ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΟΧΙ από Τσίπρα στην Οικουμενική - Οδηγούν την χώρα πάλι στις κάλπες! - Πλήρες αδιέξοδο από ηγέτες κατώτερους των περιστάσεων


- Aκαρπη και η τρίτη διερευνητική εντολή
- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:"Ελπίζω στην φάση των διαβουλεύσεων με τον κ.Παπούλια αύριο να σκεφτούν πιο ώριμα και υπεύθυνα"
- ΤΣΙΠΡΑΣ: "Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση εφαρμογής του Μνημονίου"
- Το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα - Βενιζέλου
- Όλοι προσπαθούν να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες
- O Σαμαράς ψάχνει στήριγμα σε Ντόρα και Καρατζαφέρη
- Ο Τσίπρας την πιο κρίσιμη στιγμή "δεν έβαλε τα χέρια του στη φωτιά"
- Ο Βενιζέλος παραδίδει αύριο την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- Ο Κουβέλης έκανε πίσω στις εσωκομματικές πιέσεις

Ανεξάρτητοι Έλληνες σε Σαμαρά: "Σταμάτα να εκλιπαρείς"

Νέο «όχι» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για επανένωση της Κεντροδεξιάς παράταξης...
Μετά την ομιλία του Σαμαρά στην Κ.Ο. της Ν.Δ. ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τ. Κουίκ έκανε την εξής δήλωση "O κ Σαμαράς ευρίσκεται σε πλήρη απελπισία και πολιτική αμετροέπεια. Αφού διέλυσε την παράταξη του, τώρα εκλιπαρεί. Μιλάει για διαπραγμάτευση, ξεχνώντας τεχνητά την υπογραφή του για πλήρη εφαρμογή του μνημονίου...

Δεν τολμά να εξηγήσει τους στόχους της διαπραγμάτευσης, γιατί αδυνατεί να αρνηθεί Αγγλικό Δίκαιο, εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, ειδικό λογαριασμό και ασφαλώς ξένους Επιτρόπους στα Ελληνικά υπουργεία.

Ερώτημα αναγνώστη προς τον κ.Βενιζέλο

Κύριε Βενιζέλε, να σας ρωτήσω κάτι παρακαλώ. Μία μεγάλη απορία έχω. Λέτε ότι...
τώρα ότι θέλετε να κάνετε το καινούριο ΠΑΣΟΚ, όλα απ'την αρχή, ρήξη με το παλιό ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ. Αλήθεια, στο "παλιό" ΠΑΣΟΚ πρωτοκλασάτο στέλεχος μέχρι χτες δεν ήσασταν; Μέσα σ'όλα! Σε υπουργεία, συμβούλια, κοντά στον Γιώργο, σε Σημίτη, κλπ. Τότε γιατί δεν μιλούσατε αν όντως πιστεύατε ότι κάτι πάει λάθος; Σε ποιον κόσμο ζούσατε μέχρι χτες; Στην πορεία του ΠΑΣΟΚ και της Ελλάδας μέχρι σήμερα, είσασταν

Αυτοκτόνησε πολιτικά...

Μπορεί σήμερα ο κ. Κουβέλης να τρέχει στα ΜΜΕ και στην Κοινοβουλευτική του ομάδα και με συνεντεύξεις και ομιλίες να προσπαθεί να συμμαζέψει τις εντυπώσεις που άφησε χθες στον ελληνικό λαό...
για συμμετοχή του σε συγκυβέρνηση όπου θα συμμετέχουν και τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά είναι πλέον αργά. Ουσιαστικά αυτοκτόνησε πολιτικά χθες.

Όταν ο ελληνικός λαός έδωσε με μια πλειοψηφία 68% αντιμνημονιακή εντολή, που σημαίνει ότι κήρυξε άκυρο και παράνομο το μνημόνιο, έκανε πολύ άσχημη εντύπωση το ότι ένα μικρό αριστερό κόμμα αγνοεί αυτή την εντολή και προσπαθεί να στηρίξει τις…. ελεγχόμενες από τους δανειστές μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να εφαρμόσουν το μνημόνιο..

Χρυσή Αυγή ψήφισε ο ένας στους δύο αστυνομικούς!


Περισσότεροι από ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»! Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει από... την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας-κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή- όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

Στα περισσότερα από τα τμήματα στα οποία ψηφίζουν οι αστυνομικοί -όπως κι άλλοι πολίτες- το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» κυμαίνεται από 19-24% κι είναι το μεγαλύτερο που παρατηρείται σε ολόκληρη την πρωτεύουσα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ............

H όμορφη ιέρεια αποκαλύπτεται...


Με ρίζες στην Πηνεία και την Αμαλιάδα, η Ρένια Αχιλλεοπούλου ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τελετής Αφής στην Ηλεία.

Η μοναδική ιέρεια από τον τόπο όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μίλησε στο ilialive.gr για την εμπειρία της, για την καταγωγή της και την πορεία της στον χώρο της τέχνης.

Ο πατέρας της Ρένιας κατάγεται από τα Άγναντα Πηνείας και η μητέρα της από την Αμαλιάδα. Η ίδια θυμάται τα παιδικά της χρόνια τότε που οι γονείς της την έφερναν αρκετά συχνά στην περιοχή. «Έχω μεγαλώσει σε αυτά τα μέρη. Στην Κουρούτα, την Αμαλιάδα, στην Πηνεία, στην Αρχαία Ολυμπία» λέει, χαρακτηρίζοντας τους τόπους αγαπημένους.

Τζάμπολ στην Κωνσταντινούπολη . Ανδρέας Αθανασούλης




Σε πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει μεταμορφωθεί η Κωνσταντινούπολη, η οποία φιλοξενεί την τελική φάση της Ευρωλίγκα. Στο 25ο Final-4 ξεχωρίζει η ελληνική παρουσία, καθώς ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους και να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Η ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ...


Φωτογραφία για Η ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ...
Ο Ερνέστο είναι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνεται ιδιαίτερα και δύσκολα εξωτερικεύει τα συναισθήματα του.

Η αγάπη που εισέπραξε όμως από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ήταν τόσο μεγάλη που κατάφερε να τον λυγίσει πολλές φορές Σύμφωνα με δημοσίευμα του "redplanet.gr" και την στήλη "Κόκκινο Πιπέρι", όταν η φιέστα ολοκληρώθηκε, οι εξέδρες άδειασαν και άπαντες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, ήρθε η στιγμή για τον Βαλβέρδε να πει το δικό του, μοναχικό, τελευταίο “αντίο”.

Τα παιδία παίζει..., αναγνώστης αρθρογραφεί

Φωτογραφία για Τα παιδία παίζει..., αναγνώστης αρθρογραφείΤην Κυριακή της 6ης Μαΐου οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και ο σοφός λαός έστειλε το μήνυμα με την ψήφο του, καταθέτοντας την... ετυμηγορία του με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Οι αναλύσεις του εκλογικού αποτελέσματος αφορά πλέον τα επιτελεία των κομμάτων και ίσως τους ιστορικούς του μέλλοντος. Οι αρχηγοί όμως των εκλεγμένων κομμάτων οφείλουν και πρωτίστως επιβάλλεται, να ασχοληθούν με την επόμενη μέρα της χώρας,. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία, τα εθνικά της συμφέροντα αλλά και την αξιοπρέπεια του λαού της.

Παραιτήθηκε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Φωτογραφία για Παραιτήθηκε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
Παραιτήθηκαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Τις παραιτήσεις ζήτησε και έλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πρόκειται για μία από τις πιο σύντομες συνεδριάσεις του συγκεκριμένου οργάνου, ενώ έγινε γνωστό ότι θα συσταθεί μία επιτροπή ανασυγκρότησης του κόμματος που θα οδηγήσει στο συνέδριο.

Πλοίο σκότωσε φάλαινα που κοιμόταν! - Θλιβερές φωτογραφίες από τον Ινδικό Ωκεανό

Φωτογραφία για Πλοίο σκότωσε φάλαινα που κοιμόταν! - Θλιβερές φωτογραφίες από τον Ινδικό Ωκεανό
Θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός μιας μεγάλης μπλε φάλαινας από διερχόμενο φορτηγό πλοίο ενώ κοιμόταν σε σημείο- συχνό πέρασμα για τα πλοία. Το νεκρό κήτος εντοπίστηκε να επιπλέει κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας, στον Ινδικό Ωκεανό, στα ανοιχτά της νότιας άκρης της Σρι Λάνκα.

Εμφανές είναι το σημείο όπου χτυπήθηκε η φάλαινα.

Η μπλε φάλαινα αποτελεί απειλούμενο είδος και μόλις 5.000 έχουν παραμείνει σε όλο τον κόσμο.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κόλαση του μνημονίου δεν διαπραγματεύεται

Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Η κόλαση του μνημονίου δεν διαπραγματεύεται

Πριν μερικά λεπτά ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε στο επίσημο page της σελίδας στο facebook:

O ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκαθαρίσει εδώ και δύο χρόνια ότι η κόλαση του μνημονίου δεν διαπραγματεύεται.

Δεν διαπραγματεύεται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.

Δεν διαπραγματεύεται το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Όσοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των δανειστών,της τρόικα και της εγχώριας διαπλοκής,το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτείθενται ακόμα περισσότερο.

Εμείς δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα του λαού μας.

Ατομικές προπονήσεις:


Εξειδικευμένο πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων για ηλικίες (1996-1997-1998), το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε κύκλο 17 προπονήσεων. 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στης 11 Ιουνίου 2012 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν από σήμερα 4-5-2012 συμμετοχή για τις ατομικές προπονήσεις.

 

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  Τηλ. 6945211444-.Coach Μυστακίδης Ιωάννης

Ατομικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών με την επιμέλεια του Coach Μυστακίδη Ιωάννη στις άρτιες εγκαταστάσεις μας (γήπεδο Ν. Κεραμιδίου ). Προσφέρουμε συνθήκες, ειδίκευση και υπηρεσίες που απαντούν στις ανάγκες σας για οποιαδήποτε μορφή προπόνησης και προώθησης ποδοσφαιριστών, σε συνεργασία με την Γερμανική εταιρεία  μάνατζερ SPORT EXPERTE. Σε απόλυτα προσωπικό επίπεδο, με γνώμονα τις ατομικές σας επιθυμίες, διαμορφώνουμε το κατάλληλο πλαίσιο εφαρμογών, προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας, στο χρόνο και με τον τρόπο που επιθυμείτε. Κοντά μας θα βρείτε το σύμβουλο, το συμπαραστάτη και το επαγγελματικό πλαίσιο που απαιτείτε.
Βελτίωση:
1.    Φυσικής κατάστασης, συναρμογή, ταχύτητα, δύναμη, ευκινησία, αντοχή
2.    Αντίληψης, αντίδρασης
3.    Τεχνικής, αμυντική/επιθετική
4.    Τακτικής, αμυντική/επιθετική

Η Χρύσπα τα χώνει στην Νατάσα Μποφίλιου για το σχόλιο της για την Χρυσή Αυγή

Φωτογραφία για Η Χρύσπα τα χώνει στην Νατάσα Μποφίλιου για το σχόλιο της για την Χρυσή Αυγή
Νέα κόντρα γεννήθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο ανάμεσα σε μια έντεχνη και σε μια λαική τραγουδίστρια! Μετά την σκληρή κριτική που άσκησε η Νατάσσα Μποφίλιου για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, γράφοντας στο Twitter:

"Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία.Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Να μην ξεχάσω πώς η αποδοχή της φρίκης σαν κάτι αμετάκλητο, είναι η μισή συνενοχή στο έγκλημα"

''Βούτηξε'' στο κενό από τη γέφυρα του Ισθμού-Συγκλονίζει η αυτοκτονία!

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον 26χρονο, να δίνει τέλος στη ζωή του...

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί στην παλιά γέφυρα του Ισθμού. Ο 26χρονος νεαρός, που σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.com, κατάγεται από την Αρκαδία, έπεσε στο κενό από την γέφυρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοπτών μαρτύρων, που προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τις τραγικές σκηνές.

Ν. Κακλαμάνης: Πρότεινα στον Σαμαρά επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου

Να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους για να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση πρότεινε ο Νικήτας Κακλαμάνης, λέγοντας πως όλοι πρέπει να συμφωνήσουν στην επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

"Κλειδώνουν οι εκλογές" - Κουβέλης: "Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ μπορεί να σχηματισθεί κυβέρνηση"


  - "Αν δεν υπάρξει διαφοροποίηση στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πάμε για εκλογές"
- Μετά την συνάντηση με τον Ευ.Βενιζέλο στις 19.00 οι δηλώσεις Τσίπρα
- Την χαρακτηρίζουν τυπική διαδικασία

Χρήσιμες οδηγίες για κολυμβητές και ιδιοκτήτες ταχύπλοων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΟΝΤΕΛΙΔΗΣ Γ.


Το Υπολιμεναρχείο Σκάλας Κατερίνης στην ενημέρωση του κοινού και για το φετινό καλοκαίρι, επαναλαμβάνει χρήσιμες οδηγίες, πιστεύοντας ότι θα συμβάλλουμε όλοι στην πρόληψη και στη μείωση των ατυχημάτων που γίνονται στη θάλασσα.
Είναι σίγουρο ότι αν αυτές εφαρμοσθούν δεν θα υπάρξουν άλλα αθώα θύματα.
Ας δείξουμε περισσότερη προσοχή, ιδιαίτερα αυτοί που δεν γνωρίζουν κολύμβηση και αυτοί που για πρώτη φορά μπαίνουν στη θάλασσα ή σε βάρκα.

Γιορτή Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Ν. Πιερίας (Δευτερή μέρα σήμερα Παρασκευη)

 Με τη συμμετοχή 34αρων Δημοτικών Σχολείων από όλη την Πιερία διεξάγεται το πρωτάθλημα στο Αθλητικό Κέντρο PlayZone της πόλης μας. Δεκάδες μικρά παιδιά όλων των ηλικιών των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας, παίζουν, απολαμβάνουν τη συμμετοχή στο όμορφο άθλημα και κάνουν το ποδόσφαιρο μια όμορφη και σημαντική γιορτή.


Στοιχεία ΣΟΚ για την ανεργία το 2012. 900 νέοι άνεργοι καθημερινά!

Στο 21,7% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Φεβρουάριο του 2012, έναντι 15,2% που ήταν το Φεβρουάριο του 2011 και 21,3% τον Ιανουάριο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Πρωταθλητές στην ανεργία Μακεδονία & Θράκη με 23% !
Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 318.435 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2011 (αύξηση 42,3%) και κατά 14.237 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2012 (αύξηση 1,3%) και διαμορφώθηκαν σε 1.070.724 άτομα.
Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 336.589 άτομα

Φίλη, φίλε της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας, το Σάββατο χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου!




Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.
Το επόμενο Σάββατο 12 Μαϊου 2012, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διανομή προϊόντος τo οποίo έχουμε προμηθευτεί κατευθείαν από τους παραγωγούς. Πρόκειται για μια ομαδική παραγγελία 100 τόνων εξαιιρετικά παρθένου ελαιολάδου Κρήτης στην τιμή των 15,5 € το πεντόλιτρο σε τενεκεδένια συσκευασία.

Διεξαγωγή Εξετάσεων για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2012 μετατίθενται για αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 12 και 13 Μαΐου 2012.
Εξεταστικό Κέντρο για ΠΙΕΡΙΑ ορίζεται το 4Ο ΓΕΛ Κατερίνης, Μητροπόλεως 2, (Πάρκο). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23510 22852
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν για όλες τις γλώσσες και όλα τα επίπεδα: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. (επίπεδα Α, Β, Γ1)
Το πρόγραμμα των εξετάσεων παραμένει ως έχει, δηλαδή όπως είχε διαμορφωθεί για το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Η αναμόρφωση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση συνέρχεται σήμερα το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, στις 15.00  στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα:

Αγωνία για Πέντα στον Πιερικό


Ο μέσος του Πιερικού, Μαρσέλο Πέντα τραυματίστηκε εκ νέου και υποβλήθηκε σε μαγνητική
Την τύχη στα... πόδια του κρατά ο Πιερικός παρότι την Τετάρτη δεν έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Καλλιθέας.
Εννοείται ότι ο Πιερικός θέλει την Κυριακή (13/05) πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Θρασύβουλο για να μείνει μέσα στην εξάδα, όμως τα προβλήματα δεν αποχωρίζονται τον Γιώργο Χατζάρα.
Συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο Πέντα αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση στο Ελ Πάσο και χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, με τους «ασπρόμαυρους» να αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα. Σίγουρα, είναι αμφίβολος για το ματς της 31ης αγωνιστικής. Αντίθετα, θα επιστρέψει από τιμωρία ο Γιώργος Πουλόπουλος.
Χατζάρας: «Από τα... πόδια μας εξαρτάται»

Ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία και τη στάθμευση


Κατά την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κατερίνη
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι την Τρίτη 15 Μαΐου 2012 και ώρα 12:15 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των ΧΧΧ Ολυμπιακών Αγώνων «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012» σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012».

Είναι μια μέρα σημαντική για την περιοχή μας, γεμάτη συμβολισμούς, καθώς όπως είναι γνωστό μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες αναβίωσαν και οι αξίες του Ολυμπισμού, οι οποίες κινούνται γύρω από τους δύο βασικούς άξονες: του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Διαδικασία εγγραφής - επιλογής μαθητών


Στην Α' τάξη Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για το σχολικό έτος 2012-12
Τα Μουσικά Σχολεία ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν μια αναβάθμιση του ελληνικού δημόσιου σχολείου. Στα Μουσικά Σχολεία διδάσκονται όλα τα μαθήματα που προβλέπει το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.
Έτσι, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα που έχουν και οι συμμαθητές τους των άλλων σχολείων, σχετικά με τη συνέχεια των σπουδών τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από το Σύλλογο Ελεύθερης Κατάδυσης και Υποβρύχιας Αλιείας "ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" Γνωριμία με τον κόσμο των υποβρύχιων διαδρομών


Οι αγώνες διοργανώνονται 26 - 27 Μαϊου στην Κατερίνη
Σε γνωριμία με τον κόσμο των υποβρύχιων διαδρομών άπνοιας, προσκαλούν τους φίλους του αθλητισμού, ο Σύλλογος Ελεύθερης Κατάδυσης και Υποβρύχιας Αλιείας «ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» και ο Σύλλογος Ελεύθερης Κατάδυσης Θεσσαλονίκης μέσω του «2nd International Apnea Games - Katerini 2012».

Οι αγώνες διοργανώνονται στην πόλη μας στις 26 και 27 Μαΐου 2012, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας.