ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Γερμανίδα Ευρωβουλευτής: Σταματήστε να εκβιάζετε τους Έλληνες ψηφοφόρους!

Φωτογραφία για Γερμανίδα Ευρωβουλευτής: Σταματήστε να εκβιάζετε τους Έλληνες ψηφοφόρους!
Μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο, η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Γκαμπριέλε Τσίμερ δήλωσε ότι «ο ελληνικός λαός θέλει να μείνει στο ευρώ, αλλά θέλει να έχει και τις απαραίτητες συνθήκες για να ζήσει».

Απαντώντας σε δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Μπαρόζο στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ότι «θέλουμε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ, αρκεί να σεβασθεί τις δεσμεύσεις της», η κα Τσίμερ, διαμήνυσε στους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Κομισιόν, ότι θα πρέπει να πάψουν να εκβιάζουν τους Έλληνες ψηφοφόρους, με την απειλή εξόδου της χώρας τους από το ευρώ.

Δείτε το ρεπορτάζ για τον τραγικό χαμό του φαρμακοποιού στο Ρέντη, έπεσε νεκρός από σφαίρες εκεί που άφησαν την τελευταία τους πνοή τα δύο παλικάρια της ΔΙΑΣ


Φωτογραφία για Δείτε το ρεπορτάζ για τον τραγικό χαμό του φαρμακοποιού στο Ρέντη, έπεσε νεκρός από σφαίρες εκεί που άφησαν την τελευταία τους πνοή τα δύο παλικάρια της ΔΙΑΣ
 Στην διασταύρωση των οδών Παντελή Νικολαϊδη και Περικλέους ο 54χρονος φαρμακοποιός δέχθηκε επίθεση από δυο ληστές οι οποίοι του ζήτησαν την τσάντα που κρατούσε.

Εκείνος αντιστάθηκε και οι κακοποιοί δεν δίστασαν να στρέψουν το όπλο τους και να τον εκτελέσουν.

Στο σημείο μόλις πριν από λίγο έφτασε η σύζυγος του άτυχου άνδρα οπου και αναγνώρισε το πτώμα.

"Νέα εκτέλεση Έλληνα"..Η γενοκτονία συνεχίζεται....36χρόνος άνεργος πήδηξε από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και αυτοκτοκτόνησε..

Φωτογραφία για Νέα εκτέλεση Έλληνα..Η γενοκτονία συνεχίζεται....36χρόνος άνεργος πήδηξε από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και αυτοκτοκτόνησε..
Είναι το τρίτο περιστατικό το τελευταίο 24ωρο, ενώ είναι πέντε οι συνάνθρωποί μας που έχουν βάλει τέλος στη ζωή τους από την αρχή του μήνα.

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή του ένας νέος άνθρωπος πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια.

Οι πληροφορίες μιλούν για ένα 36χρονο πρώην οδηγό ταξί. Ο άνδρας σύμφωνα με τους περίοικους τα δύο τελευταία χρόνια ήταν άνεργος, έμενε με τους γονείς του καθώς, όπως λένε, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

ΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ


http://lygeros.org/Talks/AOZ_stanley_20120613.jpg

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με τίτλο: «ΑΟΖ και υψηλή στρατηγική» Δημαρχείo Βόλου 11/06/2012

Πιερική Κίνηση

Συνεχίζεται και αυτή τη βδομάδα η ομαδική παραγγελία για τυροκομικά προϊόντα
Με επιπλέον προϊόν κασέρι.
Για όσους δεν πρόλαβαν συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η παραγγελία για τυροκομικά προϊόντα (φέτα πρόβεια, λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα και ανθότυρο) από το ίδιο τυροκομείο Ολυμπιακή Παράδοση, με τις ίδιες τιμές.
 Οι πολίτες θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να παραγγέλνουν και κασέρι  (κίτρινο ημίσκληρο τυρί από αγελαδινό γάλα.) προς 5,50 ευρώ το κιλό.
Το κασέρι -κατάλληλο για σάντουιτς, snacks, toast, πίτες, σαλάτες κτλ-.θα διατίθεται σε   συσκευασίες των 400 γραμμαρίων και μπαστούνι των 2,5 κιλών.
Η παράδοση θα γίνει το Σάββατο 16 Ιουνίου στο τυροκομείο από 11 το πρωί ως 1 το μεσημέρι.

Πληροφορίες www.pieriki-kinisi.blogspot.com

Παραγγελίες : pieriki.kinisi@gmail.com
Και  στο τηλ: 6944255661

ΑΝΤΙΔΩΡΟ

Άκουγες οτι αν δεν ψηφιστούν τα 2 μνημονιακα κόμματα (Πασοκ & Ν.Δ.) Θα καταστραφει η χωρα,


θα βγουμε απο το ευρω,
θα πεσουν μετεωριτες στον πλανητη,
θα ερθει η 2α παρουσια κτλ κτλ...
Δεν θα ερθεις σε οργασμο ξανα κτλ κτλ....

ΞΑΦΝΙΚΑ !....


Μολις αρχισε να καταρρει ο δικομματισμος και να βγαινει ο Συριζα νικητης (αντικειμενικα)

Υπαρχουν ελπιδες για την εξοδο απο την κριση,
υπαρχουν ελπιδες να μην παρθουν τα μετρα Ιουνιου,
θα επανελθουν τα εργατικα δικαιωματα και οι μισθοι .....
Και αλλα πολλα...

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

tolimeri.blogspot.com

Γερμανικό μενού... τα «αμελέτητα» του ταύρου

thumb

Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Ένα παλαιό ανέκδοτο περιγράφει τον γευσιγνώστη πελάτη ισπανικού εστιατορίου που καθημερινά τρώει ως αφροδισιακό έδεσμα τα «αμελέτητα» των νεκρών ταύρων ύστερα από ταυρομαχίες. Ένα βράδυ η μερίδα ήταν εξαιρετικά μικρή. Μετά το γεύμα ρώτησε τον σερβιτόρο τι συμβαίνει, για να λάβει την απάντηση ότι εκείνη την ημέρα είχε σκοτωθεί ο ταυρομάχος. Αυτά όμως συμβαίνουν στα ανέκδοτα, όχι στη γερμανική ευρωζώνη...
Εκεί τον πρώτο και μόνο λόγο έχει ο ταυρομάχος και εν προκειμένω η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία φαίνεται ότι και στην περίπτωση του ισπανικού «ταύρου» ελέγχει πλήρως τις εξελίξεις.

ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ.... ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ "ΜΑΖΕΥΟΥΝ" ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ


Η Goldman Sachs επικαιροποιεί (sic) τα σενάρια της και δηλώνει: “Αν σχηματιστεί κυβέρνηση δεν βγαίνει από το ευρώ η Ελλάδα”
Goldman Sachs σε έκθεσή της επαναφέρει τα τρία σενάρια που ήδη έχει αποκαλύψει σε παλαιότερο δημοσίευμά του το defencenet.gr και τα επικαιροποιεί τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές και υπογραμμίζει ότι είναι “Ελάχιστα πιθανό να εγκαταλείψει η Ελλάδα την ευρωζώνη άμεσα και είναι σαφώς λιγότερες οι πιθανότητες, γενικά, να εξέλθει από τη νομισματική ένωση. Θα διακόψει. δε, την χρηματοδότηση μόνο αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση μετά την κυριακή, αλλά και πάλι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ”.
Οι ειδικοί αναλυτές του  οίκου τονίζουν λοιπόν πως στο  πρώτο και μάλλον σχετικά θετικό σενάριο, οι κάλπες βγάζουν «ασαφές» αποτέλεσμα και αμέσως «ο κίνδυνος διακοπής του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας αυξάνεται, καθώς η Τρόικα θα μπορεί να διακόψει τη χρηματοδότηση του πρωτογενούς ελλείμματος».

Πρωτοσέλιδο 13.6.2012


Α. Σαμαράς: "Σε συγκυβέρνηση πρωθυπουργός θα είμαι εγώ" !

Την έχει κλειδώσει φαίνεται την καρέκλα του πρωθυπουργού ο κ. Σαμαράς πριν καν ανοίξουν οι κάλπες!
Ζεί το ονειρό του βέβαια αφού μετά απο τόσους κόπους και υπογραφές...
  η 'πολύτιμη' καρέκλα που τόσο πολύ θέλει να κάτσει είναι κοντά. 

Τι και εαν ο Κ. Μητσοτάκης του είπε εχτες οτι o πρωθυπουργός πρέπει να είναι κάποιο τρίτο προσωπο. Ο Α. Σαμαράς γίνετε έξαλλος σε ενα τέτοιο ενδεχόμενο. Άλλωστε που θα βρουν πιο πρόθυμο πολιτικό οι αγορές και οι τραπεζίτες;

Απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι από τους εργαζόμενους στον επισιτισμό - τουρισμό


Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Τους τρόπους αντίδρασης και τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι, συζήτησαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, τα σωματεία επισιτισμού - τουρισμού από την Πιερία, το Βόλο, τη Λάρισα, την Έδεσσα την Κασσάνδρα και το Μαρμαρά Χαλκιδικής και της Καβάλας. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και συμμετείχε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παναγιώτης Προύτζος και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Κούκος.

Κι άλλο κρούσμα με εργοδότη που απειλεί με μη καταβολή μισθών αν δεν εκλεγεί η ΝΔ

Και πάνω που πιστεύαμε αγαπητοί αναγνώστες εδώ στο ERGASIANEWS ότι η περίπτωση του Πατρινού εργοδότη που απειλούσε τους απλήρωτους υπάλληλούς του, να μην...
τους καταβάλει τις οφειλούμενες αποδοχές, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στις 17 Ιουνίου, έρχεται το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και καταγγέλει ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή αυτή την φορά γνωστό ξενοδόχο του νησιού.

Διαμαρτυρία του αντιδημάρχου Π. Κιάφα για συνεχές φαινόμενο με αναμμένα φώτα της ΔΕΗ την ...ημέρα!


Τη διαμαρτυρία του για τις σπατάλες που, εν μέσω κρίσης, προκαλούνται από συνεχή φαινόμενα αναμμένων φώτων σε στύλους της ΔΕΗ, την ημέρα, σε περιοχές του Δ. Δίου - Ολύμπου, εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας με έγγραφο που απέστειλε στους αρμόδιους της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού (ΔΕΗ).
Ολόκληρο το έγγραφο έχει ως εξής:
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
"Με το παρόν έγγραφο εκφράζουμε τη διαμαρτυρία των δημοτών μας για φαινόμενα αναμμένων φώτων σε στύλους της ΔΕΗ, στον Δ. Δίου - Ολύμπου.

Η ώρα του λαού η ώρα της ελπίδας


Γράφει ο Μιχάλης Καραδημητρίου, Εκπαιδευτικός
Στιγμές που θα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος, στιγμές που τα έχουν όλα με βασικό χαρακτηριστικό τον φόβο και την αβεβαιότητα.
Η Ελλάδα ύστερα από 35 χρόνια «σταθερότητας» αναζητά κυβέρνηση και τρόπο επανάκαμψης. Ζούμε πραγματικά ιστορικές στιγμές που θα κρίνουν όχι μόνο την πορεία της χώρας, αλλά και της ίδιας της Ευρώπης.

Παιδεία & πολιτισμός, σταθερές προτεραιότητες για τον Δήμο Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: "Για τα παιδιά μας, αξίζει να κάνουμε τα πάντα"


Με την παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, πραγματοποιήθηκαν χθες, τα εγκαίνια μιας υπερσύγχρονης αίθουσας στο Νηπιαγωγείο της Ανδρομάχης.
Ο Δήμος Κατερίνης, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα επέκτασης του Νηπιαγωγείου, που προέκυψε επιτακτικά λόγω της αύξησης του αριθμού των νηπίων στον οικισμό, προέβη με ταχύτατες διαδικασίες στη δημοπράτηση και κατασκευή της νέας αίθουσας, καλύπτοντας από ιδίους πόρους το κόστος κατασκευής, που ανήλθε στο ποσό των 45 χιλ ευρώ περίπου.

"Για τη Δημοτική Αρχή της Κατερίνης η Παιδεία και ο Πολιτισμός είναι σε πρώτη προτεραιότητα, καθώς θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον" τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κατερίνης.

"Οφείλουμε στα παιδιά και στους νέους μας μια σύγχρονη και ποιοτική εκπαίδευση, όπου τα παιδιά θα διδάσκονται μέσα σε σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα σχολικά κτίρια και σε αυτή την κατεύθυνση αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία" επεσήμανε ο κ. Χιονίδης, αναφερόμενος στα 3 νέα βιοκλιματικά δημοτικά σχολεία που κατασκευάζονται στην πόλη της Κατερίνης, με χρηματοδότηση εξολοκλήρου από το ΕΣΠΑ.