο αθλητισμός: ο Τζέι στην αγκαλιά του Σαμαρά

Αυτός είναι ο αθλητισμός: ο Τζέι στην αγκαλιά του Σαμαρά [vds+photos]
O ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές για το 2014 και στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσκάλεσε για να τιμήσει τον μικρό Τζέι από την Σκωτία που πάσχει από το σύνδρομο Down κι έγινε γνωστός από τη σχέση του με τον Γιώργο Σαμαρά.
Το έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» ΟΠΑΠ Α.Ε. απονεμήθηκε στον διεθνή ποδοσφαιριστήγια τη λαμπρή καριέρα του και για τη σχέση ζωής που δημιούργησε με τον μικρό φίλαθλο Τζέι Μπίτι, στέλνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο.
«Δεν υπάρχουν πολλά λόγια. Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε ό,τι περνούσε από τα χέρια σας ώστε ο Τζέι να είναι εδώ. Δεν έκανα κάτι σπουδαίο. Ήταν απλά μια αγκαλιά. Υπάρχουν ανώνυμοι άνθρωποι που κάνουν πολλά περισσότερα για παιδιά που είναι άρρωστε, που είναι φτωχά.
Αυτοί οι άνθρωποι με τις φιλανθρωπίες τους αξίζουν πολλά περισσότερα βραβεία απ' αυτό που κρατώ στα χέρια μου. Ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ είναι ο μικρός. Αντιμετωπίζω ένα σημαντικό πρόβλημα και ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει δύναμη για να το ξεπεράσω είναι αυτός εδώ!» είπε ο «Σαμ», ο οποίος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί στο ΣΕΦ μολονότι τις τελευταίες ώρες αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα.

Ο πατέρας του Τζέι, Μάρτιν Μπίτι, είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ. Λατρεύει τον Σαμαρά από τότε που έπαιζε στην Σέλτικ αλλά και για την αφιέρωση στο πέναλτι στο Μουντιάλ. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα».
Αυτός είναι ο αθλητισμός: ο Τζέι στην αγκαλιά του Σαμαρά [vds+photos]
Οσον αφορά τα βραβεία, η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, ο Ηλίας, Ηλιάδης και η Κατερίνα Νικολαϊδου, διακρίθηκαν ως κορυφαία ομάδα, αθλητής και αθλήτρια αντίστοιχα για το 2014 στη σχετική ψηφοφορία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών.
Η εθνική ποδοσφαίρου των ανδρών, διακρίθηκε για την συμμετοχή της και την πολύ καλή εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο Ηλίας Ηλιάδης αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής του 2014. Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Λονδίνου στο τζούντο, κατέκτησε τον περασμένο Αύγουστο το τρίτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας.
Η Κατερίνα Νικολαϊδου είναι η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, καθώς η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας βραβεύθηκε από τον ΠΣΑΤ , «εξαργυρώνοντας» την επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Σκιφ Ελαφρών Βαρών.

Ο πρώτος γύρος για Πρόεδρο σε λίγες ώρες - Οι "αλλαγές" της τελευταίας στιγμής


Σε κλίμα πιέσεων και καταστροφολογίας θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:00 η πρώτη ψηφοφορία για την Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
τους 121 αν προστεθούν οι συνολικά 22 βουλευτές των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ. 
Από την δεξαμενή των Ανεξάρτητων βουλευτών ισχύουν τα εξής δεδομένα: 
«ΟΧΙ» έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν μέχρι στιγμής 10 βουλευτές. Οι Μίμης Ανδρουλάκης, Οδυσσέας Βουδούρης, Πέτρος Τατσόπουλος, Θεόδωρος Παραστατίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Χρυσούλα Γιαταγάνα, θεοδώρα Τζάκρη, Μίκα Ιατρίδη, Ραχήλ Μακρή,  και ο Πάρις Μουτσινάς βρίσκονται σε αυτή την κατεύθυνση. 
Προς το «ΟΧΙ» κινούνται επίσης, οι βουλευτές Γιώργος Κασαπίδης και Γιάννης Κουράκος ενώ «ΠΑΡΩΝ» δήλωσε ότι θα δηλώσει ο Βασίλης Οικονόμου.
Αδιευκρίνιστο για το τι θα το κάνουν είναι οι εξής: 
Απροσδιόριστη έχει μείνει η στάση των πέντε βουλευτών Βύρωνα Πολύδωρα, Βασίλη Καπερνάρου,Κώστα Γιοβανόπουλου Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. 
Τα «ΝΑΙ» μέχρι στιγμής διαμορφώνονται ως εξής: 
155 βουλευτές αθροίζουν τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. 
Από το τμήμα των ανεξάρτητων, θετικά προσκείμενοι προς την επιλογή Δήμα έχουν δηλώσει 6 βουλευτές. οι Σπύρος Λυκούδης, Χρήστος Αηδόνης, Παναγιώτης Μελάς, Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Νταβρής και Κατερίνα Μάρκου έχουν ξεκαθαρίσει ήδη τη στάση τους δημόσια.
Τι δείχνουν τα νούμερα για την πρώτη ψηφοφορία
Όπως φαίνεται και από τα νούμερα, ακόμα και με την συμβολή αστάθμητων επιλογών, η κυβέρνηση με δυσκολία μπορεί να ξεπεράσει τους 165 βουλευτές. Σημείο κλειδί για την υπέρβαση αυτού του ενδεχομένου μπορεί να είναι μόνο η στάση της ΔΗΜΑΡ, αφού μετά την δήλωση του προέδρου της Φώτη Κουβέλη ότι δεν θα θεωρήσει αποστάτη όποιον ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφήνεται παράθυρο για «διαρροές» στο μέλλον.


Γιατί οι γυναίκες ουρλιάζουν στο κρεβάτι;


orgasm
Δεν είναι το πάθος, ούτε η αίσθηση της αποκορύφωσης, ούτε γιατί αισθάνονται ξαναμμένες…! Οι γυναίκες συνηθίζουν να φωνάζουν στο κρεβάτι για άλλο λόγο…

Σύμφωνα με έρευνα του συντάκτη Christopher Ryan, η απάντηση στο γιατί οι γυναίκες ουρλιάζουν πάει πίσω στην πρωτόγονη εποχή! Και όπως αφορά όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου, έτσι αφορά και τον άνθρωπο…. Έτσι για τα είδη του ζωικού βασιλείου, το σεξ δεν είναι μόνο ερωτική διαδικασία, αλλά και έπαθλο μετά από σκληρό ανταγωνισμό μεταξύ των αρσενικών, ενώ έχει και τη βασική αναπαραγωγική αξία.

Το θηλυκό φωνάζει και βγάζει ήχους με τους οποίους όχι μόνο προσελκύει και άλλους άντρες αλλά δίνει πληροφορίες για το ποια είναι, τι θέλει και πόσο καλό είναι το αρσενικό που την έχει υποτάξει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φωνές, τα ουρλιαχτά και τα βογκητά μιας γυναίκας στο κρεβάτι δείχνουν ότι περνάει πολύ καλά!

Έρευνα: Λεσβιακό σεξ = περισσότεροι οργασμοί!


tumblr li6ij1XmsJ1qe7calo1_500
Οι ομοφυλόφιλες γυναίκες απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το σεξ από τις ετεροφυλόφιλες! Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει έρευνα που αποθεώνει… το λεσβιακό σεξ!  

Όπως προκύπτει από τη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά 74.7% στις ερωτικές τους επαφές, ενώ οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες κατά 61,6% και οι αμφιφυλόφιλες έρχονται σε οργασμό στο 58% των ερωτικών επαφών τους.
Σύμφωνα με την τους ειδικούς, οι γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονται ως λεσβίες είναι πιο άνετες με το σεξ και αισθάνονται πιο οικεία με το γυναικείο σώμα και γι αυτό είναι σε θέση να προκαλούν περισσότερους οργασμούς στις γυναίκες συντρόφους τους. «Οι γυναίκες γνωρίζουν τις γυναίκες» τονίσουν οι ερευνητές που επισημαίνουν ότι το υψηλότερο ποσοστό οργασμών στις ομοφυλόφιλες γυναίκες μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αυξημένης γνώσης τους για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και το γυναικείο σώμα.
Στην ίδια έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι περίπου μία στις τρεις γυναίκες έχει έρθει σε προχωρημένη ή μη σεξουαλική επαφή με άλλη γυναίκα και της άρεσε.

Παιδιά που κοιμούνται με τους γονείς κινδυνεύουν από άσθμα


child sleep_with_parents

Παιδιά που μοιράζονται το κρεβάτι με τους γονείς τους μπορεί να αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο άσθματος αργότερα στην παιδική ηλικία, ανακάλυψε νέα έρευνα.
Η Maartje Luijk, του Erasmus University Rotterdam, δήλωσε ότι η νέα έρευνα δείχνε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των παιδιών που μοιράζονται το κρεβάτι με τους γονείς τους στην ηλικία των 2 ετών και με το συριγμό και το άσθμα αργότερα στην παιδική ηλικία.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 6.000 μητέρες και τα παιδιά τους στην Ολλανδία.
Οι ερευνητές συνέλεξαν πληροφορίες μέσω ερωτηματολογίων για συμπτώματα συριγμού και άσθματος κάθε χρόνο από την ηλικία ενός έως 6.
Αξιολόγησαν επίσης συνήθειες ύπνου ρωτώντας τους γονείς.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι παιδιά που μοιράζονταν το κρεβάτι με τους γονείς τους (σε ηλικία 2 μηνών) δεν είχαν υψηλότερο κίνδυνο συριγμού τα πρώτα 6 χρόνια ζωής τους ή να διαγνωστούν με άσθμα.
Ωστόσο, στην ηλικία των 24 μηνών το μοίρασμα του κρεβατιού συνδέθηκε με αυξημένο κίνδυνο μελλοντικού συριγμού (σε ηλικία 3-6 ετών) και με αυξημένο κίνδυνο να διαγνωστούν τα παιδιά με άσθμα στην ηλικία των 6 ετών.
Το μοίρασμα του κρεβατιού αυξάνει τον κίνδυνο άσθματος με κάποιο τρόπο αλλά η έρευνα δεν παρέχει αποδείξεις αιτιατής σχέσης.

Πηγή:
''European Respiratory Journal''

Γιατί μένει όρθιος 2.500 χρόνια ο Παρθενώνας… και χωρίς θεμέλια;


Γιατί μένει όρθιος 2.500 χρόνια ο Παρθενώνας… και χωρίς θεμέλια;

Το μυστικό αποκαλύπτεται μετά από μελέτες που δείχνουν ότι, παρά το γεγονός πως ο ναός του Παρθενώνα στην Ακρόπολη δεν έχει καν θεμέλια, έχει τριπλή αντισεισμική θωράκιση.

Σύμφωνα με την πολιτικό μηχανικό Νίκη Τιμοθέου, μελέτες της αρχιτεκτονικής και δομικής του φόρμας κατέδειξαν πως οι Αρχαίοι είχαν από τότε ανακαλύψει αυτό που σήμερα ονομάζουμε «σεισμική μόνωση».

Ο ναός, σύμφωνα με την κυρία Τιμοθέου, κοντράρει επιτυχώς τη θεωρία της σύγχρονης πολιτικής μηχανικής, διότι χωρίς να έχει καν θεμέλια, είναι τριπλά μονωμένος σεισμικά.

Αυτή η τριπλή μόνωση, όπως μας εξήγησε, εντοπίζεται σε διαφορετικά σημεία του οικοδομήματος.

Το πρώτο σημείο βρίσκεται στις στρώσεις τεράστιων οριζόντιων και εξαιρετικά λείων μαρμάρων, πάνω στα οποία πατάει ο Παρθενώνας.
Το δεύτερο παρατηρείται στους μεταλλικούς ελαστικούς συνδέσμους οι οποίοι συνδέουν τις πλάκες κάθε στρώματος, και που στο κέντρο τους εντοπίζονται μικροί σιδηροπάσσαλοι, γύρω από τους οποίους έχει χυθεί μολύβι (το μολύβι έχει την ιδιότητα να προστατεύει τον σίδηρο από τη σκουριά και να εξασθενεί με την ελαστικότητά του το όποιο κύμα, αφού μέρος της κινητικής του αυτής ενέργειας μετατρέπεται σε θερμική).

Και το τρίτο εντοπίζεται στις κολώνες του κτίσματος, οι οποίες δεν τοποθετήθηκαν μονοκόμματες, αφού οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν πως για να αντέξουν στους κραδασμούς της γης, θα έπρεπε να τοποθετηθούν σε φέτες, τέλεια εφαρμοσμένες η μία πάνω στην άλλη.
Το αποτέλεσμα αυτής της τριπλής μονωτικής φόρμουλας, όπως σημείωσε η κυρία Τιμοθέου, ήταν τα επιφανειακά σεισμικά κύματα να κινούν το ένα στρώμα των μαρμάρινων πλακών, επάνω στο άλλο, την ίδια ώρα που οι σύνδεσμοι εκτόνωναν την κινητική ενέργεια που ανέπτυσσε ο εγκέλαδος!

Αν είναι δυνατόν, 232 δόντια είχε 17χρονος στο στόμα του!




Αν είναι δυνατόν, 232 δόντια είχε 17χρονος στο στόμα του!

Ούτε με ένα, ούτε με δύο, αλλά με 232(!) δόντια στο στόμα ενός 17χρονου αγοριού ήρθαν... αντιμέτωποι γιατροί στην Ινδία, κατά τη διάρκεια εγχείρησης που διήρκεσε επτά ολόκληρες ώρες.

Έπειτα από έντονο πόνο και πρήξιμο στην στοματική κοιλότητα, Ashik Gavai αποφασισε να επισκεφθεί τον γιατρό προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημά του... Κανείς δεν φανταζόταν όμως την αιτία του... κακού και το αποτέλεσμά της.

Οι γιατροί διέγνωσαν ένα πολύ σπάνιο είδος καλοηθούς όγκου, που έπρεπε να αφαιρεθεί. Επρόκειτο στην ουσία για ένα πολύπλοκο οδόντομα όπου ένα ούλο δημιούργησε πολλά δόντια και σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του νεαρού Ινδού.


«Αρχικά, δεν μπορούσαμε να τα αφαιρέσουμε και αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε καλέμι και σφυρί. Μόλις το ανοίξαμε, μικρά μαργαριταρένια δόντια άρχισαν να βγαίνουν έξω, ένα-ένα. Στην αρχή τα μαζεύαμε, ήταν σαν μικρά λευκά διαμάντια. Αλλά μετά κουραστήκαμε. Μετρήσαμε 232 δόντια» είπε ο Dr Dhiware στο BBC κάνοντας λόγο για «παγκόσμιο ρεκόρ».

Οι γιατροί μάλιστα που ανέλαβαν την εγχείρηση, με τη βοήθεια δύο βοηθών τους, παραδέχτηκαν ότι δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά αντίστοιχο περιστατικό κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, τονίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης του 17χρονου.
(protothema)

Σέρφαρε σε ιστοσελίδα με τσόντες και "πέτυχε" τη μάνα του



Eίδε έκπληκτος σε βίντεο την... ίδια του την μάνα, ηλικίας 45χρόνων η οποία είναι διαζευγμένη, να ποζάρει με τον σύντροφο της.Σύμφωνα με 
πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του νεαρού, η όμορφη 45άρα μάνα από τη Λεμεσό, με το καλοδιατηρημένο σώμα, έβγαλε τα ρούχα της, άναψε τσιγάρο κ έδειχνε ότι υπήρχε.

Στο βίντεο απεικονίζεται η 45χρονη να πληκτρολογεί στον υπολογιστή της, καθισμένη στο κρεβάτι δίπλα από τν παρτενέρ της κ να συνομιλεί μέσω του υπολογιστή με το άτομο, ή το ζευγάρι προφανώς που βρισκόταν στ συγκεκριμένο chat.Σε κάποια στιγμή μάλιστα η 45χρονη, τους έδειξε τα γεννητικά της όργανα, ενώ προχώρησε και σε κάποιες άλλες πράξεις χρησιμοποιώντας βοηθήματα.

Ωστόσο οι επιτήδειοι κατέγραψαν τις σκηνές κ τις ανέβασαν σε διαδικτυακό χώρο, στο οποίο απεικονίζονται και άλλες γυναίκες, η ζευγάρια να επιδίδονται σε περίεργες... πράξεις.


Σέρφαρε σε ιστοσελίδα με τσόντες και "πέτυχε" τη μάνα του!

Μετά το πρώτο σοκ ο νεαρός τηλεφώνησε στη μητέρα του εκνευρισμένος, εξυβρίζοντας την, ενώ την επόμενη μέρα μετέβη στο σπίτι της και προκάλεσε επεισόδιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι έπεσε και ξύλο μεταξύ μάνας και γιου, με τον νεαρό να χαστουκίζει την μητέρα του, η οποία μάλιστα ανταπέδωσε τα χαστούκια διώχνοντας τον γιο της από το σπίτι. Βεβαίως, για ευνόητους λόγους, η υπόθεση δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία!

Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω - Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Υπάρχει έστω ένας βουλευτής του σημερινού ΠΑΣΟΚ, έστω μνημονιακού & νεοφιλελεύθερου, που δεν θα ταυτιστεί απόψε με ότι πιο μαύρο, φασιστικό έχει αυτός ο τόπος;


To αυγό του φιδιού... Ο Βορίδης της συγκυβέρνησης... & υπουργός με ψήφους πασοκ παρακαλώ...

Απόψε θα ψηφίσει πρόεδρο "δημοκρατίας"... 

Ο Βορίδης της νέας δημοκρατίας. Διάδοχος του Μιχαλολιάκου (νυν φύρερ της νεοναζιστικής χρυσής αυγής) στην αρχηγία του φιλοχουντικού κόμματος της ΕΠΕΝ.
Στο φόντο ο δικτάτορας.
Να μην ξεχνάμε!

Τα media των νταβατζήδων δημοσίων έργων, οι δημοσκόποι του κώλου, και τα κατοχικά ανδρείκελα νομίζουν ότι μας τρομοκρατούν. Ας τα στολίσουμε δεόντως...

Να τελειώνουμε με τους δωσίλογους!


Μοντάζ "Το Γρέκι"

Κανονίστε ρε γιατί, αν δεν προσέξετε, έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ! Και μην δούμε να διοικούν τη χώρα με emails που θα έρχονται όχι από την τρόικα, αλλά από τη Βενεζουέλα και την Κούβα!


Kανονίστε ρε κουτά να μην εκλεγεί Πρόεδρος και να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα 'χετε ψωμί να φάτε. Θα σας κόψουν το ρεύμα και θα παγώσετε με τα κρύα του χειμώνα. Θα σας ζητούν φόρους και δεν θα 'χετε να τους πληρώσετε. Θα σας πάρουν τα σπίτια και θα κοιμάστε στους δρόμους και τις πλατείες, σαν Σύροι πρόσφυγες. Από κει θα σας μαζεύει η αστυνομία στα μαύρα μεσάνυχτα γιατί θα χαλάτε την αισθητική της αγοράς.
Κανονίστε να πάρουν την... κυβέρνηση οι Συριζαίοι και να διοικούν τη χώρα με emails που θα έρχονται όχι από την τρόικα, αλλά από τη Βενεζουέλα και την Κούβα. Δεν υπάρχει πιο ντροπιαστικό πράγμα από το να σου λένε οι ξένοι τι θα κάνεις στη χώρα σου. Αυτό θα γίνει με το ΣΥΡΙΖΑ. Θα διαλύσει τα νοσοκομεία, απολύοντας γιατρούς και νοσηλευτές. Θα πηγαίνεις στο νοσοκομείο και δεν θα σε δέχονται αν δεν έχεις δικά σου σεντόνια και φάρμακα. Θα σε σπάει στο ξύλο η αστυνομία και ο υπουργός θα διατάσσει ΕΔΕ που δεν θα βρίσκουν ποτέ κάτι μεμπτό για τους αστυνομικούς που σε έδειραν. Θα πνίξει τα Πανεπιστήμια στη βρόμα γιατί θα απολύσει τις καθαρίστριες και αν αντιδράσουν οι φοιτητές, ο Πρύτανης θα καλέσει τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαστήσουν τη βρόμα την τάξη.
Προσέξτε τι θα ψηφίσετε γιατί θα σας πουν ότι το χρέος είναι βιώσιμο, ενώ εσείς δεν θα έχετε να φάτε. Θα σας γονατίσουν με τους φόρους για να πληρώνουν το χρέος. Θα σας μιλούν για success story, θα σας επιβάλλουν νέους φόρους κι εσείς θα μετράτε απώλειες σε μισθούς, συντάξεις αλλά και ανθρώπους.
Κανονίστε ρε γιατί, αν δεν προσέξετε, έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!
Από swell, μέσω "Το Γρέκι"

Τα σκουπίδια των δημοσκοπήσεων μαϊμού… Το δημοσκοπικό θέατρο είναι μέρος της συνολικής καθεστωτικής σκηνοθεσίας... Το «ακατέργαστο», ασύστολο και τυποποιημένο ψεύδος…



"ΡΕΣΑΛΤΟ"
Τα εκλογικά χαλκεία μας βομβαρδίσουν, χωρίς έλεος, με δημοσκοπήσεις μαϊμούδες: Ο τζόγος των «νταβάδων» για την προώθηση των πολιτικών τους παιχνιδιών. 
Το δημοσκοπικό θέατρο είναι μέρος της συνολικής καθεστωτικής σκηνοθεσίας και έχει όλα τα χαρακτηριστικά (στημένα σκηνικά) που παρατηρούμε και στα σήριαλ της «τρομοκρατίας», της «διαφθοράς», των εκβιαστικών διλημμάτων, της κινδυνολογίας και λοιπά… 
Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά:
Η δόλια παραχάραξη της πραγματικότητας μέσω της λαγνείας του θεάματος… 
Το «ακατέργαστο», ασύστολο και τυποποιημένο ψεύδος… 
Η καταιγίδα από αντιφατικά «ευρήματα» υποταγμένα στις άμεσες ανάγκες, στους σχεδιασμούς, στις επιθυμίας και στους φόβους των «νταβάδων»… 
Οι χοντροκομμένες αστειότητες που... αντανακλούν, από τη μια, γελοιογραφικά, τον τρόμο του κατεστημένου, αλλά από την άλλη κατασκευάζουν και ένα νοσηρό κλίμα γενικής σύγχυσης… 
 
Οι σημερινές δημοσκοπικές μαϊμουδιές είναι η γελοιότητα εκτός ορίων. Τέτοια εξτρεμιστική δημοσκοπική αποχαλίνωση των καθεστωτικών χαλκείων και του κυβερνητικού δωσιλογισμού, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. 
 
Είναι γελοιότητα εκτός ορίων να εμφανίζεις τον ελληνικό λαό σαν να μη θέλει να ξαποστείλει την κυβερνητική συμμορία στον αγύριστο, σαν να επιθυμεί τη συνέχιση της καταστροφής του, της ΦΡΙΚΗΣ και του ΟΛΕΘΡΟΥ… 
 
Αυτό σημαίνουν τα δημοσκοπικά «ευρήματα»: «Ναι στην εκλογή Προέδρου», «ΟΧΙ στις εκλογές»!!! 
 
Πλήρης διαστροφή της πραγματικότητας. Ο ελληνικός λαός επιθυμεί το ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ να διώξει με τις κλωτσιές αυτήν την κυβέρνηση των ληστών του, των δημίων του και των εκτελεστών του. Δεν έχει πλέον να χάσει τίποτε εκτός από τη ΦΡΙΚΗ των δολοφόνων του. 
 
Περιμένει με πάθος και συσσωρευμένη ΟΡΓΗ τις εκλογές για να τιμωρήσει και αφανίσει τα ανδρείκελα της δωσίλογης συμμορίας. 
 
Οι δημοσκοπήσεις μαϊμού βγάζουν τα εντελώς αντίθετα: Τέτοια γελοιογραφική πλαστογράφηση της πραγματικότητα, της θέλησης και βούλησης του ελληνικού λαού. 
 
Το ίδιο χυδαία και αστεία πλαστογράφηση αποτελεί και η σμίκρυνση της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ… 
 
Μόνο ολοκληρωμένοι βλάκες μπορεί να πιστέψουν ότι μέσα σε μια νύχτα, και σε μια περίοδο που η λαϊκή ΟΡΓΗ εναντίον της κυβέρνησης κοχλάζει εκρηκτικά, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μίκρυνε!!! 
 
Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει: Αυξάνεται επικίνδυνα για τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ… 
 
Γι αυτό και όλο αυτό το ΟΡΓΙΟ της κινδυνολογίας, των εκβιαστικών διλημμάτων, της τρομοκρατίας και των δημοσκοπήσεων μαϊμούδων… 
 
ΟΛΑ για να ανακοπεί η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και για να μην πάρει η ήττα των ανδρεικέλων τις διαστάσεις μιας γιγάντιας, ανεπανόρθωτης συντριβής, τις διαστάσεις του αφανισμού τους… 
 
Φυσικά και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τους διευκολύνει… 
 
Για την ιδεολογική λειτουργία, την πολιτική δολιότητά και την ΑΠΑΤΗ των δημοσκοπήσεων έχουμε γράψει πληθώρα κειμένων. Συγκεντρωμένα, τα πιο βασικά, θα τα βρείτε εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8198

Γιατί δεν μας λέτε το… πρόγραμμά σας, κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλο;

Αντί να παρακολουθούμε την ένταση της κινδυνολογίας με τις αρλούμπες του κάθε… ανθυπο-τίποτα «παπάγαλου» του συστήματος κατά του ΣΥΡΙΖΑ, το ζήτημα είναι αν επιτέλους, θα μας πει ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και οι υπόλοιποι νεοφιλελεύθεροι οπαδοί της «εθνικής συναίνεσης» («επενδυτές», κεντρώοι διαπλεκόμμενοι και δανειστές), πότε θα εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανείς σ’ αυτή τη χώρα που να μην έχει αντιληφθεί τη σκοπιμότητα του «μικρού διαλείμματος» που συμφωνήθηκε μεταξύ τρόικας και συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, ώστε:………
………..
  • πρώτον, η μεν κυβέρνηση να γλιτώσει την κοινωνική κατακραυγή από τα ακόμα πιο επώδυνα μνημονιακά μέτρα που δεν έχει ακόμα εφαρμόσει (αν και τα έχει υπογράψει) και να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμα για να κανονίσει τις τελευταίες της.. δουλειές,
  • και δεύτερον, η τρόικα κουτοπόνηρα με αυτόν τρόπο να φορτώσει το φονικό -κι απ’ όλες τις απόψεις αδιέξοδο για τη χώρα-, «ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής», στην εγχώρια πολιτική ανικανότητα και τη σοβούσα σύγκρουση (την οποία και προκάλεσε).
«Ας τα ξαναπούμε το Γενάρη, όταν τελειώσετε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπαν οι Ευρωπαίοι «εταίροι» και δανειστές στη συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, γνωρίζοντας ότι οι άμεσες δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας (λήξη ομολόγων κλ.π) για πέντε χρόνια έχουν κουτσά στραβά εξασφαλιστεί. Και συγκεκριμένα, από το συνολικό επίσημο ελληνικό χρέος των 321 δισ. ευρώ, τα κράτη της ευρωζώνης κατέχουν τα 220 δισ. ευρώ τα οποία πρέπει να αποπληρωθούν μετά από 5 χρόνια.
Συνεπώς ο πόλεμος με όλα τα μέσα (και όλα τα ψέματα) κατά της Αριστεράς ο οποίος κηρύχθηκε από Σαμαρά, Βενιζέλο, τρόικες, «Οίκους Αξιολόγησης», «επενδυτικά» funds, Στουρνάρες και λοιπές δυνάμεις που θέλουν να «μας σώσουν», δηλαδή να πάρουν, σε βάρος του ελληνικού λαού, τη… δόση τους (λεφτά, εξουσία, περιουσίες, καρέκλες, κέρδη κ.ά), αποκτά μια ακόμα διάσταση: Να κρυφτεί το πραγματικό ταξικό διακύβευμα και η ευρωπαϊκή πλευρά αυτής της εκλογικής αναμέτρησης που είναι η ανεμπόδιστη εφαρμογή των μέτρων που έχουν αποφασιστεί και αποτελεί και το αληθινό και μοναδικό πρόγραμμα της συγκυβέρνησης των Μνημονίων. Κι αυτό διότι έφτασε η κρίσιμη ώρα: η διεθνής πλουτοκρατία (με τα ακροδεξιά – δεξιά και κεντρώα – κεντροαριστερά στηρίγματά της) πρέπει να επιβάλλει τα ίδια προγράμματα λιτότητας ύψους πολλών εκατοντάδων δισ. στις μεγάλες οικονομίες της ευρωζώνης, δηλαδή, στην Ιταλία και στη Γαλλία …ενώ θα συνεχίζονται αενάως τα «μέτρα πειθαρχίας» στην Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία και βεβαίως στο «πειραματόζωο» Ελλάς, για να σωθεί το Ευρώ και οι κυρίαρχες τάξεις.
Για να μην τα πολυλογούμε λοιπόν. Αντί να παρακολουθούμε την ένταση της κινδυνολογίας με τις αρλούμπες του κάθε… ανθυπο-τίποτα «παπάγαλου» του συστήματος κατά του ΣΥΡΙΖΑ, το ζήτημα είναι αν επιτέλους, θα μας πει ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και οι υπόλοιποι νεοφιλελεύθεροι οπαδοί της «εθνικής συναίνεσης» («επενδυτές», κεντρώοι διαπλεκόμμενοι και δανειστές), πότε θα εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους.  Δηλαδή, πότε θα κόψουν κι άλλο και ακόμα πιο άδικα τις συντάξεις και τη δημόσια ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, πότε θα προσθέσουν τους νέους φόρους, πότε και πόσα σχολεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια και δομές πρόνοιας θα κλείσουν, πόσες θέσεις εργασίας θα χαθούν ακόμα, πόσο θα πέσουν κι άλλο οι μισθοί, πότε θα καταργηθούν τελείως τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και οι πολιτικές ελευθερίες της εργατικής τάξης και της νεολαίας κ.ο.κ. Με λίγα λόγια αγαπητή κυβέρνηση πότε θα μας εξοντώσεις και πότε;

πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΟΥΚΕΡΙ ΣΤΑ ΑΤΜ ..ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΑΠΟΔΟ ΨΑΛΙΔΙ

Μόλις το κατράν της Βουλής ανάψει τον αριθμό 165 άντε 166 …δεν τελειώνουν ακόμα ! Εχουν  σχέδιο και σας το αποκαλύπτουμε ευθύς αμέσως !…….
……..
Ο Αδωνις ή Βούλτεψη και ο Σουρνάρας θα βγουν νύκτα και αρχίσουν να ταπώνουν όλα τα ΑΤΜ με βουκέρι .
Είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να πείσουν ότι …τελειώσαν τα λεφτά.
Ομως υπάρχει και υποστηρικτικός μηχανισμός .
Ο Ψυχάρης θα τρέξει δημοσκόπηση αστραπή …όπου θα έρθουν όλα τούμπα .
Θα κάνουν ανάποδο ψαλίδι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ με τα ποσοστά της ΝΔ …του ΠΑΣΟΚ με της Χρυσής Αυγής και το ΠΟΤΑΜΙ του Θεοδωράκη θα τρέχει με μοτοποδήλατο και όχι με το τρίκυκλο παγωτατζήδικο, που τον είδαμε στην Τρίπολη .
Ο Καμμένος μαζί με τον άλλοτε συμπαθή στο σύστημα «Κουνέλι» θα βλέπουν τα ποσοστά  τους όπως οι πεθαμένοι τα ραδίκια ανάποδα .
Η Ντόρα θα προτείνει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και πρόεδρο τον γαμπρό της από  την ΔΗΜΑΡ
Ο Βενιζέλος θα στείλει τον Πρωτόππαπα …να κάνει το φάντασμα στη Λαγκάρντ για να τρομάξει το ΔΝΤ !
Συνεχίζεται ….

Οι κατά συνείδησιν ασυνείδητοι… Αλλωστε το δικό μου σπίτι θα πάρουν, όχι της κυρίας Βούλτεψη! Εκείνης το σπίτι είναι χτισμένο «με ιδρώτα και δάκρυα»… και τότε, όπως η ίδια δήλωνε πριν υπουργοποιηθεί («θα μας πάρουν με τις καραμπίνες»), το λόγο θα έχουν οι καραμπίνες!


Με εντολή Σαμαρά θα έβγαινε η χώρα στις αγορές. Τζίφος.
  •     Με εντολή Σαμαρά θα εγένετο success story.Τζίφος.
  •     Με εντολή Σαμαρά δεν θα ελαμβάνοντο νέα μέτρα και θα κόβονταν μαχαίρι οι αυτοκτονίες. Τζίφος.
  •   Με εντολή Σαμαρά δεν θα έτρωγε ξανά μπούφλες ο κ.Χαρδούβελης ούτε θα μας ξαναεξευτέλιζε η Τρόικα.Τζίφος.
Θα μπορούσε κανείς να συνεχίσει την ……….
……….καταλογογράφηση των τζίφων Σαμαρά εις μάκρος μακρύ, αλλά θα αδικούσε τον κ. Πρωθυπουργό, αν δεν αναφερόταν ταυτοχρόνως και στον κατάλογο των επιτυχιών του, έστω βραχύν.
  • Με εντολή Σαμαρά συνομιλούσε ο κ. Μπαλτάκος με τη Χρυσή Αυγή. Μπίνγκο.
  • Με εντολή Σαμαρά πουλήθηκε το Ελληνικό, τα αεροδρόμια και ό,τι άλλο γουστάρει οΦούχτελκαι λιμπίζεται ο… Ράϊχενμπαχ.
  • Με εντολή Σαμαρά μιλάει η κυρία Βούλτεψη και πέφτουν ξερές οι κουκουβάγιες, αυτομολούν στην Ανταρκτική οι πέρδικες και παθαίνουν βέρτιγκο οι ιπποπόταμοι.
Τώρα, με εντολή Σαμαρά καλούνται οι βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδησιν. Πρόκειται περί πλεονασμού. Καθ’ ότι όσοι βουλευτές έκοψαν φερ’ ειπείν μισθούς, έκλεισαν σπίτια και χρεοκόπησαν μαγαζιά, κατά συνείδησιν δεν εψήφιζαν; Ή μήπως η συνείδηση τους είχε πάει για τυρίκαι οι ίδιοι για βρούβες;  Kατά συνείδησιν επίσης δεν έλεγαν τα κατά καιρούς «παλικάρια της φακής» (συνώνυμο του «κουκιά»), Τζαμτζής, Κασσής και λοιποί, ότι θα καταψήφιζαν όσα εν τέλει μετά Βαΐων και κλάδων υπερψήφιζαν; Σπουδαίο πράγμα η συνείδηση, σχετίζεται με την ψυχή και η «σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα» – τι ψυχή θα παρέδιδαν, αν όσοι με την ψήφο τους σκλάβωσαν την Ελλάδα και κουρέλιασαν το Σύνταγμα, το έκαναν ασυνείδητα; Ενσυνειδήτως εψεύσθησαν και επρόδωσαν και ουδείς μπορεί να τους κατηγορήσει για έλλειψη συνείδησης. Ενσυνειδήτως, επίσης, και ο κ. Κουβέλης παραδέχεται ότι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσουν κατά συνείδησιν. Οι κομματικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ είναι για τους χαζούς που τους δίνουν βάση, ενώ οι συνειδήσεις των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ είναι παιδιά ανώτερων θεών. Τη μία ημέρα συγκυβερνούν με τον κ. Βορίδη , την άλλη δακρύζουν εκεί που έπτυαν (στην αγκαλιά ορισμένων ΣΥΡΙΖαίων ) και την επόμενη υπερψηφίζουν Σταύρο Δήμα – συνείδηση τεφαρίκι! Ο λόγος της συμβόλαιο! Οχι συμβόλαιο με μίζες, απ’ αυτά που «γέρνουν», γεμάταλίστες – αυτά είναι για τους ασυνείδητους, με τους οποίους απλώς συγκυβέρνησαν οι ευσυνείδητοι. Ψήφοι κατά συνείδησιν, λοιπόν. Δηλαδή υπάρχουν και ψήφοι άλλοι; Καθ’ υπαγόρευσιν; κατ’ εξαγοράν; κατ’ εντολήν; υπό το κράτος εκβιασμών; Αν το παραδεχθώ, θα πάθω Βούλτεψη και θα γίνω κυνικός. Θα πιστέψω, δηλαδή, ότι οι σχέσεις ορισμένων κομμάτων, ορισμένων βουλευτών με ορισμένες εταιρείες και όλων μαζί με ορισμένα ΜΜΕ δεν είναι κατά συνείδησιν, αλλά κατά τύχην και επειδή οι μέλισσες πετούν αριστερά, όταν δεν πετούν δεξιά, η ψήφος κατά συνείδησιν είναι ο ευφημισμός της ψήφου των ασυνείδητων που νομίζουν ότι βρίσκονται υπεράνω των κομμάτων τους, υπεράνω της εντολής των εντολέων τους και γενικώς uber alles! Οσοι εξ αυτών δεν είναι απλώς ιδιοτελείς και αργυρώνητοι, βρίσκονται «εν αλαζονεία και μέθη», νομίζοντας ότι το άτομο υπερέχει του προσώπου και ο ιδιώτης του πολίτη. Και οι ίδιοι όλων. Και έτσι φθάνουμε στο σημείο να αναπέμπουν ύμνους στην ελευθερία της συνείδησής τους οι έσχατοι ενός κατιμά πολιτικών χωρίς αρχές. Τυχοδιωκτικών και καιροσκόπων. Που αν δεν ψηφίσουν κατά συνείδησιν και ψηφίσουν πειθόμενοι τοις ρήμασιν των εντολέων τους, υπάρχει ο κίνδυνος να μην εκλεγεί Πρόεδρος, να πάμε σε εκλογές και να χάσει το έθνος ένα κάρο βδέλλες καιαναντικατάστατους οιηματίες. Διότι τι θα κάνει στη ζωή του ο κ. Βενιζέλος; Μπορεί να κυβερνηθεί η Ελλάς χωρίς τονΓιωργάκη και τον κ. Τσούκαλη; Quo vadis, Domine χωρίς τονΨαριανό; Χωρίς τον κ. Γιακουμάτο; Πώς θα μείνει στη θέση της η Ακρόπολη χωρίς την κυρίαΧριστοφιλοπούλου; Τι ήταν η Ελλάδα πριν από την εμφάνιση της κυρίας Τζάκρη; Θέλουμε να πάθουν κολούμπρα τα Ουράνια Σώματα, αν, κοιτάζοντας χαμαί και χάμω, δε μπορούν να διακρίνουν στη Σύγκλητο να αγορεύει ο κ. Πάρις ΚουκουλόπουλοςΑς είμεθα λοιπόν, όπως θα έλεγε και ο Μποστ νυφάλιη και συγκρατείς, ευστάθιοι και σταθαιροί για να μην αλλάξει τίποτα. Ψηφίζουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και οι μπίζνες συνεχίζονται us usial για δύο -τρεις μήνες τουλάχιστον- διότι, με τις κεραμίδες που μας πέφτουν κατακέφαλα κάθε τρεις και λίγο, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Διότι σταθερότης πλέον είναι τα κάθε φορά νέα μέτρα επί τα χείρω. «Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει ακόμα υψηλός» (!!!), λέει το ΔΝΤ! Ωϊ – ωϊ μάνα μου! Ασε με να κατεβώ στον Αδη σταθερά! Χωρίς κλυδωνισμούς και ρίσκα! «Θεοί της Ασίας, βοηθάτε μας! Είναι ώρα τώρα να τα βάνουμε με ταις λεγεώνες;» – άσε τες να μου πάρουν το σπίτι ησύχως και ανεπαισθήτως! Για ένα «κωλόσπιτο», που έλεγε και ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος, θα πέσει η κυβέρνηση; Αλλωστε το δικό μου σπίτι θα πάρουν, όχι της κυρίας Βούλτεψη! Εκείνης το σπίτι είναι χτισμένο «με ιδρώτα και δάκρυα», καθώς η ίδια λέει, ενώ το δικό μου με αυγά και τη βαφή τους. Κατά συνείδησιν (της κυρίας Μέρκελ) λοιπόν, κυρίες και κύριοι. Αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του Οβελίξ και τα ΑΤΜ να  βγάζουν βατράχια…
ΠΗΓΗ:
http://www.enikos.gr