ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Παρά λίγο να βρεθεί στο κενό υπάλληλος της Βουλής


Η υπάλληλος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, όμως ευτυχώς αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο την τράβηξε. Σύμφωνα με τους εργαζομένους στη Βουλή είχαν τηρηθεί όλοι οι κανόνες ασφαλείας.


Παρολίγον σοβαρό ατύχημα υπαλλήλου στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, όταν βρισκόταν στο θόλο προκειμένου να μαζέψει τα νερά που είχαν συσσωρευτεί από τη βροχή και έσταζαν στα υπουργικά έδρανα. Η υπάλληλος πετώντας χαρτί προκειμένου να στραγγίξει τα νερά γλίστρησε στην κοιλοδοκό και πάτησε κατά λάθος επάνω στα τζάμια, τα οποία έσπασαν και η ίδια βρέθηκε αιωρούμενη στο κενό. Τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, όμως ευτυχώς αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο την τράβηξε. 

Σύμφωνα με την τεχνική υπηρεσίας στη Βουλή είχαν τηρηθεί όλοι οι κανόνες ασφαλείας, καθώς υπήρχε προστατευτικό δίχτυ στο θόλο και η υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας ήταν δεμένη. Στην προσπάθεία του να τραβήξει την εργαζόμενη, ελαφρά στο χέρι, τραυματίστηκε και ο αστυνομικός. Στο θόλο της Βουλής βρίσκονταν ακόμα 4 υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας. Το συμβάν καθυστέρησε την έναρξη της συνεδρίασης κατά περίπου 30 λεπτά.

Τη συμπάθεια του εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας
Από θαύμα σώθηκε η υπάλληλος και δεν χτυπήθηκαν από γυαλιά και οι υπουργοί, είπε ο Νότης Μαριάς των ΑΝΕΛ και επισήμανε ότι πρέπει η Βουλή να δει τα θέματα τήρησης των κανόνων ασφαλείας. 


Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/224383/para-ligo-na-vrethei-sto-keno-upallilos-tis-voulis-upd/#ixzz2Leg5Y76M