ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Είπε το αυτονόητο, και έγινε… χαμός


«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, που υπογράψατε τα μνημόνια, να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη»είπε ο Στάθης Παναγούλης μέσα στη Βουλή (στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό) απειλώντας έμμεσα με Ειδικό Δικαστήριο ή εκτέλεση όσους υπέγραψαν τα Μνημόνια! και έγινε της πουτάνας.  ο Σ. Κεδίκογλου υιός αχριπασοκάρας και νυν νεοδημοκράτης κάλεσε τον  Τσίπρα να διαγράψει τον βουλευτή του μην επιτρέποντας στον βουλευτή του,  Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφυλίους πολέμους. 
Όμως του ψευτοπολιτικού δεν του προκάλεσε Σοκ ο τίτλος του άρθρου της γερμανικής εφημερίδας «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς», στην ηλεκτρονική της έκδοση: «Ελλάδα - Λαϊκή εξέγερση εν όψει»! γράφοντας ότι  «Τα πνεύματα είναι οξυμμένα, κάθε πακέτο λιτότητας σπρώχνει τους Έλληνες βαθύτερα στην απελπισία. Ακόμη οι ταραχώδεις σκηνές διαδραματίζονται στο Κοινοβούλιο.
Επίσης ούτε η λίστα που αναφέρει η daily telegraph και πρόκειται για 97 πελάτες του παραρτήματος στην νήσο Τζερσευ έναν παράδεισο για offshore  εταιρίες .Οι 97 εμφανίζονται να έχουν δηλώσει ως τόπο κατοικίας την Ελλάδα,  και στους λογαριασμούς τους έχουν εντοπιστεί 22.3 δισεκατομμύρια ευρώ .Και ενώ η λίστα βρίσκεται ήδη στα χέρια των αγγλικών αρχών μερικοί  έλληνες πολιτικοί τρέμουν μήπως ,και την …ζητήσουν οι εισαγγελείς.  


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2C6cXfJg8