ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Απολύσεις συμβασιούχων και παράταση στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα


Να συμπεριληφθούν στις απολύσεις τόσο του 2013 όσο και του 2014 (11.000) και οι περίπου 5 έως 6.000 συμβασιούχοι που παραμένουν στο Δημόσιο με δικαστικές αποφάσεις αλλά πρόκειται να δουν την έξοδο έως το τέλος Δεκεμβρίου πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, να ζητήσει η ελληνική πλευρά στη σημερινή συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την τρόικα
Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr,η άτυπη διαπραγμάτευση με την τρόικα ώστε οι περίπου 6.000 συμβασιούχοι που εργάζονται σε δημόσιο ή ΟΤΑ με προσωρινές διαταγές εφόσον απομακρυνθούν με δικαστικές αποφάσεις από το Δημόσιο να υπολογιστούν ως απολύσεις έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Ωστόσο, τωρα το θέμα θα τεθεί και επισήμως επί τάπητος στη συνάντηση με την τρόικα.
Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο
Υπενθυμίζεται ότι με βάση το άρθρο 106 του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε τον Ιούλιο από τη Βουλή θα πρέπει έως την 1η Νοεμβρίου 2013 να έχουν εκδικαστεί όλες οι αγωγές των συμβασιούχων που εργάζονται σε δημόσιο ή ΟΤΑ με προσωρινές διαταγές, ενώ έως της 31 Δεκεμβρίου του έτους πρέπει να έχον εκδοθεί οι σχετικές αποφάσεις. Όπως ορίζει το εν λόγω άρθρο 106 αν μέχρι τότε δεν έχει γίνει η εκδίκαση «αίρεται αυτοδικαίως το ασφαλιστικό μέτρο που έχει διαταχθεί».
Παράλληλα από εδώ και στο εξής οι προθεσμίες για την εκδίκαση της ασφαλιστικών μέτρων και της κύριας αγωγής γίνονται ασφυκτικές.
Στην κυβέρνηση υπολογίζουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των περίπου 6.000 συμβασιούχων που μπορεί να φτάσει και το 85% (πάνω από 5.000) θα δουν, τελικώς, την έξοδο από το Δημόσιο.
Δίμηνη με τρίμηνη παράταση

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται να ζητήσει δίμηνη – τρίμηνη παράταση για τη διαθεσιμότητα των 12.500 υπαλλήλων του Δεκεμβρίου. Καθώς αφενός τα περιθώρια είναι ασφυκτικά και αφετέρου η αξιολόγηση δομών στους δήμους που θα αποτελέσουν και μία από τις βασικές πηγές της διαθεσιμότητας του Δεκεμβρίου (αναμένεται να συνεισφέρουν περί τους 5.000 υπαλλήλους)  η ελληνική πλευρά επιθυμεί διακαώς την παράταση ώστε να προλάβει να είναι έτοιμη.

Συλλαλητήριο ενάντια στο φασισμό στην Κατερίνη

Image 
Αύριο, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 19:00, όλοι μαζί στην πλατεία Ελευθερίας, στο συλλαλητήριο ενάντια στο φασισμό.
"Η συλλογική αντίσταση των πολιτών είναι επιβεβλημένη και πρωτίστως η ίδια η κοινωνία οφείλει να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα."
Ο φασισμός σήκωσε κεφάλι και επιχειρεί πλέον ξεκάθαρα να μολύνει με δηλητήριο μίσους τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας,  αλλά και τον καθένα από εμάς,  αν συνεχίσουμε να μένουμε σιωπηλοί και αμέτοχοι μπροστά στη βία των ακροδεξιών συμμοριών.
Η άνανδρη και μαφιόζικη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν το αποκορύφωμα μιας διαρκούς και ατιμώρητης βίας που κλιμακώθηκε τα τελευταία χρόνια, με εκατοντάδες επιθέσεις εναντίον ανυπεράσπιστων μεταναστών, εναντίον προσφύγων, εναντίον των διαφορετικών και όσων διαφωνούν με τα ρατσιστικά και ναζιστικά παραληρήματα των νοσταλγών του Χίτλερ.
Η συλλογική αντίσταση των πολιτών είναι επιβεβλημένη και πρωτίστως η ίδια η κοινωνία οφείλει να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα. Οι νεοναζιστικές συμμορίες που κρύβονται πίσω από το προσωπείο του εθνικισμού, που καπηλεύονται την πατρίδα και χρησιμοποιούν τη δημοκρατία για να την υπονομεύουν πρέπει να πάρουν την απάντησή τους από τους ίδιους τους πολίτες αλλά και από τους θεσμούς.
Καλούμε για ακόμη μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης να λάβει απόφαση και να χαρακτηρίσει ανεπιθύμητη τη Χρυσή Αυγή από κάθε εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στα διοικητικά όρια του Δήμου. Επίσης, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να προστατεύσει το κύρος των θεσμοθετημένων εκδηλώσεων των εθνικών εορτών που αναλαμβάνει και να μην επιτρέψει ξανά την στρατιωτική παράταξη από πολίτες και να μετατρέπονται σε μιλιταριστική φιέστα εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης.
Όλοι μαζί στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης στο συλλαλητήριο ενάντια στο φασισμό.
Κανένας φασίστας στη γειτονιά μου!!!
Αντιμέτωποι με τον ρατσισμό και την ξενοφοβία - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

                  ΘΕΜΑ:      Γενική Συνέλευση
   
         Συνάδελφοι
      Είναι καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετέχουμε σε διαδικασίες που αφορούν όλους μας.
       Aς μην είμαστε παρατηρητές , αλλά πρωταγωνιστές των εξελίξεων που μας επηρεάζουν άμεσα.
    Καλούμαστε όλοι λοιπόν να συμμετέχουμε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη  25/9/2013 στις 10.30π.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης.


Για το Δ.Σ.
      Η Πρόεδρος                                                                       Η Γραμματέας


Βάσσου  Φρειδερίκη                                                 Κατιμερτζή  Μαγδαληνή

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

από 1 Οκτωβρίου 2013 έως 31 Μαρτίου 2014



 

ΠΡΩΙ


 

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

09.00 – 14.30
ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΡΙΤΗ
09.00 – 14.00
17.30 – 20.30
ΤΕΤΑΡΤΗ
09.00 – 14.30
ΚΛΕΙΣΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ
09.00 – 14.00
17.30 – 20.30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.00 – 14.00
17.30 – 20.30
ΣΑΒΒΑΤΟ
09.00 – 14.30
ΚΛΕΙΣΤΑ


ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ  την  αγορά  της  πόλης  μας
ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ  στο  μέλλον  των  παιδιών  μας !!!

  

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/09/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΚΑΒΗ)

ΑΝΟΙΧΤΗ  ΑΓΟΡΑ  ΤΙΣ  ΚΥΡΙΑΚΕΣ ;;;;
Ποιες Κυριακές …….. Πόσες Κυριακές ……
ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ;
Η  ΑΓΟΡΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΜΕΙΣ
Εμείς αποφασίζουμε πόσες και ποιες Κυριακές θα ανοίξουμε

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/09/2013  ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΚΑΒΗ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

  ΘΕΜΑ:     Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  
   
         Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι φορείς της Πιερίας ενάντια στη φασιστική βία, με αφορμή την άνανδρη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

       Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να παραστούν μαζικά στη συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, για να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας ειρηνικά για τη δημοκρατία και την αλληλεγγύη.

        Εκτιμούμε ότι η εκπαιδευτική κοινότητα δεν πρέπει να μείνει απαθής μπροστά στην έξαρση του φασισμού και της ξενοφοβίας που απειλεί το μέλλον των παιδιών μας.


                                                  Για το Δ.Σ.
      Η Πρόεδρος                                                                       Η Γραμματέας


              Βάσσου  Φρειδερίκη                                                   Κατιμερτζή  Μαγδαληνή

Η πρώτη μέρα του μπάντμιντον στον Πιερικό Αρχέλαο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Με χαρά και ενθουσιασμό ξεκίνησε τη λειτουργία του το τμήμα μπάντμιντον στον Πιερικό Αρχέλαο.

Η εναρκτήρια συνάντηση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, όπου έγινε ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους, τους οποίους καλωσόρισε ο έφορος του τμήματος και γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας.

Στη συνέχεια η προπονήτρια Καλλιόπη Καρτσαμπά αναφέρθηκε στα διαδικαστικά και τεχνικά θέματα και μετά έγινε και η πρώτη προπόνηση που συμμετείχαν παιδιά και γονείς.

Για την πρώτη αυτή συνάντηση η Καλλιόπη Καρτσαμπά, δήλωσε: « Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Έχουμε διάθεση να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα πολύ σταθερό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχτεί το οικοδόμημα που ονομάζεται Μπάντμιντον».

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει τη Τετάρτη στις 16.00  για το αγωνιστικό τμήμα και στις 18.00 τα τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και  οικογενειών.

ΦΩΤΟ:
Από την εναρκτήρια συγκέντρωση του τμήματος μπάντμιντον του Πιερικού Αρχελάου

  

Διαγραφή ΑΦΜ για όσους χρωστούν στο Δημόσιο Μέτρο κατ΄εντολή τρόικας - Αντιδράσεις από μικρομεσαίες επιχειρήσεις

http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//9C08EE0CF52F990A00293653B9D8FC9E.jpg
Με μία κίνηση «ματ» η οποία ωστόσο δημιουργεί πολλά προβλήματα στην αγορά, ευλπιστεί το υπουργείο Οικονομικών να βάλει «φρένο» στην αύξηση των... ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο.
Οφειλέτες που δεν θα ρυθμίζουν τα χρέη τους προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία θα «χάνουν» όχι μόνο τη δυνατότητα να εκδώσουν φορολογική ενημερότητα αλλά ακόμη και τον ίδιο τον Αριθμό Φορολογικού τους Μητρώου. Δηλαδή την «ταυτότητά» τους για να πραγματοποιούν οποιαδήποτε συναλλαγή.
Το μέτρο αυτό έρχεται κατ΄εντολήν της Τρόικας, ωστόσο υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από την αγορά καθώς μπορεί να οδηγήσει σε λουκέτα χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ειδικότερα, το σχέδιο που επεξεργάζονται στην Καραγεώργη Σερβίας κάνει λόγο για την άμεση απενεργοποίηση του ΑΦΜ των νομικών προσώπων με ληξιπρόθεσμες μη ρυθμισμένες οφειλές, μπλοκάροντας έτσι όλες τις συναλλαγές και κάθε οικονομική δραστηριότητα τους.
Αυτό θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με άλλες επιχειρήσεις ή ιδιώτες ή με χώρες της Ε.Ε., να λαμβάνουν χρήματα ή δάνειο από τις τράπεζες, να πληρώνονται για συναλλαγές τους από το Δημόσιο, να εισπράττουν επιστροφές φόρων, να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις, να μεταβιβάζουν ακίνητα και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς.
Με το μέτρο αυτό, το υπουργείο Οικονομικών θα αναγκάσει τις επιχειρήσεις να ρυθμίσουν πρώτα τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, για να πάρουν πίσω τον ΑΦΜ τους.
Σήμερα τα ληξιπρόθεσμα χρέη ξεπερνούν σε ύψος τα 60 δισ. ευρώ και παρά τις όποιες ρυθμίσεις τα τελευταία χρόνια αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Πάντως, στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου οι εισπράξεις από τα «νέα» ληξιπρόθεσμα χρέη, δηλαδή αυτά που δημιουργήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2013, ανήλθαν σε 679 εκατ. ευρώ ενώ από τα παλαιά ληξιπρόθεσμα χρέη εισπράχθηκαν 959 εκατ. ευρώ. Οι συνολικές εισπράξεις το 7μηνο έφτασαν τα 1,638 δισ. ευρώ και είναι αυξημένες κατά 421 εκατ. ευρώ σχέση με το 2012 (αύξηση 35%). 

ΒΗΜΑ 

Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί τους Εθελοντές Σαμαρείτες Κατερίνης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Οι αθλητές, οι προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστούν θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών - Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού www.samarites.gr , για την αμέριστη συμπαράσταση στις δραστηριότητές του συλλόγου.

Με την υγειονομική κάλυψη των αγώνων και την ανιδιοτελή τους προσφορά, η συμμετοχή τους θεωρείται υψίστης σημασίας.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς όλα τα μέλη του σώματος και ιδιαίτερα προς τον αρχηγό του τμήματος κ. Δημήτρη Κατιρτζή.

5 πράγματα που κάνουμε αυθόρμητα και οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητα!

5 πράγματα που κάνουμε αυθόρμητα και οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητα!Το να γοητεύσεις έναν άντρα, για κάποιες μπορεί να είναι αρκετά εύκολο, είναι οι γνωστές καπάτσες, και για κάποιες μπορεί να έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας, είτε λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης είτε λόγω φυσικής συστολής! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι όταν οι παλιές έλεγαν ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου προκειμένου να βρεις κάποιον που αξίζει και θα σου προσφέρει αυτά τα οποία και επιθυμείς, δεν είχαν άδικο! Το θέμα λοιπόν στην προκειμένη, δεν είναι οι διάφορες μέθοδοι που ίσως χρησιμοποιήσεις για να μπορέσεις να κατακτήσεις έναν άντρα, αλλά όλα αυτά τα απλά και μικρά πράγματα που ίσως ήδη κάνεις και εκείνος βρίσκει ακαταμάχητα! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια από αυτά, τα οποία ούτε καν αντιλαμβάνεστε ότι κάνετε, αλλά έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε έναν άντρα! Δώστε βάση...
1. Το χαμόγελο: Πόσο πιο όμορφο μπορεί να φανεί ένα πρόσωπο όταν το στολίζει ένα χαμόγελο! Μην μας κατηγορήσετε για ρομαντισμό, αλλά πραγματικά οι άντρες μπορούν να μαγευτούν από ένα ειλικρινές και αυθόρμητο χαμόγελο! Δεν είναι ανάγκη να έχετε οδοντοστοιχία star ούτε και τα σαρκώδη χείλη της Angelina! Όταν ένας άνθρωπος χαμογελά, φωτίζεται όλο του το πρόσωπο και κυρίως το βλέμμα του! Ε αυτό ακριβώς είναι που βρίσκουν ακαταμάχητο οι άντρες!
2. Η ειλικρίνεια: Κακά τα ψέματα, η αλήθεια μπορεί να είναι σκληρή αλλά μακροπρόθεσμα όλοι την εκτιμούν και όλοι επωφελούνται από αυτή! Όταν ένας άνθρωπος φοβάται και δεν έχει τα κότσια να πει την αλήθεια, δείχνει ανώριμος και γενικότερα ανέτοιμος για οτιδήποτε πιο σοβαρό στη ζωή! Δεν είναι τυχαίο ότι το ψέμα, ακόμα και το αθώο είναι χαρακτηριστικό των μικρών παιδιών προκειμένου να αποφύγουν μία τιμωρία. Ε το να δείχνεις ανώριμη και παιδάκι σε κάποιον σίγουρα δεν είναι γοητευτικό! Το να λες από την άλλη την αλήθεια και να είσαι εκεί για να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες, αυτό είναι ακαταμάχητο και... θαρραλέο!
3. Η καθαριότητα: Ναι μην μας παρεξηγήσετε, αλλά πόσες φορές δεν έχετε γοητευτεί από έναν άνθρωπο ο οποίος μυρίζει τέλεια; Πολλές! Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρουμε, ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο κοπλιμέντο για μία γυναίκα από το να της πεις ότι μυρίζει όμορφα! Η καθαριότητα εξάλλου είναι η μισή αρχοντιά που συνήθιζαν να λένε και εδώ η συγκεκριμένη φράση παίρνει σάρκα και οστά! Γιατί τι να το κάνεις αν είσαι όμορφη, σέξι και καλοντυμένη και η μυρωδιά σου δεν είναι αυτό που λέμε... ευωδιαστή;
4. Το γέλιο: Οι άντρες γενικά δεν αγαπούν τις καταπιεσμένες γυναίκες! Αυτό σημαίνει, ότι όταν μία γυναίκα δεν διστάζει να γελάσει δυνατά και με την ψυχή της, έχει αυτοπεποίθηση και πολύ απλά είναι σε θέση να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και να ζήσει τη στιγμή! Ξινισμένες και δήθεν σοβαρές παρουσίες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αγνοούνται επιδεικτικά διότι δεν έχουν να πρσοφέρουν απολύτως τίποτα με την κατσουφιά τους!
5. Οπτική επαφή: Ακόμα κάτι που μαρτυρά αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Το να είσαι σε θέση να κοιτάξεις κάποιον κατάματα, όσο απλό κι αν ακούγεται, αποδεικνύεται στην πράξη αρκετά δύσκολο. Όταν λοιπόν εσείς, κοιτάζετε τον άλλο κατάματα δίχως φόβο και πάθος, εκτός φυσικά από γοητεία, γιατί είπαμε η οπτική επαφή είναι από μόνη της σέξι, αποπνέετε και έντονη σιγουριά, κατι που σας κάνει γοητευτική και σαγηνευτική! Οπότε από δω και πέρα, τα μάτια ψηλά!


Χρυσαυγίτης: "Τον ήθελαν νεκρό τον Φύσσα" - "Θα έχουμε και άλλες δολοφονίες αριστερών" (ΒΙΝΤΕΟ


Ακούστε τις αποκαλύψεις που κάνει ο Χρυσαυγίτης στην κάμερα του Alpha.
"Πάντως θα κυνηγήσουν τους αριστερούς πάρα πολύ. Θα έχουμε και άλλες δολοφονίες"
Συγκλονίζει η συνέντευξη του Χρυσαυγίτη
Επιγραμματικά σημεία της συνέντευξης
-Τους πείραξε ότι το παιδί (ο Παύλος Φύσσας) είχε γράψει κάποια τραγούδια τα οποία ενοχοποιούσαν, έλεγαν για τη Χρυσή Αυγή, όχι υβριστικά
-Ο Παύλος Φύσσας ήταν στόχος;
-Ναι, ναι
-Ότι τον ήθελαν νεκρό;
-Ναι, ναι. Το είχε πει ο Ρουπακιάς, ότι αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή δεν θα είναι ζωντανός
-Ο Ρουπακιάς ήταν μισθοφόρος;
-Μισθοφόρος
-Έπαιρνε μισθό δηλαδή;
-Ακριβώς
-Ο Ρουπακιάς πληρωνόταν για να κάνει αυτή τη δουλειά. Να είναι το πρωτοπαλίκαρο. Να είναι μπροστά
-Η αστυνομία παρακολουθούσε, δηλαδή οι μηχανές της Δίας παρακολουθούσαν
-Πάντως θα κυνηγήσουν τους αριστερούς πάρα πολύ. Δηλαδή θα φτάσουν σε σημείο να έχουμε και άλλες δολοφονίες

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ

Στο νοσοκομείο Metropolitan μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Πάριος με ισχυρούς πόνους στην μέση...

Μάλιστα οι πόνοι ήταν τόσο δυαντοί που ο προσωπικός του γιατρός τον μετέφερε από το σπίτι στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Δυσάρεστο συμβάν για τον αγαπημένο τραγουδιστή που την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, αποθεώθηκε στην συναυλία που έδωσε στο θέατρο Ηρώδου Αττικού και τραγούδησε με πολύ πάθος, όπως κάθε φορά τον Βασίλη Τσιτσάνη στο «Ο δικός μου Βασίλης Τσιτσάνης».

Πηγή: fthis.gr

«Όπλο» κατά της γήρανσης το ασβέστιο

To ασβέστιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο, το οποίο δεν προστατεύει μόνο τα οστά μας, αλλά επιβραδύνει...
και τα καταστροφικά συμπτώματα της γήρανσης σύμφωνα με έρευνες.

Η δράση του

– Βοηθά στη σωστή σκελετική ανάπτυξη και υγεία των οστών.

– Προστατεύει από την υψηλή αρτηριακή πίεση.

– Έχει αποτελεσματική δράση κατά της κακής χοληστερόλης, μιας και αποκλείει μερικώς την απορρόφηση των κορεσμένων λιπών από τη γαστρεντερική οδό.

– Έχει αντικαρκινική δράση, εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων που έχουν την τάση να μετατραπούν σε καρκινικά.

– Προστατεύει από την οστεοπόρωση -σε συνεργασία με το μαγνήσιο-, ενώ συμβάλλει στη σωστή συντήρηση των δοντιών, των νυχιών, των μαλλιών, στη φυσιολογική πήξη του αίματος και τη σύσπαση μυών όπως η καρδιά.

Πού θα το βρείτε

Οι καλύτερες πηγές ασβεστίου είναι το γάλα, το γιαούρτι, το μπρόκολο, το λάχανο, κονσερβοποιημένες σαρδέλες και σολομός, το τόφου (εναλλακτικό είδος τυριού σόγιας), το σουσάμι, καθώς και τροφές εμπλουτισμένες σε ασβέστιο, όπως οι χυμοί, τα δημητριακά και το ψωμί.

Πόσο είναι αρκετό;

– 1000 mg περίπου ασβεστίου καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες μας
– 1 ποτήρι γάλα περιέχει 300 mg ασβεστίου
– 1 κεσεδάκι γιαούρτι περιέχει 400 mg ασβεστίου
– τα σκληρά τυριά όπως γραβιέρα, φέτα, κ.α. είναι πιο πλούσια σε ασβέστιο σε σύγκριση με τα πιο μαλακά τυριά.

Προσοχή!
Οι υπερβολικές ποσότητες ασβεστίου ενδέχεται να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

 Την Τέταρτη 25 / 09 / 2013 και ώρα 15:30 (15:00 προσέλευση) καλούνται να προσέλθουν για προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του 2ου γκρουπ της ομάδας ΠΑΙΔΩΝ που υπέδειξε ο προπονητής Κος Οικονόμου Διονύσιος.  Όσα σωματεία δεν συμμετείχαν στην αρχική διαδικασία  της προεπιλογής  και επιθυμούν να λάβουν μέρος με ποδοσφαιριστές τους, να φροντίσουν να είναι τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στο Eνωσιακό Γήπεδο Νέας Εφέσου.

                Την Πέμπτη 26 / 09 / 2013 και ώρα 16:30 (16:00 προσέλευση) καλούνται να προσέλθουν για την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας ΝΕΩΝ. Παρακαλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να είναι όλοι παρών στην πρώτη προπόνηση.
                Σε ποδοσφαιριστές που θα απουσιάζουν αδικαιολόγητα θα προβλέπεται η ανάλογη τιμωρία στους ίδιους και στα σωματεία που προέρχονται. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ
ΟΜΑΔΑ
1.                    
ΑΓΓΕΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
1998
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
2.                    
ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1998
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
3.                    
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΗΣ
1999
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
4.                    
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
1998
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
5.                    
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1998
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
6.                    
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1999
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
7.                    
ΔΑΔΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
1998
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
8.                    
ΔΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1999
OLYMPIAN SPORTS ARENA
9.                    
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
1999
ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
10.                 
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
1998
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
11.                 
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1999
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
12.                 
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1999
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
13.                 
ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
1999
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
14.                 
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1998
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
15.                 
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
1999
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
16.                 
ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1999
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
17.                 
ΛΙΠΙΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
1998
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
18.                 
ΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1999
ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
19.                 
ΜΕΛΙΚΙΑΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1999
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
20.                 
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
1999
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
21.                 
ΜΠΙΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
1999
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
22.                 
ΜΠΛΑΤΖΙΩΤΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
1999
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
23.                 
ΞΑΦΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
1999
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
24.                 
ΠΑΓΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ
1999
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
25.                 
ΠΙΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
1999
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
26.                 
ΡΟΥΜΠΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1999
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
27.                 
ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1999
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
28.                 
ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
1999
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
29.                 
ΦΩΚΑΙΔΗΣ ΘΑΝΟΣ
1999
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

                Παρακαλούνται οι αθλητές να συνοδεύονται από τους γονείς, ή μέλη της ομάδας ή  προπονητές  και να φέρουν τον απαραίτητο αθλητικό   εξοπλισμό προπόνησης για συνθετικό τάπητα (μπλουζάκι, σορτς, κάλτσες, παπούτσια, καλαμίδες).
Για την τεχνική επιτροπή
Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γ.Γραμματέας
Γεώργιος Γκοτζαμανίδης                                     Ανδρέας Παπανικολάου