ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μάγκατ: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τον Μήτρογλου»

Μάγκατ: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τον Μήτρογλου»

Ο προπονητής της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ, τόνισε ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς αντιμετωπίζει αρκετά μυϊκά προβλήματα.
Ο Μάγκατ με δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο τόνισε: «Ο Μήτρογλου πήγε στην Εθνική ομάδα του, έπαιξε για 60 λεπτά και επιστρέφει σήμερα, αλλά δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι πρωταθλήματος. Έχει μυϊκά προβλήματα τώρα. Σε αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε, θέλουμε παίκτες που να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε 'πόλεμο' για την παραμονή».
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και δεν μπορεί να συγκριθεί με το ελληνικό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από έναν παίκτη που είναι νέος στο αγγλικό πρωτάθλημα. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο προσαρμογής. Το γνωρίζουμε αυτό και κάναμε συμβόλαιο στον Μήτρογλου όχι για τα ματς με Λίβερπουλ ή Γιουνάιτεντ, αλλά για τα τελευταία παιχνίδια».
Τέλος, πρόσθεσε: «Γιατί να τον βάλω σε ένα ματς σ' αυτό με την Τσέλσι; Η Τσέλσι αμυντικά είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και έτσι δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες απέναντί της. Είναι νέος, χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Αν τον χρησιμοποιούσα σ' αυτό το παιχνίδι δεν θα ήταν καλό ούτε γι' αυτόν ούτε για μας».