ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Σφοδρή επίθεση της Ραχήλ Μακρή για Μαλακάσα: Πανικός στην κυβέρνηση για ανήθικα χρέη

raxil-makri-570
Οι αυξήσεις στα διόδια και τα επεισόδια σήμερα το πρωί στη Μαλακάσα με τους κατοίκους και τους τοπικούς άρχοντες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Ραχήλ Μακρή, η οποία έκανε λόγο για παράδοση των αυτοκινητόδρομων της χώρας και αρπακτικά που αφαιμάσσουν τον ελληνικό λαό.
Η αρμόδια τομεάρχης υποδομών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης: «Στον πανικό της να καλύψει τα ανήθικα χρέη της διαπλοκής της, η συγκυβέρνηση παραχώρησε υποτακτικά το σύνολο σχεδόν των αυτοκινητοδρόμων της χώρας».
«Ενώ είχαν τη γνώση ότι επίκειται αφαίμαξη του Έλληνα πολίτη, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και οι παρατρεχάμενοί του διαβεβαίωναν ότι το κόστος των διοδίων δεν θα αυξηθεί, και μάλιστα κατηγορούσαν την αντιπολίτευση για ψευδή διασπορά φόβου. Η αλήθεια αποκαλύπτει τον εαυτό της. Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από το νομοσχέδιο εκποίησης των αυτοκινητοδρόμων και τα αρπακτικά βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όλων μας. Τελικά μόνο το ψέμα σας κ. Χρυσοχοΐδη έχει κοντά ποδάρια. Μην προσπαθείτε να το καλύψετε με την φυλάκιση αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτών που διαμαρτύρονται για το δικαίωμα τους να μετακινούνται στους δρόμους, που ο λαός μας έχει πληρώσει από το υστέρημά του».
Η κ. Μακρή θεωρεί ότι «δεν αργεί η ώρα της ανατροπής, με θεσμικό και δημοκρατικό τρόπο, όλων αυτών που για τα δικά τους μικροκομματικά οφέλη, πλήττουν το δημόσιο συμφέρον» και μιλάει για δικαίωση των ΑΝΕΛ.
«Μην φυλακίζετε την διαμαρτυρία, κύριοι της κυβέρνησης, καθώς είναι η σταγόνα που θα οδηγήσει το ποτάμι της λαϊκής αγανάκτησης να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει εκεί που σας αξίζει βάσει των πράξεων σας» ολοκλήρωσε.
Φωτογραφία: Eurokinissi