ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

​Δήλωση Ζήση Ζάννα, βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση


"Η αντιμνημονιακή κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή, κυρίως όμως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Μπροστά μας έχουμε μία σκληρή αλλά δίκαια μάχη για την αξιοπρέπεια του λαού μας, για την ανατροπή της λιτότητας και μια νέα πορεία δημοκρατίας, δικαιοσύνης και ανάπτυξης. Η στήριξη του λαού μας στη νέα κυβέρνηση και η αγωνιστική κινητοποίηση του είναι η εγγύηση για την επιτυχία των διαπραγματεύσεων στην Ευρώπη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω, το μνημόνιο και η τρόικα τελείωσαν, η ελπίδα γεννήθηκε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη."

Δελτίο Τύπου της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ για την απεργία των μεταλλεργατών στην Τουρκία

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Δελτίο Τύπου

Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ : Καταδικάζει την απαγόρευση της απεργίας των μεταλλεργατών στην Τουρκία
Η απαγόρευση της απεργίας των μεταλλεργατών στην Τουρκία και η κατάφωρη παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων από την τουρκική κυβέρνηση κάθε άλλο παρά αξιολογούνται στο διάλογο για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, καθώς οι ίδιες πρακτικές εφαρμόζονται και από τις κυβερνήσεις των κρατών - μελών και συμβαδίζουν με την πολιτική της ΕΕ, τονίζει η Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ. Ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης κατέθεσε ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το θέμα αυτό, επισημαίνοντας τα παρακάτω :
" Πρόσφατα με αφορμή απεργία σε εργοστάσια μετάλλου για  ουσιαστική αύξηση μισθών, η Τουρκική κυβέρνηση, κατ' απαίτηση των εργοδοτών, απαγόρευσε την απεργία αυτή απειλώντας  με απολύσεις και άλλες συνέπειες (συλλήψεις, δίκες κ.λ.π.).
Η ΕΕ, στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης για την ένταξη της Τουρκίας, που μόνο δεινά επιφυλάσσει στο Τούρκικο λαό, υποκριτικά μιλά για αξιολόγηση της κατάστασης των δημοκρατικών – συνδικαλιστικών ελευθεριών στη χώρα.
Ωστόσο, αποσιωπά τη βάρβαρη παραβίαση των δικαιωμάτων των Τούρκων εργαζόμενων, τις άθλιες συνθήκες εργασίας που πρόσφατα προκάλεσαν τη δολοφονία εκατοντάδων εργατών σε Τούρκικα ορυχεία, τους άθλιους μισθούς τους, τον περιορισμό κάθε συνδικαλιστικής ελευθερίας. 
Η στάση της εντάσσεται στις μεθοδεύσεις ενάντια στους εργατικούς – λαϊκούς αγώνες με στόχο την ενίσχυση της εκμετάλλευσης των εργαζόμενων για την κερδοφορία των εργοδοτών. Είναι χαρακτηριστική η συζήτηση που διεξάγεται σε επίπεδο ΕΕ για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία και την άρση απαγόρευσης του εργοδοτικού Λοκ Άουτ, όπως προτάθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση πριν λίγους μήνες με βάση κατευθύνσεις ΕΕ- ΕΚΤ- ΔΝΤ. 
Ερωτάται η Επιτροπή :
Πώς τοποθετείται 
στην απαγόρευση της απεργίας των μεταλλεργατών, την προστασία των δημοκρατικών - συνδικαλιστικών ελευθεριών των εργαζόμενων και του λαού της Τουρκίας;
στον περιορισμό στο δικαίωμα της απεργίας  που προωθούν κυβερνήσεις στα κράτη μέλη της;
στο αίτημα για κατάργηση του εργοδοτικού Λοκ Άουτ;".
10-02-2015                                                          ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 

Αν πέσουμε, θα τους πάρουμε όλους μαζί μας! Ορίστε τί θα συμβεί αν η Ελλάδα φύγει από το Ευρώ! -

Αν πέσουμε, θα τους πάρουμε όλους μαζί μας! Ορίστε τί θα συμβεί αν η Ελλάδα φύγει από το Ευρώ!


Ούτε το 2012 όταν η κρίση ήταν στο απόγειό της στην Ευρώπη, η Ελλάδα δεν ήταν τόσο κοντά στην έξοδο από το ευρώ, γράφει η καναδική Financial Post.
Υπενθυμίζει ότι το πρόγραμμα στο οποίο έχει μπει η χώρα μας λήγει στις 28 Φεβρουαρίου και αν δεν καταφέρει η Ελλάδα με τους πιστωτές και εταίρους της να βρεί μια λύση τότε οι συνέπειες της εξόδου από το ευρώ θα είναι καταστροφικές τόσο για την ευρωπαϊκή όσο και για την παγκόσμια οικονομία.

Η εφημερίδα παραθέτει τα τρία καυτά ερωτήματα και τις τρείς απαντήσεις αν συμβεί το απευκτέο Grexit.

1) Τι θα συμβεί στο ευρώ;
Το γαλλικό φράγκο, η ιταλική λίρα, το γερμανικό μάρκο θα επιστρέψουν για τα καλά.
Ο πρώην επικεφαλής της FED, Άλαν Γκρίνσπαν πιστεύει ακράδαντα ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρλω θα σημάνει και το τέλος του ενιαίου νομίσματος.
Ακόμα και χωρίς την ολοκληρωτική κατάρρευση του ευρώ, η ελληνική έξοδος θα θα αφήσει την ΕΚΤ με ένα τεράστιο ελληνικό χρέος δισεκατομμυρίων ευρώ.
Το ευρώ θα υποτιμηθεί και οι χώρες της ευρωζώνης θα είναι ευάλωτες. Οι επενδυτές θα αρχίσουν να ψάχνουν ασφαλέστερα καταφύγια.
Πάντως παρότι ο Γκρίνσπαν θεωρεί ότι η έξοδος είναι αναπόφευκτη υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν είναι τόσο απαισιόδοξοι για την ευρωζώνη. Αναλυτές τονίζουν ότι η ευρωζώνη όχι μόνο είναι ανθεκτική και αντέχει μια ελληνική έξοδο αλλά θα είναι και καλύτερα χωρίς την Ελλάδα που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να την βυθίζει στα χρέη.

2) Τι θα σημάνει για την υπόλοιπη Ευρώπη;
Όσο περισσότερο καθυστερεί μια συμφωνία, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι φόβοι ότι μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα στείλει τους ευρωπαίους πανικόβλητους στα γκισέ των τραπεζών και στα ΑΤΜ για να σηκώσουν τις οικονομίες τους.
Η εύθραυστη ευρωζώνη, ήδη είναι αντιμέτωπη με τους χαμηλούς δείκτες κατανάλωσης και τα νέα μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ θα οδηγήσει τους επενδυτές από όλο τον κόσμο να ρευστοποιήσουν μαζικά ότι έχουν και δεν έχουν στην Ευρώπη. Το σενάριο αυτό θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα.
Επίσης, αν η Ελλάδα βγεί από την ευρωζώνη οι επενδυτές θα θεωρήσουν τις υπόλοιπες χώρες με αδύναμους οικονομικούς δείκτες, όπως την Κύπρο, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία ως τίποτε άλλο παρά απαγορευτικές για επενδύσεις. Οι συγκεκριμένες χώρες θα αναγκαστουν να πληρώσουν για να δανειστούν και τα ομόλογά τους θα θεωρηθούν τοξικά.

3) Πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία;
Η ΕΕ εξυπηρετεί το ένα πέμπτο του παγκόμσιου εμπορίου. Όταν η Ελλάδα θα βγεί από την ευρωζώνη η κρίση δεν θα περιοριστεί αλλά θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει αντίκτυπο στην παγκόσμια αγορά ενέργειας και θα πλήξει τις παγκόσμιες εξαγωγές.

ΠΗΓΗ: Financial Post
- See more at: http://www.redder.gr/redder-web/34094/an-pesoume-tha-tous-paroume-olous-mazi-mas-oriste-ti-tha-symvei-an-i-ellada-fygei-apo-to-evro#sthash.LkXAUzJU.dpuf

ΒΟΜΒΑ από τον Γιάνη Βαρουφάκη: Με απείλησαν για το παιδί μου για να σταματήσω! -

ΒΟΜΒΑ από τον Γιάνη Βαρουφάκη: Με απείλησαν για το παιδί μου για να σταματήσω!

Την Άγκελα Μέρκελ, θεωρεί την πιο έξυπνη πολιτικό στην Ευρώπη ο Γιάννης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Stern.
Μιλώντας για τους Γερμανούς λίγο πριν το κρίσιμο Eurogroup, δήλωσε πως «είναι καλύτεροι Ευρωπαίοι, καλύτεροι από τους Γάλλους, καλύτεροι και από εμάς τους Έλληνες». Αναφερόμενος στη Γερμανίδα καγκελάριο, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, έκανε λόγο για «την πιο έξυπνη πολιτικό στην Ευρώπη» συμπληρώνοντας «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
Σε ότι αφορά το Γερμανό ομόλογό του, κ. Βόλφγανγκ Σόιμπλε, ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε: «Είναι πιθανώς ο μόνος Ευρωπαίος πολιτικός με πνευματική υπόσταση».
Σε ότι αφορά την έντονη κριτική που δέχεται από τη Γερμανία το ελληνικό αίτημα για το κούρεμα του χρέους, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε «Εάν ένα χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί, τότε αυτό οδηγεί σε κούρεμα».
Διευκρίνισε πως για αυτό «μπορούμε να εφεύρουμε πολλές ονομασίες» τονίζοντας πως η ελληνική αλλά και η γερμανική γλώσσα «είναι ιδιαίτερα δημιουργικές».
«Είμαστε μια άπειρη κυβέρνηση και δεν πήραμε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε τη δουλειά των υπουργείων μας. Μιλώντας με αυστηρούς όρους, χρειαζόμαστε λίγες εβδομάδες για να διαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι η κάνη ενός όπλου. Πηγαίνοντας από συνάντηση σε συνάντηση και μετά από άγρυπνες νύχτες, αποδεικνύεται πως η κρίση έχει δοκιμάζει την ακεραιότητα και τη ψυχή της Ευρώπης», είπε.
Σε ερώτηση για το τι περιμένει από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, ο κ. Βαρουφάκης έπλεξε το εγκώμιο και των δύο: «Η κ. Μέρκελ είναι η πιο έξυπνη πολιτικός της Ευρώπης. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Ο κ. Σόιμπλε είναι ίσως ο μόνος Ευρωπαίος πολιτικός με πνευματική ουσία.Είναι γνήσια δεσμευμένος στην Ευρώπη. Το βασικό ζήτημα είναι το πώς θέλουμε εμείς οι ίδιοι να βγούμε από την κρίση. Αντιμετωπίζουμε ένα πολιτικό πρόβλημα. Χρειαζόμαστε περισσότερη διαβούλευση και συντονισμό. Πολλοί πολιτικοί στην Ευρώπη είναι πολύ φοβισμένοι για να βγουν από το κοπάδι».
Παράλληλα σημειώνει και ο ίδιος χτυπήθηκε από την κρίση με αποτέλεσμα να φύγει από την Ελλάδα και να διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, ενώ το 2011 δέχθηκε απειλές όταν βοηθούσε κάποιους δημοσιογράφους να αποκαλύψουν συγκεκριμένα τραπεζικά σκάνδαλα.
«Με είχαν απειλήσει τηλεφωνικά με το παιδί μου και ότι θα έπρεπε να σταματήσω την έρευνα. Δε φοβήθηκα ποτέ και δεν έμαθα ποιοι ήταν πίσω από αυτές τις απειλές», σημείωσε.
Πηγή: Newsbeast.gr
- See more at: http://www.redder.gr/redder-web/34124/vomva-apo-ton-giani-varoufaki-me-apeilisan-gia-to-paidi-mou-gia-na-stamatiso#sthash.LoUZobFC.dpuf

Αποκάλυψη βόμβα με αποδείξεις που τινάζει τα πάντα στον αέρα σε Ελλάδα και Γερμανία!

Αποκάλυψη βόμβα με αποδείξεις που τινάζει τα πάντα στον αέρα σε Ελλάδα και Γερμανία! (PHOTO)

Την ώρα που... τα λαμόγια και τα κάθε λογής φερέφωνα διέδιδαν ότι το ποσόν των Ελληνικών απαιτήσεων από τη Γερμανία ανέρχεται σε 11 δις...
Η κυριακάτικη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» αποκαλύπτει πως ή νόμιμη διακδίκηση της Ελλάδας ανέρχεται στο ποσόν των 311 δις.
Μετά από αυτή την εξέλιξη τα δεδομένα διαμορφώνονται ως εξής:...
Το ποσόν πρέπει να εγγραφεί άμεσα στον κρατικό προϋπολογισμό και έτσι να μηδενιστεί και λογιστικά η συνολική οφειλή της Ελλάδας έναντι παντός τρίτου...
Οι κυβερνήσεις των «εταίρων και δανειστών» οφείλουν να προστρέξουν στην μανδάμ Μέρκελ γι ανα πάρου τα ρέστα.
Το ίδιο το δημόσιο χρέος της χώρας ως προϊόν συμμοριακών και μαφιόζικων συναλλαγών πρωτίστως με τις γερμανικές εταιρείες αμφισβητείται μονομερώς από τη χώρα μας.
Η απαίτηση των 311 δις ωστόσο παραμένει ισχυρή λόγω και του χαρακτήρα των αιτιών που τη διαμόρφωσαν.
Οι πρωταγωνιστές του προδοτικού PSI συλλαμβάνονται και οδηγούνται σε δίκη παραδειγματική.
Την ίδια στιγμή η μαφιόζικου τύπου συμφωνία με την οποία διεσώθησαν οι Γερμανικές τράπεζες και φορτώθηκαν οι λαοί της Ευρώπης με χρέη έναντι αλλήλων αποκαλύπτεται,
καταγγέλεται και ταυτόχρονα οργανώνεται διεθνής εκστρατεία που αποκαλύπτει το μέγεθος και το χαρακτήρα αυτής της πρωτοφανούς διακρατικής απάτης...
Και φυσικά η συνέχεια... στα πεζοδρόμια για την υπεράσπιση της πατρίδας, της αξιοπρέπειάς μας,
και την καθολική αποδόμηση του κατοχικού κεκτημένου, με την κοινωνια εγγυητή και καταλύτη των εξελίξεων.
ΠΗΓΗ:thesecretrealtruth.blogspot.com
- See more at: http://www.redder.gr/redder-web/34112/apokalypsi-vomva-me-apodeikseis-pou-tinazei-ta-panta-ston-aera-se-ellada-kai-germania-photo#sthash.mlMXfNTO.dpuf

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε τι τρώμε και θα πάθετε Σοκ.. Το καρκινογόνο Ακρυλαμίδιο στα επεξεργασμένα τρόφιμα Το διαβάσαμε από το: Δείτε τι τρώμε και θα πάθετε Σοκ.. Το καρκινογόνο Ακρυλαμίδιο στα επεξεργασμένα τρόφιμα

Η ανακάλυψη της τοξικής καρκινογόνας ακρυλαμίδης στην επεξεργασμένη τροφή του σύγχρονου ανθρώπου: Από πολλές δεκαετίες ήταν γνωστό ότι κατά το ψήσιμο πολλών τροφίμων (ιδιαίτερα κατά το τηγάνισμα, το κάπνισμα, το ψήσιμο στη σούβλα ή στα κάρβουνα, κ.λπ.), σχηματίζονται διάφορες καρκινογόνες και τοξικές ουσίες.

Οι περισσότερες από αυτές τις ουσίες είναι αποτέλεσμα της διάσπασης, συμπύκνωσης ή/και πολυμερισμού πρωτεϊνών, αμύλου, λιπών, σακχάρων, βιταμινών, πολυφαινολών και άλλων ουσιών που βρίσκονται στα τρόφιμα. Επίσης, κατά το ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες σχηματίζονται λόγω της πυρόλυσης πισσώδεις ουσίες, το γνωστό «καρβουνιασμένο» τμήμα των τροφίμων με σκούρο καφέ ή μαύρο χρώμα.


Τρώμε Βαρέα Μέταλλα

Έχει υπολογιστεί ότι ο μέσος άνθρωπος καταναλίσκει καθημερινά 1-1,5 γραμμάριο «καρβουνιασμένης» ύλης με τη διατροφή του, ιδιαίτερα σε ψημένο ή καπνιστό κρέας, τηγανισμένα φαγητά κ.λπ. Χρωματογραφική ανάλυση έδειξε ότι η ύλη αυτή περιέχει μεγάλα ποσοστά καρκινογόνων ή μεταλλαξιγόνων ουσιών, όπως πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες (ΠΑΥ), ετεροκυκλικές αμίνες, Ν-νιτρωδοαμίνες, απανθρακωμένη οργανική ύλη, κ.λπ.
Τι είναι η τοξική καρκινογόνα ουσία ακρυλαμίδιο; Αρχικά, το ακρυλαμίδιο ήταν γνωστό μόνο για τη χρήση του στις βιομηχανικές διεργασίες, όπως στην παραγωγή πλαστικού, κόλλας, χαρτιού και καλλυντικών. Τυχαία έκθεση των εργατών σε υψηλά επίπεδα ακρυλαμιδίου οδήγησαν στην αναγνώριση της ουσίας αυτής ως νευροτοξικής. Αυτό σημαίνει ότι το ακρυλαμίδιο, σε υψηλές δόσεις, προκαλεί βλάβες στο νευρικό ιστό. Στα ζώα είναι γνωστό ότι υψηλές δόσεις προκαλούν καρκίνο και επηρεάζουν την αναπαραγωγή.


Όπως και η Ασπαρτάμη ήταν ένα αποτυχημένο εντομοκτόνο (Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) είναι αποτυχημένο εντομοκτόνο τερμιτών.) και το φθόριο για τον έλεγχο των μαζών,(Φθόριο, Ένα Ποντικοφάρμακο Στα Δόντια Σου!) έτσι συνεχίζουν να ταϊζουν τον άνθρωπο της πόλης δηλητήρια για τον οργανισμό του, (… και Το Νερό Της Φύσης Υπό Έλεγχο) με αποτέλεσμα τις σωματικές και ψυχικές ασθένειες και θησαύρισμα των φαρμακοβιομηχανιών !!! Ω τι πρωτότυπο !!!!


Το ακρυλαμίδιο είναι ένα ενδιάμεσο μονομερές χρησιμοποιούμενο στη σύνθεση των πολύ-ακρυλαμιδίων τα οποία χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα στον καθαρισμό του προς πόση ύδατος καθώς και στη βιομηχανική παραγωγή χάρτου. Το ακρυλαμίδιο ευρίσκεται υπό μορφή λευκής άοσμης κρυσταλλικής σκόνης και είναι διαλυτό στο νερό, την αιθανόλη, τη μεθανόλη τον αιθέρα και την ακετόνη ενώ είναι αδιάλυτο στο επτάνιο και το βενζόλιο.


Η κύρια μέθοδος παραγωγής του ακρυλαμιδίου είναι χημική και συνίσταται στην υδάτωση του ακρυλονιτριλίου από θειικό οξύ με παρουσία ανηγμένου χαλκού ως καταλύτη ενώ έχει αναφερθεί και βιοτεχνολογική παραγωγή ακρυλαμιδίου με τη χρήση στελεχών διαφόρων βακτηρίων (γένη Rhodococcus sp., Pseudomonas spp.) (Food Standards Agency Report, 2002; Food Safety Authority of Ireland Report, 2002; Kim and Hyun 2002).

Η χρήση του ακρυλαμιδίου στη χημική βιομηχανία ως κροκκιδωτικός παράγοντας, εμποτιστική ουσία κλπ θεωρείται ιδιαιτέρως ευρεία. Ετησίως, με τη χρήση χημικών και βιοτεχνολογικών μεθόδων, σε επίπεδο Ε.Ε. υπολογίζεται η παραγωγή του ακρυλαμιδίου σε ένα ποσό της τάξης των 80000-100000 tn (Food Safety Authority of Ireland Report, 2002).

Το 2002, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης στην Σουηδία, ανακάλυψαν με έκπληξη τον σχηματισμό ακρυλαμιδίου στα τρόφιμα. Από τότε το ακρυλαμίδιο έχει βρεθεί σε μεγάλο εύρος τροφίμων, επεξεργασμένων σε υψηλές θερμοκρασίες. Το ακρυλαμίδιο μπορεί να σχηματιστεί στα τρόφιμα κατά τη θερμική παρασκευή τους σε θερμοκρασίες που φτάνουν ή ξεπερνούν τους 120 βαθμούς Κελσίου, όπως για παράδειγμα στο τηγάνισμα και το ψήσιμο.

Οι τηγανητές πατάτες, τα πατατάκια, τα μπισκότα, τα κράκερ, τα κριτσίνια, τα δημητριακά πρωινού, οι ψητές πατάτες, τα αρτοσκευάσματα, οι συσκευασμένες παιδικές τροφές και ο καφές βρέθηκαν αρχικά ότι περιέχουν ακρυλαμίδιο. Περαιτέρω μελέτες έχουν εντοπίσει το ακρυλαμίδιο σε αποξηραμένα φρούτα, σε καρβουνιασμένα ψητά λαχανικά, στις μαύρες ελιές και σε κάποιους ψημένους ξηρούς καρπούς.

Πώς σχηματίζεται η ακρυλαμίδη στα τρόφιμα; Ο σχηματισμός του ακρυλαμιδίου στα τρόφιμα προκαλείται ως αποτέλεσμα μιας αντίδρασης γνωστής ως αντίδραση Maillard, η οποία είναι μια χημική αντίδραση μεταξύ ενός αμινοξέος (δομικό συστατικών των πρωτεϊνών) και ενός σακχάρου, όπως είναι η γλυκόζη, η φρουκτόζη ή η λακτόζη.

Απαιτείται θερμότητα για να ξεκινήσει η αντίδραση του μαγειρέματος που προκαλεί ένα χείμαρρο χημικών αλλαγών, οι οποίες τελικά οδηγούν στην «αμαύρωση» (δηλαδή την καστανή χροιά) του τροφίμου και τη δημιουργία μιας ποικιλίας συστατικών οσμής και γεύσης. Όλα αυτά τα συστατικά μαζί δίνουν τη χαρακτηριστική εμφάνιση και γεύση του μαγειρεμένου τροφίμου. Ένα από τα πιο κοινά και θανατηφόρα παραδείγματα της αντίδρασης Maillard είναι το ψήσιμο του άσπρου ψωμιού για να δώσει το «καστανό» τοστ.

Ο σχηματισμός ακρυλαμιδίου είναι μόνο εν μέρει κατανοητός, καθώς η αντίδραση Maillard είναι από τις πιο περίπλοκες χημικές αντιδράσεις που συμβαίνουν στα τρόφιμα. Παρ’ όλα αυτά, ο σχηματισμός και η συγκέντρωση του ακρυλαμιδίου στα τρόφιμα φαίνεται να εξαρτάται από το είδος του τροφίμου, τη θερμοκρασία και τη διάρκεια για την οποία θερμαίνεται το τρόφιμο. Γενικά, τα αμυλώδη τρόφιμα (π.χ. ψωμί, πατάτα) που έχουν μαγειρευτεί σε υψηλότερες θερμοκρασίες και για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους περιέχουν αυξημένα επίπεδα ακρυλαμιδίου.

Πέρα από τον χρόνο μαγειρέματος και τη θερμοκρασία, η έρευνα έχει δείξει ότι και τα επίπεδα ενός αμινοξέος γνωστού ως ασπαραγινικό οξύ σχετίζονται με τον σχηματισμό ακρυλαμιδίου. Το συγκεκριμένο αμινοξύ έχει παρόμοια χημική δομή με το ακρυλαμίδιο, που υποδηλώνει ότι υπάρχει η πιθανότητα κατά την αντίδραση Maillard το ασπαραγινικό οξύ να μετατραπεί σε ακρυλαμίδιο.

Ποια είναι τα επίπεδα ακρυλαμίδης που βρίσκονται στα τρόφιμα; Σε γενικές γραμμές οι επιστήμονες συμφωνούν στο ότι τα τρόφιμα που περιέχουν τις υψηλότερες ποσότητες ακρυλαμιδίου είναι τα τηγανητά, τα βαθιά τηγανητά και τα ψητά στο φούρνο, όπως κέικ, ψωμί, τηγανητές πατάτες. Η Συντονιστική Ειδική Επιτροπή για τα Πρόσθετα των Τροφίμων (Joint Expert Committee on Food Additives, JECFA) αναφέρει ότι τα τρόφιμα εκείνα που συνεισφέρουν περισσότερο στη συνολική πρόσληψη ακρυλαμιδίου στις περισσότερες χώρες είναι τα πατατάκια (16-30%) και τα συναφή σνακ (69-46%), ο καφές (13-39%), τα γλυκίσματα και τα μπισκότα (10-20%), και τα αρτοσκευάσματα (10-30%).

Τ’ άλλα τρόφιμα συνεισφέρουν λιγότερο από 10% της συνολικής πρόσληψης ακρυλαμιδίου, η οποία στην Ευρωπαϊκή Ένωση κυμαίνεται από 0,3-1,4 μg ανά κιλό σωματικού βάρους ανά ημέρα. Η ακριβής συνεισφορά των διαφορετικών τύπων τροφίμων ποικίλλει στις δίαιτες των επιμέρους χωρών.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ανιχνευθεί ακρυλαμίδιο στα τρόφιμα που έχουν βραστεί, ποσαριστεί ή μαγειρευτεί στον ατμό. Αυτό ίσως να εξηγείται από τη μέγιστη θερμοκρασία αυτών των τεχνικών μαγειρέματος, η οποία δεν ξεπερνά τους 100οC, καθώς και από την απουσία της αντίδρασης αμαύρωσης.

Είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο η ακρυλαμίδη στα τρόφιμα; Η πρώην Επιστημονική Επιτροπή για τα Τρόφιμα (Scientific Committee on Food, SCF) ανακοίνωσε την άποψή της για τις πιθανές αρνητικές συνέπειες του ακρυλαμιδίου των τροφίμων στην υγεία. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization, WHO) αναφέρει ότι:

«το ακρυλαμίδιο ανήκει σε μια κατηγορία χημικών ουσιών, οι οποίες θεωρούνται ότι δεν έχουν αναγνωρισμένο κατώφλι πρόσληψης για την πρόκληση επιδράσεων στην υγεία. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και πολύ μικρές συγκεντρώσεις επισύρουν πολύ μικρό κίνδυνο, αλλά όχι μηδενικό».


Το 2005 η επιτροπή για τους μολυντές της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια Τροφίμων (European Food Safety Authority, EFSA), υιοθέτησε τα συμπεράσματα της JECFA σχετικά με το ότι πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για να μειωθεί η έκθεση στη συγκεκριμένη ουσία.

Με σκοπό την καλύτερη κατανόηση του κινδύνου που επιφέρει το μαγείρεμα των τροφίμων σε υψηλές θερμοκρασίες, η Ευρωπαϊκή Κοινότητα χρηματοδότησε το πρόγραμμα HEATOX (Heat-Generated Food Toxicants), το οποίο αποσκοπεί στην αναγνώριση, ταυτοποίηση και ελαχιστοποίηση του κινδύνου από τις τοξικές ουσίες που σχηματίζονται μέσω θερμικής επεξεργασίας κατά το μαγείρεμα. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εστίαζε στο ακρυλαμίδιο και εντός του 2007 δημοσιοποίησε 4 κύρια ευρήματα από τα εργαστηριακά του πειράματα:

1) το ακρυλαμίδιο στα τρόφιμα αποτελεί παράγοντα κινδύνου για καρκίνο,
2) τα επίπεδα ακρυλαμιδίου στα τρόφιμα είναι δυνατό να μειωθούν, αλλά όχι να μηδενιστούν,
3) υπάρχουν διαθέσιμες αναλυτικές μέθοδοι για την ανίχνευση του ακρυλαμιδίου στα τρόφιμα,
4) το μαγείρεμα των τροφίμων μπορεί να παράγει και άλλες ουσίες που σχετίζονται με την υγεία του ανθρώπου.


Γίνονται προσπάθειες για τη μείωση των επιπέδων της ακρυλαμίδης στα τρόφιμα; Οι εταιρείες τροφίμων έχουν λάβει μέτρα για να ελαττώσουν τον σχηματισμό ακρυλαμιδίου σε τρόφιμα, όπως κριτσίνια, μπισκότα, άλλα ξεροψημένα αρτοσκευάσματα και πατατάκια, μέσω επαναπροσδιορισμού της ποιότητας ελέγχου, αλλαγής των συνταγών, καθώς και των μεθόδων παρασκευής. Βέβαια, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα μέτρα αυτά δεν μπορούν να λάβουν υπόψη τους την εποχικότητα, η οποία έχει σημαντική επίδραση στο περιεχόμενο των γεωργικών πρώτων υλών σε πρόδρομες ενώσεις του ακρυλαμιδίου.

Με σκοπό να συνοψιστεί όλη η επιστημονική γνώση που παρήχθηκε από τη βιομηχανία τροφίμων, ο Σύνδεσμος των Εταιρειών Τροφίμων και Ποτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Confederation of the Food and Drink Industries of the European Union, CIAA), δημοσίευσε το «Εγχειρίδιο για το Ακρυλαμίδιο», το οποίο ξεκαθαρίζει τα βήματα που μπορούν να ακολουθηθούν από τους παραγωγούς τροφίμων και από τους καταναλωτές στο σπίτι, προκειμένου να μειωθούν τα επίπεδα του ακρυλαμιδίου στα τρόφιμα. Τα ευρήματα της έρευνας του προγράμματος HEATOX ελήφθησαν υπόψη και ενσωματώθηκαν, όπου αυτό ήταν δυνατό, στο «Εγχειρίδιο για το Ακρυλαμίδιο».
Οι ερευνητές σήμερα εξετάζουν την πιθανότητα μείωσης των επιπέδων ακρυλαμιδίου στα τρόφιμα μέσω αναστολής της αντίδρασης αμαύρωσης κατά το μαγείρεμα, χρησιμοποιώντας τεχνικές σύγχρονης γεωργίας και βιοτεχνολογίας. Για παράδειγμα, έχει δειχθεί ότι αυξάνοντας τα επίπεδα θειικών και μειώνοντας τα επίπεδα νιτρικών αλάτων στο χώμα, μειώνονται τα επίπεδα ακρυλαμιδίου σε ορισμένους καρπούς.

Επιπλέον, με τη χρήση γενετικής τροποποίησης οι ερευνητές κατάφεραν να παράγουν μια εντελώς νέα ποικιλία πατάτας, η οποία περιέχει χαμηλότερα επίπεδα σακχάρων από τις συμβατικές πατάτες. Η μείωση του επιπέδου των αναγωγικών σακχάρων (π.χ. της γλυκόζης) στις πατάτες είναι πιθανό να οδηγεί σε μείωση του ακρυλαμιδίου, καθώς αυτός ο τύπος σακχάρου είναι το κυριότερο συστατικό της αντίδρασης Maillard, μέσω της οποίας σχηματίζεται η ανεπιθύμητη ουσία.

Κατά τον ίδιο τρόπο, τα γονίδια φυτών που είναι υπεύθυνα για τη ρύθμιση των επιπέδων της παραγωγής ασπαραγινικού οξέος αποτελούν παρόμοιο στόχο τροποποίησης. Καθώς το ασπαραγινικό οξύ είναι ακόμα ένα συστατικό-κλειδί για τον σχηματισμό ακρυλαμιδίου, η μείωση των επιπέδων του στα φυτά είναι πιθανόν να έχει σημαντική επίδραση στον σχηματισμό ακρυλαμιδίου κατά την αντίδραση Maillard.

Τα οφέλη του μαγειρέματος: Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πάρα πολλά οφέλη που σχετίζονται με το μαγείρεμα των τροφίμων, τα οποία δεν πρέπει να λησμονούνται. Εκτός από τη βελτίωση της γευστικότητας και των οργανοληπτικών ιδιοτήτων των τροφίμων, το σωστό μαγείρεμα μειώνει επίσης τον κίνδυνο τροφικών δηλητηριάσεων. Επιπλέον, η διαδικασία του μαγειρέματος καθιστά μια σειρά από απαραίτητα θρεπτικά συστατικά πιο άμεσα διαθέσιμα, έτσι ώστε το ανθρώπινο σώμα να μπορεί να τα χρησιμοποιεί πιο εύκολα.

Τι να κάνουμε; Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις ακρυλαμιδίου μετρήθηκαν σε τηγανητά πατατάκια (τσιπς) και τηγανητές πατάτες. Το ακρυλαμίδιο δεν έχει μετρηθεί σε βραστές πατάτες γιατί η θερμοκρασία κατά την διάρκεια του βρασμού δεν είναι αρκετά υψηλή ώστε να προκαλέσει το σχηματισμό του. Αυτό δίνει την απάντηση στο τι να κάνεις σχετικά !

Επίσης, ακρυλαμίδιο έχει βρεθεί σε δημητριακά πρωινού, μπισκότα, ψωμί και στον καφέ αλλά σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από αυτά που μετρούνται στις τηγανητές πατάτες και στα πατατάκια. Καθώς οι ερευνητές συνεχίζουν να αναγνωρίζουν τρόπους για να μειώσουν τον σχηματισμό ακρυλαμιδίου κατά τη θερμική επεξεργασία ορισμένων τροφίμων, οι καταναλωτές από την πλευρά τους πρέπει να αποφεύγουν το υπερβολικό μαγείρεμα (εκτεταμένη αμαύρωση) αυτών των τροφίμων.

Η Καλύτερη Επιλογή Τροφών
και Ενας Οδηγός Καθημερινής Διατροφής Δύναμης
και Μαγικός χυμός, σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!

Η τήρηση των οδηγιών μαγειρέματος στις συσκευασίες τροφίμων και η χρήση κατάλληλου μαγειρικού εξοπλισμού μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Επιπλέον, οι καταναλωτές πρέπει να χρησιμοποιούν ποικιλία τεχνικών μαγειρέματος, μαγειρεύοντας περισσότερο με βρασμό, στον ατμό ή με παρόμοιες μεθόδους, ώστε να ελαχιστοποιούν τον σχηματισμό ακρυλαμιδίου.

Βάσει λοιπόν αυτών των δεδομένων δε χρειάζεται ούτε πανικός αλλά ούτε και εφησυχασμός. Οι πρακτικές και οι συνήθειες του παρελθόντος δεν είναι πάντα αλάνθαστες απλά και μόνο επειδή εφαρμόζονταν για χρόνια. Αρκετές από αυτές εγκαταλείφθηκαν όταν αποδείχθηκαν λανθασμένες βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων. Ως παράδειγμα αναφέρω την πρακτική της δεκαετίας του ’60 να ψεκάζονται οι αποθηκευμένες πατάτες στα σπίτια με το απαγορευμένο εντομοκτόνο DDT για να μην ξεφυτρώσουν.


Σε αυτή την κατεύθυνση της αναθεώρησης των πρακτικών, ο ΕΦΕΤ δίνει οδηγίες που μπορεί να ακολουθεί κάποιος στο μαγείρεμα για να μειώσει την ποσότητα ακρυλαμιδίου: Έτσι συνιστάται:

- Να αποφεύγεται η αποθήκευση πατατών στο ψυγείο καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση της συγκέντρωσης των συστατικών (π.χ. γλυκόζη) που συνεισφέρουν στο σχηματισμό του ακρυλαμιδίου. Είναι προτιμότερο η αποθήκευση πατατών να γίνεται σε περιβάλλον δροσερό και ξηρό αλλά όχι σε ψυγείο.

- Το ζεμάτισμα των λωρίδων πατάτας σε νερό ή η εμβάπτιση τους σε κρύο νερό για 30 λεπτά – 2 ώρες πριν από το τηγάνισμα, μειώνει τα επίπεδα σακχάρων και κατά συνέπεια τα επίπεδα ακρυλαμιδίου.

- Το τηγάνισμα της πατάτας (σε λωρίδες ή φέτες) να γίνεται σε θερμοκρασίες που δεν θα ξεπερνούν τους 175 oC και μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα. Να αποφεύγεται η κατανάλωση προϊόντων που έχουν σκούρο χρώμα μετά το τηγάνισμα.

- Να ελέγχεται η αξιοπιστία των θερμομέτρων που χρησιμοποιούνται στις φριτέζες.

- Το ψήσιμο στο φούρνο να γίνεται σε θερμοκρασίες που δεν θα ξεπερνούν τους 200oC (180 oC για ψήσιμο με ζεστό αέρα).

- Να συμβουλεύονται τις οδηγίες χρήσης στις συσκευασίες των προϊόντων.

- Οι ωμές τροφές δεν περιέχουν καθόλου ακρυλαμίδιο.

-Το νερό βράζει ή μετατρέπεται σε ατμό στους 100ο C. Αυτό κάνει το μαγείρεμα στον ατμό την προτιμώμενη μέθοδο μαγειρέματος για πατάτες, όπως και για κάθε τροφή που περιέχει ασπαραγίνη (π.χ. σπαράγγια, σιτάρι, γλυκοπατάτες κ.λπ.)

-Το σημείο καπνού για όλα τα μαγειρικά έλαια είναι πολύ υψηλότερο από τους 120ο C, που σημαίνει ότι είναι σκόπιμο να αποφεύγετε όλα τα τηγανισμένα τρόφιμα που περιέχουν ασπαραγίνη.

- Αποφεύγετε τα πατατάκια, τις τηγανητές πατάτες, καθώς και το ψωμί και τα δημητριακά που είναι ψημένα πάνω από τους 120ο C.

- Να αποφεύγεται το υπερβολικό ψήσιμο του ψωμιού, της πίτσας, των μπισκότων.

-Τήρηση των γενικών κανόνων της υγιεινής διατροφής και του «μέτρου» και της «μεσότητας», δηλαδή τον περιορισμό της υπερβολικής κατανάλωσης τροφίμων που έχουν υποστεί τηγάνισμα ή ψήσιμο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, την προτίμηση νωπών φρούτων και λαχανικών, το βρασμό ως τρόπο μαγειρέματος ορισμένων τροφίμων και την εν γένει «Μεσογειακή δίαιτα» ως τρόπο διατροφής.



Τι συμπεράσματα εξάγονται αναφορικά με την παρουσία της τοξικής ουσίας του ακρυλαμιδίου στα διάφορα είδη των τροφίμων; Το θέμα του ακρυλαμιδίου θεωρείται μεγάλης σοβαρότητας τόσο σε επίπεδο ακαδημαϊκό όσο και σε επίπεδο βιομηχανικό, και Δημόσιας Υγείας, χρήζει δε ιδιαίτερης ερευνητικής μελέτης και σημασίας. Ήδη πληροφορίες παρέχονται στους ενδιαφερομένους φορείς αναφορικά με το ακρυλαμίδιο μέσω του διαδικτύου (στο site www.acrylamide-food.org) ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί σκόπιμη τη δημιουργία βάσης δεδομένων για την καταγραφή των σχετικών δραστηριοτήτων των Κρατών-Μελών αναφορικά με αυτό το θέμα.

Ήδη οι φορείς ελέγχου τροφίμων του εξωτερικού ασχολούνται με τις διάφορες μεθόδους ποσοτικού προσδιορισμού του ακρυλαμιδίου, τη μελέτη των σταδίων που περιορίζουν την ταχύτητα σύνθεσης του προϊόντος αυτού (rate-limiting steps) στα διάφορα ήδη τροφίμων τα οποία εμπλέκονται με την παρουσία ακρυλαμιδίου, καθώς επίσης και σε μελέτες Επιδημιολογίας και Έκθεσης στο προϊόν αυτό.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., σε συνεργασία με το Γ.Χ.Κ., υλοποιεί ένα ερευνητικό πρόγραμμα παρακολούθησης της συγκέντρωσης του ακρυλαμιδίου στα διάφορα είδη των τροφίμων. Ο συνολικός αριθμός των δειγμάτων στα οποία θα μελετηθεί η παρουσία του ακρυλαμιδίου είναι 55 και περιλαμβάνει ποικίλων τύπων προϊόντα όπως πατατάκια (chips), τηγανιτές πατάτες (από εστιατόρια, fast-foods κλπ), διαφόρων ειδών ψημένα δημητριακά (breakfast cereals), ψωμί, φρυγανιές, μπισκότα, καφέ, καθώς και διάφορα είδη snacks. “Διαταραχή του να τρως Υγιεινά”

Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα καταχωρηθούν στην ήδη υπάρχουσα Τράπεζα Δεδομένων της Ε.Ε. σχετιζόμενη με το επίπεδο του ακρυλαμιδίου στα διάφορα είδη των τροφίμων, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν αυτά για τον υπολογισμό των επιπέδων ημερήσιας πρόσληψης, η οποία θα είναι απαραίτητη για τη θεσμοθέτηση ορίων. Τα αποτελέσματα του ελέγχου που διεξάγεται από τον Ε.Φ.Ε.Τ. και το Γ.Χ.Κ. θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Βάλτε την υγεία στην ζωή σας.
ΠΗΓΗ


Το διαβάσαμε από το: Δείτε τι τρώμε και θα πάθετε Σοκ.. Το καρκινογόνο Ακρυλαμίδιο στα επεξεργασμένα τρόφιμα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/blog-post_697.html#ixzz3RNNQgbEc

Πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας, απαιτήστε από τον γιατρό σας να υπογράψει αυτή τη φόρμα! (PDF)


Απόδοση: Dependent World

Ο μέσος άνθρωπος που συναινεί στη χορήγηση του εμβολίου, είτε για τον εαυτό του ή για τα παιδιά του, πιστεύει πραγματικά ότι είναι για τη βελτίωση της υγείας του. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ακόμη και ο γιατρός τους είναι πιθανό, να μην είναι εξοικειωμένος με τα τοξικά συστατικά που περιέχονται στα εμβόλια που μπορεί να αρχίσει αμέσως να υποβαθμίζει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα την υγεία.
 
Εάν ο γιατρός σας επιμένει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, τότε δεν θα πρέπει να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την υπογραφή αυτής της φόρμας, ώστε να μπορείτε να το αρχειοθετήσετε για το αρχείο σας σε περίπτωση ανεπιθύμητης αντίδρασης.
 
Όποτε έχω ενημερώσει προσωπικά τους γιατρούς για αυτές τις πραγματικότητες, πολλοί από αυτούς είναι αρκετά συγκλονισμένοι με τα δεδομένα. 

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στους φοιτητές της ιατρικής γίνεται ακόμη πλύση εγκεφάλου ότι η ανοσοποίηση από τα εμβόλια η οποία είναι ένας μύθος από μόνη της, αφού η φυσική ή "πραγματική" ανοσία δεν μπορεί ποτέ να προκληθεί τεχνητά από ένα εμβόλιο! 
Άλλοι παραπληροφορημένοι εκπαιδευτικοί, επίσης, εξακολουθούν να βασίζονται στο μύθο της ανοσίας αγέλης (myth of herd immunity) η οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο από ιατρική απάτη. Είναι ντροπή και αμηχανία που λαμπροί φοιτητές απατηλά οδηγήθηκαν στο μονοπάτι της άγνοιας κάθε χρόνο σε έγκριτα ιατρικά ιδρύματα με τις ελπίδες για την απόκτηση μια εκπαίδευσης. Οι φοιτητές αυτοί γίνονται έπειτα γιατροί με ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού.
 
Κατεβάστε το PDF στα Αγγλικά (Download PDF English) Physician’s Warranty of Vaccine Safety 
Κατεβάστε το PDF στα Ισπανικά (Download PDF Espanol) Garantia Medica para la Seguridad en las Vacunas 
Όλη η φόρμα:

PHYSICIAN’S WARRANTY OF VACCINE SAFETY
 
I (Physician’s name, degree)_______________, _____ am a physician licensed to practice medicine in the State/Province of _________. My State/Provincial license number is ___________ , and my DEA number is ____________. My medical specialty is _______________
 

I have a thorough understanding of the risks and benefits of all the medications that I prescribe for or administer to my patients. In the case of (Patient’s name) ______________ , age _____ , whom I have examined, I find that certain risk factors exist that justify the recommended vaccinations. The following is a list of said risk factors and the vaccinations that will protect against them:
Risk Factor __________________________
Vaccination __________________________
Risk Factor __________________________
Vaccination __________________________
Risk Factor __________________________
Vaccination __________________________
 

I am aware that vaccines may contain many of the following chemicals, excipients, preservatives and fillers:
 

* aluminum hydroxide
* aluminum phosphate
* ammonium sulfate
* amphotericin B
* animal tissues: pig blood, horse blood, rabbit brain,
* arginine hydrochloride
* dog kidney, monkey kidney,
* dibasic potassium phosphate
* chick embryo, chicken egg, duck egg
* calf (bovine) serum
* betapropiolactone
* fetal bovine serum
* formaldehyde
* formalin
* gelatin
* gentamicin sulfate
* glycerol
* human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
* hydrocortisone
* hydrolized gelatin
* mercury thimerosol (thimerosal, Merthiolate(r))
* monosodium glutamate (MSG)
* monobasic potassium phosphate
* neomycin
* neomycin sulfate
* nonylphenol ethoxylate
* octylphenol ethoxylate
* octoxynol 10
* phenol red indicator
* phenoxyethanol (antifreeze)
* potassium chloride
* potassium diphosphate
* potassium monophosphate
* polymyxin B
* polysorbate 20
* polysorbate 80
* porcine (pig) pancreatic hydrolysate of casein
* residual MRC5 proteins
* sodium deoxycholate
* sorbitol
* thimerosal
* tri(n)butylphosphate,
* VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells, and
* washed sheep red blood
 

and, hereby, warrant that these ingredients are safe for injection into the body of my patient. I have researched reports to the contrary, such as reports that mercury thimerosal causes severe neurological and immunological damage, and find that they are not credible.
 

I am aware that some vaccines have been found to have been contaminated with Simian Virus 40 (SV 40) and that SV 40 is causally linked by some researchers to non-Hodgkin’s lymphoma and mesotheliomas in humans as well as in experimental animals. I hereby warrant that the vaccines I employ in my practice do not contain SV 40 or any other live viruses. (Alternately, I hereby warrant that said SV-40 virus or other viruses pose no substantive risk to my patient.)
 
I hereby warrant that the vaccines I am recommending for the care of (Patient’s name) _______________ do not contain any tissue from aborted human babies (also known as “fetuses”).
 
In order to protect my patient’s well being, I have taken the following steps to guarantee that the vaccines I will use will contain no damaging contaminants.
 
STEPS TAKEN: _________________________
_______________________________________
_______________________________________
_______________________________________
 
I have personally investigated the reports made to the VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) and state that it is my professional opinion that the vaccines I am recommending are safe for administration to a child under the age of 5 years.
 
The bases for my opinion are itemized on Exhibit A, attached hereto, — “Physician’s Bases for Professional Opinion of Vaccine Safety.” (Please itemize each recommended vaccine separately along with the bases for arriving at the conclusion that the vaccine is safe for administration to a child under the age of 5 years.)
 

The professional journal articles I have relied upon in the issuance of this Physician’s Warranty of Vaccine Safety are itemized on Exhibit B , attached hereto, — “Scientific Articles in Support of Physician’s Warranty of Vaccine Safety.”
 
The professional journal articles that I have read which contain opinions adverse to my opinion are itemized on Exhibit C , attached hereto, — “Scientific Articles Contrary to Physician’s Opinion of Vaccine Safety”
 
The reasons for my determining that the articles in Exhibit C were invalid are delineated in Attachment D , attached hereto, — “Physician’s Reasons for Determining the Invalidity of Adverse Scientific Opinions.”
 
Hepatitis B
 
I understand that 60 percent of patients who are vaccinated for Hepatitis B will lose detectable antibodies to Hepatitis B within 12 years. I understand that in 1996 only 54 cases of Hepatitis B were reported to the CDC in the 0-1 year age group. I understand that in the VAERS, there were 1,080 total reports of adverse reactions from Hepatitis B vaccine in 1996 in the 0-1 year age group, with 47 deaths reported.
 
I understand that 50 percent of patients who contract Hepatitis B develop no symptoms after exposure. I understand that 30 percent will develop only flu-like symptoms and will have lifetime immunity. I understand that 20 percent will develop the symptoms of the disease, but that 95 percent will fully recover and have lifetime immunity.
 
I understand that 5 percent of the patients who are exposed to Hepatitis B will become chronic carriers of the disease. I understand that 75 percent of the chronic carriers will live with an asymptomatic infection and that only 25 percent of the chronic carriers will develop chronic liver disease or liver cancer, 10-30 years after the acute infection. The following scientific studies have been performed to demonstrate the safety of the Hepatitis B vaccine in children under the age of 5 years.
____________________________________
____________________________________ _____________________________________
 
In addition to the recommended vaccinations as protections against the above cited risk factors, I have recommended other non-vaccine measures to protect the health of my patient and have enumerated said non-vaccine measures on Exhibit D , attached hereto, “Non-vaccine Measures to Protect Against Risk Factors” I am issuing this Physician’s Warranty of Vaccine Safety in my professional capacity as the attending physician to (Patient’s name) ________________________________. Regardless of the legal entity under which I normally practice medicine, I am issuing this statement in both my business and individual capacities and hereby waive any statutory, Common Law, Constitutional, UCC, international treaty, and any other legal immunities from liability lawsuits in the instant case. I issue this document of my own free will after consultation with competent legal counsel whose name is _____________________________, an attorney admitted to the Bar in the State of __________________ .
_________________________ (Name of Attending Physician)
______________________ L.S. (Signature of Attending Physician)
Signed on this _______ day of ______________ A.D. ________
Witness: _________________ Date: _____________________
Notary Public: _____________Date: ______________________
 

=================================================
 
Η πραγματικότητα των εμβολίων είναι ότι έχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία από ό, τι όφελος και πάντα ήταν έτσι. Στην πραγματικότητα, δύο αιώνες από τις επίσημες στατιστικές του θανάτου δείχνουν με πειστικό και επιστημονικά ότι η σύγχρονη ιατρική δεν είναι υπεύθυνη για και έπαιζε μικρό ρόλο στην ουσιαστική βελτίωση του προσδόκιμου ζωής και επιβίωσης από ασθένειες στις αναπτυγμένες χώρες. 
Ο Dave Mihalovic είναι Φυσιοπαθητικός Γιατρός που ειδικεύεται στην έρευνα για το εμβόλιο, την πρόληψη του καρκίνου και μια φυσική προσέγγιση στη θεραπεία.
 
Πηγή: preventdisease.com
 asheepnomore


Το διαβάσαμε από το: Πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας, απαιτήστε από τον γιατρό σας να υπογράψει αυτή τη φόρμα! (PDF) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/pdf.html#ixzz3RNN1L6Rh