ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Στα άδυτα του γερμανικού πορνό! Μια έρευνα που σοκάρει!


Φωτογραφία για Στα άδυτα του γερμανικού πορνό! Μια έρευνα που σοκάρει!
Όταν συνελήφθη ο γερμανός Fabian Thylmann, έγινε γνωστός ως ο βασιλιάς της βιομηχανίας πορνό. Η εταιρεία του που ασχολείται με το σεξ λειτουργεί σαν μια σύγχρονη εταιρεία, σιωπηλά και ψηφιακά και έχει γίνει μια σημαντική παρουσία στο Διαδίκτυο, σχεδόν όπως η Amazon και η Wikipedia, γράφει ο Uwe Buse στο Der Spiegel.Σε ένα αποπνικτικό κινηματογραφικό στούντιο στο Λος Άντζελες, 11 πορνοστάρ κάθονται σε χρωματιστούς καναπέδες, προσπαθώντας να κάνουν μια ταινία που πρέπει να είναι καλύτερη από όσα έχει να προσφέρει ο Fabian Thylmann. Ο Thylmann, ένας Γερμανός από τη δυτική πόλη του Άαχεν, εξέπληξε τη βιομηχανία όταν μετέτρεψε μία παλιά επιχείρηση πορνογραφίας σε μια πολυεθνική εταιρεία. Ό,τι έπρεπε να γίνει κρυφά μέχρι τότε και φαινόταν κάπως οπισθοδρομικό, ξαφνικά φαινόταν σύγχρονο μόλις ο Thylmann εμφανίστηκε στο προσκήνιο, επειδή αυτός δεν ήταν ένας από εκείνους τους ανίδεους, νταβατζήδες που είχαν κατακτήσει τη βιομηχανία πορνό. Ο Thylmann είναι ένας προγραμματιστής. Ενώ οι άλλοι δίνουν έμφαση σε δονητές, ο Thylmann σκέφτεται πράγματα όπως η καλή σύνδεση στο Internet που μπορεί να μεταδώσει οποιαδήποτε σκηνή, σε οποιονδήποτε υπολογιστή στον κόσμο. Λειτουργεί σε μια διαφορετική διάσταση, η οποία είναι και ο λόγος που οι ανταγωνιστές του δεν μπορούν να τον φτάσουν.

Στο Λος Άντζελες, ο ηθοποιός Tommy Pistol έχει βαρεθεί τη ζέστη και στέκεται μπροστά στο μόνο κλιματιστικό που υπάρχει στο δωμάτιο. Ο Pistol, ο οποίος μοιάζει λίγο σαν τον Robert De Niro νέο, πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε μια σάτιρα στην οποία ένας κόφτης αγγουριού έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ξεκουμπώνει το παντελόνι του, τραβά κάτω εσώρουχό του, πάει προς τον κρύο αέρα και λέει: «Αχ, καλύτερα έτσι».

Πίσω του κάθεται η Sarah Shevon, μελαχρινή επί του παρόντος, και γνωστή στη βιομηχανία για την προθυμία της να πειραματιστεί. Κοιτάζει τα πόδια της με ανησυχία, διότι δεν φαίνονται πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Πριν από λίγες ημέρες η Shevon ήταν σε δουλειά που περιλάμβανε πρωκτικό σεξ και έκτοτε τα πόδια της της φαινόταν «περιέργως χοντρά». Ίσως κάτι να έσπασε, λέει. Ένας άλλος ηθοποιός γνέφει με κατανόηση και συνιστά ένα προϊόν που περιέχει βιταμίνη Β12.

«Μπλόκο» σε δέκα κιλά χασίς στην Πιερία

Φωτογραφία για «Μπλόκο» σε δέκα κιλά χασίς στην ΠιερίαΠάνω από δέκα κιλά χασίς βρέθηκαν στο αυτοκίνητο ενός 22χρονου 'Έλληνα που συνελήφθη στον Κορινό Πιερίας.

Συγκεκριμένα σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 10.342 γραμμάριων.

Επίσης συνελήφθη ένας Αλβανός που ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός. 

Ο οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Κατασχεθήκαν δύο αυτοκίνητα και ένα κινητό τηλέφωνο

Τι ανεβάζει στο κόκκινο τη λίμπιντο των αντρών;

Φωτογραφία για Τι ανεβάζει στο κόκκινο τη λίμπιντο των αντρών;

Το κόκκινο χρώμα χρησιμοποιούνταν ανέκαθεν από τις γυναίκες για να προσελκύσουν το άλλο φύλο, σύμφωνα με τον ερευνητή ψυχολόγο του πανεπιστημίου του Ρότσεστερ.

Σύμφωνα με την επιστήμη της ψυχολογίας οι γυναίκες φορούν κόκκινο χρώμα για να δείξουν το ερωτικό τους κάλεσμα προς τους άνδρες (Έλιοτ, 2012). Το κόκκινο χρώμα χρησιμοποιείται για να καταστήσει ορατή την ερωτική διαθεσιμότητα της γυναίκας, ενώ ταυτόχρονα δείχνει ότι βρίσκεται στην πιο γόνιμη περίοδο του κύκλου της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ σε ανθρώπους ηλικίας από 22- 25 ετών αποκαλύφθηκε ότι οι άνδρες ελκύονται περισσότερο από γυναίκες που φορούν κάτι κόκκινο, καθώς το εκλαμβάνουν ως ερωτικό κάλεσμα και διαθεσιμότητα εκ μέρους των γυναικών, ενώ τις θεωρούν πιο θελκτικές. Σε μια άλλη ανάλογη έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι σερβιτόρες που φορούσαν κόκκινα ρούχα λαμβάνουν μεγαλύτερα φιλοδωρήματα από τους άνδρες θαμώνες, παρά από τις γυναίκες.

Γιατί οι περισσότερες «συλλήψεις» παιδιών γίνονται το μήνα Δεκέμβριο


Φωτογραφία για Γιατί οι περισσότερες «συλλήψεις» παιδιών γίνονται το μήνα ΔεκέμβριοΗ πιο κοινή ημέρα γενεθλίων - βάσει μελετών – έχει αποδειχθεί ότι είναι η16η Σεπτεμβρίου, γεγονός που σημαίνει, ότι ο μήνας που γίνονται οι περισσότερες συλλήψεις είναι ο μήνας Δεκέμβριος. Γιατί όμως παρατηρείται αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα τον τελευταίο μήνα του έτους;

Επιστημονικές μελέτες, σύμφωνα με το healthtimes.gr, δείχνουν ότι στις ΗΠΑ το ποσοστό των συλλήψεων το Δεκέμβριο φθάνει το 9% του συνόλου. Στο άλλο άκρο βρίσκεται ο Αύγουστος, όπου καταγράφονται οι λιγότερες συλλήψεις σε σχέση με τους υπολοίπους μήνες του χρόνου. Για το λόγο αυτό το μήνα Απρίλιο καταγράφονται και οι λιγότερες γεννήσεις.

Οι vip αποδράσεις των Χριστουγέννων



Ρεπορτάζ: Φλώρα Πέτση - Άννα Μορφούλη

«Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό». Η λαϊκή ρήση επιβεβαιώνεται και φέτος, αλλά μάλλον για τους εκπροσώπους της showbiz και τους καλλιτέχνες, κι αυτό διότι οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές έχουν ετοιμάσει βαλίτσες για διάφορους προορισμούς.

Κάθε πέρσι και καλύτερα, λένε οι πολίτες, που -ούτως ή άλλως- έχουν περιορίσει τα έξοδά τους και επιλέγουν φθηνές και οικονομικές λύσεις για την εορτή των Χριστουγέννων. Στο ίδιο πνεύμα και οι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση και θα παραμείνουν κυρίως στο κλεινόν άστυ, καθότι αυτές τις μέρες θα προσφέρουν χαρά και διασκέδαση από το σανίδι ή την πίστα. 

Στο θέρετρο των ονείρων


Πάντα, βέβαια, υπάρχει η περίπτωση των bon viveurs, οι οποίοι προτιμούν το Γκστάαντ της Ελβετίας, πόλο έλξης του διεθνούς διεθνές τζετ σετ, ενώ πολλοί Έλληνες κροίσοι διαθέτουν ιδιόκτητα σαλέ στο πασίγνωστο χειμερινό θέρετρο.
 
Μεταξύ των εφοπλιστικών οικογενειών μπορεί να εντοπίσει κανείς τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, βρίσκεται ήδη εκεί, ενώ θα κάνει ρεβεγιόν στο σαλέ του διάσημου σχεδιαστή μόδας Βαλεντίνο. Η ημερομηνία επιστροφής του στα πάτρια εδάφη παραμένει άγνωστη.

Κυργιάκος και Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη



Δυο συμπαίκτες στη γερμανική Βόλφσμπουργκ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Σωτήρης Κυργιάκος, συναντήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη στην τελετή της βάφτισης της κόρης του Πορτογάλου επιθετικού, και η παρουσία τους συνδυάστηκε με μεταγραφικά σενάρια που συνδέουν τους δυο παίκτες με τον ΠΑΟΚ. 


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για το μεταγραφικό θέμα των τελευταίων ημερών που αφορά το θέμα ενδεχόμενης επιστροφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και είπε: «Νιώθω πολύ ωραία που είμαι πίσω στο σπίτι και φυσικά είναι σπουδαία μέρα, μια και βαφτίζεται η κόρη μου». Ρωτήθηκε και για την επίσκεψη στην ομάδα και απάντησε: «Ήταν μία επίσκεψη στους φίλους μου και τίποτα άλλο. Αυτό γίνεται όταν έρχομαι σπίτι....» Όταν τέθηκε το θέμα του χθεσινού γεύματος με τους Ρώσους παράγοντες του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια είπε: «Ήταν γεύμα που όλοι μπορούσαν να δουν. Μιλήσαμε για πάρα πολλά θέματα και ένα από αυτά μπορεί να ήταν το ενδεχόμενο επιστροφής. Από εκεί και πέρα, όλοι ξέρουν ότι είμαι παίκτης της Βόλφσμπουργκ, που πλήρωσε πολλά χρήματα για να με αποκτήσει. Και εγώ τώρα σκέφτομαι μόνο την Βόλφσμπουργκ».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές που επίκεινται στην ομάδα του και αν αυτές μπορεί να τον επηρεάσουν, ο Πορτογάλος άσος τόνισε: «Κανείς δεν μου έχει πει τίποτα. Δεν χρειάζεται να μου πουν. Έχουμε συμβόλαιο από τον περασμένο χειμώνα». Για τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ και την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και αν αυτές μπορεί να επηρεάσουν εκείνον, σχολίασε: «Πρέπει να μιλήσουν με τους Γερμανούς που ξέρουν τι θέλουν για το μέλλον. Από εκεί και πέρα για τον ΠΑΟΚ ρωτήστε τον κ. Σαββίδη».

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς



Ο αποκλεισμός-σοκ του Ατρομήτου, ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και Ντούσαν Μπάγεβιτς υπέβαλε την παραίτησή του την οποία αποδέχεται ο Γιώργος Σπανός!

Παρελθόν θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, από τον πάγκο του Ατρομήτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου και τις κακές φετινές εμφανίσεις και υπέβαλε στον Γιώργο Σπανό την παραίτησή του.

«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Παίρνω εγώ την ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί και αν θέλει ο πρόεδρος να φύγω, εγώ δεν έχω θέση στην ομάδα», ήταν τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου, απ' όπου αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι δίχως να δεχτεί ερωτήσεις.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Χριστουγεννιάτικη Πλατεία (2012-2013)

Γεμιστή γαλοπούλα (http://www.argiro.gr)

Gemisti-galopoula

Καθαρίζουμε τις μεμβράνες από τα εντόσθια. Τα πλένουμε και τα ψιλοκόβουμε. Αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο τα καρεδάκια ψωμιού και τα ψήνουμε για 6΄-7΄ στους 200οC, να ροδίσουν. Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τον κιμά και τα εντόσθια για 6΄-7΄. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4΄-5΄. Σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, δαμάσκηνα, κάστανα, ψωμί, μήλα, καρύδι, κουκουνάρι, ξύσμα, και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Για το ζωμό: Στο ελαιόλαδο ροδίζουμε ελαφρά το λαιμό και τις φτερούγες. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε, να λαδωθούν. Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό και αφού πάρει βράση ξαφρίζουμε και σιγοβράζουμε για 1 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό. Ξεκοκαλίζουμε όσο μπορούμε το λαιμό και ρίχνουμε το κρέας του στο ζωμό. Τον διατηρούμε ζεστό.
Για τη γαλοπούλα:Ζητάμε από τον κρεοπώλη να αφαιρέσει το λαιμό και τις άκρες από τις φτερούγες (για το ζωμό). Αφήνουμε το πουλερικό σε θερμοκρασία δωματίου (από το ψυγείο) για 45΄. Αφαιρούμε με το χέρι όσο περισσότερο λίπος μπορούμε από την κοιλιά (από το άνοιγμα). Τραβάμε το δέρμα του λαιμού και το στερεώνουμε, αφού το γυρίσουμε προς τα πάνω, με οδοντογλυφίδα ή το ράβουμε για να κλείσει από πάνω. Αλατοπιπερώνουμε την κοιλιά και γεμίζουμε με τη γέμιση με το χέρι ή κουτάλι. Ράβουμε ή δένουμε τη γαλοπούλα ώστε τα πόδια και οι φτερούγες να είναι κολλημένα στο σώμα. Αφενός για να κρατήσει ωραίο σχήμα με το ψήσιμο και αφετέρου για να συγκρατήσουμε τους χυμούς και την υγρασία στο εσωτερικό της. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο (2 κ.σ.) στις παλάμες και αλείφουμε εξωτερικά. Αλατοπιπερώνουμε. Την τοποθετούμε σε ρηχό ταψί με το στήθος προς τα πάνω, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 220οC σε αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα, και ψήνουμε για 40΄, να ροδίσει. (Όταν ψήνουμε σε δυνατό φούρνο το δέρμα και το κρέας ψήνονται σχηματίζοντας προστατευτικό στρώμα και έτσι οι χυμοί του κρέατος μεταφέρουν τη θερμότητα στο εσωτερικό ώστε να ολοκληρωθεί το ψήσιμο σωστά.) Μετά από 45΄ χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 160οC. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 3 ώρες. Για να μη στεγνώσει το κρέας και μας αρπάξει το δέρμα, αλείφουμε τακτικά με πινέλο κατά τη διάρκεια του ψησίματος με τα υγρά του ταψιού, κάθε 20΄. Αν αρχίσει να αρπάζει το στήθος, σκεπάζουμε με λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο. Για να σιγουρευτούμε ότι είναι έτοιμη, μπήγουμε σουβλί στο μπούτι. Αν το υγρό που τρέχει είναι ροζέ αχνό, σημαίνει ότι θέλει επιπλέον ψήσιμο. Αν βγαίνει διάφανο, είναι έτοιμη. Εάν χρησιμοποιήσουμε θερμόμετρο ψησίματος, το μπήγουμε στο μπούτι (μακριά από το κόκαλο, γιατί αυτό αναπτύσσει μεγαλύτερη θερμοκρασία από το ψαχνό) και αν δείξει 180οC τότε είναι έτοιμη. Τη βγάζουμε από το φούρνο, την καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για 20΄, να ανακτήσει τους χυμούς της, που με το ψήσιμο βγαίνουν με τη μορφή φυσαλίδων στην επιφάνεια. Γέρνουμε το ταψί και αφαιρούμε όσο περισσότερο λίπος μπορούμε με κουτάλι. Τα υπολείμματα του ταψιού είναι πολύ νόστιμα σε γεύση. Βάζουμε το ταψί στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Αφήνουμε να ψηθεί το αλεύρι για 3΄-4΄, ανακατεύοντας με σύρμα. Προσθέτουμε το κρασί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για να αποφύγουμε το σβόλιασμα της σάλτσας. Τέλος προσθέτουμε και το ζωμό -ζεστό πάντα- ανακατεύοντας με σύρμα. Βράζουμε τη σάλτσα, προσθέτουμε και τυχόν υγρά από την πιατέλα που φυλάμε τη γαλοπούλα για να ενισχύσουμε τη σάλτσα. Αρωματίζουμε με το δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε 8΄-10΄, μέχρι να πυκνώσει. Σουρώνουμε τη σάλτσα και τη διατηρούμε ζεστή. Σερβίρουμε τη γαλοπούλα ολόκληρη, με τη σάλτσα σε σαλτσιέρα. Συνοδεύουμε με 2-3 διαφορετικές γαρνιτούρες. 

Προσοχή: Ποτέ δεν γεμίζουμε τη γαλοπούλα ή άλλο κρέας παρά μόνο όταν πρόκειται να μπει κατευθείαν στο φούρνο.

μερίδες 12
Χρόνος Προετοιμασίας 120 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 240 λεπτά
More Sharin

 Υλικά


  • 1 (περίπου 4 κιλά)γαλοπούλα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • Για το ζωμό
  • λαιμός και φτερούγες γαλοπούλας
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4
  • 1 κλωνάρι σέλερι
  • 1 κλωνάρι μαϊντανός
  • 1 φύλλο πράσο
  • 1 καρότο
  • 1 δαφνόφυλλο
  • Για τη σάλτσα ψητού
  • όλα τα υγρά του ψησίματος (που έμειναν στο ταψί)
  • 3 κ.σ. αλεύρι
  • 1 φλ. τσαγιού μαυροδάφνη
  • 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • 1 λίτρο ζωμός
  • 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
  • Για τη γέμιση
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο τα εντόσθια (συκώτι, καρδιά κ.λπ.)
  • 300 γραμμ. χοιρινός κιμάς, μία φορά περασμένος
  • 300 γραμμ. μοσχαρίσιος κιμάς, μία φορά περασμένος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού κονιάκ
  • 15 δαμάσκηνα κομμένα στα δύο
  • 15 κάστανα βρασμένα, κομμένα στα δύο
  • 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ
  • 1/2 φλ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 1/2 φλ. κουκουνάρι καβουρντισμένο
  • 1/2 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού
  • 2 φλ. τσαγιού κυβάκια από μπαγιάτικο ψωμί
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

"Δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της αρρώστιας του Πέτρου"


Για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους το τελευταίο διάστημα μίλησε σε συνέντευξή της η Τζένη Μπαλατσινού. Επιπλέον αναφέρθηκε στην προσπάθεια τους να ισορροπήσουν, μετά το λουκέτο στον εκδοτικό οίκο και...
εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από την αρρώστεια του συζύγου της, Πέτρου Κωστόπουλου.

«Ήταν και συνεχίζει να είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς. Ενός κακού μύρια έπονται. Το πρόβλημα υγείας του Πέτρου ήταν και είναι το πιο δύσκολο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της αρρώστιας.

Ειδικά τον πρώτο καιρό που ήρθε το τσουνάμι των προβλημάτων και ο Πέτρος κράσαρε, νόμιζα ότι με εγκαταλείπει. Είχα την αίσθηση ότι τώρα στα δύσκολα φεύγει και με αφήνει μόνη μου με έναν κυκεώνα προβλημάτων. Θύμωσα πολύ μαζί του και αισθάνθηκα πιο μόνη μου από ποτέ», ανέφερε στο «Thema People».

Όσο για το πώς αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της απαντά:»Μια μέρα, έπειτα από ένα περιστατικό, φοβήθηκα πολύ και εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα υγείας. Πήγαμε σε γιατρούς, μάθαμε, ρωτήσαμε και άρχισε τη φαρμακευτική αγωγή, η οποία αργεί να επιδράσει κιόλας.

Μπαίνουν 68 λουκέτα την ημέρα


Συγκλονιστικά είναι για ακόμη μια φορά τα στοιχεία για τις επιδράσεις της κρίσης σε έναν από τους βασικότερους πυλώνες της πραγματικής οικονομίας της Ελλάδας, το λιανεμπόριο.


Σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Μητρώου επιχειρήσεων, σε καθημερινή βάση βάζουν λουκέτα 68 επιχειρήσεις, δηλαδή... πτωχεύουν 3 επιχειρήσεις την ώρα!

Από τις αρχές του έτους, μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου του 2012, 23.278 επιχειρήσεις έκλεισαν σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν στη Real News παράγοντες της αγοράς, ο πραγματικός αριθμός των λουκέτων είναι ακόμη μεγαλύτερος από τα ως άνω σοκαριστικά στοιχεία και αυτό γιατί η καταγραφή των διαγραφών δεν γίνεται σε πραγματικό χρόνο, καθώς πολλές εταιρείες είτε δεν δηλώνουν καθόλου το κλείσιμο στα επιμελητήρια είτε έχουν εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η εταιρεία λειτουργεί.

Άλογο βούλιαξε σε βούρκο!


Απίστευτη περιπέτεια έζησε επί ώρες ένα άλογο στην περιοχή της Γαστούνης, όταν βρέθηκε εγκλωβισμένο μέσα σε βούρκο και χρειάστηκε...
να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για την διάσωσή του.
Όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν κόπηκε το σχοινί που ήταν δεμένο το άλογο στο χώρο που σταβλιζόταν, κοντά στην Παναγία την Καθολική, με αποτέλεσμα να χάσει τον προσανατολισμό του και να πέσει μέσα σε βούρκο.


Επί ώρες παρέμεινε στο σημείο και το μοναδικό σημείο που φαινόταν μέσα στο βούρκο, ήταν το κεφάλι του. Ο ιδιοκτήτης του ο κ. Γιώργος Σχοινάς πήγε στο σημείο γύρω στις 7 χθες το πρωί για να φροντίσει τα ζώα του και όταν διαπίστωσε ότι το άλογο δεν βρισκόταν στο σημείο που το είχε δέσει, έψαξε και το αντίκρισε μέσα στο βούρκο. Αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και στο σημείο έσπευσε ένα Πυροσβεστικό όχημα και τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι ξεκίνησαν με κάθε μέσο που διέθεταν την επιχείρηση διάσωσης.

Τα αποδημητικά...


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/


Ιδού η Γυναίκα της Χρονιάς που μετέτρεψε ένα μπουρδέλο σε οργανωμένη επιχείρηση χωρίς δάνεια!



Αν ο Σαμαράς είναι ο Άνδρας της Χρονιάς, η Σούλα του ομώνυμου οίκου εποχής είναι η γυναίκα της χρονιάς για ολόκληρο τον πλανήτη. Η Σούλα πέτυχε να μετατρέψει ένα μπουρδέλο σε οργανωμένη και μάλιστα κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία έχει την δυνατότητα να πρoσφέρει χορηγίες και να...
έχει διακριτική φιλανθρωπική δράση.
Σε αντίθεση ο Σαμαράς είναι ο επικεφαλής ενός χρεοκοπημένου κράτους-μπουρδέλου το οποίο ζει χάρη στα δάνεια της Τρόικας. Είναι τόσο μπουρδέλο αυτό το κράτος που δίνει την δυνατότητα στους δανειστές να το χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωο για την φτωχοποίηση των λαών. Ο Σαμαράς για την συμβολή του στην μετατροπή των πολιτών σε πειραματόζωα, αμείβεται με το βραβείο τουΆνδρα της Χρονιάς από τα γερμανικά ΜΜΕ. Ποια πολύτιμη προσφορά του πρωθυπουργού Σαμαρά επιβραβεύουν οι δανειστές μας;