ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Στην Δανία έκαψαν τα αυτοκίνητα της εφορίας

dania%2Boxh-dietnh
Συνήθως ο άνθρωπος είναι πανεύκολος στην διαχείριση του προτού αρχίσει να σκέφτεται τι του συμβαίνει και να επαναστατήσει.
Στην Δανία μια χώρα όπου η Νέα Ταξη έχει μπει ολοκληρωτικά σε όλες τις πτυχές τις κοινωνίας και σύντομα θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα απαγορεύσουν τα μετρητά συνέβη το απρόοπτο…εκαψαν τα αυτοκίνητα της εφορίας. Ο σημερινος ευρωπαίος κατακλέβετε από την κυβέρνηση του προσφέροντας τον μόχθο του στους τραπεζίτες… Όποια και αν είναι η αδικία, η διαφθορά, η κατάχρηση εξουσίας, η χειραγώγηση, η απόλυτη κλοπή των περιουσιών των εργατικών πολιτών, ο νοητικός ελέγχος από τις κυβερνήσεις για λογαριασμό των εντολοδόχων τραπεζιτών και της ελίτ…η εφορία ενός 40-50% είναι η μεγαλύτερη αποδεκτή απάτη που συμβαίνει.
Οι πολιτικοί δεν έγιναν μέλος της βουλής με σκοπό την προστασία της δημοκρατίας και των νομων σε μια χώρα… αλλά πάντα αντιπροσώπευαν τις εταιρείες σε μια χώρα και αργότερα τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια στις αγορές. Σύμφωνα μ’ αυτά τα δεδομένα εκτελούν τις διαταγές υπό την ηγεσία των τραπεζιτών και των μυστικών ομάδων και οικογενειών στις χώρες.
Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας είναι πρωτοφανές. Ο άνθρωπος φιμώνετε καθημερινά.… το νέο φίμωτρο εκτός από την συστηματική απαγόρευση των ελευθεριών του είναι ο φόρος που μας επιβάλουν… τα χρήματά των πολιτών τα έχουν βάλει μάτι αυτοί που πηγαίνεις να τους δώσεις τα λεφτά σου να στα προσέχουν.
Στην Δανία όπως βλέπετε στην εικόνα η πληρωμή της φορολογίας αρχισε να ενοχλεί κάποιους συνειδητοποιημένους πολίτες. Πρέπει να αρχίσουμε να κατανοούμε ένα πράγμα.… η προοδευτική Δύση… οι φίλοι και εταίροι μας… ξεκίνησαν απο παλιά με την εμφάνιση των κεντρικών τραπεζιτών, να φορολογούν τους πολίτες και να καρπώνονται τον μόχθο τους.
Με την ίδρυσή των Κεντρικών τραπεζών ξεκίνησε η μεγάλη ληστεία.… η Federal Reserve (Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ / FED) σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε το 1913. Από τότε ξεκίνησε το μεγάλο κακό.…ο φαύλος κύκλος του χρέους με το πιπίλισμα του πλούτου στις ΗΠΑ και της μεταφοράς των χρημάτων από τους εργαζομένους στους σούπερ-πλούσιους και τους διεθνείς τραπεζίτες. Αυτό το μεγάλο τέχνασμα είναι προφανώς δική τους εφεύρεση…
Στην Δανία φαίνεται ότι κάποιοι βαρέθηκαν να δίνουν στους νταβατζηδες το ψωμί τους.
ΚΟΡΑΞ