Από το: http://xs-recipes.com
2 φλιτζάνια φουντούκια ολόκληρα και ωμά
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1/4 φλιτζανιού σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
έως και 1/4 φλιτζανιού φυτικό έλαιο
1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
Προετοιμασία:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετήστε τα φουντούκια σε ένα ταψί (προσέξτε να μην είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο). Καβουρδίστε μέχρι το φύλλο είναι σχεδόν μαύρο και η ψίχα είναι ελαφρώς καφετιά, περίπου 15 λεπτά. Στα μισά του καβουρντίσματος ανακατέψτε τα φουντούκια για να ψηθούν ομοιόμορφα.
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1/4 φλιτζανιού σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
έως και 1/4 φλιτζανιού φυτικό έλαιο
1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
Προετοιμασία:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετήστε τα φουντούκια σε ένα ταψί (προσέξτε να μην είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο). Καβουρδίστε μέχρι το φύλλο είναι σχεδόν μαύρο και η ψίχα είναι ελαφρώς καφετιά, περίπου 15 λεπτά. Στα μισά του καβουρντίσματος ανακατέψτε τα φουντούκια για να ψηθούν ομοιόμορφα.