ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

SFENDAMI ADVENTURE EXPERIENCE 25 - 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του καλοκαιριού ξεκίνησαν!


Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του καλοκαιριού ξεκίνησαν! Αρχικά με την διάνοιξη μονοπατιών, το καθαρισμό και την τοποθέτηση της ειδικής σήμανσης για τους νυκτερινούς αγώνες .H διαδρομή του sfendami night trail θα είναι ίδια με την περσινή των 20 χιλ.
Επίσης ανοίγεται ένα νέο μονοπάτι το οποίο θα συνδεθεί με το δεύτερο για τις ανάγκες του αγώνα sfendami adventure experience ανεβάζοντας τις 3 ειδικές διαδρομές στα 12,7 χιλ που στο σύνολό τους είναι όλα μονοπάτια.


Ο χώρος του προφήτη Ηλία που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση θα έχει χώρους εστίασης και αναψυχής, τουαλέτες και ζεστά ντους για τις ανάγκες όλων. Είναι κατάλληλος και για ελεύθερη κατασκήνωση. Το βράδυ του Σαββάτου μετά το πέρας των νυκτερινών αγώνων, μουσικές νότες κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο θα μας συντροφεύσουν μέχρι αργά το βράδυ.

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα ανοίξουν 1η Αυγούστου μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης. Θα αναρτηθεί φόρμα δήλωσης συμμετοχής και οι εγγραφές θα ολοκληρώνονται έως και30 λεπτά πριν τις εκκινήσεις των αγώνων. Στα πλαίσια του διημέρου θα λειτουργήσει και εκθεσιακός χώρος. Οποιαδήποτε εταιρία ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει με την διοργάνωση στοinfo@sfendami.com

Σας περιμένουμε στον λόφο του προφήτη Ηλία για να περάσετε ένα ευχάριστο διήμερο με την παρέα σας στις νυκτερινές δράσεις αλλά και με τον αγώνα enduro να διασκεδάσετε και να ανταγωνιστείτε στα μονοπάτια της Σφενδάμης.