ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Οι Κεφαλονίτες πληρώνουν τη διαμονή του κ. Σαμαρά και των υπουργών του

Samaras-Kefalonia-570
Σε μία παράφραση της ελληνικής παροιμίας «και κερατάς... και δαρμένος», το «και πληγέντας... και χρεωμένος» θα ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση για τον Δήμο Κεφαλονιάς και δη για τους κακόμοιρους τους κατοίκους του.
Δεν του έφταναν τα μύρια όσα από τον καταστροφικό σεισμό στο νησί, πλέον έχει να πληρώσει και τις διανυκτερεύσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και των υπουργών που έκαναν την επίσκεψή τους στο νησί για... να στηρίξουν τους κατοίκους!
Χαμός επικράτησε νωρίτερα στο δημοτικό συμβούλιο όταν οι σύμβουλοι άκουσαν τον δήμαρχο να ζητά την έγκριση κονδυλίου ύψους 11.239,60 ευρώ για να πληρωθούν τα ξενοδοχεία του πρωθυπουργού και των υπουργών της κυβέρνησης.
Οι ξενοδόχοι αφού έβλεπαν ότι περνάει καιρός και  δεν λαμβάνουν τα χρήματα από πουθενά για την διανυκτέρευση... είδαν κι απόειδαν κι έστειλαν το λογαριασμό στο Δήμο του νησιού.
Σύμφωνα με το kefaloniapress είναι χρήματα για τον Πρωθυπουργό και τη 16μελή συνοδεία του, ένα τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά και τις διανυκτερεύσεις των κ. Μιχελάκη και Αρβανιτόπουλου. Μάλιστα όπως δημοσιεύεται το κονδύλι πήγε να περάσει κρυμμένο μέσα σε έξοδα συνολικού ύψους 30.000 ευρώ για την τουριστική προβολή του νησιού.
Καμαρώστε παρακάτω όλα τα σχετικά έγγραφα...