ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο υποψήφιας βουλευτή Μαρίας Νικολαίδου.



Νιώθω πραγματικά υπερήφανη που ήμουν υποψήφια με την «Τελεία» γιατί σε πραγματικά λίγο χρόνο κατορθώσαμε να κάνουμε την έκπληξη και καταφέραμε να βάλουμε την «Τελεία» δυναμικά στην πολιτική σκηνή της χώρας
Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Απ. Γκλέτσο που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και με έπεισε  ότι υπάρχει ελπίδα και προοπτική για τον τόπο μας. Παράλληλα  εκφράζω στους συνυποψήφιους ανά την Ελλάδα, τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον αξιοπρεπή αγώνα τους προκειμένου να παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις θέσεις της «Τελείας»
Ευχαριστώ τους φίλους, συνεργάτες και γενικά όλους όσοι στάθηκαν ακούραστα δίπλα μου σ αυτόν τον δύσκολο αγώνα γιατί πραγματικά δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την πολύτιμη στήριξη τους.
¨Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες  που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους την ΤΕΛΕΙΑ και εμένα προσωπικά. Θα βρίσκομαι συνεχώς στο πλάι τους χωρίς ιδιοτέλεια με γνώμονα μόνο το σεβασμό στον άνθρωπο και την πατρίδα.
Τέλος ευχαριστώ και όλους όσους δεν μας ψήφισαν αλλά μας είπαν να συνεχίσουμε. Και θα συνεχίσουμε πιο δυνατά και με περισσότερο ενθουσιασμό. Ο αγώνας μόλις άρχισε.


Μαρία Νικολαίδου

ΤΕΛΕΙΑ-Απόστολος Γκλέτσος