ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ...

Φωτογραφία για Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ...
Διέψευσε κατηγορηματικά φερόμενες δηλώσεις του στη Γερμανία σε βάρος του Ολυμπιακού ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τόνισε ότι πάντα έχει στην καρδιά του την ομάδα που τον ανέδειξε.

Η δήλωση που έκανε μέσω της σελίδας του στο facebook ο διεθνής αμυντικός είναι η εξής:

«Η οικογένειά μου ένα από τα πρώτα πράγματα που φρόντισε να μου μάθει ήταν η έννοια της λέξης σεβασμός. Κάτι που με ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Διάβασα με έκπληξη δημοσιεύματα που με θέλουν να έχω καταφερθεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Πως είναι δυνατόν να γράφουν κάποιοι τέτοια αισχρά ψέματα που αποσκοπούν στο να στρέψουν εναντίον μου τους οπαδούς του Ολυμπιακού; Όπως είπα και σε τηλεοπτική μου συνέντευξη, έχω τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην καρδιά μου. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που με ανέδειξε και που πέρασα σε αυτήν τρία υπέροχα χρόνια κατακτώντας τίτλους. Το ότι βρίσκομαι σήμερα σε αυτό το επίπεδο, είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο Ολυμπιακός.

Σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Ουδέποτε θα έλεγα κάτι αρνητικό για την πρώην μου ομάδα και όλα αυτά που γράφονται είναι συκοφαντίες. Αγαπώ τον Ολυμπιακό, όμως πλέον ανήκω στη Σάλκε και νομίζω πως είναι λογικό να θέλω η ομάδα μου να κερδίζει. Έστω κι αν χρειάστηκε να το κάνει εναντίον της πρώην μου ομάδας». 
olympiacos-blog

BINTEO: Πως φουλάρει τα αμάξια η… κόρη του βενζινά!


Φωτογραφία για BINTEO: Πως φουλάρει τα αμάξια η… κόρη του βενζινά!


Σε αυτό το βενζινάδικο δεν πρέπει να πας με την γυναίκα σου και δείτε τον λόγο στο παρακάτω βίντεο.
--> -->
Aniwthoi
VIDEO

Πριν λίγο: Σοβαρός τραυματισμός 49χρονου μοτοσικλετιστή



Φωτογραφία για Πριν λίγο: Σοβαρός τραυματισμός 49χρονου μοτοσικλετιστή στα ΤρίκαλαΣε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων 49χρονος οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr έχασε τον έλεγχο της μηχανής και βρέθηκε στην άσφαλτο.

Το τροχαίο ατύχημα που οφείλεται, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στην ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της έντονης βροχής, καταγράφηκε λίγο μετά τις 7 σήμερα το απόγευμα στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων Ιωαννίνων στο ύψος του ΟΑΕΔ.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας Τρικάλων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένο τον 49χρονο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

trikalanews.gr

Κρήτη: Εντοπίστηκε φυτεία με 250 δενδρύλλια κάνναβης


250 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν το πρωί της Πέμπτης, στο χωριό Χώνος του δήμου Μυλοποτάμου στην Κρήτη αστυνομικοί στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση παράνομων φυτειών ναρκωτικών ουσιών.

Οι Ηλικιωμένοι και ο Φόβος


Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, συμμαθητές και συμμαθήτριες.
Συναγωνίστριες και συναγωνιστές στον αγώνα της καθημερινότητας και της ζωής.
Σας προσκαλώ να διαβάσετε τις σκέψεις ενός φίλου καθημερινού, συνομηλίκου σας, που δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και δεν υπηρετεί καμία σκοπιμότητα. Ενός συνομηλίκου σας που παίζατε μαζί στην αλάνα μιας φτωχογειτονιάς της Θεσσαλονίκης, που πήγατε μαζί του στο Σχολείο, πολλοί και στο Πανεπιστήμιο. Που αγωνιστήκατε μαζί στην καθημερινότητα, τίμια μακριά από δολοπλοκίες, παράνομες μεσολαβήσεις «πολιτικών» και κάθε είδους συμμετοχή σε βρώμικα κυκλώματα απάτης της πελατειακής «πολιτικής».

ΑΝΤΙΔΩΡΟ



Ο Ερασιτέχνης Πιερικός παρουσίασε τις ομάδες Νέων και Κ17.



Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποδείξει ότι ποντάρουν πολλά στα ταλέντα της περιοχής και, μάλιστα, φέτος προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα οι Πατσιογεώργος, Βραχνός, Παναγιωτίδης, Παπατόλιος. Την Τετάρτη (19/09), λοιπόν, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πασχάλης Τσιτιρόκης παρουσίασε τις ομάδες Νέων και Κ17.

«Άρχισαν τα όργανα» στην Ευρώπη: Απειλεί με Κίνημα ο πορτογαλικός Στρατός!


«Άρχισαν τα όργανα» στην Ευρώπη: Απειλεί με Κίνημα ο πορτογαλικός Στρατός!Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οδηγείται η Πορτογαλία καθώς για πρώτη φορά μετά την «επανάσταση των γαρυφάλλων» οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας απειλούν με Κίνημα και επέμβαση στην πολιτική ζωή αν συνεχιστεί η πολιτική του Μνημονίου που έχει εξαθλιώσει (και…) τους Πορτογάλους και καλούν τον πρωθυπουργό της χώρας Pedro Passos Coelho σε παραίτηση (για την ακρίβεια του ζητούν να «μεταναστεύσει»)!

ΦΩΤΟ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Σκοτώστε τον Παπανδρέου! [Παιχνίδι που ξεπερνά τα όρια]



ΦΩΤΟ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Σκοτώστε τον Παπανδρέου! [Παιχνίδι που ξεπερνά τα όρια]


Μετά από καθηγητής στο Χάρβαρντ, ο πρώην πρωθυπουργός έγινε και παιχνίδι στο ίντερνετ, χάρη στη φαντασία ενός Έλληνα χρήστη του Διαδικτύου, ο οποίος έφτιαξε το παιχνίδι «Papandreou will kill you».
Ενώ παίζεις, εμφανίζεται ένα σκίτσο με το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος κρατάει ένα όπλο και πυροβολεί. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τον σκοτώσεις, πριν εκείνος προλάβει να σκοτώσει εσένα, αναφέρει το iefimerida.gr.

Πείραμα δείχνει τι κοιτούν οι γυναίκες στον άνδρα



Ένας συντάκτης του site Cosmo for Guys, έκανε ένα ενδιαφέρον πείραμα. Βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, έχοντας πάνω του τέσσερις μικροσκοπικές κάμερες: στον δικέφαλο του χεριού του, στα οπίσθια, στα γυαλιά του και στο... φερμουάρ του παντελονιού του.

Έπειτα, άρχιζε να πλησιάζει κοπέλες στο δρόμο και να ζητά διάφορες πληροφορίες. Οι κάμερες κατέγραφαν το πού «κάρφωναν» τα μάτια τους τα κορίτσια. 

Οι απαντήσεις, στο βίντεο! 


 

Μαθηματικές πράξεις




Νέες μαθηματικές πράξεις:
Έξυπνος άντρας + έξυπνη γυναίκα = ειδύλλιο
Ηλίθιος άντρας + ηλίθια γυναίκα = εγκυμοσύνη
Έξυπνος άντρας + ηλίθια γυναίκα = σχέση
Ηλίθιος άντρας + έξυπνη γυναίκα = γάμος
Έξυπνο αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = κέρδη
Έξυπνο αφεντικό + ηλίθιος υπάλληλος = παραγωγή
Ηλίθιο αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προαγωγή
Ηλίθιο αφεντικό = ηλίθιος υπάλληλος = υπερωρίες

Άμεσος κίνδυνος λουκέτου για τα ΚΕΠ


Την πρωτοφανή αδιαφορία του Υπουργείου Εσωτερικών για τον τελευταίο πυλώνα του κοινωνικού κράτους, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον...
Ευριπίδη Στυλιανίδη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ, η κατάσταση των Κ.Ε.Π. είναι τραγική: το προσωπικό είναι ανεπαρκές, στους ιδιοκτήτες των κτιρίων που είναι μισθωμένα τα Κ.Ε.Π. το Δημόσιο οφείλει ενοίκια, τα μηχανήματα που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι στα κέντρα είναι πολυκαιρισμένα ενώ δεν έχουν εκταμιευθεί καν τα κονδύλια για ανταλλακτικά ή επισκευή των μηχανημάτων. 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ 20-9-2012

DS SPORTS CAFE

Ds Sports Cafe
  • Ds Sports Cafe
    ΣΗΜΕΡΑ 22:05 ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΙ NOVA..DS SPORTS CAFE..

ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ 20-9-2012

Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους ντόπιους παραγωγούς


Image 
Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους ντόπιους παραγωγούς φασολιών, ρεβιθιών και πατάτας, απευθύνει η  Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για την πραγματοποίηση των επόμενων δράσεων «Χωρίς Μεσάζοντες» στην πόλη της Κατερίνης. Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στις έντεκα  διανομές που έχουν πραγματοποιηθεί από τον Φεβρουάριο του 2012 και μέχρι σήμερα, δίνει στους εθελοντές της Πιερίας την ώθηση να οργανώσουν νέες μαζικές διανομές για τους συνδημότες τους.
«Παράλληλα με τη στήριξη των νοικοκυριών και την προμήθεια βασικών ειδών διατροφής, άριστης ποιότητας, σε χαμηλό κόστος, στόχος μας είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας και η ενίσχυση των ντόπιων παραγωγών. Για τον λόγο αυτό αναζητούμε γεωργούς από την Πιερία», δηλώνουν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί από την Πιερία καλούνται από σήμερα έως και τις 5 Οκτωβρίου 2012 να υποβάλλουν τις προσφορές τους στις οποίες θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής στοιχεία:
  • τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων
  • η τιμή ανά κιλό
  • η παρεχόμενη συσκευασία των προϊόντων
  • η διαθέσιμη ποσότητα και
  • το τηλέφωνο επικοινωνίας
Οι προσφορές μπορούν να αποστέλλονται με email στη διεύθυνση info@otoposmou.com

Πρωτοποριακό και οικονομικό Master , η μόνη σίγουρη επένδυση σ" ένα αβέβαιο περιβάλλον...MA in Public Relations and Marketing with New Technologies


Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε στην Ελλάδα αλλά και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, η παραδοσιακή διαφήμιση είναι πλέον πολυδάπανη και έχει αμφίβολα αποτελέσματα στην προσέγγιση των δυνητικών μας πελατών.  Σήμερα η ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου προσφέρει νέες δυνατότητες στην επικοινωνία επιχειρήσεων και οργανισμών.  Η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στον σχεδιασμό των δημοσίων σχέσεων και του μάρκετινγκ κρίνεται ως απαραίτητο συστατικό επιτυχίας για την ανάπτυξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος
Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας και το Tμήμα Διεθνούς Εμπορίου τουΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά ενώνουν  τις δυνάμεις τους  και σας δίνουν την δυνατότητα να γίνετε ειδικός στη χρήση νέων τεχνολογιών στις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ. Από το χειμερινό εξάμηνο του 2012 σας προσφέρουν το πιο πρωτοποριακό και καινοτόμο μεταπτυχιακό (Μaster) στην Ελλάδα… Master of Arts – MA in Public Relations and Marketing with New Technologies.

Πόσο αξίζει ο ΟΠΑΠ;

Πόσο αξίζει ο ΟΠΑΠ;


Οι αμερικάνοι προτείνουν τρόπους για την ενίσχυση της αξίας της εταιρείας
Το αμερικανικό fund Fernbank Partners LLC, στις αρχές του 2011 κατέθεσε πρόταση για το πώς η Ελλάδα μπορεί να ενισχύσει την αξία του ΟΠΑΠ και να συγκεντρώσει αρκετά δισ. ευρώ αποπληρώνοντας το 10% του τότε πακέτου διάσωσης.

Διακόπτεται η μεταφορά των μαθητών από την Παρασκευή

Διακόπτεται η μεταφορά των μαθητών στην Αττική από την Παρασκευή

Στον αρμόδιο υπουργό έθεσε το πρόβλημα ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Φόρος και στα σκουπίδια...




...από σκουπίδια πολιτικούς!!!
Ντροπή σας καραγκιόζηδες της πιο ξεφτυλισμένης ''Δημοκρατίας'' !!!



Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον - Ελλάδα και Κρίση [Video]

Στα χαρακώματα ξαφνικά ΠαΣοΚ - Νέα Δημοκρατία


Στα χαρακώματα ξαφνικά ΠαΣοΚ - Νέα Δημοκρατία
Επιθετική ανακοίνωση Γεννηματά για τη συμφωνία Τρόικας - Στουρνάρα
Ανάχωμα για μην περάσουν κι άλλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα χωρίς να δοθεί σκληρή μάχη με την τρόικα, ύψωσε το ΠαΣοΚ λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Έγκυος η Σακίρα


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρντ Πικέ και η σύντροφός του και διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.


Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για το φύλο του παιδιού.

Pink Floyd - Another Brick In The Wall (HQ)(Κοινωνία πραγματικότητα θα λειτουργεί μια χαρά. Ακριβώς σε έναν διαφορετικό τρόπο. Αυτή είναι η κυβέρνηση κάνει τον εαυτό σας τυλίξτε με όλες τις κοινωνικές συμβάσεις. Η ζωή απλά θα είναι πολύ διαφορετικά, θα ήμασταν χίπις και μόνο μας εσώτερου εαυτού, το μέρος που κανείς δεν μπορεί να δει και το μέρος που θέλει να σπάσει ελεύθερο είναι τι θα θέλει να είμαστε χίπις. Μάσκες μας, ωστόσο, δεν πρόκειται ποτέ να απογειωθεί και γι 'αυτό είμαστε όλοι το ίδιο? Η υγιής, ο παράφρων. Το μόνο, το άδικο. Alfy1230

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας




 

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατά σχολική μονάδα με τιςΕΛΛΕΙΨΕΙΣ και τα ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ των σχολικών βιβλίων2012-13.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να έρθουν σε συννενόηση μεταξύ τους για τη διανομή των πλεονασμάτων των σχολικών βιβλίων, η οποία θα γίνει μεπρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής και συνεχή ηλεκτρονική ενημέρωση. Στη συνέχεια παρακαλούμε να ενημερώσετε εκ νέου το σύστημα Διόφαντος σχετικά με τα ελλείματα και τα πλεονάσματα, διότι μόνο έτσι πλέον θα παραλάβετε τα υπόλοιπα βιβλία.
 

Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη


Δύο ακόμη αξιοσημείωτες σεισμικές δονήσεις κατεγράφησαν το βράδυ της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα, στις 7:58 το πρωί της Πέμπτης, οι σεισμογράφοι κατέγραψαν σεισμική δόνηση μεγέθους...
3,0 βαθμών (ml) της κλίμακας Ρίχτερ με το επίκεντρο να βρίσκεται στην θαλάσσια περιοχή σε απόσταση 65 χιλιομέτρων δυτικά των Χανίων, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 25 χιλιόμετρα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι κάνουν οι γυναίκες...για να δουν έναν ωραίο άντρα να χορεύει

Αθλητικές εφημερίδες


Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Συνταγή της Ημέρας!


Χοιρινές μπριζόλες σε σάλτσα μανιταριών
Συνταγή για 4 άτομα

Από το: http://xs-recipes.com

Υλικά:

½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
¼ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό ή θυμάρι
4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
250 γραμ. έτοιμη σούπα μανιταριών, κονσέρβα π.χ. Cambell
¼ φλιτζάνι γάλα

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Το Ποντίκι
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο