ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Kim Kardashian: Η sexy εμφάνιση με leather dress σε νέα βραδινή της έξοδο



 Μπορεί η άνοιξη να είναι εδώ ωστόσο ο καιρός είναι ακόμα αρκετά κρύος και για λίγο ακόμα δεν μπορούμε να φορέσουμε τα ρομαντικά prairie dresses με σανδάλια, ούτε τις λινές φούστες και τα off shoulder tops μας.

Υπάρχει όμως μια τάση που καλά κρατεί και την άνοιξη και είναι ιδανική για την μεταβατική αυτή περίοδο.

Ο λόγος για το leather look!

Ψυχική υγεία και η σχέση της με την σεξουαλική υγεία

 Η ψυχική και η σεξουαλική υγεία είναι πολύ στενά συνυφασμένες. Αν και κάποια σεξουαλικά προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε οργανικά θέματα όπως τραυματισμούς, καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτη, ουρολογικές παθήσεις, νευρολογικές διαταραχές, καρκίνο ή άλλους βιολογικούς παράγοντες, αρκετά άλλες σεξουαλικές διαταραχές έχουν υποκείμενα ψυχολογικά αίτια.

Η κατάθλιψη, η διπολική διαταραχή και η ψύχωση έχει αποδειχθεί ότι σχετίζονται με την σεξουαλική δυσλειτουργία. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι όλες αυτές οι ψυχικές νόσοι παρουσιάζονται με συμπτώματα που μπορούν απευθείας να επηρεάσουν την σεξουαλικότητα του ατόμου. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να προκαλέσουν χαμηλή σεξουαλική επιθυμία, προβληματική διέγερση και χαμηλή σεξουαλική ικανοποίηση.

Νέα κωλοτούμπα Άδωνι 🤡

 


Μάθαμε ότι θα συλλαμβάνονται και οι οφειλέτες και θα γίνονται και κατασχέσεις για τον ΕΦΚΑ... Και που να δεις..τι σου χω για μετά, δεν έλεγε το άσμα;

 


Στον «αέρα» τα επιπρόσθετα προεκλογικά μέτρα Μητσοτάκη – Δεν συμπεριλήφθηκαν στο Πρόγραμμα Σταθερότητας 2023-2026

 Στον «αέρα» βρίσκονται τα επιπρόσθετα προεκλογικά μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως φαίνεται και στο Ελληνικό Πρόγραμμα Σταθερότητας για τα έτη 2023-2026, το οποίο υποβλήθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Σάββατο 29 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο επίσημο κείμενο: «Σημειώνεται ότι καθώς η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, δεν περιλαμβάνονται τυχόν επιπρόσθετα προεκλογικά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, ενώ παραμένει ο στόχος του 0,7% πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2023.

που έχουν ανακοινωθεί, ενώ παραμένει ο στόχος του 0,7% πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2023».

Τα επιπρόσθετα προεκλογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης δεν είναι κοστολογημένα, ούτε περιλαμβάνονται στο Ελληνικό Πρόγραμμα Σταθερότητας για τα έτη 2023-2026, όπως μπορείτε να δείτε και στο κείμενο που υποβλήθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Απόφαση-καταπέλτης: «Οι ελληνικές αρχές δεν έλαβαν επαρκή μέτρα σε υπόθεση πατέρα που δεν έβλεπε τα παιδιά του»



Απόφαση ορόσημο για το φαινόμενο της γονεϊκής αποξένωσης στην Ελλάδα, έλαβε την 23.05.2023 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου.

Η υπόθεση αφορούσε την περίπτωση Έλληνα πατέρα, που παρά την ύπαρξη Δικαστικών Αποφάσεων που του έδιναν δικαίωμα επικοινωνίας με τις δύο ανήλικες κόρες του, μετά το διαζύγιο του τον Ιανουάριο του 2016  παρεμποδίζονταν από την πρώην σύζυγο του να έχει επαφή και επικοινωνία με αυτές. 

Σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, η επικοινωνία του πατέρα με τις ανήλικες κόρες του είχε οριστεί αρχικά να γίνεται στο Α.Τ. Κηφισίας, εξαιτίας της πολεμικής ατμόσφαιρας που επικρατούσε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Στη συνέχεια η μητέρα των παιδιών αποφάσισε να μετακομίσει τα μόνιμα στο νησί της Τήνου με τα παιδιά, χωρίς την ενημέρωση ή την συναίνεση του πατέρα.  

Ο πατέρας κατήγγειλε ότι η άρνηση των ανήλικων παιδιών του να επικοινωνήσουν μαζί του ήταν προϊόν υποβολής και επηρεασμού της βούλησής τους, από την πρώην σύζυγο του. 

Τα Ελληνικά Δικαστήρια διέταξαν πραγματογνωμοσύνη από Παιδοψυχίατρο για να βρεθούν τα αληθινά αίτια της άρνησης των ανήλικων τέκνων να επικοινωνήσουν με τον πατέρα τους. Διατάχτηκε η ψυχολογική εξέταση των παιδιών και της μητέρας.  

Η μητέρα αρνήθηκε κατ’ επανάληψη να προσέλθει με τα παιδιά στο διορισμένο από το Δικαστήριο Παιδοψυχίατρο. 

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης από τα Εξάρχεια

Ανταλλαγή



FacebooTwitterEmailΣυναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση μιας 16χρονης από τα Εξάρχεια.











Πρόκειται για τη Μανταλένα Τζοάο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 16/05/2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 16/05/2023 πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Εξάρχεια η Μανταλένα Τζοάο, 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και σήμερα 24/05/23, κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μανταλένα Τζοάο. έχει ύψος 1,65 μ. και κανονικό βάρος, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Εξελέγησαν τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ

 

Τα έξι εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ εξελέγησαν την Τετάρτη (24/5) με καθολική, άμεση και μυστική ψηφοφορία, η οποία διεξήχθη ηλεκτρονικά από τις 9πμ έως τις 4μμ, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ».ΑνταλλαFacebookTwitterEmailΤα έξι εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ εξελέγησαν την Τετάρτη (24/5) με καθολική, άμεση και μυστική ψηφοφορία, η οποία διεξήχθη ηλεκτρονικά από τις 9πμ έως τις 4μμ, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ».

Σε σύνολο 1.603 εγγεγραμμένων εκλογέων ψήφισαν 1458 μέλη ΔΕΠ. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 1442 και τα λευκά ψηφοδέλτια 16.

Τέλος οι επιδοτήσεις στην ενέργεια

 «Η Ελλάδα συνεχίζει να αντιμετωπίζει υπερβολικές ανισορροπίες», αλλά τα τρωτά σημεία φαίνεται να υποχωρούν, μεταξύ άλλων λόγω της προόδου της πολιτικής, επισημαίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις συστάσεις της για τη δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή συστήνει τον τερματισμό των μέτρων ενεργειακής στήριξης που ισχύουν έως το τέλος του 2023, χρησιμοποιώντας τις σχετικές εξοικονομήσεις για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος.

Σε περίπτωση που οι ανανεωμένες αυξήσεις των τιμών της ενέργειας απαιτούν μέτρα στήριξης, η Επιτροπή συστήνει τα μέτρα αυτά να στοχεύουν στην προστασία των ευάλωτων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, να είναι οικονομικά προσιτά και να διατηρούν τα κίνητρα για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Για το 2024, η Επιτροπή ζητά τη διασφάλιση μιας «συνετής δημοσιονομικής πολιτικής» με τον περιορισμό της ονομαστικής αύξησης των καθαρών πρωτογενών δαπανών που χρηματοδοτούνται σε εθνικό επίπεδο, όχι περισσότερο από 2,6%.

Έφυγε η Tina Turner

 Η «Βασίλισσα του Rock 'n Roll», αλλιώς γνωστή και ως «η γιαγιά της Ροκ» ή απλά ως Tina Turner, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών.

Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της εμβληματικής τραγουδίστριας ανέφερε πως «η Τίνα Τέρνερ, η "Βασίλισσα του Rock 'n Roll" πέθανε ειρηνικά σήμερα σε ηλικία 83 ετών μετά από μακρά ασθένεια στο σπίτι της στο Kusnacht, κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο».

Η γεννημένη στις ΗΠΑ σταρ ήταν μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της Ροκ, γνωστή για το χάρισμά της στη σκηνή. Πρόκειται για μια από τις ερμηνεύτριες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων στον κόσμο.

Στην πολυετή καριέρα της ηχογράφησε σπουδαίες επιτυχίες, όπως τα τραγούδια What’s Love Got to Do with It και (Simply) The Best.

Πήρε το Κύπελλο και έγραψε ιστορία…

Το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της και πρώτο από το... μακρινό 1978 πανηγυρίζει η ΑΕΚ, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Αλμέιδα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στέφθηκε για 16η φορά Κυπελλούχος Ελλάδας, καθώς την Τετάρτη επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη – χωρίς κόσμο- στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η επιτυχία της «Ένωσης» αποκτά τεράστια βαρύτητα, καθώς, αν και αγωνίστηκε από το 6ο λεπτό με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ρότα, κατάφερε, όχι μόνο να αντέξει στην πίεση των «ασπρόμαυρων» αλλά και να κατακτήσει το τρόπαιο με τα γκολ των Μουκουντί (26') και Πάολο Φερνάντες (90+1').

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απέτυχε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, έχασε πολλές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δοκάρι με τον Ζόαν Σάστρε, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα.

Μετά την αποτυχία του να κατακτήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Conference League, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, που κέρδισε μέσω του πρωταθλήματος.


Η UNICEF στο Φεστιβάλ Πάρκου του Δήμου Κατερίνης!

 Πως θα ήθελες να είναι η πόλη στην οποία ζεις; Η απάντηση δόθηκε από 1000 μαθητές σχολείων του

Δήμου, οι οποίοι αποτύπωσαν δημιουργικές σκέψεις και φαντασία σε μία ζωγραφιά.

Ο λόγος για το Πρόγραμμα της UNICEF «Πόλεις φιλικές προς τα παιδιά» στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος

Κατερίνης. Μικροί και μεγάλοι στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και

να πληροφορηθούν για τα δικαιώματα του παιδιού μέσα από συζήτηση και παιχνίδι.

Eξόφληση οφειλής αρδευτικής περιόδου 2023 σε έως και τέσσερις μηνιαίες δόσεις

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Eξόφληση οφειλής αρδευτικής περιόδου 2023 σε έως και τέσσερις μηνιαίες δόσεις

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας αρδευτικής περιόδου, αλλά και της υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ για το έτος 2023, καλούνται οι καλλιεργητές της Δ.Ε. Δίου, που θα ποτίσουν τις παραγωγές τους από το δίκτυο άρδευσης του Δήμου, να προσέρχονται στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας, προκειμένου να υποβάλλουν την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, που εκτυπώνεται από το σύστημα των δηλώσεων ΟΣΔΕ με τα δηλωθέντα, ποτιστικά από το δίκτυο του Δήμου, στρέμματα και τις καλλιέργειες.

Δήμος Κατερίνης: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αποκτά το σχολικό συγκρότημα του 10ο Δημοτικού & 3ου Γυμνασίου – Λυκείου Κώστας Κουκοδήμος: «Αποδεικνύουμε με έργα ότι τα παιδιά είναι η πρώτη προτεραιότητά μας»

 - Ξεκινά άμεσα η υλοποίηση του έργου που ολοκληρώνεται σε 12 μήνες

Στην ικανοποίηση ενός διαχρονικού αιτήματος της εκπαιδευτικής κοινότητας και στην ενίσχυση

λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος, το οποίο στεγάζει το 10ο Δημοτικό και το 3ο Γυμνάσιο –

Λύκειο Κατερίνης (Πολεοδομική Ενότητα Επέκτασης Ευαγγελικών - οδός Ατήρων & Μιλήτου),

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 


Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 25 Μαΐου έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 37+000 (λίγο πριν από τον ισόπεδο κόμβο Πέλλας) έως τη Χ.Θ. 39+000 (στις αλλεπάλληλες στροφές), κατά τμήματα.

Ευχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου για το 2ο Φεστιβάλ Πάρκου

 Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου και λίγες ημέρες πριν κλείσει η αυλαία

και του Θεματικού Πάρκου «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή», ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας

Κουκοδήμος έκανε την ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση προς εθελοντές, χορηγούς, συλλόγους, φορείς

κ.ο.κ.

«Το 2ο Φεστιβάλ Πάρκου, το οποίο λειτούργησε φέτος με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και προσέλευση,

Διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 25/05 σε σημεία της Λεπτοκαρυάς, Σκοτίνας και Νέου Παντελεήμονα

 Δήμος Δίου-Ολύμπου: Διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 25/05 σε σημεία της Λεπτοκαρυάς, Σκοτίνας και Νέου Παντελεήμονα (ώρες 08:00-13:00)


Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 (ώρες 08:00-13:00) οι παρακάτω διακοπές ηλεκτροδότησης:

Δ.Τ. Δυναμικό ξεκίνημα της 12ης Εμποροβιοτεχνικής Εκθεσιακής Δραστηριότητας Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2023, από 22 έως 27 Σεπτεμβρίου

 


Εργασίες συντήρησης στη 2η Επαρχιακή Οδό (στη Λεωφόρο Παπανικολάου) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 
Εργασίες συντήρησης επί της 2ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού, στη Λεωφόρο Παπανικολάου, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής φρεατίου επί της 2ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού, στο σημείο της διασταύρωσης της Λεωφόρου Παπανικολάου με την οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου, εντός του οικισμού των Πεύκων.

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στον Πλαταμώνα (Οδός Φρουρίου-Stavento) την Πέμπτη 25 Μαΐου λόγω έργων

 


Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρες 08:00-16:00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην περιοχή "Οδός Φρουρίου - Stavento" στον Πλαταμώνα, λόγω εργασιών.


Επίσης θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή Φλοίσβου, επί της οδού Φρουρίου στον Πλαταμώνα (ώρες 09:00 - 12:00).

«Νόμος και Τέχνη: Πνευματικά δικαιώματα, ψηφιακή τέχνη, προστασία και ποινικές κυρώσεις»Art n Law

 



Η Αίθουσα Τέχνης ΧΡΥΣΑ, και ο Ευάγγελος Σκλιοπίδης σας προσκαλούν να ανακαλύψετε την σχέση μεταξύ Τέχνης και Νόμου.
Ποια η σχέση τους και η σύνδεση τους.
Αναλύουν οι
Παπαδοπούλου Μελίνα - Δικηγόρος
Λαζαρίδου Βίβιαν– Ιστορικός  – μεταπτυχιακή φοιτήτρια Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος