ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς



Ο αποκλεισμός-σοκ του Ατρομήτου, ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και Ντούσαν Μπάγεβιτς υπέβαλε την παραίτησή του την οποία αποδέχεται ο Γιώργος Σπανός!

Παρελθόν θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, από τον πάγκο του Ατρομήτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου και τις κακές φετινές εμφανίσεις και υπέβαλε στον Γιώργο Σπανό την παραίτησή του.

«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Παίρνω εγώ την ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί και αν θέλει ο πρόεδρος να φύγω, εγώ δεν έχω θέση στην ομάδα», ήταν τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου, απ' όπου αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι δίχως να δεχτεί ερωτήσεις.


Από το περιβάλλον του Γιώργου Σπανού έγινε γνωστό πως αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου του Μπάγεβιτς, ενημερώθηκε για τα όσα είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και ξεκαθάριζε πως η οριστική απόφαση θα παρθεί την Κυριακή και αφού πρώτα οι δύο άνδρες μιλήσουν.

Το πιθανότερο είναι ότι η παραίτηση θα γίνει δεκτή, αφού είναι φανερό ότι πλέον ο Ατρόμητος χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα! 


Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/220150/paraitithike-o-bagevits/#ixzz2FquJV2gU
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook