ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Πλήρωνε μαλάκα έλληνα! ΑΙΣΧΟΣ! Ο Δήμος Αίγινας χάρισε 4.000 ευρώ στον… «φτωχούλη» Φλαμπουράρη για το νερό του εξοχικού του!

Από το "PRESS-GR"
Είναι απίστευτο, αλλά αληθινό! Την… πατέντα του «κουρέματος» στην κατανάλωση νερού που κατά κόρον χρησιμοποιείται από πολλούς στην πολύπαθη Αίγινα, εκμεταλλεύτηκε και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμποράρης, κερδίζοντας 4.000 ευρώ, την ώρα που ο... Δήμος Αίγινας έχει τα χάλια του, χρωστάει σε πολλούς προμηθευτές και φυσικά στους περίφημους «νερουλάδες» -με ανοιχτό και αδιευκρίνιστο το τι συμβαίνει με τη μεταφορά και κατανάλωση νερού!

Ο Γιώργος Παπαχρήστος αποκαλύπτει σήμερα στα «ΝΕΑ» ότι το «κούρεμα» έφθασε το 60%!Από 6.659,47 θα πληρώσει 2.600 ευρώ!
Έτσι ο Δήμος Αίγινας «κούρεψε» 4.000 ευρώ από οφειλές για την κατανάλωση νερού στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που ελήφθη στις 31 Αυγούστου και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 14 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Επικρατείας «έσβησε» το 60% της οφειλής με το αιτιολογικό της «αυξημένης κατανάλωσης»!!!

Έτσι ο υπουργός Επικρατείας καλείται πλέον να πληρώσει το ποσό των 2.618,76 ευρώ, μειωμένο δηλαδή κατά 4.040,71 ευρώ.

Η είδηση αυτή είναι πραγματικά μια άσχημη είδηση, που δείχνει ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτή τη χώρα, όποιος κι’ αν κυβερνά.
Είναι μια είδηση που εκθέτει ένα κορυφαίο υπουργό, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργόπου πολλές φορές το χρόνο, φιλοξενείται στο σπίτι του «κουρέματος», οικογενειακώς!
Και τίθενται δύο ερωτήματα:
1. Είχε ανάγκη ο κ. Φλαμπουράρης αυτή την πατέντα για να γλυτώσει 4.000 ευρώ;
Εδώ εμφανίζεται να έχει τρελά λεφτά από την επιχειρηματική του δράση!
2. Γιατί ο καταχρεωμένος Δήμος Αίγινας κάνει αυτές τις κινήσεις;
Είναι δυνατόν να χρωστάει εκατομμύρια σε τράπεζες και προμηθευτές και να χαρίσει λεφτά;
• Κάθε απάντηση δεκτή…