ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Τα συμπεράσματα δικά σας

 


Ο Πάνος Βλαχος δεν είναι μόνος του. Το καθεστώς έχει αρχίσει να ξεβρακωνεται και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το σταματήσει.

 


Δείτε την αλαζονεία, το σας έχω γραμμένους αυτού του τομαριου και προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

 


Υποκλίνομαι ‼️‼️

 


Καρδιολόγοι καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου COVID-19

 «Το εμβόλιο Covid mRNA έχει πιθανότατα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ή είναι η κύρια αιτία απροσδόκητων καρδιακών ανακοπών, καρδιακών προσβολών, εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακών αρρυθμιών και καρδιακής ανεπάρκειας από το 2021…».

Μέχρι την στιγμή που ο Βρετανός καρδιολόγος, Δρ. Ασίμ Μαλότρα, εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων Covid mRNA, ήταν ένας από τους πιο διάσημους γιατρούς στη Βρετανία. Το 2016 ανακηρύχθηκε στη λίστα Debrett’s των Sunday Times ως ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην επιστήμη και στην ιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε έναν κατάλογο που περιλάμβανε τον καθηγητή Στίβεν Χόκινγκ. Η συνολική βαθμολογία Altmetric (μέτρο της απήχησης και της εμβέλειας) των δημοσιεύσεών του σε ιατρικά περιοδικά από το 2013 ξεπερνά τις 10.000, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους υψηλότερους στον κόσμο κλινικούς ιατρούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σκύψτε το κεφάλι μπροστά σ'αυτή τη μάνα και βγάλτε τον σκασμό, καθάρματα

 


Η απάντηση – χαστούκι της Μαρίας Καρυστιανού στον Κώστα Αχ. Καραμανλή

 Καρυστιανού: Οι συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη ψάχνουν δικαίωση για τους ανθρώπους τους που χάθηκαν την νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023. Έτσι πήγαν μέχρι τις Βρυξέλλες για να φωνάξουν πως το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί, στα ευήκοα ώτα των Ευρωπαίων.

Το «παρών» στην εκδήλωση με τίτλο «Τέμπη: Εκτροχιασμός του κράτους δικαίου» που διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης, έδωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, η Δώρα Αυγέρη και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που αποτελείται από τους βουλευτές Διονύση Καλαματιανό, Γιάννη Σαρακιώτη, Χάρη Μαμουλάκη, Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Μίλτο Ζαμπάρα. Επίσης παρίστανται και οι ευρωβουλευτές Έλενα Κουντουρά, Νίκος Παπανδρέου, Γιώργος Κύρτσος, Φράγκος, η Σόφι Ιντ Βελτ και ο Μανώλης Φράγκος.

Στον απόηχο του καταδικαστικού ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, η σημερινή εκδήλωση έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον μεγάλων διεθνών μέσων ενημέρωσης, που βρίσκονται επίσης εδώ για να καλύψουν τις ομιλίες συγγενών των θυμάτων.

Συναγερμός στο Μαξίμου: Φόβοι ότι η ομιλία Σαμαρά θα κάνει παρανάλωμα του πυρός τη ΝΔ

 


Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη (15/2/2024) το απόγευμα στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ισότητα στον πολιτικό γάμο και ενώ η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με πολλά ανοιχτά μέτωπα, όπως αυτό των αγροτών και των φοιτητών.

Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, αφού ασκούνται εντονότατες πιέσεις στους διαφωνούντες βουλευτές, ώστε να μην καταψηφίσουν αλλά να επιλέξουν την αποχή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στους διαφωνούντες δίνονται και υποσχέσεις περί αξιοποίησης σε μελλοντικές κυβερνήσεις μετά τις ευρωεκλογές.