ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Εθνική Ξεφτίλα:Δίωξη στον μνημονιακό Κύρτσο για μη καταβολή δεδουλευμένων

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 13 ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ



- Μετά την άρση ασυλίας για τον ευρωβουλευτή της ΝΔ 
- Αρση ασυλίας και για Κούλογλου 
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου η άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που υποβλήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο τον Ιουλιο του 2015 σχετικά με καταγγελία της Επιθεώρησης Εργασίας Ανατολικής Αττικής για την μη καταβολή μισθών σε εργαζόμενο στις εκδοτικές επιχειρήσεις του σημερινού ευρωβουλευτή της ΝΔ.
Μετά την άρση της ασυλίας του ανοίγει ο δρόμος για την δικαστική δίωξη του, για το αδίκημα της μη πληρωμής μέρους των μισθών ενός πρώην υπαλλήλου του στις εφημερίδες που εξέδιδε το 2013.
Επίσης η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου ικανοποίησε αίτημα..
της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για άρση της ασυλίας του Στέλιου Κούλογλου, προκειμένου να δικασθεί για συκοφαντική δυσφήμηση του σωφρονιστικού προσωπικού των φυλακών της Πάτρας, που είχε διαπράξει το 2010 ως δημοσιογράφος.

Σχόλιο Παναγίωτη Λελιάτσου

o Kύρτσος μας κάνει μαθήματα Μνημονίων, αλήθεια η πρώτη φορά αριστερά με την δεξιά συνιστώσα του θα ολοκληρώσει τον έλεγχο του ΣΔΟΕ: 21 ερωτήσεις στην βουλή κάνατε την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο για τον εν λόγω κύριο τώρα το ξεχάσατε; Όσο για την άρση ασυλίας του στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ας τα βλέπει ο Ελληνικός λαός τι είδους πολιτικούς επιλέγει να στείλει στην Ευρώπη. Μετά περιμένουμε οι Ευρωπαίοι να μας πάρουν σοβαρά. Μνημόνιο ρεεε μέχρι τέλους...