ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κοντά σε Μιτόσεβιτς. Αρνήθηκε βοηθός του ο Καμπερίδης



Μία ανάσα λοιπόν ο Πιερικός από τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έρχεται στην ομάδα της Κατερίνης με «βαρύ» βιογραφικό και με θητεία σε αγώνες τσάμπιονς λίγκ με την Κυπριακή Ανόρθωση.
Βέβαια εκεί υπήρχαν άλλες «σταθερές» οι οποίες βοήθησαν στο έργο του ενώ εδώ θα βρει συγκεκριμένα πράγματα τα οποία θα χρειαστεί τη συνδρομή της διοίκησης για να διευθετήσει.
Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα δε θα παρουσιάσουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά από τη σημερινή.
Το σίγουρο είναι ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει τις δυνατότητες και την εμπειρική ικανότητα να ξαναβάλει την Πιερική μηχανή σε λειτουργία. 

Μια μηχανή που χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ», «καλό λάδωμα και γρασάρισμα» καθώς και «βενζίνη» για να ξαναμπεί σε κίνηση. Γιατί διαφορετικά και ο Μουρίνιο να έρθει στην Κατερίνη, μπορεί να κάνει ίσως Χριστούγεννα αλλά το αρνί θα το φάει στην... Πορτογαλία…
Σημειώνεται πως προτάθηκε στον Γιώργο Καμπερίδη να σταθεί στο πλάι του Ντούσαν Μιτόσεβιτς στον πάγκο του Πιερικού (σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο τεχνικό τελεσφορήσουν), ωστόσο ο Έλληνας κόουτς αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση αυτή. Μάλιστα, δήλωσε σχετικά στη mikriliga.com.
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την πρόταση, ίσως συνεργαστούμε στο μέλλον. Ο Πιερικός είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Πιστεύω ότι δεν θα αργήσει ο καιρός που θα τον υπηρετήσω».