ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

In Case I Don't Die - A Greek whisper to Europe

Μετά από αυτό το βίντεο όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ είναι απλα ΗΛΙΘΙΟΣ!


Όλα τα άλλα τα έλυσαν... Διαβάστε όλο το νομοσχέδιο: Έβγαλαν σε διαβούλευση το σύμφωνο συμβίωσης για τους ...GAY!!!



Ξεκίνησε την Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, η δημόσια διαβούλευση του νομοσχέδιου του υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, για το κληρονομικό δικαίωμα εφαρμόζονται οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα που αφορούν τους συζύγους, ενώ δεν προβλέπεται γάμος ή υιοθεσία παιδιού.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, συμφωνία δύο ενήλικων προσώπων, ανεξάρτητα από το φύλο τους, με την οποία ρυθμίζουν τη συμβίωσή τους (σύμφωνο συμβίωσης) καταρτίζεται αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο.

Η ισχύς της συμφωνίας αρχίζει από την κατάθεση αντιγράφου του συμβολαιογραφικού εγγράφου στο ληξίαρχο του τόπου κατοικίας τους, το οποίο καταχωρίζεται σε ειδικό βιβλίο του Ληξιαρχείου.

Για τη σύναψη συμφώνου συμβίωσης απαιτείται πλήρης δικαιοπρακτική ικανότητα.

Δεν επιτρέπεται η σύναψη συμφώνου συμβίωσης α) αν υπάρχει γάμος ή σύμφωνο συμβίωσης των ενδιαφερόμενων προσώπων ή του ενός από αυτά, β) μεταξύ συγγενών εξ αίματος σε ευθεία γραμμή απεριόριστα και εκ πλαγίου μέχρι και τον τέταρτο βαθμό, καθώς και μεταξύ συγγενών εξ αγχιστείας σε ευθεία γραμμή απεριόριστα, και γ) μεταξύ εκείνου που υιοθέτησε και αυτού που υιοθετήθηκε.

Η παράβαση των διατάξεων του παρόντος άρθρου συνεπάγεται την ακυρότητα του συμφώνου συμβίωσης. Ακυρότητα συνεπάγεται και η εικονικότητα του συμφώνου.

Το σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των μερών. Ο καθένας μπορεί, εφόσον συγκατατίθεται ο άλλος, να χρησιμοποιεί στις κοινωνικές σχέσεις το επώνυμο του άλλου ή να το προσθέτει στο δικό του.

Στις προσωπικές σχέσεις των μερών του συμφώνου μεταξύ τους εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις για τις σχέσεις των συζύγων από το γάμο, εφόσον δεν υπάρχει διαφορετική ειδική ρύθμιση στον παρόντα ή άλλο νόμο.

Στις μη προσωπικές σχέσεις των μερών μεταξύ τους εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις για τις σχέσεις των συζύγων από το γάμο, εκτός αν τα μέρη τις ρυθμίσουν διαφορετικά κατά τη σύναψη του συμφώνου με βάση τις αρχές της ισότητας και της αλληλεγγύης.

Τα μέρη δεν μπορούν να παραιτηθούν από την αξίωση συμμετοχής στα αποκτήματα πριν από τη γέννησή της.

Ως προς το κληρονομικό δικαίωμα των μερών του συμφώνου εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα που αφορούν τους συζύγους. Κατά την κατάρτιση του συμφώνου το κάθε μέρος μπορεί να παραιτηθεί από το δικαίωμά του στη νόμιμη μοίρα.

Διαβάστε εδώ όλο το νομοσχέδιο

Αυτή είναι η αριστερά: Πλαντάζει στο κλάμα 77 χρονών άνθρωπος... Του παίρνουν το σπίτι τα κουμμούνια!!!




Μας εκανε να ανατριχιασουμε η ιστορια του 77χρονου, Τον πετανε στο δρομο... Αυτο ειναι μονο η αρχη.

Ακομα θα δουμε πολλα τετοια συμφωνα με τα νεα μετρα που πηρε το μνημονιο. Μακαρι ολη η Ελλαδα να μπορουσε να σταθει στο πλευρο του και να τον βοηθουσαμε και οχι μονο τον παππουλη αλλα και ολους τους αλλους που θα μεινουν στο δρομο .. Ας ειμαστε ενωμενοι μια γροθια...

«Ειναι ανηθικο, απανθρωπο αυτο που πανε να κανουν καλυτερα να με σκοτωσουν γιατι αυτο θα γινει αν μου παρουν το σπιτι μου», λεει εξοργισμενος ο 77χρονος συνταξιουχος Μανωλης Χατζηχριστοδουλου.

Απο τα πρωτα δευτερολεπτα συναντησης μας γινεται ευκολα αντιληπτο οτι ο κ. Μανωλης ειναι θυμωμενος, φοβισμενος, απεγνωσμενος. Έχει δουλεψει μια ολοκληρη ζωη ως μαστορας σε εργαστηριο κατασκευης κοσμηματων, εχει αγωνιστει να μη λειψει το παραμικρο απο τα παιδακια του και το μονο ονειρο ζωης του ηταν να μη φορτωθει σε κανεναν και να περασει το υπολοιπο της ζωης του στο σπιτι που αγορασε πριν καποια χρονια, δινοντας ολες τις οικονομιες του και παιρνοντας δανειο για να μπορεσει να το αποκτησει.

Για εκεινον το περιπου 70 τετραγωνικων μετρων σπιτι που διαμενει μονος του μετα το χαμο της γυναικας του, ειναι το μοναδικο πραγμα που του παρειχε, τουλαχιστον μεχρι προτινος, ηρεμια και ασφαλεια. Ο δικος του χωρος, εκει που θελει να ζησει το υπολοιπο της ζωης με την «κουτσουρεμενη» συνταξη που παιρνει και προσπαθει, οπως μας λεει συγκινημενος, να ειναι συνεπης στις υποχρεωσεις του, μεταξυ των οποιων και οι δοσεις του στεγαστικου δανειου. Δεν μπορει πλεον να τα καταφερει. Τα χρηματα δεν φτανουν και ο ιδιος νιωθει αδυναμος να βρει λυση για να ανταποκριθει στις υποχρεωσεις του.

«Ειναι σαν να με σκοτωνουν, αν μου παρουν το σπιτι. Δεν μπορω να κοιμηθω αυτες τις ημερες απο το φοβο που νιωθω οτι κινδυνευω να βρεθω στο δρομο. Ειναι πολιτικη αλητεια αυτο που πανε να κανουν με τους πλειστηριασμους της πρωτης κατοικιας. Αλητες ειναι ολοι τους, εγκληματιες. Θα το πω οπως το αισθανομαι.

Πως το κανουν αυτο; Δεν εχουν συναισθηση της καταστροφης που θα προκαλεσουν; Τι θελουν; Να βγαινουμε ενας ενας στο μπαλκονι και να φουνταρουμε; Κανεις απο αυτη την αριστερη κυβερνηση που ψηφιστηκε για να μας προστατευει, δεν απολογειται για αυτο το εγκληματικο σεναριο που θα κλεισει τον κυκλο της ζωης πολλων ανθρωπων.

Χανοντας το σπιτι σου και νεος να εισαι και γερος οπως εγω, τραυματιζεσαι, πονας και δεν επιτρεπεις σε κανενα να σε πεταξει στο δρομο επειδη δεν εχεις πια τη δυνατοτητα να πληρωσεις τις δοσεις του στεγαστικου δανειου σου, γιατι σου εχουν κοψει ακομα και τη συνταξη. Δεν πρεπει να τους περασει αυτο. Δεν θα αυτοκτονησω εγω, επειδη εκεινοι θελουν», λεει εξοργισμενος ο κ. Μανωλης Χατζηχριστοδουλου

Bεβήλωσαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου... Κάθε μέρα που περνάει, "πονάει" ΟΛΟΥΣ τους μνημονιακούς, τους τους Μερκελιστές... ακόμη και νεκρός!


Ο λογος μας... δέσμευση!

Αν ένας άνεργος, ένας που δεν μπορεί ν' αγοράσει ψωμί και γάλα για τα παιδιά του, ένα που θα του πάρουν το σπίτι, τον πετύχει χωρίς τους ασφαλήτες του, μονάχο στο δρόμο και του ρίξει δυο χαστούκια... ποιος θα φταίει;

 ΕΡΏΤΗΣΗ  ! ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΏΝ ΤΟΥ BLOG...ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΞΈΡΩ,  ΚΟΙΜΆΣΤΕ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΣ ΡΕ ΡΕΜΆΛΙΑ 

Δεν μας έλεγε οτι θα δώσει ρεύμα σε... 300.000 νοικοκυριά;

Ναι, όπως ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο...

Τα λόγια της Μαλβίνας Κάραλη για την εξουσία που κάνουν θραύση στα social media

"PRESS-GR"
Μια φράση με λόγια της αξέχαστης Μαλβίνας Κάραλη κάνει το γύρο τους διαδικτύου σε μπλογκς και κοινωνικά δίκτυα αυτή την στιγμή.
Όσοι την θυμούνται θα γνωρίζουν την...
τρομερή κριτική και διακωμώδηση της στην πολιτική και όπου τελικά τη μετέτρεψαν σε χρυσό αουτσάιντερ των τηλεοπτικών τότε καναλιών.
Όπως αναφέρεται και στην εικόνα που ακολουθεί η Μαλβίνα είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «Κυβέρνηση που λυσσά να μείνει στην εξουσία σε χώρα πτωχευμένη ή έχει περιθώρια ακόμη να φάει… ή φοβάται την φυλακή!»
Πηγή: www.diaforetiko.gr | 

Σσσσσσσςςςςςς... η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ!

Κλειστά για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια τα δημόσια ΙΕΚ.. ΑΠΛΉΡΩΤΗ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΊ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΕΞΆΜΗΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΎ ΕΤΟΥΣ


Κλειστά για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια τα δημόσια ΙΕΚ





Επειδή δεν εξασφαλίστηκαν έγκαιρα τα απαραίτητα κονδύλια δεν έχουν προσληφθεί 7.000-8.000 εκπαιδευτές - Αρβανιτόπουλος: Με συκοφαντούσαν ότι έκλεινα τα δημόσια ΙΕΚ και τώρα ο Τσίπρας βάζει λουκέτο

Κλειστά παραμένουν από την 1η Οκτωβρίου - οπότε και θα έπρεπε να ξεκινήσει η λειτουργία τους - τα δημόσια ΙΕΚ όλης της χώρας.Για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια δεν εξασφαλίστηκαν έγκαιρα τα απαραίτητα κονδύλια προκειμένου να προσληφθούν οι 7.000-8.000 εκπαιδευτές που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία τους.
Σύμφωνα με παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης που έχει την ευθύνη για τα δημόσια ΙΕΚ το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από τα 30 εκατ. ευρώ που δεν εξασφαλίστηκαν εγκαίρως ενώ οι ίδιες πηγές που μίλησαν στο Έθνος αναφέρουν οτι στους εκπαιδευτές οφείλονται και τα δεδουλευμένα του προηγούμενου εξαμήνου.
Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Δημοσίων ΙΕΚ με επιστολή της ζητά την παρέμβαση του Νίκου Φίλη υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να μπει ένα τέρμα στην υποβάθμιση του θεσμού της κατάρτισης. «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να λέει ότι στηρίζει τα δημόσια σχολεία και τα Δημόσια ΙΕΚ να είναι ακόμα κλειστά. Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα υπάρχει εκπαιδευτική βαθμίδα που το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου παραμένει ανενεργή; Μόνο τα ελληνικά ΙΕΚ και έτσι οδηγούνται οι καταρτιζόμενοι στα αντίστοιχα ιδιωτικά» αναφέρουν στην επιστολή-κόλαφο προς το υπουργείο Παιδείας.


Ερώτηση Φορτσάκη για τα δημόσια ΙΕΚ και υποσχέσεις Φίλη ότι θα ανοίξουν μέσα στον Νοέμβριο
Την ίδια στιγμή το υπουργείο Παιδείας παραδέχεται την καθυστέρηση έναρξης της λειτουργίας των δημοσίων ΙΕΚ επισημαίνοντας ότι η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση εντός του Νοεμβρίου.

Το υπουργείο στην προσπάθειά του να καθησυχάσει τους χιλιάδες σπουδαστές που βλέπουν τα δημόσια ΙΕΚ ως λύση για την απόκτηση δεξιοτήτων προκειμένου να αντιμετωπίσουν το φάσμα της ανεργίας υπογραμμίζει οτι «Τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης αποτελούν τις κύριες δομές αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης του ΥΠ. Π. Ε. Θ. Για την τρέχουσα περίοδο και πριν την έναρξη των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου, καταβλήθηκε ουσιαστική προσπάθεια από πλευράς του Υπουργείου σε συνεργασία με τους διευθυντές των Δ. Ι. Ε. Κ. για τον προσδιορισμό των πραγματικών αναγκών κατάρτισης των τοπικών κοινωνιών. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας υπήρξε ο εξορθολογισμός των προτάσεων νέων ειδικοτήτων».

Μιλώντας ξεκάθαρα για καθυστερήσεις τονίζεται: «Τόσο οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνταν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης του αναγκαίου - για τη λειτουργία των Δ. Ι. Ε. Κ. - έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, όσο και οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τις επιπλέον πιστώσεις για την κάλυψη του χρηματοπιστωτικού κενού του τρέχοντος έτους οδήγησαν τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς στο να καθυστερήσουν την προκήρυξη για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψηφίους εκπαιδευτές. Παρόλα αυτά έχει ληφθεί μέριμνα από την πλευρά του υπουργείου για τη διασφάλιση της ποιότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η έναρξη του τρέχοντος εξαμήνου σπουδών θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση εντός του Νοεμβρίου».

Για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια δεν εξασφαλίστηκαν έγκαιρα τα απαραίτητα κονδύλια προκειμένου να προσληφθούν οι 7.000-8.000 εκπαιδευτές που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Δημοσίων ΙΕΚ με επιστολή της ζητά την παρέμβαση του Νίκου Φίλη υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να μπει ένα τέρμα στην υποβάθμιση του θεσμού της κατάρτισης. «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να λέει ότι στηρίζει τα δημόσια σχολεία και τα Δημόσια ΙΕΚ να είναι ακόμα κλειστά. Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα υπάρχει εκπαιδευτική βαθμίδα που το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου παραμένει ανενεργή; Μόνο τα ελληνικά ΙΕΚ και έτσι οδηγούνται οι καταρτιζόμενοι στα αντίστοιχα ιδιωτικά» αναφέρουν στην επιστολή-κόλαφο προς το υπουργείο Παιδείας.

Ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θ. Φορτσάκης με ερώτησή του προς τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη ρωτά γιατί δεν έχουν καταβληθεί έως σήμερα τα δεδουλευμένα στους εκπαιδευτές των Δημόσιων ΙΕΚ για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο καθώς και πότε πρόκειται να καταβληθούν.

Στην ερώτησή του ο κ. Φορτσάκης αναφέρει: «Με την από 13 Αυγούστου 2015 ερώτησή μας με θέμα «Απλήρωτοι οι εκπαιδευτές των Δημόσιων ΙΕΚ» θέσαμε υπόψη του τέως Υπουργού Παιδείας κυρίου Αριστείδη Μπαλτά το μείζον ζήτημα των απλήρωτων εκπαιδευτών των Δημοσίων ΙΕΚ. Ειδικότερα, κατά την τότε περίοδο, ένα μέρος των εν λόγω εκπαιδευτών δεν είχε πληρωθεί για τις υπηρεσίες που παρείχε το φθινοπωρινό εξάμηνο Οκτωβρίου 2014-Φεβρουαρίου 2015 και όλοι ανεξαιρέτως οι χιλιάδες εκπαιδευτές των Δημόσιων ΙΕΚ ήταν απλήρωτοι για τις υπηρεσίες που παρείχαν το εαρινό εξάμηνο Φεβρουαρίου 2015-Ιουνίου 2015».

Συμπληρώνει δε ότι κατόπιν της υποβολής της ανωτέρω ερώτησης, το Ινστιτούτο Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), που βαρύνεται με τη σχετική υποχρέωση, προχώρησε αμέσως στην καταβολή των αποδοχών των εκπαιδευτών των Δημοσίων ΙΕΚ για το φθινοπωρινό εξάμηνο Οκτωβρίου 2014-Φεβρουαρίου 2015 καθώς και για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο του εαρινού εξαμήνου Φεβρουαρίου 2015-Ιουνίου 2015.

Ωστόσο, ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ επισημαίνει ότι «δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει χώρα καμία άλλη σχετική ενέργεια, με αποτέλεσμα περίπου 8.000 εκπαιδευτές των Δημοσίων ΙΕΚ να παραμένουν απλήρωτοι για τις υπηρεσίες που παρείχαν κατά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του εαρινού εξαμήνου Φεβρουαρίου 2015-Ιουνίου 2015».

Επιπλέον, τονίζει ότι η καταβολή των δεδουλευμένων τους πρέπει να γίνει πράξη το ταχύτερο δυνατό, καθώς, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, αυτά είναι απαραίτητα για την κάλυψη βασικών αναγκών των εκπαιδευτών στους οποίους οφείλονται. «Περαιτέρω, η εικόνα του μπαταχτσή δεν τιμά το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και το Υπουργείο Παιδείας», σημειώνει.

Επιστολή σε Φίλη από τους Εκπαιδευτικούς
Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Δημοσίων ΙΕΚ, με επιστολή τους καλούν τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη

Α. Να βάλλει ένα τέρμα στην αγωνία χιλιάδων ανθρώπων και στην διαρκή υποβάθμιση του θεσμού της Κατάρτισης. Ανοίξτε επιτέλους τα ∆.ΙΕΚ!

Β. Να ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα του εξαμήνου 2015Β! Να διευκρινίσει ο πως και πότε θα καλυφτούν οι έως και σήμερα τουλάχιστον 6 χαμένες (οι οποίες με τους υφιστάμενους ρυθμούς ή την άγνοια θα γίνουν περισσότερες) από τις 15 προβλεπόμενες εβδομάδες κατάρτισης .

Γ. Να απαντήσει γιατί όταν τα λειτουργικά έξοδα των ∆ΙΕΚ τα οποία ανέρχονται περίπου στα 20.000.000€ το χρόνο εκ των οποίων τα περίπου 10.000.000€ ικανοποιούν την αντιμισθία των εκπαιδευτών, έχουν προβλεφτεί μόλις 4.000.000€ για όλο το 2016;

Η Ένωση καλεί επίσης τον υπουργό Παιδείας

- Άμεσα να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των εκπαιδευτών του προηγούμενου εξαμήνου.

- Να πλαισιωθεί από έμπειρους συνεργάτες που γνωρίζουν εκ των έσω τα χρόνια λειτουργικά προβλήματα των ∆.ΙΕΚ .

- Να πειι γιατί ακόμα ιδρύει και λειτουργεί τμήματα και ειδικότητες χωρίς να υπάρχουν κανονισμοί κατάρτισης, προγράμματα σπουδών, επαγγελματικά περιγράμματα

Κομισιόν: “Πρέπει να επιλυθεί άμεσα το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ”... Εκείνη την ώρα μην βρεθεί πουσταρά δικαστ΄πης να μα πει ότι η υπεράσπιση -ακόμη και με τα όπλα- της πατρίδα, είναι αδίκημα, έτσι;



Μην τολμήσει ΚΑΝΕΝΑΣ να πουλήσει τη Μακεδονία! Δεν πήρε κανένας και ποτέ λαϊκή εντολή για να ονομασθούν -με οποιοδήποτε τρόπο- τα Σκόπια ως Μακεδονία!

Φωνάζεις και διαδηλώνεις, αλλά μετά...

Γειά σου Νικόλα Λεβεντιά!

Ρε παιδιά αυτός εδώ με τη γραβάτα δίπλα από τα φασιστοσούργελα με τις χλαμύδες, ο Κουμουτσάκος δεν είναι;

Απίστευτο σχόλιο Μπογδάνου για το Πολυτεχνείο...


Πού πήγαν τα λεφτά χοντρέ?

Η μεταπο-λήστευση θα μείνει στην ιστορία σαν η πιο 

μαύρη περίοδος που έζησε ποτέ ο Ελληνισμός…
Παρ όλα αυτά…

Μας πλένουν τον εγκέφαλο τα πουλημένα ανθρωπάκια των καναλιών…



Έχουν πείσει πολλούς, ανίκανους να χρησιμοποιούν μόνοι τους τον εγκέφαλό τους,….
Και να αποδέχονται οι ηλίθιοι ότι …
Ναι, ρε..Μαζί τα φάγαμε… 


Αριστοφάνης

Ραχήλ: Επικίνδυνοι κακοποιοί, μέλη συμμοριών ….θα έχουν αφεθεί ελεύθεροι μέχρι τέλος του 2015….

unnamed (9)
Επικίνδυνοι κακοποιοί, μέλη συμμοριών, συνολικά 3.000 κρατούμενοι θα έχουν αφεθεί ελεύθεροι μέχρι τέλος του 2015 κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου που έγραψε και εισηγήθηκε η Βασιλική Κατριβάνου που έδινε τα ………..
συγχαρητήρια της σε όσους συντρόφους συνέβαλαν στον φοβερό αυτό νόμο έκτρωμα αποφυλάκισης απατεώνων, εμπόρων ναρκωτικών, παιδεραστών και άλλων κακούργων. Τον νόμο αυτό αρνήθηκα να ψηφίσω στην Βουλή. Με τον νόμο αυτό αποφυλακίστηκε ο Παπαγεωργόπουλος. Σήμερα καταδικάστηκε σε 22 μήνες φυλάκιση άνεργος για ένα εισιτήριο. Να τσακιστεί ο Παρασκευόπουλου και η Κατριβάνου να το σβήσουν όπως έσβηναν την διασπάθιση απατεώνων.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ GREXIT!! (Πάλι θα λείχουν το πτύελο τους)

Αν κάνουμε μια σύνοψη της συγκυρίας, η κατάσταση στη χώρα έχει ως εξής:
1. Το πρόγραμμα (μνημόνιο) σέρνεται ήδη κουρασμένο από μια κυβέρνηση που δεν το αντέχει να το υπερασπιστεί.
2. Όλα τα οικονομικά μεγέθη επιδεινώνονται, χωρίς ελπίδα σταθεροποίησης.
3. Η αντιπολίτευση στο σύνολο της αδυνατεί να παράξει γεγονότα. Δεν κάνει ούτε το στοιχειώδες εθνικό καθήκον να καλύπτει τις εμφανείς πλέον πολιτικές αδυναμίες -και όχι μόνο …………..
του ΣΥΡΙΖΑ- ψηφίζοντας τα εκ της συμφωνίας του Αυγούστου απορρέοντα νομοθετήματα, την οποία σύσσωμη ψήφισε.
4. Η κυβέρνηση παραμένει βαθιά λαϊκιστική. Δεν καλλιεργεί στον λαό την κατανόηση της οδυνηρής κατάστασης του. Προπαγάνδα, ψεύδος και παραπλάνηση είναι τα όπλα της. Η αντιπολίτευση, χωρίς αξιοπιστία μέσα και έξω από την χώρα αδυνατεί να κινητοποιήσει δυνάμεις της κοινωνίας.
5. Ο λαός μας, εγκαταλελειμμένος στους «πνευματικούς» επαγγελματίες της λαϊκής πλάνης, περνά σε ολοκληρωτική φάση μηδενισμού και παραίτησης. Δεν «θέλει» στην ουσία το ευρώ. Δεν θέλει την οργανωμένη δουλειά. Δεν θέλει να ακούει για τον συλλογικό κίνδυνο. Δεν θέλει την πειθαρχία της αυτογνωσίας. Γιατί όλα αυτά δεν τα θέλουν οι πάσης φύσεως ηγεσίες του.
Συμπέρασμα: «δυοίν θάτερον»
α) Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει με αυστηρότητα το πρόγραμμα ώστε να διατηρηθεί για ένα ακόμη διάστημα σε κατάσταση «νεκροφάνειας», αναμένοντας να επωφεληθεί από την τυχόν βελτίωση των οικονομικών στην Ευρώπη.
β) Εάν αυτό δεν γίνει τότε θεωρώ βέβαιο ότι θα αναγορεύσουμε, εκόντες -άκοντες, ως εθνική επιδίωξη την πρόταση του κ. Σόιμπλε για εκούσια έξοδο από το ευρώ, η οποία θα συνοδεύεται από γενναία χρηματοδότηση με την μορφή ενός 4ου μνημονίου. Μετά βλέπουμε…
Ένα μόνο να θυμούνται οι διαχειριστές της τύχης της χώρας. Ο λαός έχει βεβαίως ευθύνες. Δεν έχει όμως αυτός ενοχή. Άλλοι είναι υπόλογοι. Έτσι λέει από παλιά το «συγκλητικό δόγμα».

Για να δώσουμε λεφτά στις τράπεζες ως ανακεφαλαιοποίηση θα πρέπει να μειώσουμε τα όρια στους πλειστηριασμούς, ώστε να τους βοηθήσουμε να μας πάρουν και τα σπίτια.

mqdefaultΓια να δώσουμε λεφτά στις τράπεζες ως ανακεφαλαιοποίηση θα πρέπει να μειώσουμε τα όρια στους πλειστηριασμούς, ώστε να τους βοηθήσουμε να μας πάρουν και τα σπίτια.  Διότι αν δεν το κάνουμε θα χάσουμε τις καταθέσεις μας…
Με αυτή την πρόταση τους  προς την Ελλάδα γινεται προφανές ότι οι Ευρωπαίοι μας θεωρούν ιθαγενείς.  Μας  έχουνκατατάξει  στους «κατώτερους», υπανάπτυκτους Ευρωπαίους, μη επαρκώς ………
εξελιγμένους λαούς που αξίζουν εκμετάλλευσης όπως έκαναν με τις αποικίες τους στο 20 αιώνα.
Δυστυχώς μερικοί ντόπιοι το θεωρούν όλο αυτό ως “εκσυγχρονισμό”, ενώ και  η κυβέρνηση μας το μελετά σοβαρά και διαπραγματεύεται …!
BY 

Ας επιχειρήσουμε λοιπόν μια άσκηση μνήμης σύντροφοι…

Η ανάλγητη ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα σε μερικές δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές. Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση υπογράφει όλες τις επιταγές των δανειστών για τα «κόκκινα» δάνεια και ετοιμάζεται να πετάξει τον κόσμο από τα σπίτια του. Διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις, «εξαφανίζουν» τις συντάξεις, οδηγούν στην απόγνωση τους μη προνομιούχους. Οι οικονομικοί δολοφόνοι πυροβολούν τον λαό μας. Πού πάμε;
Επί σειρά ετών ακούγαμε την αριστερά να είναι μόνιμα στα κάγκελα και να καταγγέλλει όλους τους άλλους για τα πάντα! Οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έφταιγαν για όλα. Παρουσίασαν, λοιπόν, ένα πρόσωπο μιας αγίας αριστεράς, μιας αριστεράς που είχε την ηθική υπεροχή σε όλα τα θέματα έναντι των πολιτικών της αντιπάλων. Μία αριστερά που θα μπορούσε να …………….
προσφέρει διαφορετικές λύσεις, αν και εφόσον της δινότανε η ευκαιρία να κυβερνήσει.
Ορίστε, λοιπόν! Ήρθε η ώρα που τόσο καιρό προσδοκούσαν. Πήραν την εξουσία στα χέρια τους και περιμένουμε να δούμε  με ποιον διαφορετικό τρόπο θα λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας του κόσμου. Προεκλογικά είχαν υποσχεθεί δωρεάν ρεύμα και νερό σε κάθε άνεργο, σε κάθε αναξιοπαθούντα. Είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα δώσουν τα σπίτια του κόσμου στα κοράκια. Ότι δεν θα πεινάνε τα παιδιά στα σχολεία. Ότι θα επιστρέψει το χαμόγελο…
Η ώρα της σκληρής πραγματικότητας είναι εδώ! Όλα όσα λέγανε οι αγαπητοί μας φίλοι πάνε σιγά-σιγά περίπατο, κάτω από το βάρος του… ρεαλισμού και τη γλυκιά θαλπωρή της εξουσίας. Αυτός ο άτιμος ο ρεαλισμός είναι τελικά ισοπεδωτικός…
Στα χρόνια της δεξιάς κυριαρχίας η αριστερά είχε κάθε «δικαίωμα» να αρνείται τον διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους και να καταγγέλλει οποιαδήποτε προσπάθεια συναίνεσης ως προδοσία σε βάρος του λαού και της εργατικής τάξης. Αν η δεξιά καλούσε τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί για τα ψέματα τόσων δεκαετιών, θα ήταν οπωσδήποτε μια… ξενοκίνητη και «προδοτική» δεξιά.
Μπορώ να σας απαριθμήσω δεκάδες λόγους για τους οποίους ένας κανονικός ψηφοφόρος δεν μπορεί να πιάσει στα χέρια του ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Να μιλήσουμε για τις τεράστιες ευθύνες των περασμένων κυβερνήσεων για τη σημερινή κατάντια της χώρας. Αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι οι «άλλοι» μπορούσαν καλύτερα. Χειρότεροι είναι! Κι αυτό το βλέπουμε κάθε ημέρα. Αυτοί κυβερνούν και όχι οι αόρατοι νεοφιλελεύθεροι!
Αλήθεια! Τι σημαίνει νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση; Ποια ακριβώς είναι τα σημεία διάκρισης μεταξύ της σημερινής κυβέρνησης και μιας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης; Υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα τέτοια κυβέρνηση; Κι αν όχι, μήπως είναι καιρός να την δοκιμάσουμε;
Δεν αμφιβάλλουμε ότι είναι άσοι στην επικοινωνιακή πολιτική. Έχουν το χάρισμα να βγάζουν συνεχώς λαγούς από το καπέλο και με τον τρόπο αυτόν να συναρπάζουν τα πλήθη. Μόνο που ο κόσμος δεν είναι τόσο ανόητος όσο νομίζουν. Οι αντοχές της κοινωνίας έχουν εξαντληθεί και δεν είναι βέβαιο ότι τα πράγματα θα εξελιχτούν όπως τα έχουν σχεδιάσει. Ναι μεν δεν κινδυνεύουν να δουν απέναντί τους μια σοβαρή αντιπολίτευση από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την Φώφη Γεννηματά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα καθίσει σπίτι του. Κι ο κόσμος δεν θα βγει έξω με σημαιάκια, αλλά με κατσαρόλες. Τον ήχο ήδη τον ακούμε…
Θανάσης Μαυρίδης

Η Σουηδία βιάζεται μέχρι θανάτου. (Να περιμένουμε την σειρά μας;)

1 theotherswedenΗ Σουηδία βιάζεται μέχρι θανάτου ενώ αφαιμάζεται οικονιμικά από την οικονομική βοήθεια προς τους Μουσουλμάνους μετανάστες
Η Σουηδία είναι στα πρόθυρα μιας βίαιης κατάρρευσης που οφείλεται σε ανειδίκευτους Μουσουλμάνους μετανάστες οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα κύμα  κτηνωδών  βιασμών …………
επιτιθέμενοι  σε γυναίκες στην Σουηδία σε ποσοστό 53,2% επί του συνόλου των βιασμών στην χώρα.
Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, το Malmö, γνώρισε την εθνοτική βία μέσα από ομάδες μεταναστών.
Οι συμμορίες, που περιγράφονται ως “νέοι” από τον σουηδικό Τύπο,  χρησιμοποιούν όπλα, βόμβες και χειροβομβίδες.
Μόνο τον  Αύγουστο του 2105 η Σουηδική Επιτροπή Μετανάστευσης, Migrationsverket, κατέγραψε  τόσες αναφορές απειλών και  βίας στα άσυλα διαμονής, όσο ολόκληρο το 2014.
Μόλις κυκλοφόρησε μια μελέτη από τη σουηδική αστυνομία που αποκάλυψε ότι οι Μουσουλμάνοι άντρες, οι οποίοι αποτελούν μόνο το 2 τοις εκατό του πληθυσμού είναι υπεύθυνοι για το 77,6 τοις εκατό των βιασμών, δίνοντας για άλλη μια φορά στην ειρηνική Σουηδία το υψηλότερο ποσοστό βιασμών στην Ευρώπη και το δεύτερο υψηλότερο στον κόσμο, μαζί με την Νότια Αφρική “.
 
Μετάφραση -προσαρμογή :http://national-pride.org/
πηγη

Επικίνδυνες (κατα)σχέσεις

riot-1
Φαίνεται ότι το  συστεμ  δεν έχει συναίσθηση της οργής που θα δώσει η απελευθέρωση της συσσωρευμένης δύναμης της σπείρας….
 Ίδρυμα Κοινωνικής Αναλγησίας (ΙΚΑ): Αυτό που φαγε τα λεφτά των ασφαλισμένων στις φούσκες της Σοφοκλέους και στα δομημένα… Που αντί για φύλακας  του  μόχθου  του ασφαλισμένου, αντί  να αναδιανείμει το αποθεματικό προς όφελος των ασφαλισμένων,  το κατηύθυνε μεθοδευμένα  στα κλεφτοχαρτα της Σοφοκλέους… Όπου  καρτερούσε  το κράτος το βαθύ με τις ορθάνοιχτες βαθιές τσεπαρες του… Οι χίλιοι και κάτι  «έλληνες» που τσεπώσανε  το προϊόν της μεγαλύτερης αναδιανομής πλούτου που έγινε ποτέ στο Ελλαδιστάν.
           Και έρχοται τώρα όλοι αυτοί οι  κλεφτηδες, διοικηταδες κι αφεντάδες που μετέτρεψαν το αποθεματικό του ΙΚΑ σε …….
υπόλοιπο ελβετικών προσωπικών λογαριασμών, και με προγράμματα πλειστηριασμού ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΟΥΝ (!!!) ότι βγάζουν  στο σφυρί  τον εξοπλισμό της επιχείρησης του κάθε κακομοίρη!!!
Έρχονται δηλαδή  –αν έχεις το θεό σου-, να πάρουν πίσω τα κλεμμένα όχι από τον κλέφτη  αλλά από σένα  το λαουτζίκο που χεις ένα μαγαζάκι και που τα φερε η μοίρα έτσι  που να  χρωστάς στο ΙΚΑ. Και έρχονται  να σ τ αρπάξουνε κανονικά και «με το νόμο» , με ποιο τρόπο  νομίζεις;;;

Παραβιάζοντας κατάφορα το νόμο!!!
ΒΓΑΖΟΥΝ  ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ!  ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!! 
ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Σ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Σ … ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ  ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ  ΜΕ ΑΙΜΑ  ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΑΔΕΣ…
Έρχεται δηλ. το ίδρυμα (sic)  να σου κλείσει το μαγαζί, με πράξεις που κινούνται στα όρια της εκβίασης! Δίχως οίκτο και αιδώ…  Και κυρίως, ΔΙΧΩΣ ΦΟΒΟ ΛΑΟΥ!!!

Πρόσεξε τώρα να δεις:
Κάνουν κατάσχεση στο  φούρναρη  και του βγάζουν στο σφυρί το ΦΟΥΡΝΑΡΌΞΥΛΟ!!! Τα εργαλεία δηλαδή της δουλειάς του! Το φούρνο  που ψήνει το ψωμί , τις βιτρίνες ,  τα ψυγεία που βάζει μέσα τα πεϊνιρλιά  και τους φραπέδες , μια ψωμιέρα  και  τρεις  πάγκους για γλυκά (τα πλήρη στοιχεία του προγράμματος  δε δημοσιοποιούνται  λόγω έλλειψης σχετικής εξουσιοδότησης).

Τραβάω λοιπόν μια  ανακοπή με μοναδικό λόγο το ακατάσχετο του φουρναρόξυλου που σύμφωνα με το νόμο είναι εργαλείο της δουλειάς   γιατί μ’ αυτό ο φούρναρης βγάζει (κυριολεκτικά και μεταφορικά)  το ψωμί του…

Η ανακοπή απερρίφθη με το σκεπτικό ότι ο φούρναρης «διαθέτει και άλλα υποκαταστήματα, και επομένως  τα κατασχεθέντα δεν αποτελούν τα προς το ζην δια καταβολή προσωπικής εργασίας, αλλά χρησιμεύουν στην αποδοτικότερη εκμετάλλευση, προς εξασφάλιση κεφαλαιουχικών αγαθών και μεγαλύτερη ευμάρεια».
Όμως τα «υποκαταστήματα» είναι στην προκειμένη περίπτωση   πρατήρια άρτου, που σημαίνει ότι τα κατασχεθέντα (που βρίσκονται εντός της κεντρικής μονάδας παραγωγής)  είναι αυτά που παράγουν , αποθηκεύουν και συντηρούν τις φρατζόλες, που στη συνέχεια διοχετεύονται   προς πώληση στα  πρατήρια άρτου… Εμπίπτουν επομένως  στα ακατάσχετα. 
Δυστυχώς όμως ο μάρτυρας του φούρναρη ήταν νεόπτωχος. Δεν είχε ο άμοιρος φράγκα για ταξί, έτρεχε μπας  και  μ αεροπλάνα με βαπόρια + με τους φίλους τους παλιούς προλάβει, κάτι όμως πήγε στραβά με κάποιο ΜΜΜ (μπορεί να ήταν μέσα σε κανα λεωφορείο κλουβί και δεν είδε τη στάση) ,  τελικά ήρθε   κατά τις  10, το δικαστήριο στο μεταξύ δίκασε τα δυο μοναδικά νούμερα χωρίς το νεόπτωχο  το μάρτυρα, από τις φορολογικές δηλώσεις  του φούρναρη προέκυψε ότι πέραν του καταστήματος με τα αναγκαστικώς κατασχεθέντα ο φούρναρης είχε άλλα δυο υποκαταστήματα, ο μάρτυρας (που ήταν  υπάλληλος του φούρναρη)  δεν  κατέθεσε ότι τα υποκαταστήματα αυτά   ήταν πρατήρια άρτου μέσω των οποίων πωλούνταν  τα προϊόντα πού παρασκευάζονταν με τα κατασχεθέντα,  η απόφαση βγήκε απορριπτική και η  ζωή συνεχίστηκε «κανονικά»…

Ορθή η απόφαση δε λέω… Και αιτιολογημένη πλήρως… Ώστε να μην καταλείπεται αμφιβολία ότι εφαρμόστηκε ο νόμος στο ακέραιο… Η δικαιοσύνη βλέπεις είναι  τυφλή και διακρίσεις δε κάνει για  κανέναν
Μόνο που η σωστή αυτή  απόφαση, εξεδόθη  σε λάθος  κοινωνικό και πολιτικό μομεντο. Που μέχρι και ο τελευταίος ξέρει ότι  για  να φέρουν  πίσω αυτά τα κλεμμένα, κάνουν κατάσχεση στο φουρναρόξυλο του κάθε  κακομοίρη …

Δεν εννοά  το συστεμ να καταλάβει  ότι όσο  οι κλεφταφεντάδες κυκλοφοράνε φρι (φρι από freedom), οι κατασχέσεις κατά του Ελληνικού Λαού στερούνται παντελώς ηθικής νομιμοποίησης, ακόμα και αν υποτεθεί ότι αυτές (κατασχέσεις) είναι νόμιμες. Εδώ επανέρχεται -υπό τη μορφή όμως ερωτήματος- το ιστορικό εκείνο απόφθεγμα του τεράστιου αυτού πολιτικού ανδρός που εκστόμισε το μνημειώδες «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»…

Και δεν εννοά  το συστεμ να καταλάβει, ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να  στείλεις  στη φτωχογειτονιά κλητήρα για να  κατασχέσεις τον πόνο του φτωχού και να  βγάλεις στο σφυρί κομμάτι  απ’ τη  μιζέρια  του, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕ  χώσεις μέσα  μια δεκάρα από συντρόφια (διακομματικά)… Κάποιους έστω λίγους από τους πολλούς γνωστούς αγνώστους,  που ακούν  στο  όνομα  «λήσταρχο-συμμορίτες» που  λέει κι ο Τράγκας …
Δε ξέρω ποιους , ούτε με ποια κριτήρια… Στη τελική να κάτσουνε κάτω και να το ρίξουνε στο κλήρο… Να δούνε ποιος ποιος ποιος  θα φαγωθεί, οε οε , Ο.Ε Ο.Ε… Αλλιώς ούτε μέτρα , ούτε νόμοι ούτε προγράμματα πρόκειται να περάσουν… Κι όσο  κι αν σου  φαίνεται ότι εφαρμόζονται,  αυτό που στη πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι συσσωρεύεται αθόρυβα,  όλο και πιο πολύ  δύναμη… Που θα γίνεται όλο και πιο μεγάλη…  Που δε θα αργήσει  να  απελευθερώσει το ΘΗΡΙΟ.  

Πάντως να σ” πω κάτι;
Αν τον κλείσουνε το ρημαδόφουρνο, ούτε το ίδρυμα (sic) θα πάρει φράγκο,  ούτε οι τραπεζοδοσάδες θα πληρωθούνε το μηνιάτικο (σ” ακούγεται κάπως  σα προστασία αυτό ε;), ούτε οι νερόμυλοι θα ρίξουν νερό στο μύλο τους  μιας και δε πρόκειται να πουλήσουν άλευρα… Θα ψοφήσουνε ακόμα και τα ποντίκια της γειτονιάς που τρώγανε απ’ τα άλευρα τα πεταμένα… Και μαζί μ αυτά  κι οι γάτες που έτρωγαν τα ποντίκια που τρώγανε απ’ τ άλευρα του φούρνου που ‘κλεισε το ΙΚΑ.

Το μεγκα όμως θέμα  δεν είναι οι γάτες… Ούτε βεβαίως τα ποντίκια…  Είναι ότι καμιά  κοσαρα (20)  πακιστανια που δουλεύανε ως ψήστες, θα μείνουνε στο δρόμο…
Και ξέρεις ε; Αυτοί δεν έχουν κήπο με ραπανάκια ούτε πεθέρι στο χωριό… Άρα οι πακιστανοί, χωριάτικη ελληνική δε πρόκειται να ιδούνε. Κι 1 κομμάτι ψωμί που τρώγανε απ’ φούρνο, δε θα το  τρώνε πια…
Ψιτ ξέρεις  τι μέλλει γενέσθαι με τους πακιστανούς;
Βλέπω εκεί μετά τα μπάνια του λαού να μην έχουνε ψωμί να φάνε… Και να πεινάνε…  Κι αν δεν έχουνε να φάνε,  θα  σας φάνε ζωντανούς…

Και αν ξεκινήσουν οι πακιστανοί θα ακολουθήσουνε οι Έλληνες. Αλλά αυτή τη φορά δε θα ναι οι γνωστοί οι  άγνωστοι με τα κουκούλια στο κεφάλι… Θα ναι ο φούρναρης της γειτονιάς σου…!!!  Με  μίσος  απύθμενο… Κι άμα ο φούρναρης κουκουλωθεί και κατέβει κέντρο, ε τότες   ήρθε το ΤΕΛΟΣ.

Δε σε σώνει τίποτες…   Ούτε απ’ τη χώρα δε θα προκάμεις  να βγεις – βλ περίπτωση Ν. Τσαουσέσκου + Έλενας Τσαουσέσκου όπου ο λαός έτρεξε  γρηγορότερα απ’ το ελικόπτερο και  τους πρόλαβε λίγο πριν τα σύνορα, όπου εκτονώθηκε η συσσωρευμένη λαϊκή οργή και έπεσε η αυλαία της πολυετούς αδικίας και ανομίας…
  • Το παραπάνω κείμενο στο ιστολόγιο του δικηγόρου Θανάση Αλαμπάση, αναρτήθηκε πέντε ολόκληρα χρόνια πριν. Προφητικό οπωσδήποτε, κι ως είθισται έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για να εκπληρωθεί η προφητεία. Ως φαίνεται από τα σημερινάπολιτικά τεκταινόμενα, το πλήρωμα (του χρόνου) πλησιάζει τάχιστα. Σήμερα απειλούνται άμεσα με κατασχέσεις από τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία εκατοντάδες χιλιάδες μικροχρεοφειλέτες. Από πού αντλεί τη βεβαιότητα η «αριστερή» κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ότι μπορεί να τη σκαπουλάρει