ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Πρωταθλητής Ελλάδος για δεύτερη χρονιά στην τετράκωπο ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης

Τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στην τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που πήραν μέρος στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων2012, στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου.
Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. πήρε μέρος με 14 αθλήτριες και αθλητές σε 5 αγωνίσματα και κατέκτησε την 5η θέση στον πίνακα των μεταλλίων.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς, Κακούρης Νίκος, Ρετζούλης Σωτήρης, Ράπτης Νίκος και Ράπτης Βαγγέλης (πηδαλιούχος) που κατέκτησαν την πρώτη θέση και το κύπελλο στην τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων.



Στη δίκωπο παίδων αγωνίστηκαν οι πολύ νεαροί Μπικογιάννης Αστέριος και Παπαθανασίου Παναγιώτης που με μια πολύ δυνατή κούρσα προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος όπου και τερμάτισαν πέμπτοι.

Στο τετραπλό σκιφ κορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Παύλου Γεωργία, Κίκερη Δέσποινα, Κίκερη Έλλη και Γκόλια Κατερίνα που τερμάτισαν τέταρτες στον μικρό τελικό (10ες στην κατάταξη).

Ακόμη συμμετείχαν οι αθλητές Σαββίδης Λευτέρης στο σκιφ παίδων και Χατζησαββίδης Νίκος - Σωτηρίου Ραφαήλ στο διπλό σκιφ παίδων που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην δωδεκάδα του αγωνίσματός τους, έκαναν όμως εμφανίσεις που δημιουργούν πολλές ελπίδες για το μέλλον αφού θα αγωνίζονται ακόμη δύο χρόνια στην κατηγορία παίδων.

Την αποστολή συνόδεψαν ο προπονητής του τμήματος Γ. Μπικογιάννης, ο έφορος κωπηλασίας κ. Γ. Νικολαΐδης και η Αν. Γ. Γραμματέας κ. Σ. Παρλίτση, ενώ πολλοί γονείς, φίλοι του Ν.Ο.ΚΑΤ. αλλά και μεγαλύτεροι αθλητές του τμήματος(όπως η δυο φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κ. Νικολαΐδου) βρέθηκαν στα Ιωάννινα για να στηρίξουν την προσπάθεια των νεαρότερων αθλητών του Ν.Ο.ΚΑΤ. στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.