ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος : «Όλα εξαρτώνται από μένα και από κανέναν άλλον…»( ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΌΤΙ ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΡΊΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΆ ΜΆΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΆ )

 Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν αδιαμφισβήτητα ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος.


Ο Ημαθιώτης επιθετικός του Αιγινιακού, στον δεύτερο χρόνο με την κυανόλευκη φανέλα του συλλόγου, αποδεικνύει αφενός μεν πως ο ίδιος αποτελεί ένα από τα brand names του ποδοσφαίρου στον νομό μας και αφετέρου πως το scouting της γειτονικής ομάδας έπιασε…λίρα εκατό!

Ο 18χρονος πρώην επιθετικός του Αλιάκμων Νησελίου ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Σερρών, πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και έκανε τον προπονητή του Σταύρο Διαμαντόπουλο να δηλώσει στο τέλος, πως είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον ποδοσφαιριστή του.

Το ImathiaSportsNews μίλησε με τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, ο οποίος φανέρωσε πως είναι ένας εξαιρετικά ήπιος χαρακτήρας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, κρατά χαμηλά τη…μπάλα και προσπαθεί με την καθημερινή δουλειά να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και να καθιερωθεί σταδιακά.
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

1. Παναγιώτη μια ιδιαίτερη χρονιά για σένα, καθώς με επιλογή των προπονητών και ιδιαίτερα του Σταύρου Διαμαντόπουλου είσαι μέλος της ανδρικής ομάδας και μάλιστα φαίνεται πως καθιερώνεσαι. Θεωρείς πως άξιζες πραγματικά αυτή την ευκαιρία; Είναι η Κυριακάτικη εμφάνιση αποτέλεσμα του πείσματος αλλά και της πίστης στον εαυτό σου;
«Θεωρώ πως η εμφάνιση της ομάδας την Κυριακή ήταν αυτή που με βοήθησε να ανέβω ψυχολογικά και να καταφέρω να σκοράρω δύο φορές. Όλα όμως ξεκινούν από τις προπονήσεις εκεί που οι συμπαίκτες μου είναι πάντα κοντά μου και με στηρίζουν. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που φέτος έχω καταφέρει να βρίσκομαι στις επιλογές του προπονητή μου, την ίδια ώρα όμως με γεμίζει ενέργεια ώστε να δουλεύω καθημερινά για να παραμείνω στο ίδιο επίπεδο.

2. Φέτος ο Αιγινιακός βρίσκεται αρκετά πίσω στη βαθμολογία σε σχέση με την περσινή χρονιά, που αγωνίστηκε στα play-off. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η διαφορά τη φετινή σεζόν; Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που θεωρείς πως έφεραν την ομάδα στη 10η θέση μέχρι στιγμής;
«Η διαφορά με φέτος είναι ότι παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια μας δεν καταφέρνουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να το εξαλείψουμε. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα δεν θα κινδυνέψει και στις επόμενες αγωνιστικές θα δείτε μία άλλη εικόνα της ομάδας».

3. Μέσα σε δύο χρόνια κατόρθωσες από τον Αλιάκμων Νησελίου και την Α2 Ερασιτεχνική Ημαθίας να βρεθείς βασικός σε ομάδα Football League. Πιστεύεις πως η ψαλίδα πλέον ανάμεσα στις κατηγορίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μικρύνει ή οφείλεται κυρίως στη δουλειά; Ποιες είναι οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου τα δύο τελευταία χρόνια;
«Όλα έχουν να κάνουν με το πως νιώθεις μέσα σου… Δεν περνούσε μέρα που να μην σκεφτόμουν να αγωνίζομαι κάπου ψηλότερα. Όλοι μας πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρα μας και είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως αν το κάνεις, θα εκπληρωθούν. Η δουλειά και η καθημερινή ενασχόληση με αυτό που αγαπάς, φέρνουν την επιτυχία και θεωρώ ότι παρά το γεγονός πως βρίσκομαι τώρα στον Αιγινιακό, όλα εξαρτώνται από μένα και από κανέναν άλλον…»

4. Βλέποντας και λίγο μελλοντικά, ποια είναι τα όνειρα σου ως ποδοσφαιριστής; Θεωρείς τον Αιγινιακό ή γενικότερα τη Football League σκαλοπάτι για τη συνέχεια;
«Μόνο ο Αιγινιακός είναι αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου… Άλλωστε τα βήματα στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι είτε σταδιακά είτε αλματώδη, επομένως είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα το πως τα αντιμετωπίζεις. Δουλεύω πολύ, δουλεύω καθημερινά και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά να καθιερωθώ και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου.

ImathiaSportsNews